![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różności kosmetyczne i nie tylko
coś za jedną z palet lub dwie inglot i oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze ten: Burberry, Brit EDP 60/100 ml - Gucci, Envy Me 20/50 ml - Lancome, Miracle EDP 5 ml (miniaturka) i/lub - CK, Escape 5/30 ml Wiem, że są to 4 zapachy.... Mogę Ci coś dorzucić do tego w ramach gratisu. Może skusisz się na atomizer SEPHORA z resztką Lancome Magnifique? Chętnie go dorzucę.
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie może być jak najbardziej
![]() Jeżeli jesteś pewna to zapraszam na priv i jeszcze dzisiaj mogę postarać się wysłać ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Woda perfumowana Hugo Boss Deep Red, oryginalna 30ml i Szampon Hammamelis Yves Rcoher, nie ma daty a trochę już leżał, małe zużycie
moze być?
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-10-07 o 16:09 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
chyba deep red pójdzie w świat, chyba że wizażanka która miała mi przysłac paczkę jako pierwsza jednak mi jej nie przyśle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
tak cała ale to miniatura jest- a który p.edzel clinique??? Ten podwójny?? czy ten mniejszy- do różu???
![]() |
#68 |
BAN stały
|
czyli ile ma ml?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej cos u mnie za
Elizabeth Arden 5th avenue 60/75ml Palketka cieni ISA DORA bardzo mi zalezy na perfumach,jesli nic nei znajdziesz w watku to napisz czego szukasz to moze cos znajde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zakorzenienie
|
bodajże 50ml- dorzucić go mogę jako gratis raczej.
a za pędzel chętnie przygarnę: Nivea Body, mleczko wygładzające 125ml, zużyte ok. 10% Balsam Ziaja, 100% pielęgnacji, Balsam do ciała ujędrnianie rozświetlanie - zużycie 20%----------------------JAKA POJEMNOŚĆ? Pasuje Ci tak? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Czarna pojemna mieści a4, stan idealny kupiona w DEICHMANN http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1253967387 Bluzka szara minnie - Disney r.s stan bdb http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1254863818 Bluzeczka w kolorowe kółeczka z kieszonką Orsay. Rozmiar: xs Stan: bdb http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1253954227 NOWA srebrna torba betty boop wymiary: szer.44cm, wys.30cm, wys. uszu:22cm + reglowany dopinany pasek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1254833757 W paski H&M r.s stan idealny http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1254325714 Biała z króliczką bunny r.s stan idealny http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1254325714 Dobierzesz coś do tego??? Czy nie bardzo??? ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
Nic nie znalazłam.... Masz fajne kurteczki (szukam właśnie najbardziej kurtki jakiejś) ale będą za duże bo noszę rozmiar xs/s... szkoda bo ta z pomponami jest rewelacyjna ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hmm a moze cos innego szukasz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
Biała Perła ważna do 18,10 temperamento zestaw próbek z kosmetyczką cień EL lilac
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Tak
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-10-07 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hmm z twojej listy mam
sandalki na korku rozmiar 36 itorbe brazowa david jones |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze taka kurtke roz xs,s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- A mozesz podać mi wymiarki??? Od pachy do pachy ile ma i długość rękawa???
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
prosze barzo caly opis odrazu
![]() Posiada 4 kieszonki. Brązowe futerku przy kapturze. Szerokość w pasie można regulować. Lekko ocieplana,idealna na teraz. Stan bardzo dobry. Skład materiału 100% bawełna. Rozmiar XS.S Długość 65 cm Długość rękawa 58 cm Szerokość pod pachami 46 cm ja nosze s,m i jest lekko ciasna Edytowane przez asullka00 Czas edycji: 2009-10-07 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej- to rękaw za krótki będzie a pod pachami sporo za szeroka niestety (ja mam do góra 43 w kurtkach zimowych) ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- do sephory mogłabym jeszcze dobrać Maybelline podkład mineralny w płynie - zużycie ok. 60%. Zgadzasz się??? Jak tak to zapraszam na PW
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
mierzylam jeszcze raz dlugosc rekawa to 59 cm od ramienia,nie od samej gory,hmm ja Ci powiem tak, ja pod pachami jestem dosc waska,ogolnie jestem chuda,tylko mam szerokie ramiona i biodra i ta kurtka jest mała na mnie,wiec wydaje mi sie ,ze powinna być na Ciebie dobra,jak nosisz XS,S, no ale jak chcesz nic na sile. A te buty co Ci wysyalam zdjecie ,lub torba ? interesują Cię?
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- aai jeszcze mam czarna kurtke,cos w tym stylu co ta z pomponami,ze scigaczem,zapinana na zamek i kapsle firma denim co,przy kapturze futro to tez takie xs,s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
zdjecia przeswietlone sa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
oooo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
szer 43
rekaw 66 cm nie odpina sie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
To ok
![]() Daje ci zapach 5 Avenue za kurteczkę i tą torebkę tak?
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
hmm kurcze torebke i kurtke nie wiem czy mi sie oplaca... moze kurtke i bys jakis kosmetyk dobrala czy cos ?chyba ze perfumy i cienie za te 2 rzeczy...
wiec jeszcze opisze stan tych rzeczy przy torbie tam gdzie jest kapsel jest rozprucie skorki,ale sie zapina i nie przeszkadza to w sumie a w kurtce miala wymieniana zawieszke w zamzku i jest szara ale tego nie widac i jeszcze przy kieszoce mam kapsel i jest przypiety tylko trzeba go napic u szewca mysle ze to koszt maz 2 zl ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- no chyba ze kurtke i zloty pasek on jest na gumie rozciagliwy jest ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- 72 cm ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- 71 cm ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- ojj zapomnialam zaznaczyc ze nie ma tej bluzki juz... hm to jak ? ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- mowie,ze tej bluzki nie ma zapomnialam zaznaczyc, to wiec co robimy? ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- hmm a nie moze byc kurtka za perfoumy i cienie? ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- to nie jest moj pasek ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- hm z kosmetykow mam jeszcze dezodorant avon passion dance i samooplacz w sprayu avon nie wiem ile zostalo... krem ofilame nawilzajacy perfumowany z 50% ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- tych summer white nie oplaca mi sie bo sa prawie nowe, moze ten 2 zapach? ojj chyba sie nie dogadamy ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1254257893 te buciki! śliczne
![]() Masz więcej takich malutkich butków??? Jak by ci się coś jeszcze podobało to mozemy się wymieniać ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Casbah poj 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.