![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: KANEBO, KERASTASE, perfumy CHANEL, GUERLAIN. KENZO, DAVIDOFF także KOLAGEN i in
Interesuje mnie Insolence ( rozumiem że to jest 30ml tak? bo jest napisane 300ml...) ,w zamian mam Chopard Wish. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KANEBO, KERASTASE, perfumy CHANEL, GUERLAIN. KENZO, DAVIDOFF także KOLAGEN i in
Interesuje mnie Insolence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
w watku mam cienie maca??sa w odcieniach fioletu moze cie zainteresuja...??czy twoje cienie kanebo sa juz wymienione??czy kuferek LV jest oryginalny?? |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Nutko, ja na razie pasuję, poczekam na jakieś dokładki
![]()
#66 |
Wtajemniczenie
|
A czy ty bys ewentualnie cos jeszcze u mnie znalazla??moze chowasz cos ciekawego poza watkiem??
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Wiesz co on mi sie podoba ale jak nie jestes pewna orginalnosci to chyba spasuje...moze masz jakis gornopolkowy tusz poza watkiem?? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- to niech zostanie tak jak jest... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A powiesz mi coś więcej na temat tych produktów? To znaczy: kolor błyszczyka, kod tuszu i jego dokładną nazwę.
błyszczyk Inglot - sleeks - nowy tusz bourjois brązowy - ok 70% pozostało ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Jednak tusz nie dla mnie niestety. A sam błyszczyk to trochę mało. Dzięki!
#68 |
Zakorzenienie
|
mam tester różowego różu givenchy pryzmowego odcień loving pink w opakowaniu, jeżeli byłabyś zainteresowana. mi się podobają miniaturki kanebo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się takie miniaturki, tylko nie wiem, jakie mają pojemności i ile z nich chciałabyś oddać za tester pryzmowego różu givenchy. kolorek to on ma cudny, zdjęcie oczywiście wstawię, efekt daje cukierkowo-różowy, ale ponieważ mam dwa podobne, jeden mogę oddać. Z detali: róż jest w plastikowej obudowie, można trzymać w kosmetyczce, ubytek ma rzędu 5 proc., właściwie testowy. mam też jasnozieloną kosmetyczkę EL, jakbyś chciała. malutka jest coś w stylu na puder i kilka drobiazgów, taka podręczna, do torebki. Mam też nowy, kilka razy użyty podkład No7 perfect and protect kolor new ivory 010, niedostępny w PL. Ogólnie przygarnęłabym wszystkie miniaturki
![]() To mi się podoba i daj znać, jaka pojemność i co chciałabyś z tego oddać wzamian: Biotherm - kit biofirm lift - cream - to jakiś zestaw miniaturek? Sensai silky purifying milky soap, step 2 - miniaturka x2 (ile ml?) Sensai silky purifying cleansing cream, step 1 - miniaturka x3 Yves Saint Laurent - hydra feel lotion x2 Yves saint Laurent - top secrets soin pinceau Sensai cellular performance recovery concentrate cream - miniaturka
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-24 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Nutko.. pytalas u mnie o:
Wymienie pozycje, ktore mi w oko wpadly ![]() Guerlain Insolence - użyty kilka razy, jednak wciąż jest pełny ![]()
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Nutko... mogę liczyć na odpowiedź
![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-24 o 22:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a ja potwierdzam, że wymianka doszła do skutku i to wszystko leci do mnie
![]() jestem bardzo zainteresowana wymianą wszystkiego: Biotherm - kit biofirm lift - cream - łącznie 5 szt. Jest to zestaw dwóch miniaturek ![]() ![]() Sensai silky purifying milky soap, step 2 - miniaturka x2 pojemność pojemniczka to 8ml, mam dwa więc razem 16ml ![]() Sensai silky purifying cleansing cream, step 1 - miniaturka x3 pojemność jednego pojemniczka to tak 8ml, takich pojemniczków mam 3. Yves Saint Laurent - hydra feel lotion x2 on mi został tylko jeden i zawiera dokładnie 12ml Yves saint Laurent - top secrets soin pinceau on też jest niestety tylko jeden. Jego zawartość to 3ml Sensai cellular performance emulsion II (moist) - mianiaturka x3 pojemność jednego to 7ml, takich emusji mam 3. Lancome-podkład przywracający równowagę skóry mieszanej - kolor 03 Adaptive - miniaturkę 5mlSheido bio performance super restoring cream - miniaturkę 4 ml oddam tester różu Givenchy i podkład No7 i jasnozieloną kosmetyczkę Estee Lauder- zdjęcie wkleję jutro rano ![]() za brakujące próbki sensai wybieram: Sensai cellular performance recovery concentrate - miniaturka Sensai cellular performance SPF 8 intensive hand treatment - miniaturka Kanebo international relaxing body emulsion - miniaturka Kanebo international *******ing foaming body exfoliator - miniaturka Jeżeli wszystko się zgadza, zapraszam na pw ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-11-26 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
No peoblemo
![]() ![]() ![]() Buźka ![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
To może ja też poproszę o odpowiedz,bo wklejałam fotki co mam jeszcze do oddania na bodajże 1 lub 2 stronie?
Wprawdzie to co mnie interesowało już nie masz ale może Kolagen już nie jest w rezerwacji? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A ja póżniej tu odpisałam:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=17 |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
może u mnie coś za Clinique - róż, posiadam kolor sunset glow 107. KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13916-opis-Clinique-Blushing-Blush-Powder-Blush.htm - przetestowany
Paulina
Paulina WYMIANA Ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15658051 WYMIANA kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post15488226 PROSZĘ ODPISUJ U MNIE A JA U CIEBIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nic...
![]() |
#83 |
BAN stały
|
witaj
podobaja mi sie: CIENIE SANSEI - wypróbowane - mam do nich również kartonik # Chanel - delikatna woda do demakijażu dla cery normalnej i mieszanej - raz użyta 150ml # Chanel - Transparentny żel oczyszczający o świeżej konsystencji. Pozostawia uczucie perfekcyjnie czystej i zmatowionej skóry. Doskonały dla cery błyszczącej i mieszanej, podatnej na niedoskonałości. NOWY 150ml Clinique - róż, posiadam kolor sunset glow 107. Róż do policzków Bourjois - używany kilka razy. znajdziesz cos u mnie w zamian w obu watkach? dogadywalysmy sie w sprawie wymiany, ale w koncu to nie wyszlo, moze tym razem ![]() buciki na koturnie wciaz sa |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
COCO chanel - 50ml - nowa, jeszcze w folii.
Davidoff Cool Water - 50ml - zużycie widoczne na zdjęciu. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Hej
![]()
#87 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u za: Chanel - delikatna woda do demakijażu dla cery normalnej i mieszanej - raz użyta 150ml Chanel - Transparentny żel oczyszczający o świeżej konsystencji. Pozostawia uczucie perfekcyjnie czystej i zmatowionej skóry. Doskonały dla cery błyszczącej i mieszanej, podatnej na niedoskonałości. NOWY 150ml zapraszam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jaka masz emulsje clinique? Taki zolty krem? Ile ma ml?
#89 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za lekki krem Collistar do cery mieszanej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Zastanowie sie jeszecze, ale 30ml to troche malo...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.