![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja nie tracę nadziei ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() jak dobrze, że już piątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Od rana niemile informacje mam ![]() ![]() Wszystko zaczynało im się układać (on mial 48 lat ona ma 29) Rodzina zaakceptowala, pokochała, zalozyl firme w kraju i tu pracował, starali się o dziecko. Jedna chwila i człowieka nie ma ![]() Popłakałam się po tym telefonie.
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten Asiurek też mi się spodobał, choć kojarzy się dziwnie ![]() Kurcze, ale fajnie, że jesteś w ciąży ![]() ![]() Ale przyznam się, że już się zastanawiałam, czy nie jestem w ciąży, bo okres miałam dostać tydzień temu, a tu nic ![]() Fajnie, że mąż szczęśliwy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć rybki
![]() Cytat:
Z dnia na dzień jest coraz lepiej. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |||
Zakorzenienie
|
Hej baboszki
![]() jak dobrze, że już piątek ![]() wieczorkiem spotykamy się ze znajomymi, dawno się nie widzieliśmy więc będzie się działo ![]() a na jutro i niedzielę mamy jakieś plany ponoć- mąż mi wczoraj zakomunikował ![]() ciekawe co wymyślił ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie przejmuj się na zapas, zobaczysz co będzie jak bratowa urodzi i wtedy się okaże, w każdym razie nic na siłę, bo dziecko czuje, że jest coś nie tak ![]() Cytat:
![]() niezła wymówka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 | |||||||||
Zadomowienie
|
![]()
HEJ SŁONKA..
![]() Cytat:
A jutro idę na pogrzeb mojej kuzynki męża. Nauczyciele ze szkoły dziś dzieciaczki informowały, że jutro mogą przyjść z rodzicami na pogrzeb...a najgorsze jest to, że ta mniejsza córka, co ma 3,5 roczku ciągle mówi, że tata jest w szpitalu i że śpi(bo w śpiączce był) i nie da się jej wytłumaczyć tego, że taty już nie będzie, bo jest za mała. A ta druga ma 8lat i wie, ze umarł i popłakuje co jakiś czas, gdy jej na myśl przyjdzie. Do dziadka swojego powiedziała, że tata jej obiecał zrobić huśtawkę. JUż nie wracam, bo wiem, że zarażam tym smutkiem. Cytat:
Nie pal! ![]() Cytat:
Buziak. Dziękuję CI Skarbuś. Już uwielbiam te szkraby...wszystkie...ład nie mi dzień dobry mówią, kulturka! Szkoła jest mała na wsi, więc chodzą te dzieciaczki za mną i się uśmiechają i szepczą, ze jestem nową nauczycielką..heh. Dziś byłam na obserwacji u pani, UWAGA, która uczyła mojego męża. Pogadałyśmy sobie i powiedziała, że "pamiętam, że uczyłam Krzysia". ![]() CO chwilę pierwszaki pytały czy "ta pani, co siedzi z tyłu"-to o mnie, będzie nas uczyła. A ona im tłumaczy, ze to zależy ode mnie i jeśli będa grzeczni i nie wystrasza "nowej pani", to być może tak. A tekst dnia!!!! Podchodzi Zbysiu do Adama i myrska po głowie kolegę, a po chwili nachyla sie do niego(bo Adaś siedział) i pyta "JAKIEGO BIERZESZ SZAMPONA, ŻE CI TAK WŁOSY PACHNĄ", na co mu odpowiada Adaś: "DO DOROSŁYCH". Dziewczyny! ..myślałam, że się posikam. Już nie moge się doczekać poniedziałku. Jedna z nauczycielek spytała, czy nie chciałabym zobaczyć jak 5-latki sobie radzą, no i dodam, że nie musiała mnie namawiać. ![]() Cytat:
![]() A dla synka z przytupaskiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kciuki za prackę... i pochwal sie co tam znalazłaś. ![]() Cytat:
![]() Dziękuje. Na razie ich ogarniam. ![]() Mam nadzieję, że to przetrwa. Cytat:
![]() Dziękuję. Cytat:
O dzieciakach w szkole patrz wyżej... ![]() Uciekam na cmentarz troszkę posprzątać. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ![]() dziękuję za komplementy dla mojej Agatki ![]() wycałowana została od cioć wizażowych ![]() a teraz tak dla wszystkich smutaskowych duża buźka i przytulas ![]() ![]() ![]() i nasz ukochany ![]() ![]() dla szczęśliwych buziak ![]() dla Gosi ![]() ![]() papatki
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Hej Żonusie
![]() Ja tak tylko na szybciutko - ból gardła, katar i kaszel nie pozwalają mi siedzieć :/ leżę sobie w łóżeczku odkąd przyszłam z pracy, ze smarkałkami pod pachą i książką wampirkową obok, tak że daję radę w tej chorobie ![]() Izazusia - orzykro mi z powodu męża twojej znajomej ![]() Izulek - a ja coś przegapiłam, że ty w szole zaczynasz prackę ? A w jakiej ? Kasieńka - jak zakupy - pochwal się ![]() Kurcze nie daje rady patrzeć w monitor. Zmykam do łóżeczka. Buziaków nie posyłam bo rozsyłam wirusy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hejka żonki
![]() Dzis mialam zalatany dzien... no ale wybralismy mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izazusia przykro mi, wspolczuje kolezance ![]() Izka fajnie ze w szkole Ci sie podoba i ze dzieci zaciekawione Twoja osoba ![]() Wyrazy wspolczucia dla kuzynki i jej dzieci ![]() ![]() Buziaki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||||
Wtajemniczenie
|
Bry nocą
![]() Synek dzisiaj też niestety miał problemy z bączkami, ale w porównaniu do wczorajszego dnia dzisiaj było o niebo lepiej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() współczuję znajomej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 za☠☠☠iaszcze masz dzieciaczki ![]() ad. 3 ![]() ad. 4 to widzisz jakiś dziwny okaz teściowej mi się trafił ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
ja wpadam powiedzieć dzien dobry
Agatka ma jutro swój wielki dzień - jutro będzie chrzczona - jej pierwsza imprezka ![]() pozdrawiam i ściskam
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a nas coś na macierzyństwo bierze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super imprezy zycze i Agatka bedzie jutro aniolkiem bez grzechu ![]() ![]() buziak dla niej od mojego aniolka ![]()
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka żonki
![]() U mnie pogoda do bani ![]() ![]() mamy przedluzony weekend o poniedzialek ![]() Cytat:
![]() ![]() Wielka uroczystosc dla malej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to do roboty ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mnie też, Martusiu ![]() Zmykam na zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tak z mężulem rozmawialiśmy sobie o nas, o naszej przyszłości, o mojej pracy i doszliśmy do wniosku, że od 2010 możemy się starać o potomstwo. Od początku nowego roku chciałabym już psychicznie się przygotowywać, odwiedzić zaległych lekarzy (m n. dentystę), zacząć brać kwas foliowy. No wiecie.
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-10-24 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Widzę, że kciuki za chałupkę już nieaktualne, super że tak szybko znaleźliście coś nowego, czekam na fotki ![]() izka19855 a co Ty w tej szkole robisz bo coś przegapiłam chyba ;p jakies praktyki? staż? Strasznie przykro kiedy odchodzi ktoś bliski, ze względu na te dzieciaczki 100kroć bardziej, brak słów. Cytat:
![]() ![]() I czekam na relację z tajemniczego weekendu ![]() Cytat:
![]() gosia1007 widzę, że wieści od gina w porządeczku, jak poczytałam o pulsującej kropeczce... ![]() ![]() A ja melduję, że wczoraj obejrzałam "Zmierzch" i zapałałam rządzą przeczytania książki... w sumie wszystkie na raz mam ochotę przeczytać ![]() malutka_24 teściową to... ![]() ![]() [b]Kasieńka[/] trzymam kciuki za nową lepszą pracę A co do zakupków to widziałam dzisiaj w Reserved przepiękne brązowociemne kozaki na obcasie... ja je chcę ![]() ![]() Jak byśmy się kiedyś tak w kupie spotkały z tą Twojąmelonową aparaturą mogłoby być zaciekawiście ![]() asiuk dawno Cię tu nie widziałam, musiałyśmy się mijać ![]() ![]() dagetciku jak poczytałam Twojego posta wczoraj o mężu co sobie zbiera to mi odrobinę jakoś ulżyło bo mojemu mężowi się wczoraj nazbierało że ohoho i w szał wpadłam, a jak ja wpadam w szał... to z nim nie gadam ![]() ![]() Także łączę się w "bólu" ![]() Anusia doktorowohausowowampirowo maniaczko ![]() ![]() Mam nadzieję, że ważne rozmowy w pracy przebiegły po Twojej myśli... izydorku ależ z Ciebie zapracowana i waleczna kobietka ![]() ![]() ... ![]() Katarzinka no to szykuje się imprezka na jutro, wszystkiego najlepszego dla Agatki i rodziców Martuś ja dopinguję w planach, oby się wszystko ułożyło po waszej myśli ![]() a u mnie ostatnio dużo pracy było bo w ten weekend mamy gości ![]() Ogólnie dzień udany, z mamą obskoczyłam Arkadię - butów szukała, a sama znalazłam kozaki - dołączyły na listę rzeczy które muszę mieć... stoją obok zmierzchowych książek i turkusowej tuniki z butiku którą ostatnio wyhaczylam na koleżance z pracy ![]() Jeszcze się pochwalę, że dzisiaj zrobiłam eksperymentalnie musakę na obiad - grecki +sałatka grecka oczywiście, smacznie wyszło teraz ogólnie czuję się zmęczona... na szczęście mąż się domyślił żeby pozmywać bez mojej pomocy. No w końcu odrobinę czasu na wizaż miałam jupi ![]() dzisiajmoże obejrzę mam talent jeżeli ktoś sobie gołoty nie przypomni więc uciekam ;p a tutaj popatrzcie sobie z ukraińskiej edycji dziewczyna jakie cudeńka robi - wygrała http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno wszystko sie uda ![]() a mam dla was niespodzianke oto Wercia gadajaca z mamusia ![]() http://www.youtube.com/watch?v=96DeqxA0f2o
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Witam
Nie śmiało tutaj zaglądam, niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie?? ![]() Długi okres czasu nie zaglądałam na wątek i widze, że dość dużo mnie ominęło. ![]() Gratuluję dzieciaczków ![]() Pozdrawiam ![]()
#81 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Z synkiem jesteśmy sami w domku, bo mąż poszedł do swojego brata na pępkowe ![]() Cytat:
![]() no to do dzieła ![]() Cytat:
![]() z Weroniki rośnie mała gaduła ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wlasnie wstalismy ![]() ![]() ![]() a po obiedzie jedziemy do ikei po polke, karnicz i pewnie jakies drobiazgi wpadna do koszyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W lipcu br. obroniłam licencjat a na mgr nie poszłam i troche załuje. Marta w takim razie życzę Ci szybkiego zaciążenia w 2010 r. ![]() Miłej niedzieli życzę.
![]() |
#85 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja mam poobiednia sjeste teraz, maz wlasnie poszedl do pracy a ja za godzinke do kosciola. Zapomnialam wczoraj napisac ze mialam podobna sytulacje jak Izka z pszczola... na szczescie mnie nie uzadlila ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i jak zakupki?? pochwalisz sie? Cytat:
![]() My tez czekamy na bociana ale jakos nie zna do nas drogi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wpadłam się przywitać, i zaraz zmykam. Katarzinko i jak tam wielki dzień Twojego aniołka ![]() ![]() I witam marnotrawne PM-ki 2008 które w końcu do nas powróciły ![]() Monikowi z okazji rocznicy chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze i jeszcze wielu, wielu wspólnych, szczęśliwych rocznic ![]() A ja mam dla Was niespodziankę, pokażę Wam jakie oświetlenie sobie w przedpokoju wymyśliliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() I mały bonusik jeszcze daje, szaleństwa naszego malucha ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sxgr1mkn4Ng
#87 | |
Wtajemniczenie
|
My z synkiem znowu dzisiaj sami w domku w nocy, bo mąż ma nocną inwentaryzację u siebie na dziale.
ad. 1 ![]() ad. 2 moje gratulacje ![]() Cytat:
![]() ad. 2 widać, że kość to jego ulubiona zabawka ![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 No ba ![]() ![]()
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do filmiku, pies pieskiem (uroczy), ale jak mnie wzrok nie mylił było widać kawałek Twojego męża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad. 2 tak, widać kawałek mojego męża i kawałek moich nóg ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.