|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fendi, Profvmo, Versace, YSL, Escada, Patou, Lancome, Galenic, Avon... zaprasza
niestety, nic dla siebie nie widzę
|
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fendi, Profvmo, Versace, YSL, Escada, Patou, Lancome, Galenic, Avon... zaprasza
Ja jednak rezygnuję z wymiany (Princess)...
Dzięki, będę czekać na dokładki! ![]() Pozdrawiam
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Nie zauważyłam, że odpisałaś w wątku na ciuchlandii
Niestety biżuteria ze sklepu nie jest na wymianę ; ) Ew za coś super z mojej wishlisty mogłabym coś zrobić na zamówienie lub ew przesłać zdjęcia pozycji dostępnym po za stroną, ale aż tak mi na Twoim srebrze nie zależy Jak byś jednak znalazła coś z moich kosmetyków, pisz ; )
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
ja to bym się najchętniej wymieniła za fizjologię człowieka, Harpera, zoologię dla uczelni rolniczych i anatomię i histogenezę
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
pasuje mi wymiana, napisałam pw z adresem
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
moze szukasz czegos konkretnego za ksiazke, to poszukam, troszke mi na niej zalezy ;]
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- ok, nie ma problemu, moge pokryć wysylke, napisz ile mnie to wyniesie i czekam az ja przywieziesz z opola tylko wolalabym nie przesylke pobraniowa, ale wplate na konto kasy za przesylke i wtedy wysylka
|
|
|
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
kolciu ;(
ja czekalam na odpowiedz co do naszej wymianki a Ty widze w miedzyczasie wymienilas cienie clinique;(((( |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Molinard, Nirmala lub
- JLo, Live Lux 60/100 ml Pędzel TBS do ciała i twarzy, skośny coś u mnie ? poszukaj ![]() |
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
interesowałby mnie ten perfum
![]() - JLo, Live Lux 60/100 ml - cudo... niestety odrobinę za słodkie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17...-Live-Luxe.htm |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
nie dorzuciłabyś zoologii dla uczelni rolniczych?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
w takim razie interesowałby mnie jeszcze:
- Sean John, Unforgivable EDP 75 ml - kartonik, używam, więc będzie ubywać https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-26...-Women-EDP.htm ile jest go w tej chwili? ![]() oraz Avon, Summer White 50 EDT ml - nowe x2 Anew Rejuvenate Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/dzień SPF25 2x10 ml - x2, wiek 25/30+ Solutions Krem źródło energii na dzień SPF 15/ na noc 2x40 ml x2 sztuki Avon, Samoopalacz do twarzy - Avon, Balsam brązujący Skin So Soft, spf15 tylko co Cie u mnie teraz interesuje?buty czy perfum?jeśli chcesz moge zrobić wymianke na te dwie rzeczy -zaproponuj coś ![]() aha zapomniałam dodac ze botki sa nowe ![]() obcas 11cm platforma 4cm rozmiar 40,w całosci z zamszu,sznurowane na tasiemki(są kruczoczarne-na zdjęciu kolor jest zbyt jasny,wina aparatu)-niestety nie mam juz oryginalnego pudełka bo wysłałam w nim kosmetyki do wymianki na zyczenie moge wstawić wiecej zdjęć
Edytowane przez nnikka Czas edycji: 2009-11-10 o 20:19 |
|
|
|
|
#77 |
|
after hours
|
hej, masz jeszcze coś ze złota?
chętnie przyjmę ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ok, dzięki śliczne
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
witaj, jestem chętna na sean john unforgivable oraz na krem galenic aquapulpe
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
dobrze,to może ja podam moją propozycje a ty odpisz czy sie zgadzasz
![]() za moje botki Avon, Summer White 50 EDT ml - nowe x2(interesują mnie dwie sztuki) Solutions Krem źródło energii na dzień SPF 15/ na noc 2x40 ml x2 sztuki Avon, Samoopalacz do twarzy - Avon, Balsam brązujący Skin So Soft, spf15 wiem jaka jest cena katalogowa tych kosmetyków więc uważam ze to by była równa wymiana ![]() bo botki wylicytowałam przypadkiem za 90zł ale są troche więcej warte ![]() za perfum - Anew Clinical Krem modelujący owal twarzy Derma-Full 30 ml - Anew Clinical Korektor wypełniający zmarszczki mimiczne 15 ml - Anew Clinical Korektor zmarszczek wokół oczu 2x10 ml - Anew Rejuvenate Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/dzień SPF25 2x10 ml - x2, wiek 25/30+ to moja propozycja oczywiscie jesli dojdzie do wymiany wysyłam pierwsza![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- 0ok to za derma fula moze byc- Avon, Podkład rozświetlająco-antystresowy - Cream https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-25...tystresowy.htm upatrzyłam juz wczesniej ten podkład jakby co ![]() ' jesli pasuje ci wymianka to poprosze o adres na pw
Edytowane przez nnikka Czas edycji: 2009-11-10 o 22:49 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
niestety tylko krem mi się podoba. sean john mam w wishliscie i wlasciwie szukam tylko rzeczy z wisha- chyba, że ktos mi podsunie jakis super rarytas
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie cienie kliniczka, ale widze, ze juz ni ma ;[
bede w czwartek wachala zapaszki i dam znac czy cos mi przypado do gustu oki?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
- J.L.Wiśniewski - Samotność w sieci - oddam szybko i łatwo
bardzo skromnie ![]() a dodatkowo podobaja mi sie cienie po prawej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1257677504 powiedz mi tylko co to za firma. bo nie moge sie polapac
Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2009-11-11 o 00:06 |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
kolciag, niestety nie wymieniam już tych dużych metorków, bo 17 kuleczek już jest w rezerwacji, a sama dla siebie chciałam ich troszkę zostawić. Chyba że interesowałaby Cie odsypka z dużego pudełeczka, ale z tego co pamiętam to pisałaś, że to dla mamy? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#85 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Kolciu a może byś coś znalazła za:
Guerlain, Samsara EDT 40/100 ml - tester, brak koreczka i kartonika, jedynie na wish'a !! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-44...amsara-EDT.htm no i donoszę uprzejmie, ze mam poza wątkiem odlewkę Black Cashmir (tak około 3/4 z 14 ml atomka. Zdjęcia na razie nie mam, bo mam kłopot z ściaganiem zdjęć - jutro kupię nowy kabelek to dam i zdjęcie, pozdrawiam
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za zainteresowanie moim wątkiem, ale tylko Mure et Musc mi został, a matczysko domaga się Poison tylko w oryginalnym flakonie
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
jesli pasuje ci wymianka : kosmetyczki 3 + kolczyki niebieskie wiszace i zlote łezki za puder jedwabny Hauschka to prosze o PW
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dziękuję za propozycję ale na razie nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#90 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Kolciu - my to sie chyba nigdy nie zgramy wymiankowo
, ale miło się gada![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.