Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 20:48   #61
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

kliwia ślicznie te pomarańcze wyglądają... hmm może też się skuszę i zasuszę wcale nie czuje, że rymuję zdradź mi tylko jak je suszysz, bo ja zielonego pojęcia nie mam

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 20:55   #62
anuulaa
Wtajemniczenie

Melduję się w nowym wąteczku Mam nadzieję, że już koniec tych spięć, bo się robiło nieciekawie. W ogóle wkurza mnie taki podział na PM09 i PM10, zaraz jakieś wrogie obozy się zrobią

Byliśmy dzisiaj z mężem na zakupach, kupiłam sobie legginsy ocieplane no i kupiliśmy już sporo prezentów, tych takich upominków dla rodzeństwa. Część wydatków już z głowy.

No i mężuś się rozchorował, ma gorączkę ale zajęłam się nim jako prywatna pielęgniareczka
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:01   #63
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Melduję się w nowym wąteczku Mam nadzieję, że już koniec tych spięć, bo się robiło nieciekawie. W ogóle wkurza mnie taki podział na PM09 i PM10, zaraz jakieś wrogie obozy się zrobią

Byliśmy dzisiaj z mężem na zakupach, kupiłam sobie legginsy ocieplane no i kupiliśmy już sporo prezentów, tych takich upominków dla rodzeństwa. Część wydatków już z głowy.

No i mężuś się rozchorował, ma gorączkę ale zajęłam się nim jako prywatna pielęgniareczka
To mężuś pewnie wniebowzięty, że ma taką fachową pielęgniarkę Strój pielęgniarski obowiązkowo masz??

To dobrze, że masz połowę zakupów za sobą bo koło 20 grudnia będzie szał ciał i pełno ludzi w sklepach a co to będzie się działo 24 grudnia to będzie w ogóle masakra
ja chyba jakoś wybiorę się w przyszłym tyg...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 21:11   #64
india83
Zakorzenienie

I ja się melduję

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
sorki dziewczyny że tak odrazu ostro na nowej części , ale KAŚKA wkur****ś mnie nieamowicie, jak możesz wogóle robić taką sensację z czyjegoś nie szczęścia , wiesz co nie wchodź tutaj tylko zajmij się swoimi przygotowaniami do ślubu, ciekawe jak tobie sie będzie układać mądralo. Jak ci nie wstyd
Kasiu tylko spokojnie...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
melduje sie

ale tu dzisiaj duszno

wogole.... wynajelismy mieszkanie od piatku bedziemy na prawie swoim.. na nowe nasze kupione musimy czekac do konca stycznia tak jak w akcie notarialnym bo sie niewyrobia z remontem wczesniej wiec wynajlepismy sliczne 2 pokojowe z meblami po kapitalnym remoncie na 2 miechy zeby juz niesiedziec przyjaciolom na glowie szczegolnie ze swieta niedlugo
super i nawet troszkę zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
racja super tytul

a ja sie pochwale zdjeciami mojego kochanego chrzesnika bo wlasnie dzis dostalam zdjecia
śliczny

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a jaki uśmiechnięty

to może i ja się pochwalę (choć sama nie mam czym ) i wrzucę zdj. mojej jedynej chrześnicy i siostrzenicy zarazem (tak dla przyszłych mamuś, żeby pomarzyły o swoich dzieciakach w wieku 3-4 latek...)
edit: Po namyślę dorzucam jeszcze jej młodszego braciszka - jak zasypiał nad talerzem

edit 2: tak patrzę i myślę.. ale offtop palnęłam już mi się na głowę choroba rzuca jutro do lekarza
świetne fotki i super maluchy

ja tez sie cos chora robie, straszny ból gardła, az zajec nie moge prowadzic
Stary 2009-12-01, 21:14   #65
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a stroj masz?
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super i nawet troszkę zazdroszcze
bardzo sie cieszymy
Stary 2009-12-01, 21:16   #66
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
To mężuś pewnie wniebowzięty, że ma taką fachową pielęgniarkę Strój pielęgniarski obowiązkowo masz??

To dobrze, że masz połowę zakupów za sobą bo koło 20 grudnia będzie szał ciał i pełno ludzi w sklepach a co to będzie się działo 24 grudnia to będzie w ogóle masakra
ja chyba jakoś wybiorę się w przyszłym tyg...
No właśnie tego stroju nie mam, ale mężuś i tak był wniebowzięty, że tak się nim opiekuję, jakbym założyła strój pielęgniarki, to jeszcze biedaczkowi by podskoczyła temperatura Ale muszę sobie taki sprawić. A propos strojów, to widziałam taki świetny strój mikołajki hihi, ale na razie szkoda mi kaski.

Z prezentami masz rację, im bliżej świąt, to tłumy w sklepach i ludzie szaleją. Ale moim zdaniem kupować prezenty w wigilię to już przesada.

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-12-01 o 21:20 Powód: dopisek
Stary 2009-12-01, 21:18   #67
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
gratuluje
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja na usprawiedliwienie mam wysoką gorączkę...
Ale reszta - to nie wiem...?

ja też lubię wymieniac poglądy z osobami o innym podejściu i doświadczeniu
hahaha no to dlatego tak parno od ciebie bije cieplo:

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Martuś no to super wiadomość, ależ Wy spontaniczni jesteście mam nadzieję, że wrzucisz jakieś fotki Waszego "przejściowego" lokum
oczywiscie ze dam jutro cos wkleje rano aaa spontaniczni? cholernie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 21:31   #68
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, to Wy nie mieszkaliście teraz z rodzicami? Coś musiałam przespać...

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-12-01 o 21:36
Stary 2009-12-01, 21:54   #69
AgatkaL
Wtajemniczenie

A ja spać nie mogę...siedzę i myślę i myślę...myśliwym zostanę w końcu...ech...

Od jutra mam znów maraton i ciągle coś i coś...jutro gram koncert, w czwartek - narazie tajemnica , w piatek impreza urodzinowa u koleżanki, w sobotę znów koncert...i w niedzielę pewnie poleniuchuję dopiero...
z tego wszystkiego moje jazdy stanęły w miejscu, bo po prostu nie mam czasu...

Dzisiaj się dowiedziałam, że od jutra ktoś się wprowadza do mieszkanka, które wynajmowaliśmy...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-12-01 o 21:56
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:10   #70
kliwia
Zakorzenienie

*Agatek nie za cienkie plastry (zeby sie w prosecie suszenia nie pozwijaly) na folie aluminiową i na kartonowej podkladce na kaloryfer - kilka dni na ciepelki i gotowe albo do piekarnika - osobiscie w piekarniku nie robiłam, bo mam piekarnik na prad. a kaloryfer i tak grzeje.
chociaz jeszcze nie wlaczalam na dluzej niz kilka godzin grzejnika
aha, przed uzuszenuem badz w trakcie, kiedy pomaranczo jeszcze miekkie, musisz w miazszu zrobic dziurke przy skorce, wystarczy rozchylic miazsz. zeby wstazka przeszla

Agatka a wy zaplaciliscie za wynajem z gory? byliscie cos stratni po wyprowadzce? oproccz tego co tz nie chcial zaplacic

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-12-01 o 22:12
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 22:16   #71
AgatkaL
Wtajemniczenie

Kliwia...mielismy miesiąc wypowiedzenia, a ze akurat 30.10 mąż się wyniósł, to musieliśmy zapłacic po prostu za listopad tak jak normalnie płaciliśmy za miesiąc, mimo ze już tam nie mieszkaliśmy...i to tyle.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-02, 03:40   #72
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Istnieją jeszcze kluby, które mogą być prywatne lub publiczne. Wszystko zależy od tego jaki profil by się wybrało. Klubowicze decydują kogo przyjąć do swojego grona (akceptują bądź odrzucają zaproszenie użytkownika)

P.S Uprzedzam, że moderatorzy wszystko widzą
wiem ze istnieja kluby ... bo sama naleze do jednego z nich

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Jeśli Agatce to nie przeszkadza, to nie wiem czemu dziewczyny się tak buntujecie?? Agatka nie napisała "zastrzegam sobie do rozpowszechniania tego co tu napiszę" No bez jaj! Dajcie już sobie siana, a nie skaczecie sobie do gardeł...

kazdy ma chyba prawo napisac co mysli ?!

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe jak miło, że ktos o mnie mysli

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
zniżyłam się

polazłam na ten wątek 2010

nooo powiem wam sensacje sobie zrobily tylo ne wiem z czego z czyjegos nieszczęścia?

kurka co kogo to obchodzi bezczelne to takie odrobine latac bog wie gdzie i plotkowac "a wiecie co idzie sobie tam i poogladajcie czyjes nieszczescie" a i najlepszy cytat" no właśnie... wczoraj już pisałam tutaj że i ja poczytałam sobie ich wątek i też mi wszystko opadło... już druga czy trzecia żona użyła słowa "rozwód" w całkiem poważnym kontekście...
"Jak dziś poczytałam sobie wątek PM 2009 to mi wszystko opadło po prostu... "

kaśka zazwyczaj ludzie najlepiej wychodzą jak pilnują swojego nosa i swoich nieszczęść

szczeże ci życze i wszystkim pm2010 które się tak eksyctują naszym życiem aby nigdy ich nie spotkało to samo

to tyle co miałam ci do napisania

szkoda gadac normalnie

tez tam zagladnelam z czystej ciekawosci .. i jest mi strasznie przykro co one tam pisze o nas ... ze niby 3 dziewczyna chca sie rozwodzic?! ja nic takiego na NASZYM watku nie czytalam ...
i ze to co piszemy to niby science fiction ? to po co do nas wogole zagladaja? niech w takim razie siedza na swoim watku i zajmuja sie przygotowaniamy do slubu a nie oczerniaja nas za plecami !! To ze jednej z nas sie nie udalo ? Boze takie jest zycie czasem los plata nam figle i nie jest tak jak chcemy ... ale niech nie robia z tego sensacji

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

W końcu to Twój chrześniak, mój podobno też jest do mnie podobny choć nie wiem jakim cudem, nie było mnie przy jego "projektowaniu"
hehe no mnie tym bardziej nie bylo prze "projektowaniu"

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

śliczny

dzieki

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2009-12-02 o 04:01
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 06:56   #73
kolanka
Zadomowienie

Ja również sie melduję.
Nie denerwujcie się wypowiedziami PM z 2010. Myśle, że z niekogo się nie śmieja, ani nikogo nie obmawiają. Po prostu ich wizja cudownego małżeństwa jeszcze przed małzeństwem została zachwiana, a idealne wyobrazenia o meżu nagle zostały sprowadzone na ziemie. Mi tez było cieżko jak usłyszałam, ze tak krótko po slubie wszytsko moze się rozsypać i to tez było dla mnie czyms szokującym. Nie mogłam uwierzyć, ze los pisze takie scenariusze.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:03   #74
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Kochane
Ja również sie melduje

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:36   #75
kasiaher
Wtajemniczenie

Agatek które przepraszam:cmo k: ale byłam tak wkurzona że nawet może nie zwróciłam uwagi
miałam wam napisać jak po rozmowie z tż ale niechcę tutaj nic pisac na ten temat bo Kaśka znowu sobie zrobi sensację
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:38   #76
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha, to Wy nie mieszkaliście teraz z rodzicami? Coś musiałam przespać...
mieszzkalismy u przyjaciol w ich mieszkaniu tyle ze to mialo byc tymczasowo bo z naszego mieli sie wyprowadzic i jednak sie niewyprowadzili tak czulamz e troche chca przygrac... no ale trudno.. a ze niechcemy im przez swieta tu siedziec mimo ze nalegaja itd.. wolimy cos juz wynajac (do teraz dzielilismy sie kosztami po polowie )

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Ja również sie melduję.
Nie denerwujcie się wypowiedziami PM z 2010. Myśle, że z niekogo się nie śmieja, ani nikogo nie obmawiają. Po prostu ich wizja cudownego małżeństwa jeszcze przed małzeństwem została zachwiana, a idealne wyobrazenia o meżu nagle zostały sprowadzone na ziemie. Mi tez było cieżko jak usłyszałam, ze tak krótko po slubie wszytsko moze się rozsypać i to tez było dla mnie czyms szokującym. Nie mogłam uwierzyć, ze los pisze takie scenariusze.
tez tak uwazam
Stary 2009-12-02, 07:43   #77
domi7ks
Zakorzenienie

Cześć KOSMITKI

Ja tez poszlam na tamten watek...to z science fiction dobre...a najlepsze, ze wiekszosc z nas juz nie moze sie doczekac malego ufoludka w brzuchu

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-12-02 o 07:48
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:46   #78
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatek które przepraszam:cmo k: ale byłam tak wkurzona że nawet może nie zwróciłam uwagi
miałam wam napisać jak po rozmowie z tż ale niechcę tutaj nic pisac na ten temat bo Kaśka znowu sobie zrobi sensację
Oj Kasiu...jak będziemy zwracać uwagę na to kto jak skomentuje nasze wypowiedzi, to nic byśmy nie pisały. Uchyl chociaż rąbka tajemnicy...my tu w napięciu zyjemy....

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-12-02, 07:48   #79
atomufka
Zakorzenienie

Dzien dobry
Wyjątkowo pojawiam się rano,bo za godzinke jade do pobrania krwi
Kurcze juz teraz sciska mnie z glodu ,musialam TZ odwiezc do pracy na 7 i teraz siedze i czekam Lekarz przyjmuje dopiero od 9.15...wszystko tutaj inaczej niz w Polsce

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:51   #80
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony Model: Wyjątkowe Rocznik: 2009 / cz.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Tytuł zdaje się pomysłu myszki
a nie, bo mój!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:53   #81
Maggie1983
Zakorzenienie

Ale mi zafundowalyscie zaskoczenie z samego rana-juz myslalam, ze ze mna cos nie tak wchdze na poprzedni watek i patrze, ze nie moge cytowac wypowiedzi, wiec mysle znowu wizaz szwankuje a tu nowy watek
Cytat:
melduje sie

ale tu dzisiaj duszno

wogole.... wynajelismy mieszkanie od piatku bedziemy na prawie swoim.. na nowe nasze kupione musimy czekac do konca stycznia tak jak w akcie notarialnym bo sie niewyrobia z remontem wczesniej wiec wynajlepismy sliczne 2 pokojowe z meblami po kapitalnym remoncie na 2 miechy zeby juz niesiedziec przyjaciolom na glowie szczegolnie ze swieta niedlugo
no to gratulacje
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
kasiaher zawsze można posłać grudniowe dziecko wcześniej do szkoły. Jeżeli styczniowe dzieci sobie radzą to dlaczego nie grudniowe u mnie w klasie zawsze się trafiała taka osoba

miałam nie pisać..ale napiszę..
poprztykałam się z tż, jak zwykle o głupotę, czyli o pieniądze. Poprosiłam tż żeby zostawił mi pieniądze bo muszę wysłać paczkę na all, a on do mnie że on nie ma pieniędzy no to ja mówię do niego "nie żartuj sobie". A on do mnie że ma w portfelu 20 zł to dychę mi da na paczkę. No to mu powiedziałam że jutro obiadu nie będzie bo nie ma co zrobić a na zakupy nie mam. Zaczyna mi przeszkadzać to że on mi wydaje pieniądze a na większe zakupy jeździmy razem. źle mi z tym że nie pracuje a jeszcze do tego wszystkiego on mi dowala ehh...nie lubię go czasami
ja tez mojego czasem nie lubie, np wczoraj puscil focha to go nie lubilam przez godzinke

Anula- zaraz odszukam link do tych swieczek
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 07:55   #82
martucha84
Zakorzenienie

ehsss nie mozemy popadac w paranoje bo tak jak mowi Agatka nic tu sie jjuz nienapisze... a rachunek sumienia o porzadnosci swojego zwiazku kazdy powinien zdobic sam a nie "rzucac kamieniem" tak mi sie katolicko zrobilo.. jak nie ja buu

a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
Stary 2009-12-02, 07:59   #83
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć, ja też zaraz wychodzę do pracy. Weszłam tak na chwilkę

W sobotę jedziemy z naszymi rodzicami do Tropical Island do Niemiec, taki prezent od nas. I mieliśmy wziać jeszcze mojego brata, który mieszka z rodzicami, ale mamy problem, może Wy wiecie...on jest niepełnoletni, ma 17 lat, a 18tke skończy za 2tygodnie, nie ma paszportu, no i dowodu. Czy orientujecie się czy może jechać na legitymację szkolną? Wiem, że nie sprawdzają już na granicy, ale w razie jakiejś kontroli na terenie Niemiec czy mogą się przyczepić? Podejrzewam, że on chyba jednak z nami nie będzie mógł jechać...
Stary 2009-12-02, 08:01   #84
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
ehsss nie mozemy popadac w paranoje bo tak jak mowi Agatka nic tu sie jjuz nienapisze... a rachunek sumienia o porzadnosci swojego zwiazku kazdy powinien zdobic sam a nie "rzucac kamieniem" tak mi sie katolicko zrobilo.. jak nie ja buu

a to kilka fotkek lazienka jest najgorsza ale przezyjemy to tylko 2 miechy i bedziemy u siebie za to kuchnia i salon mrr
No no...się rozmarzyłam...fajne gniazdko

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-12-02, 08:02   #85
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
łał!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:12   #86
anuulaa
Wtajemniczenie

Martucha, świetne to mieszkanko!! A nie było problemu wynająć na tak krótki okres?
Stary 2009-12-02, 08:21   #87
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia nie denerwuj sie! A wogole to poszlam na przeszpiegi i cofnelam sie tylko pare stron i dla mnie temat tam rozdmuchala inna PM, nie Kaska
Cytat:

wow, superowo
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-12-02, 08:28   #88
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, ja też zaraz wychodzę do pracy. Weszłam tak na chwilkę

W sobotę jedziemy z naszymi rodzicami do Tropical Island do Niemiec, taki prezent od nas. I mieliśmy wziać jeszcze mojego brata, który mieszka z rodzicami, ale mamy problem, może Wy wiecie...on jest niepełnoletni, ma 17 lat, a 18tke skończy za 2tygodnie, nie ma paszportu, no i dowodu. Czy orientujecie się czy może jechać na legitymację szkolną? Wiem, że nie sprawdzają już na granicy, ale w razie jakiejś kontroli na terenie Niemiec czy mogą się przyczepić? Podejrzewam, że on chyba jednak z nami nie będzie mógł jechać...
moze przejechac na dowod rodzica do tego i legitke bo przeciez jest zameldowany w naszym kraju wiec bez problemu

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No no...się rozmarzyłam...fajne gniazdko
dziekuje
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
łał!

Cytat:
Martucha, świetne to mieszkanko!! A nie było problemu wynająć na tak krótki okres?
no wlasnie ogolnie to byl problem bo nawet jak wczesniej szukalismy to wszedzie min pol roku.. a tu nas pan milo zaskoczyl bo on chce remontowac lazienke w lutym i wlasnie tymbardziej mu pasuje i sie udalo,.. musielismy dac 3 tys kaucji duzo nie duzo.. kaucja zwrotna a to dla niego zabezpieczenie bo jednak troche kasy w nie wlozyl a zdemolowac przez kogos to niesztuka.. no i bedziemy placic 1500 plus media.. tu wychodzilo duzo mniej ale jednak bedziemy "na swoim" i juz sie smialam ze to moj prezent na urodziny nasz na mikolaja no i pod choinke sle damy rade

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kasia nie denerwuj sie! A wogole to poszlam na przeszpiegi i cofnelam sie tylko pare stron i dla mnie temat tam rozdmuchala inna PM, nie Kaska

wow, superowo
no tak wlasnie mysle.. za kaska sie tam pojawila pozniej ale koniec takich rozmow bo sie robi niemilo...

super super..

anulka sluchaj tu masz caly art i jednak oprocz legitymacji twoi rodzice musza go wpsiac do paszpportu

http://www.tur-info.pl/p/ak_id,13973...paszportu.html
Stary 2009-12-02, 08:32   #89
bzyczka1
Zakorzenienie

maggie cieszę się że ktoś mnie rozumie

martucha ja bym nie była tego pewna czy może. Na dowód można było jak były stare dowody i dzieci były wpisane w dowód a teraz tego nie ma. Powiem nawet że mnie kiedyś do Niemiec nie wpuścili na legitymację i mamy stary dowód. Teraz nawet dziecko może mieć dowód (tyle że na 5 lat) więc jest to alternatywa paszportu. Moja siostrzenica ma 12 lat i na dowód właśnie jechała do Holandi w tym roku.

A co do PM2010...to ja nie rozumiem. Mnie tam inne wątki pm nie interesują. BYłam zainteresowana tym, w którym się udzielam, a nie wszystkimi na około. Nie interesowało mnie co robią pm2008, może ja jakaś dziwna jestem

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-02, 08:41   #90
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
maggie cieszę się że ktoś mnie rozumie

martucha ja bym nie była tego pewna czy może. Na dowód można było jak były stare dowody i dzieci były wpisane w dowód a teraz tego nie ma. Powiem nawet że mnie kiedyś do Niemiec nie wpuścili na legitymację i mamy stary dowód. Teraz nawet dziecko może mieć dowód (tyle że na 5 lat) więc jest to alternatywa paszportu. Moja siostrzenica ma 12 lat i na dowód właśnie jechała do Holandi w tym roku.

A co do PM2010...to ja nie rozumiem. Mnie tam inne wątki pm nie interesują. BYłam zainteresowana tym, w którym się udzielam, a nie wszystkimi na około. Nie interesowało mnie co robią pm2008, może ja jakaś dziwna jestem
dokladnie mnie tez zeszloroczne nie interesowaly, no chyba ze na juz po wklejaly zdjecia w formie watkow z krotka realcja to wtedy zagladalam tam

a tak wogole to strasznie nam OGLADALNOSC WZROSLA-co rusz ktos nas stamtad podglada

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-12-02 o 08:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości