![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Urban Decay, Estee Lauder, sephorowe wanilie...
hej z tych rzeczy co chcialas zostal bł. rimmel oraz tusz hypnose wiec moze polowa collistar +lakier astor za te rzeczy robilam dokladke,ale chyba nic nie znalazlas z jasnych podkladow mam kolastyna satin oraz wibo brillance moge je dorzucic co o ty myslisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Odpisalam u siebie
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Dodalam zdjecia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Pomadka High Impact (20 rose spectrum)
Kolor na zdjęciu jest prześwietlony,jest trochę ciemniejsza a odcień zbliżony,taki średni beżoróz w naturanym odcieniu,ciepławym,ma delikatne drobinki. Nie wiem,jak wypada w użyciu,bo jest nowa i nie próbowana. Próbek w większości już nie ma - lecą jutro do Maggie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
hej!
Niestety puder jest zarezerwowany, raczej go wymienię. balsam nadal wolny, może dobrałabyś coś jeszcze? Np jakieś odlewki, może micela sensibio 15ml i może coś jeszcze wybierzesz. U Ciebie podoba mi się: 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 5) miniatura żelu do mycia twarzy Clinique (3 razy użyta) 6) miniatura toniku Clinique (zostało ok. połowy) odlewki - Escada Ibiza Hippie - odlewka balsamu do ciała TBS banan próbki - Chanel Chance Eau Fraiche - YSL Baby Doll
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję, ale nic na obecną chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Niestety nadal czekam w zawieszeniu
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Witaj! Puder jest już wolny, szkoda, że już masz wymienione sporo rzeczy, które mi się podobały.
jestem jeszcze zainteresowana: 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 6) perfumetki Sephora: morela (zostało ok. połowy) 5) miniatura żelu do mycia twarzy Clinique (3 razy użyta) 6) miniatura toniku Clinique (zostało ok. połowy) 18) błyszczyk Smackers o smaku ciasteczek (3 razy użyty) 20) róż w słoiczku Sephora w odcieniu Rose Ingenue Interesują mnie też większe odlewki (niestety nie mam żadnych fiolek) - odlewka balsamu do ciała TBS banan - Chanel Chance Eau Fraiche - YSL Baby Doll Najbardziej zależałoby mi na żelu czekolada+tofee, Clinique i odlewkach Baby Doll większej i Chance mniejszej.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ok, no to mogą być próbki zapachów- zależy mi głównie na przetestowaniu przed ewentualnym kupnem. A ile ml jest moreli?No i możesz dorzucić jeszcze ten sephorowy róż?
Co do pudru to mam do niego jeszcze kartonik ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej!
No więc od Ciebie chciałabym: 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 6) perfumetki Sephora morela (zostało ok. połowy) 5) miniatura żelu do mycia twarzy Clinique (3 razy użyta) 6) miniatura toniku Clinique (zostało ok. połowy) 18) błyszczyk Smackers o smaku ciasteczek (3 razy użyty) 20) róż w słoiczku Sephora w odcieniu Rose Ingenue - odlewka balsamu do ciała TBS banan próbki - Chanel Chance Eau Fraiche - YSL Baby Doll ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- hmm, no tak mogłabyś ze 20ml? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Jasne, może być ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Tak, wszystko się zgadza. To dorzucę też bransoletkę(chodzi o tą srebrną z kuleczkami?)
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Hej, przeszukałam Twój wątek bardzo dokładnie i znalazłam tylko 2 mascary Collistar + Diorshow.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
peeling do stóp Avon jeżyna i mięta (2 razy użyty) 4) krem do stóp Avon jeżyna i mięta (2 razy użyty) maszynka Venus Breeze - używana z 1 nowym nożykiem i nowym pudełeczkiem do zawieszenia pod prysznicem podkład Max Factor Pan Stick (ze 3 razy użyty podkład HR Face Sculptor - podkład Isadora Velvet Touch ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- a podklad MF jaki ma odcien? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A co powiesz jeszcze na akier do paznokci Sally Hansen w odcieniu Sugar Kiss ( ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- A o to futerko Ci chodzi, myslalam ze o ten bezrekawnik. Futerko jest biale, te przebarwienia to chyba wina aparatu, Wadami sa wytarcia w srodku i przybrudzenia od jeansow tez srodku. Moge dorzucic te pozostale rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Tak próbke tez. Tez rezerwuje i po swietach wysle. Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2009-12-24 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.