| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-11-03, 11:14 | #61 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

podsumowała   Ja właśnie wróciłam ze szkoły  Miło dzisiaj było, dzieciaki jak się postarają to jednak potrafią byc fajne  Jozia sto lat!!!!   :winko  : A ja dziś słucham cały dzień "Będziesz moją panią"  W wykonaniu Adamczyka i Stenki    http://www.youtube.com/watch?v=F8q0iQigQ7o | 
|     | 
|  2009-11-03, 11:15 | #62 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cytat: 
  . Ale uprzedzono, że rekrutacja trwać będzie miesiąc, więc spodziewam się niebawem telefonu. Są inne propozycje... ale i tak czekam na telefon od tej firmy, bo tak bardzo bym chciała właśnie do tej firmy się dostać  Niech zadzwonią do mnie już zaraz, plissss     | |
|     | 
|  2009-11-03, 11:20 | #63 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

Cytat: 
 a no wpisałam się  , odpisywałam na posty, nie wiedziałam jeszcze, że już jest nowa część      Trzymam kciuki za pracę - "bardziej za tą jutrzejszą" Jozia wszystkiego najlepszego Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-11-03 o 11:29 | |
|     | 
|  2009-11-03, 11:28 | #64 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

__________________ Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-11-03 o 11:29 | 
|     | 
|  2009-11-03, 11:30 | #65 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

ale ja jeżdżę na stacjonarnym w domowej siłowni  Chociaz niedawno jak już było tak ziemniej byłam na normalnym rowerze w czapce  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Akóre zaproszeia w końcu wybraliście? No n astacjonarnym jeżdżę  A moja wyprawa na prawdziwym rowerze w czapce była ostatnią w tym roku  Cytat: 

__________________ Ślub | ||||
|     | 
|  2009-11-03, 11:36 | #66 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wielkopolska 
				 | 

I Wy przeciwko mnie  Ide obejrzeć te wczorajsze "rozmowy w toku"  A później chyba się pouczę z ang. A jeżeli chodzi o wątek lubelskich PM, to ja sie nie martwię, ani o zespół, ani o fotografa, bo zespół mieli jedni znajomi, a foto drudzy i wiemy, że sa profesjonalistami, chociaż też ciężko sie było zdecydować. A do sfilmowania nikogo nie mamy. Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-11-03 o 11:52 | 
|     | 
|  2009-11-03, 11:38 | #67 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Specjalnie te banany wczoraj wieczorem wymyśliłyście żeby nas - nieobecne zmylić! Aha! Wszystko jasne!     | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-03, 11:39 | #68 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Józia wszystkiego najlepszego   Pudliszki są kilka km od mojego domu: Nawet tam kiedyś w wakacje pracowałam  Po tej pracy urazu do keczupów, koncentratów, kukurydzy w puszce i soków pomidorowych nie mam   
				__________________ Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-03 o 11:42 | 
|     | 
|  2009-11-03, 11:49 | #70 | |
				 | 

Cytat: 
  Jejku ja tak uwielbiałam keczup ze słoiczka a teraz tylko w tych plastikach robią  A słoiczki sa nawet bardziej ekologiczne. W ogole musze spróbowac tych nowych sosów z dużymi kawalkami pomidorów  Ja tam złożę Jozi życzenia jak się pojawi w co watpię  Chociaż może  z takiej okazji   
				__________________ Ślub | |
|     | 
|  2009-11-03, 12:05 | #71 | |
				 | 

Cytat: 
  Nawet nie zauważyłam, ze w słoiczkach już nie ma. Ale ja keczupu za dużo nie uzywam. Sosów tez nie próbowałam. Spagetti to dla mnie danie zakazane   
				__________________ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-03, 12:10 | #72 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
  wole zrobic sama z pomidorkow, cebulki i swiezej bazylii... albo z cukini, fety i z orzeszkami... duzo czasu to nie zajmuje  woda mineralna wystarczy mi zwykla  a 'kilometry' z wozkiem sie moim nozkom i tylkowi przydadza  pod Tesco tez moge zaparkowac  jakos tak wpadli na to zeby wybudowac parking  nie ma kolejek przy kasach? ciekawe... bo w Kazimierzu sa i to spore  z reszta nie wiem co to za argumenty jak pisalas, ze robice zakupy przez neta  dalej zastanawiam sie co to za specjalne produkty  jakies konkrety?  a Krakowski Kredens mam niedaleko instytutu na Grodzkiej  z reszta ja tam nie kupuje, bo ani dzemy ani kielbasy czy ichniejsze cukierki (a wlasciwie to zadne cukierki) mnie nie pociagaja, a zapas marynowanych grzybkow mam w domu - takich domowej roboty  raz tam tylko TZ kupil nalewke dla taty, ale w sumie to wszystko  nie przekonalas mnie - zostaje przy moim tesco   | |
|     | 
|  2009-11-03, 12:30 | #73 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: gdzieś na końcu świata 
				 | 

Cześć laski  Kurcze coś mi nie zacytowało wszystkiego  Ewa kuruj się  Joziu best wishes  Aaś, Remmi, Toska to czekamy z Wami na telefony od pracodawcó  Co do ketchupów to ja jadam tylko Kotlina i Heinza, inne w smaku są dla mnie nie do zjedzenia, pudliszki kiedyś miały niezłe sosy ale strasznie się popsuły i już ich nie kupuję, teraz z sosów do makaronu lubię Łowicz  Ale dzisiaj pospałam, do 11  a wczoraj po całym dniu latania juz po 12 zaczęłam zasypiać nad książką. Aaś ale fajnie że zaczęliście kurs tańca  my mieliśmy z wiedeńskiego na razie tylko krok podstawowy, za to z angielskiego: krok podstawowy, krok zmienny, wahadełko i obrót w prawo i obrót w lewo, z innych tańców to disco no i ostatnie 2 zajęcia rock'n'roll a na każdych zajęciach dodają nam nowe kroki. Dzisiaj kolejne zajęcia, ale powiem szczerze że jakiś leń mnie dopadł i nie mam ochoty tam dzisiaj iść   | 
|     | 
|  2009-11-03, 12:39 | #74 | |
				 | 

Cytat: 
  Z wiedeńskiego mieliśmy podstawowy po kwadracie, po kole, obrót, check i takie schodki do przodu i do tyłu  Ooo..i rock'n'roll to też jest to co lubię   A potem to już tylko na dancingi chodzić   | |
|     | 
|  2009-11-03, 12:44 | #75 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: Katowice/Gostyń 
				 | 

ja też się melduję w kolejnej części.   niezłą ilość postów od soboty naprodukowałyście, a że cały weekend i poniedziłek spędziłam z moim kochanym Tż to nie miałam czasu zaglądać na wizaż i niestety nie dam rady już was nadrobić. ale mam nadzieję, że żaden "hot" temat ślubny mnie nie ominął   
				__________________ Nasz ślub: 9 października 2010r. "...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem. A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" | 
|     | 
|  2009-11-03, 12:49 | #76 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: ;) 
				 | 

przykro mi ale nowej kolekcji w lubelskim salonie jeszcze nie ma  szkoda bo miałam ochotkę rzucić okiem na cudeńka annais  szwagierka rozłożyła zakup sukni na dwie raty i właśnie byłam zapłacić tą pozostałą część kasiorki za jej suknię  ale stwierdzam że jej suknia w ogóle mi się nie podoba i ja na pewno zrobię w swojej większe wrażenie       
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | 
|     | 
|  2009-11-03, 12:50 | #77 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cześć Już wiem dlaczego wczoraj tak paskudnie się czułam ( cały dzień mnie glowa bolała ) bo dzisiaj deszczyk  pada.  Trzeba coś przekąsić i szykować się do wyjścia mam dzisiaj szkolenie. | 
|     | 
|  2009-11-03, 12:50 | #78 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Kurczę dziewczyny tak patrząc dziś na forum zaczęło mnie ogarniać zdziwienie i jakaś niewyjaśniona panika.. jeszcze 58 dni i nastanie Nasz rok!   nie wierzę, że to tak szybko mi z Wami minęło! Dopiero co witałyśmy razem 2009, PMki z 2009 szykowały się do ołtarza, a teraz już kolej na nas... 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-03, 12:53 | #79 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  A to, że masz Krkaowski Kredens kolo uczlni mnei nie przekonuje, bo uczlni pod domem nie masz  A to co kupujemy to np. http://www.alma24.pl/produkt/111052/Sos_po_liguryjsku albo taki http://www.alma24.pl/produkt/75387/Sos_sycylijski albo taki, którego nie mam w necie. Znajać Ciebie i Twoje zapędy do sprawdzania mnie pewnie zaraz wyszukasz te produkty w ofercie Tesco  A co do tego, że robimy przez internet - nie zawsze, przez neta robimy tylko wtedy jak sobie coś wymyślimy w domu i wtedy tylko klikamy skladniki i nam przywożą, żebyśmy nie musieli wychodzić, ja tam nie jestem fanka spędzania czasu w hipermarketach i snucia się po nich jak nie muszę, nie sprawia mi to dzikiej przyjemności a jak moge mieć dostawę za darmo i ceny jak w tesco to why not. A co do tego, że wolisz sobie sos zrobic sama, ja tez wole i jak mam czas robie sama, Ty masz czasu w nadmiarze, ale np. mój tż nie ma i dla takich ludzi powstały sosy w słoikach   
				__________________ Ślub | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-11-03, 12:56 | #80 | |
				 | 

Cytat: 
  . no i jego rodzina jest tak "mądra", że chociaż wiedzieli o naszej dacie to jeden jego kuzyn ma 3 tygodnie przed nami, a drugi tydzień przed naszym wielkim dniem  . mam nadzieję, że goście z jego strony nie będą znudzeni kolejnym weselem (i że przyjdą wogóle) no i liczę na to, że to ja będę najpiękniejszą PM  _ 
				__________________ Nasz ślub: 9 października 2010r. "...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem. A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" | |
|     | 
|  2009-11-03, 13:02 | #81 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  24 listopadzie mi stuknie 10 miesięcy do slubu,potem w grudniu 9 noi od stycznia 8.    A co ma powiedziec Tośka  ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat: 
  No,ale u Nas było tak że oni niewiedzieli.   | ||
|     | 
|  2009-11-03, 13:05 | #82 | |
				 | 

Cytat: 
  mimo ze to 7 miesiecy odstępu to i tak wwalili nam sie w 2010 rok bo my bylismy pierwsi... ale niewazne.. u nas jeszcze niby w lipcu miało byc wesele w tzta rodzinie ale cos słuchy o nim zaginęły i nie wiadomo czy bedzie.. w wakacje miały byc zareczyny a ich nie było wiec nie wiadomo.. ale tak jak u ciebie w przeciagu miesiaca 3 wesela to lipa   
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | |
|     | 
|  2009-11-03, 13:09 | #83 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  ale już nic na to nie poradzimy. co prawda, jak się dowiedziałam o tym, że sie tak wpakowali przed nas to byłam bardzo zła i chciałam nas ślub odwoływać, ale jakoś mi wkońcu przeszło, bo do 2011 nie mam zamiaru czekać. to będzie NASZ dzień i nikt mi tego nie popsuje   
				__________________ Nasz ślub: 9 października 2010r. "...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem. A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-11-03, 13:11 | #84 | 
				 | 

no Chili juz malutko do nowego roku  Uciekam na uczelnię,papa  TAncia wklej ta kiecke szwagierki pliss  Bo Natj szukała w takim stylu, ale nie w kosmicznych cenach   
				__________________ Ślub | 
|     | 
|  2009-11-03, 13:11 | #85 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale ja tam się cieszę  Będę miała zaprawę przed swoim  Tylko jest kwestia panieńskiego kiedy zrobimy. A może razem...   | |
|     | 
|  2009-11-03, 13:12 | #86 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam nadzieję, że nie w ten sam dzień hehehe. w przyszłym roku ma jedynie znajoma moja, tydzien przed nami-chyba specjalnie to zrobiła, bo najpierw wypytywała mnie o wszystko co, gdzie kiedy a jakiś czas później już miałą datę ustaloną. Może przypadek może nie-ja tam wszędzie węszę spisek więc może przypadek  O jak 3 weselicha w ciągu miesiąca to rodzina może na wszytskie nie dotrzeć. Chociaż sa ludzie i ludzie. Moja siostra w ciągu miesiąca była na 3 u znajomych i jakoś dała radę   
				__________________ Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-11-03 o 13:14 | |
|     | 
|  2009-11-03, 13:13 | #87 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
  Pudliszki sa dla mnie zbyt koncentratowe  Cytat: 
  widze, ze Cie moj post bardzo ruszyl  a ja tam i tak mam wszystko w Teskaczu  my czasem bedac w galerii wpadlismy do Almy i zawsze byly kolejki... taki juz urok galerii  zapedy do sprawdzania Cie?  poprostu jak sie z czyms nie zgadzam to odpowiadam na to arguentem popartym dowodem - takie dyskusje sa przynajmniej konstruktywne  chyba jestes toroszke przerwazliwiona  a sos sie robi w czasie gdy sie gotuje makaron  no chyba, ze makaron tez kupujecie juz ugotowany  ja jak nie mam na cos czasu to jem cos co tego czasu w przygotowaniu wymaga mniej  no ale jak czujecie mus kupowania sosow w sloikach to kupujecie, przeciez wam nie bronie  ja na szczescie takiego musu nie mam, wiec i do Almy mi nie spieszno  ale bulwers  spokojnie - to tylko glupia dyskusja o sklepowych preferencjach  Ty wolisz zamawianie przez neta, ja wole najpierw poogladac produkty ktore kupuje i poczytac sklady... ot co... Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-03 o 14:32 | ||
|     | 
|  2009-11-03, 13:27 | #88 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Rano odebrałam mail wysłany ok.23, że zaproszenia wysłane, a 2 godziny później listonosz puka do drzwi  Normalnie cuda się dzieją i poczta działa jak trzeba  Może uda mi się Tż-ta namówić później na sfocenie zaproszeń to wkleję  Cytat: 
  Cytat: 
  My bardzo potrzebujemy kursu tańca. Ale chyba raczej się zdecydujemy na taki typowo dla przyszłych PM, tylko kilka spotkań, bo ja w ogóle nic a nic nie umiem tańczyć i na normalny kurs nie pójdę  Ale przydałoby się, żeby nam ktoś pomógł jakoś się zgrać i żebyśmy zyskali troszkę pewności siebie przed weselem   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-11-03, 13:28 | #89 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

ej! Alma nie jest wcale dla burżujków  ja tam chodzę i mi sie tam podoba, że mam wszystko co mi się zachce, bo w auchan, tesco itd czasem mi czegoś brakuje  nie wiem od jakiej kwoty można do domu te zakupy zamówić bo sama bym czasem to chętnie zrobiłą jak mi się tyłka ruszyć nie chce, ale zazwyczaj wolę sama sie po sklepie pobłąkać, ale wtedy kupuję dużo nadprogramowych rzeczy więc takie necikowe zakupy są dla mnie chyba zbawieniem  :hahaha  : siedzę z P. w pasażu i się garfildzimy w oczekiwaniu na wykłada o 15:00   a tak mi się tam nie chce iść bo facet tak smęci jak nikt inny od samego słuchania mam dość, a w sumie przedmiot-gdyby nie z nmi  -byłby fajny i ciekawy  ale cóż muszę pokochac zbycha   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-11-03, 13:31 | #90 | ||
				 | 

Cytat: 
 http://www.allegro.pl/item801855760_...iancaneve.html taka piżama trochę... osobiście nie wystąpiłabym w sukni która nie jest dopasowana w talii itp.. nie lubię zakładać takich workowatych rzeczy bo mam wrażenie że jeszcze powiększają.. są suknie w stylu empire które o wiele lepiej leżą- np Penelope z Annais.. no ale jej nie będę robić przykrości i mówić że suknia jest beee wystarczy że wam się wygadam   wiesz wesele koleżanki to inna sprawa niż wesele w rodzinie szczególnie jak są 3 w ciągu miesiąca z tą samą rodziną i tak dalej.. ja bym się martwiła że wszyscy goscie jednak nie pojawią się na wszystkich weselach.. nie mówiąc juz o porównywaniu wesel na wszystkich możliwych rodzinnych spotkaniach  wesel znajomych to i ja będę miała kilka i te mi nie przeszkadzaja  ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat: 
  widziałaś mojego posta że jeszcze w LBN nie ma nowej kolekcji anais... a we Wro już jest? 
				__________________ 21.08.2010 ślub    02.10.2013 Dzidzia  26.07.2016 Dzidziol  | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

jest z nami od 26.03.2012 r
 jest z nami od 26.03.2012 r 

ja tam na asortyment Tesco nie narzekam
 ja tam na asortyment Tesco nie narzekam 
 . Bo narazie mieszkamy w domu rodzinnym TŻta. Mamy tylko dwie łopaty, kielnię , szpadel, poziomnicę, a i jeszcze wtedy zapomniałam dopisać, że mamy też młotek i nawet gwoździe
. Bo narazie mieszkamy w domu rodzinnym TŻta. Mamy tylko dwie łopaty, kielnię , szpadel, poziomnicę, a i jeszcze wtedy zapomniałam dopisać, że mamy też młotek i nawet gwoździe

Apel Rumburaka
Apel Rumburaka