|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
pewnego dnia..paczka z Blushe mi sie spozni.. a Edm skonczylo.. obudze sie rano.. i tak tez bede wygladac
Gadmarka, przyznaj sie.. pilas ?
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy ja sie umaluję ....jak na razie pryskam buzię hydrolatami..ale i tak musze uważać bo gips mi sie odklei przezte hydrolaty w koncu
![]() A zgolone brwi Ci pasują
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie daje mi na gore paszczki zajrzec, bo na dole to juz te dwie wylazly niedawno. wlasnie w nocy jest niespokojna, ale pozniej spi dluzej wiec w dzien nie chce spac tez... dzis dwa razy probowalam ja polozyc bo zaczela sie wydzierac. i tym sposobem nie moge za bardzo od niej odpoczac.taa, sliczna... co ty mowisz. to tylko troche makijazu ![]() rozwalilyscie mnie teraz ![]()
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuję podobnie jak Ferg, by pod każdym przepisem było zdjęcie np. tu choćby nawetedit: a chociaz przewijając wątek po zdjeciach bedzie można łatwo wyłapać który post jest przepisem, a który komentarzem więc może przesadziłam pisząc, że same przepisy w wątku ![]() Kto pytał ile razy w tyg chodzę na basen? Ferg?Narazie ciężko stwierdzić, bo basen dopiero od 2 tygodni działa, ale zakładam, że będę chodziła 2 razy w tygodniu czasem pewnie wypadnie tak że pójdę raz, ale to minimum. Kondycję muszę podreperować. Jeszcze na wiosnę (po całej zimie regularnego basenowania) potrafiłam bite 45 minut pływać bez przerwy tam i z powrotem, a teraz... 10 długości i ledwo oddycham Idę liście zbierać acha: Paula - mnie się avek podoba! I gadmarki też taki demoniczny hehe. Chociaż wolałam twarz
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-21 o 14:17 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie dziś się przez przypadek natknęłam na VD, właśnie ciągnę pierwszy odcinek, ciekawa jestem co wymodzili A książki czyje?Wzięłam się wreszcie do pracy (choć trochę ) tłumaczę tekścik na stronę katedry, zobaczymy co z tego będzie A na obiad będę miała dorsza Ale dopiero jak to skończę, no![]() Violl ja pytałam, bo co post, to piszesz o tym basenie, normalnie stwierdzam, że się zapuściłam strasznie, co nie jest dalekie od prawdy niestety. Ja w gimnazjum "trenowałam" (duże słowo) pływanie, ale na zawodach dawałam radę, a teraz Jak w tamtym roku wreszcie wybrałam się na basen to ledwo trzy długości przepłynęłam. Ale teraz determinacja jest , potrzeba jest, b0 kręgosłup płacze od siedzącego trybu życia, czas jest i środki też się znajdą, więc na razie startuję z siłką, a jak wreszcie ruszy basen, to i popluskam się czasami (tylko żeby nie zdrożał bardzo )
Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-10-21 o 14:25 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się - co prawda byłam tu już rano i były tylko trzy posty a teraz
![]() i koleżanka nam oblicze zmieniła, ciekawe czemu
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Fanko- dziś o 6:38 obudził mnie listonosz z naszą przesyłką z BU
To kiedy się widzimy?
|
|
|
|
#68 |
|
Organizatorka
|
przy sredniej produkcji postow teraz wychodzi 1,5msc na ploty
![]() kulinarny jest fajnym pomyslem - nie wiedzialam ze tak mozna nie na tem ![]() Hexxana przygarne 2sezon TB, te VD jkies itp rzeczy z przyjemnoscia! Spotkania sie dwa szykuja jak widze ![]() na wolnicy jest super bar salatkowy, eko, nowoczesny, kawa pyszna, swiezo i wogole super, nie pali sie tam i jest miejsce cena kanapki na cieplo kolo 6-10zl, desery sa dwa do wyboru zawsze jesli chodzi o ciasta, a galaretki, sorbety i koktajle zawszenie musze mowic ze akuratr teraz musze mies tragiczna cere:/
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
WI O której u Was listonosiciele zaczynaja pracowac ??? Fakt , Ty sie może z paczki cieszyłaś, ale jakby mnie ktoś obudził w wolny dzien o 6 rano z przesyłką to bym
Ja podobnie jak Pastereczka..też bym przyjechała ale skóra i odcienie nie wyjściowe Mam nadzieję że nastepnym razem się uda...[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Selene- normalnie przynosi przesyłki tuż po 7 ale dziś to nie wiem co się stało
Tłumaczył się i przepraszał ale ja kompletnie nie zarejestrowałam dlaczego taka godzina. Gdybym wtedy wiedziała, że jest tak wcześnie to pewnie bym mu coś odburknęła Dopiero jak poszedł na zegarek spojrzałam i aż zdębiałam. Najważniejsze, że paczki zawsze na czas doręczone ![]() Podoba mi się pomysł wątku kulinarnego dla Minerałoholiczek ![]() Czy nikt z Waszych znajomych/rodziny nie szuka kota? Na wieś albo do domku wychodzącego... |
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
heh, jakie wy tu niedomyślne
przecież avek gadmarki to konkursowy na najładniejszy dzienny makijaz mineralny!!! no wiecie co, zawiodłam się. Myślałam,że jestescie bardziej normalniejsze mineralniejsze![]() a mnie coś wkurza PP, od tygodnia żadnej przesyłki, ZADNEJ!!! a 8 miało być! czy się im nie chce chodzić w taka pogodę czy jaki strajk czy cuś??? Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-10-21 o 15:48 |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
OK, w takim razie zaloze zaraz watek i ustale kilka podstawowych zasad
Forum "gotowalnia" na Wizazu istnieje, niemniej tak czeste wtrety kulinarne sie tutaj zdarzaja, ze az sie prosi o osobny watek, a nie mam sumienia wyganiac was az tam. Oczywiscie kulinaria same w sobie nie sa OT na plotkowym ale czesto pojawiaja sie glosy zeby zebrac wszystko w kupie i nie szukac po kilku czesciach watku przepisu na ambrozje z obledem w oczach, gdy goscie tuz tuz. Od razu tez informuje, ze to bedzie jedyny taki watek na mineralach, jak wam przyjdzie w przyszlosci pomysl na zakladanie watkow o kazdym hobby z osobna, to jednak odeslemy na wlasciwe fora Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-10-21 o 15:50 |
|
|
|
#74 | ||
|
Jestem groszek... ;)
|
Ja tylko melduję że naprawiłam w końcu komputer, Twoim sposobem i wszystko jest w porządku
Dziękuję Cytat:
wreszcie będę miała wszystkie te pyszności w jednym miejscu Cytat:
Skrobnę zaraz PW ![]() Gadmarko, świetny avatar, tylko jakos mi nie pasuje do chatki puchatka
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie idę lepić kulki tiramisu - strasznie mi ten przepis przypadł do gustu wkleję już w odpowiedni wątek po dokonaniu dzieła ![]() Selene - uformować Ci podłużną "kulkę" co byś mogła przez rureczkę? ![]() ![]() będzie dobrze, na pewno już jest lepiej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do gotowalni
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post14847452 |
|
|
|
#77 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Is no to kamień z serca
Cieszę się, że już wszystko w porządku i przepraszam, że nie wytłumaczyłam dokładniej, ale raz, że Vista, a dwa, że na odległość trochę ciężko (4x"że" w jednym zdaniu Staczam się ).Violl a mogę polepić z Tobą? ![]()
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
a może ktoś dysponuje pierwszym sezonem Californication
co to ja chciałam, a już wiem - atoja, to że nie jesteśmy bardziej normalniejsze ustaliłyśmy już chyba w 2,3 części
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żebyś wiedziała że poproszę, ale takie malutkie kuleczki , bo nie moge buzi szeroko otwierać Vril ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Fajnie jakbyby była spis przepisów z odsyłaczami
|
|
#81 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Chylę czoła
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuje Was na biezaco choc malo sie udzielam. Jednak musze sie przywitac w kolejnej juz czesci. Paulo avek sliczny Gadmarko Twoj avek od razu skojarzyl mi sie z Eragonem
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Anecka
No i Sel nam się pojawiła Ważne, że się nieźle czujesz i żebyś była zadowolona z efektu. Pff, chyba Wam się nudzi, jak dalej będziecie produkować w takim tempie na na forum będą same wątki plotkowe Gadmarko, myślałam że z Ciebie łagodna istota, tylko nie zacznij nam tu ziać ogniem przypadkiem A, i witam w kolejnej części, ależ się objadłam... No i deser, słodkie, gorące śliwki pod kruszonką z lodami waniliowymi, czyli słynne Crumbs Proste, szybkie, wyśmienite i zawsze się udaje, można też dawać dowolne owoce Zdjęcia nie będzie, bo niestety, ale nie zdążyłam, zostało pożarte zaraz po wyjęciu z pieca
|
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie, że paczunia już jest Ide pisać PW ![]() Pomysł wątku przepisowego jest super Już zasubskrybowałam, ale net mi tak chodzi, że mogę w czasie odświeżania stron lub otwierania nowych czytać książkę... Blueconnect to ZUO.A propos książki - wciągnęła mnie "Chemia śmierci" S. Becketta, czytałam do 2:30 Oczywiście grzecznie czytam też kwity naukowe, żeby nie było ![]() Gadmarko, avek faktycznie robi wrażenie
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-21 o 17:13 |
|
|
|
|
#86 |
|
Organizatorka
|
jak nie uda Ci się znaleźć wcześniej, to za jakieś 2 tygodnie mogę podesłać
Bo mój akurat kursuje gdzieś sobie między znajomymi ![]() a, no i super wątek kulinarny Jak tylko skończę dietę (muszę się pochwalić, że 5 kg mi się udało zrzucić Wcześniej nie zamierzam, bo kuszenie słodkościami to coś, czego mogę nie wytrzymać
Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-10-21 o 17:32 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
cath, to się zgłoszę jak nie znajdę
wiecie co, już się tak przyzwyczaiłam do zakupów zagranicznych, że nawet Bati plastry obturacyjne chciałam kliknąć, ale pech, nie wysyłają za granicę, a w PL jest tylko jeden dystrybutor, który też nie wysyła jeno współpracuje z gabinetami [oczywiście z żadnym u nas ]znalazłam jeden salon optyczny u nas, ale jak mi zaśpiewali 3zł/szt to padłam ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- a właśnie gratki a wiem jak trudno się tego ch... pozbyć, zwłaszcza jak codziennie wieczorem czytasz o ... |
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestes dzielna!!!! |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Cathy gratuluje!
jej.. kiedy mi sie wreszcie uda? czemu ja mam tak slaba silna wole?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

. Na szczęście już jest lepiej, uff.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale nie daje mi na gore paszczki zajrzec, bo na dole to juz te dwie wylazly niedawno. wlasnie w nocy jest niespokojna, ale pozniej spi dluzej wiec w dzien nie chce spac tez... dzis dwa razy probowalam ja polozyc bo zaczela sie wydzierac. i tym sposobem nie moge za bardzo od niej odpoczac.

przewijając wątek po zdjeciach bedzie można łatwo wyłapać który post jest przepisem, a który komentarzem
klik!
Ale dopiero jak to skończę, no
Jak w tamtym roku wreszcie wybrałam się na basen to ledwo trzy długości przepłynęłam. Ale teraz determinacja jest

Staczam się

Proste, szybkie, wyśmienite i zawsze się udaje, można też dawać dowolne owoce
czemu ja mam tak slaba silna wole?