![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Największy wątek w mojej karierze, przechodze na minimalizm 38-40 i nowe bluzy
tak,buciki mi sie bardzo podobają
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największy wątek w mojej karierze, przechodze na minimalizm 38-40 i nowe bluzy
hej cos u mnie za naszyjnik hm i kurteczke w krate ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1259445513 podałabyś mi wymiary?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1260722517 możesz zrobic foto na sobie? nie masz żandych butów za małych spódnicy czy cosik? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- spodnie za małe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- jestem w kropce ![]() sweterek raczej nie mój styl,więc i tak by leżał nie wiem,poszukaj może,pomyśl co tam masz jeszcze zbędnego ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- pokaż tą tuniczkę ![]() ![]()
![]() |
#65 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
szczerze to nie wiem czy peep toe czy nie
![]() ![]() noszę 39/40 kożuszek mi się podoba,ale umówiłam się na wymianke właśnie i dostanę futerko,więc nie jest mi bardzo potrzebny ![]() a jakie ma wymiary wogóle?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nie chciałabym zebys wymianiała cos na siłę
![]() Wymiary kozuszka: szerokosc od pachy do pachy 47cm długosc z kołnieżykiem 68cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
kozuszek za wąski
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.