![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy singiel Chylińskiej O_O
Czlowiek nie wielblad ....
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Jak to nie, przecież widzę że masz szeroki uśmiech, można wlewać trunki w rytmie
chcę ci tyle dać #kielonek chcę byś mnie miał chcę byś mnie miał nic nie może się stać #następny nie jesteś sam nie jesteś sam ![]() ![]() także piosenka Agnieszki jest przydatna! Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2009-10-02 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
jak chris cornell poszedł w popową elektronikę, to jeszcze to jakoś pojęłam, bo jednak umówmy się, można nie słuchać takiej muzyki, ale współpraca z timbalandem jest czymś wartym zachodu..
ale tego co zrobiła chylińska, to już nie pojmuję.. O_o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Taa, ale i tak jak dla mnie to byla wielka dymiaca kupa w jego wykonaniu, przynajmniej na tyle co slyszalem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
motywów chylińskiej natomiast zwyczajnie nie ogarniam. ![]() w takich sytuacjach zawsze przypomina mi się komentarz mojej kuzynki do którejś kolejnej plyty budki suflera.. stwierdziła wtedy, ze "w pewnym wieku już się nie powinno nic nagrywać, tylko założyć ciepłe kapcie, zostać w domu i wieczorami odmawiać różaniec", dziwne tylko, ze przy coraz kolejnych artystach "ten wiek" przychodzi coraz wcześniej.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wiedźma
|
Przykre.
Wielki głos, wielkie możliwości wokalne, całkiem (zdawałoby się) posprzątana osobowość i tu.... Coś takiego. Płyta wydana jako Chylińska była gorsza, niż to, co swoim nazwiskiem firmował Skawiński, mniej oryginalna, mniej sprawna, ale to jednak wciąż była płyta rockowa. To, co miałam okazję usłyszeć dziś, to jest muzyczne zero. I to niekoniecznie dlatego, że to pop - bywają przecież dobre popowe utwory. A to? To jest wstyd. Wielka szkoda, naprawdę. ![]()
![]() |
#68 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To umcyk umcyk to chyba nawet nie pop. Osobom, ktore twierdza, ze gdyby nagrala rockowa plyte, to by sie wszyscy na to rzucili - ona nagrala juz solowa plyte jakies 5 lat temu, no i jak sie sprzedawala ![]() Ten wywiad z kolei rozwiewa chyba watpliwosci nt. tego ze to zart: http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...JUZ_JEST_.html PS. Z komenatarzy pod video na YT: Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-10-03 o 05:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wyraku, zdaje sobie sprawe, ze "Winna" sprzedawala sie kiepsko, a gdyby ja porownywac z "Mrokiem" to w ogole bylaby cieniutka. Mrok byl ostatnia plyta O.N.A. i ostatnim wielkim wzlotem Chylinskiej. Na Winnej oprocz kilku dobrych utworow jest tylko jeden wielki chaos i wylewanie zolci. Takie jest moje zdanie. Za kilka tygodni przekonamy sie co jest na Modern Rocking.
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Również jestem w szoku...
Poczekajmy do 23 licząc, że to tylko prowokacja
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
no cóż powiedzieć...przesłuchała m pierwszy raz, to byłam w istnym szoku, gdzie tu rock? gdzie pazur? gdzie dawna Chylińska? przesłuchałam jeszcze kilkakrotnie, to wpadła mi w ucho, ale to prawdopodobnie konsekwencje tego, że kiedyś przez kilka lat słuchałam muzyki house
![]() dla mnie to jest taki przebój na dyskotekę. Niestety liczyłam na coś ostrzejszego, rockowego...ale obejrzałam wywiad z plejady i trochę Ją zrozumiałam. W końcu każdy się zmienia, kształtuje poprzez różne życiowe doświadczenia. Aga poszła taką drogą i jeśli jest z tym szczęśliwa to ok. Myślę jednak że zmieni się jej grono fanów, na tych co znają ją tylko z 'mam talent' i nie mają pojęcia o tym jaka kiedyś była i co kiedyś tworzyła. Chyba, że reszta płyty przedstawia się w innych klimatach, w co jednak szczerze wątpię. Posłuchamy to się przekonamy...
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Jakieś dwa dni temu usłyszałam najnowszy singiel Chylińskiej i do teraz jestem w szoku. WIELKIM SZOKU.
Zdawałam sobie sprawę, że to będzie coś innego, dojrzalszego, ponieważ parę lat mineło, ale czegoś takiego się nie spodziewałam. Do dzisiaj lubię sobie posłuchać piosenek Agnieszki (zarówno tych z zespołu jak i solo), dlatego jestem wielce rozczarowana. Mam tylko nadzieje, że niedługo się okaże, że to był/jest jakiś chywt marketingowy, a piosenka jest jakimś żartem lub remiksem. Cytat:
A mnie się ta piosenka akurat podoba. Zawsze myślałam, że melodia wykorzystana z w tym utworze jest w jakimś rodzaju ironią, kpiną z dzisiejszego rynku muzycznego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
I ja jestem w szoku...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nigdy za Nią nie przepadałam, ale mogę śmiało stwierdzić, że wolałam "starą" Chylińską.
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ja rozumiem że człowiek się zmienia, również muzycznie, ale żeby aż tak? Ktoś kto przez lata słuchał cięższej muzyki i sam taką nagrywał, nie może tak po prostu zmienić gustów i nagrać czegoś takiego. Albo ukrywała przez lata swoje prawdziwe "ja" albo to wszystko jest żartem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Ta piosenka bardzo mi się nie podoba
![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy siakm dla mnie jest "skonczona"...No chyba, że to żart, w co nie wierze po tym wywiadzie za bardzo.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wczoraj puściłam tą piosenkę mojemu facetowi, jego komentarz był krótki..."po co jej to było"
![]()
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację to może być jej koniec muzyczny tak jak Steczkowska.Póki była wierna swojemu stylowi to super.Potem jak zaczęła kombinować to przepadła z kretesem ![]() Dlatego jestem pełna podziwu dla Anny Marii Jopek która ma swój styl i jest temu wierna. Wracając do Agnieszki,jeśli oglądacie Mam talent ![]() ![]() Edytowane przez Ratatuj Czas edycji: 2009-10-05 o 10:24 Powód: poprawka: miało być nie została:-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, to samo pomyślałam z Mam talent, niby taka rockowa itp, a co nagrała, mam nadzieję że jej ktoś wypomni jej nowy gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co myslec, ale jedno jej trzeba przyznac: odwazna jest!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Do tej pory nie mogę uwierzyć, że Agnieszka nagrała "takie coś".
![]() Długo czekałam na jej nowy album nadaremnie wyczekując powrotu klimatów O.N.A Reasumując nowej płyty Chylińskiej na pewno nie kupię, a szkoda bo samą Agnieszkę bardzo cenię..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez treeth Czas edycji: 2010-05-07 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Okładka płyty "Modern rocking".
Gdzieś w necie wyczytałam, że w radiu (bodajże RMF) od 19 października mają być puszczane inne piosenki z płyty Agnieszki. Zobaczymy jak prezentuje się cała reszta utworów...
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem fanką Chylińskiej, ale byłam w lekkim szoku kiedy usłyszałam tą piosenkę. Nie sądziłam, że ona kiedykolwiek mogłaby nagrać takie coś...
Gusta są różne, wiadomo. Dla mnie disco polo, techno czy inna muzyka klubowa to zwykłe badziewie, ale dla dużo ludzi słucha takich rzeczy, więc może płyta będzie się dobrze sprzedawać ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=E3yvj...ayer_embedded#
Nowy teledysk.... ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
A mi się nawet podoba, widać uśmiech, widać że jest zadowolona z tego co śpiewa, może mi się to nie podobać, ale jak jest szczęśliwa i się spełnia muzycznie to niech i tak będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jak usłyszałam ten kawałek w radiu to nie miałam pojęcia kto go śpiewa
![]() ![]() Cóż mogę powiedzieć - zupełnie inny gatunek muzyczny niż do tej pory prezentowała ale mimo, iż wolę Chylińską w poprzednich wcieleniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Piosenka może mniej, ale teledysk widać, że zainspirowany madonną - zwłaszcza choreografia. Nie rozumiem tak jak i Wy motywów, bo przecież można robić i komercje pozostając w klimatach rokowych. Może to rzeczywiście żart?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
dla mnie teledysk beznadziejny,porażka po prostu.....te ruchy Agi.
Nic tam nie widziałam z Madonny..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.