![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Collistar, Sephora, Givenchy
Cytat:
chodzi Tobie o ten pojedynczy wrzosowy cien Heleny Rubinstein tak? mi wpadlo w oko: - The Body Shop Body&Leg Shine, kolor 01 light/medium i ewentualnie The Body Shop Body - White Musk - mała buteleczka10ml. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Tak, chodzi mi o ten pojedyńczy, napisz mi prosze jak on wyglada na oku czy jest widoczny? w opisie jest ze bardzo delikatny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor delikatny, jasny, raczej do rozswietlania i laczenia z ciemniejszymi akcentami. ma mnostwo polyskujacych drobniutkich drobinek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyśle oczywiście jako pierwsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
nieststy ale diamonds chcialam tylko za jakis zapach ktorego szukam
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Jeżeli ten błyszczyk Collistar jest choć troszkę mleczny to mogłabym wymienić krem pod oczy clinique + turnaround za ten błyszczyk Collistar lub za kilka kulek, jak wolisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u mnie za Amor Amor Cacharel - poj 50ml, zostało ok. 40% mniej niz połowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
w
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
cześć,
pytałaś o kasetkę Artdeco, niestety nic nie znalzłam u Ciebie w wątku. Chyba że masz coś ciekawego poza nim. Ja poszukuję: - czarnego tuszu do rzęs Burjois Volume Glamour - nowego - pudru mineralnego The Body Shop - najaśniejszy - pędzli The Body Shop - Dr Hauschka - puder jdwabny w odsypce Kasetkę chciałabym oddać z cieniami. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
ok, podam ci, tylko trax na czas swiat nie ma mni w domu.. będę dopieero w pon
![]() krem jest na 100% ważny, wiec proponuję zarezerwować rzeczxy do tego czasu, hm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej, podobaja mi sie u Ciebie:
- wszystkie miniaury Escada - pedzel wachlarz Sephora - korektor HR - krem z witaminą C pozdrawiam i życzę Wesołych Swiat! za korektor podziękuję. podobaja mi sie po zastanowieniu: dwie miniaturki Escada, miniaturka Lancome, pędzel wachlarz, 1 pilnik
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2009-12-25 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej, qrcze wycofuję się z pilniczka, bo dostałam od siostry piękny zestaw wczoraj
![]() A masz cos jeszcze poza wątkiem? Jakbys byla zainteresowana to ja mam zalotkę używaną przez 1 tydzien - niestety moje rzęsy są w ogóle niepodatne. Mam także krem apteczny pod oczy otwarty miesiąc temu Pharmaceris w opakowaniu z dozownikiem, przechowywany w lodowce, z serii do skóry naczynkowej na obrzęki i zasinienia.
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
witam pytałaś się u mnie o kremy avene. chodzi Ci o dwie miniaturki czy o duży produkt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hej, po glebokich przemysleniach uznalam ze przydadza mi sie jedynie perfumki od Ciebie: miniaturka Escada, Lancome, Kenzo. Czy jestes zainteresowana wymiana?
![]() |
#84 |
BAN stały
|
- Tommy Hilfiger Tommy Girl - 100ml, zostało troche ponad 50%
- Amor Amor Cacharel - poj 50ml, zostało ok. 40% mniej niz połowa cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
kochana a co byś chciała za Tommy Girl?
![]() hmmm myślę, że pod spodem powinien być kod ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Kochana podałam do weryfikacji więc niedługo się dowiemy ![]() ![]() i powiedz mi co byś chciała przygarnąć, bo pewnie jest ok, skoro mówisz że zapach się nie zmienił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Lancome edp Magnifique 5 ml ![]() mogę poszukać poza wątkiem czegoś ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Kochana Tommy Girl jak mi powiedziały dziewczyny jest prawdopodobnie z 2003 roku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336922&page=107 Tutaj dziewczyny zweryfikowały datę produkcji Tommy Girl ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Kochana i jak? ![]() ![]() Niestety Paco raczej nie oddam, bo jest to nowiutki zapach, z ubytkiem kilku psików ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Kochana więc tak Paco Rabanne mogłabym oddać za: Tommy Girl i Amorka ![]() ![]() dobrałabys coś do Paco? ![]() taka duża wymianka byłaby bardziej opłacalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w obu watkach za: - Estee Lauder Bronze Goddess Bronzing Pearls - puder brązujący z pedzelkiem, użyty 3 razy, brak kartonika, oddam tylko za dobry podklad np Dior Forever lub ładny puder - Pędzel wachlarz Sephora - Pilniczki 2 szt. The Body Shop - Opaska kosmet. ochronna na włosy Bandi(przy nakładaniu maseczek) - Miniaturki zapachów:- Dior Jadore 5ml ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Kochana escada mnie raczej nie interesuje
![]() ![]() nie raczej już nie mam czego dołożyć do wątku ![]() Sama rozumiesz, że Twoje Tommy Girl nie jest pierwszej świeżości i nie oddam tylko za niego Paco ![]() To może Tommy Girl i Amorek za Paco Rabanne? albo może w ciuszkowym coś dobierzesz do wersji Tommy Girl, Amorek i 2 miniaturki? ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ok mnie pasuje ![]() Czyli Paco Rabanne za : Tommy Girl, Amorka i 2 miniaturki ![]() Dorzucę ci masę próbek jakiś kremików aptecznych ![]() idę na PW ![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-01-03 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.