|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szafa antoniny_bielskiej: S-L
niestety nic
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic nie widze
|
#65 |
|
Polka Ogarniaczka
|
DOKŁADKA!
c) ciuchy: spodnie z wysokim stanem (łatwo nie oddam, z żalem wystawiam, już w nie nie wchodzę). Jedna drobna skaza (zaciągnięty dżins), ale nie przeszkadza w używaniu Wymiary: biodra: 78, pas: 70, nogawka: 92 cm Idealne do szpilek, wzbudzają uwagę i zazdrość innych kobiet ![]()
|
#66 |
|
Polka Ogarniaczka
|
D O K Ł A D K A:
b) dodatki: 1. Okulary przeciwsłoneczne, 2. Spinki do włosów, d) kosmetyki: 1. Oliwka z firmy "Joanna" - został połowa opakowania, 2.Żel do mycia twarzy AA - pozostałość widoczna na zdjęciu, 3. Balsam do ciała "Garnier" - pozostałość widoczna na zdjęciu, 4. Woda "D&G Light Blue" - pozostałość widoczna na zdjęciu, 5. Szczoteczka do czesania brwi i rzęs, 6. Pilniki papierowe z Rossmanna - zostały 4. w opakowaniu, 7. Kosmetyczka "Twój Styl" - duża, pojemna, 8. Ziaja, tonik ogórkowy - nowy, data ważności podana na zdjęciu, 9. 2. błyszczyki (oddam razem lub osobno) - zużycie na poziomie 1-2%, data ważności podana na zdjęciu, 10. Szminka w kolorze delikatnego różu - data ważności podana na zdjęciu, 11. Ofirflame "Very Me" - click it - element do tworzenia duetów produktów, 12. Cień do oczu Sephora - w kolorze "baby blue" - użycie na poziomie 1-2%, 13. Ofirflame "Very Me" - eyeliner w kolorze czarnym, zostało więcej niż połowa, data ważności podana na zdjęciu, 14. Odżywka do paznokci "Sally Hansen" - użycie podane na zdjęciu, 15. Oriflame "Tender Care Balm" - seria limitowana - waniliowa, użycie podane na zdjęciu, data ważności podana na zdjęciu, 16. Krem nawilżający Lirene - na noc/dzień, 20+ - nowy, użyty może 2 razy, bo mnie uczula, e) biżuteria: 1. Plastikowa różowa bransoleta - myślę, że wielkość standardowa, mnie spada z ręki, taka chuda jestem :P 2. Bransoleta na gumce z kamyków, 3. Metalowa bransoleta w kolorze złotym ze wzorami - myślę, że wielkość standardowa, 4. Zegarek metalowy (sprawny, trzeba baterię wymienić) - dość mały obwodem (mogę wymierzyć, jak ktoś będzie chętny) - mnie uczula ![]() 5. Pierścionek regulowany z niebieskim oczkiem, 6. Obrączka ze wzorem, rozm. 14 - dla mnie jest za duży, nietrafiony prezent, 7. Przywieszka ze srebra z czerwonym kamieniem, 8. Pojedynczy kolczyk metalowy - mnie uczula, skuwka, 9. Kolczyki-koła - małe, metal, 10. Wisiorek-witraż, 11. Kolczyki-koła - metalowe, w kolorze złotym, mnie uczulają, 12. Naszyjnik - metal + kamienie, 13. Bransoletka - białe i błękitne paciorki - rozciągliwa, na żyłce, 14. Bransoletka turecka - rozciągliwa, na gumce, 15. Kolczyki - plastik - pomarańczowe, śliczne, ale uczulają ![]() 16. Kolczyki - metal, 17. Sygnet "księżyc" - 27 mm, metal + sztuczne kamienie, 18. Pierścionek - rozciągliwy - metal, 19. Pierścionek - rozciągliwy - metal, 20. Kolczyki - skuwki - maleńkie półkola ze sztucznym kamieniem, metal, 21. Korale - Yves Rocher, 22. Naszyjnik z kamykami w kolorze turkusowym - metal, f) inne: 1. Piórnik metalowy MTV (oddam za coś extra, bo mam sentyment), sprawny, tylko na dnie zewnętrznym przetarcia od używania, 2. Ceramiczna Sowa, 3. Karta SD Kingston 256 MB - może komuś się jeszcze przyda, Zdjęcia w załącznikach
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2012-02-19 o 12:23 |
|
|
|
#67 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć
|
#68 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć
|
#71 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć
|
#72 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć
|
#73 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć...
|
#74 |
|
Polka Ogarniaczka
|
c.d zdjęć_
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, nic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.