|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: irytacje i kontrowersje w świecie perfum
Cytat:
"CHANEL NR 5 SĄ TAK OBRZYDLIWE ZE NAWET MOJA BABCIA JEST NA NIĄ ZA MŁODA" Życzę Wam wszystkim szczęliwego Nowego Roku i dobrej zabawy .
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A tak w ogóle co to za idiotyczne myślenie, że skoro zapach dla tej osoby jest obrzydliwy to jest dla babci. Babcia kobieta jak każda inna i zasługuje na piękne zapachy. Ubawiło mnie jeszcze jedno. Ktoś się pochwalił: "a ja mam :ultraviolet pacco rabanne,euphoria CK ,misscherrie Ch.Diora, Eternity CK, Angel thierry mugler, moschino i love i love ,gorgio armani sensi , YSL babydoll ale najpiekniejszy znich to pacco rabane ultraviolet mniami"Na co odpowiedziano: "jasne jasne..a ja mam dom w nowym yorku i wlasna wyspe. "Hehe, dziewczyna powinna wejść na Wizaż. Okaże się, że ma nie tylko dom w nowym yorku i wlasna wyspe, ale i odrzutowiec, prywante lotnisko i jest szejkiem arabskim. Edytowane przez Estell Czas edycji: 2010-01-01 o 14:55 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Nindżopesz
|
Zajrzałam do tego papilotowego linka
|
|
|
|
|
#65 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
forach...Przy okazji życzę wszystkim dobrego i pięknie pachnącego roku 2010 ![]() Ostatnio włosy mi stanęły dęba jak na jakimś forum facet napisał że sprzedaje podróby w internecie na zasadzie: jak klient chce fakturę to dostaje oryginał a jak nie to podróbę - oznajmił że 99% nie potrzebuje faktury... |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O Matko aż sie wierzyć nie chce! Co za tupet! Przyznam się, że zanim trafiłam na wizaż podczytywałam takie fora ( nigdy jednak sie na nich nie udzielałam) i potrafiły zrobić wodogłowie z mózgu człowieka! Jednak wizaż to wizaż pełna kulturka i prawdziwe informacje.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A serio: szkoda czasu na "kopanie się z koniem": chocby przykład tego cynicznego gościa od podróbek, nie mam pojęcia, jakie argumenty mogłyby do niego trafic Również najlepsze życzenia noworoczne! |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tutaj kolekcje stuflaszkowe nie robią wrażenia. Znaczy robią, budzą podziw, ale to nie jest przechwalanie się, to jest dzielenie się swoimi wrażeniami, swoją pasją i swoją wiedzą. No i tutaj spotkałam się z całkowitą bezinteresownością. |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. Parker, masz cudne baleriny w avatarku. Szukam właśnie takich
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
Porzeczki: Ja też takich szukam
Na razie mam takie beżowo-czarne szpilki...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

.

.
ale najpiekniejszy znich to pacco rabane ultraviolet mniami"
"
) i mogę w swietnej atmosferze i na poziomie pogadać o zapachach z prawdziwymi znawcami i ludzmi, którzy widzą w perfumach coś więcej niż tylko to, że"perfumka ma być booooska, ładnie pachnieć i podobać się misiowi
a tak w ogóle to polecam z FM, a te co uzywają drogich oryginałów to snobki)"

Oszczędzam na PERFUMY!!