![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Qlassique J.P.G,Pure Wish,Omnia,Sweet Darling i inne
Madness Chopard-25/30 ml (uszkodzona zatyczka ale nie ma problemu z psikaniem)
- Glenplaid M.Kors- ok.35/40 ml - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek minimalny może za Moaschino oh! de moschino 75 ml 2* psiknięty ( tester z zakrętką i kartonikiem)?????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Kors- Glenplaid,LouLou,Madness. ..
Cześć to znowu ja
![]() A może byś chciała Pure Poison ok 20/100ml za Blacka? co prawda mój ma mniejszą pojemność, ale może do tego odlewka jakaś? Mam np Miss Dior Cherie edt 5ml lub 10ml Sui Dreams Anny Sui pomyśl ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dostanę odpowiedź czy już nie zainteresowana ?
Benghal już odrezerwowany.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A to przepraszam
![]() ![]() A i ważna sprawa... bo nie napisałam w wątku kurka, teraz dopiero widzę - Benghala jest ok 70% z 50 ml. Tak ok 37-40 ml obstawiam.
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-04-02 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Trouble to 30 ml, mam kartonik, bez kilku psiknięć.
Może coś jeszcze dobierzesz... zerknę na próbki i wieczorkiem wypiszę co mam, chyba że odlewki Cię interesują ?
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-04-03 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
to przyszlam raz jeszcze
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mogę odlać:
- D&G, L'imperatrice - Etro, Sandalo - Caron, Lady Caron - Il Profvmo, Ambre d'Or Wybieraj ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() ![]() Poproszę o adresik... a, no i powiedz, ile byś chciała ml ? Ja proponuję 25 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej mi zalezało na blacku ( bo miałam kiedys, pusciłam w swiat, a teraz tęsknię
![]() ale My Queen też kusi ![]() Jak jest z trwałością, i jak się ma do wersji podstawowej? Możesz coś o niej napisać ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Myślę,że to odświeżona wersja, limitowana, bo nawet butelka jest ta sama, tylko ma lekko jasniejszy odcień fioletu (fioletowo-różowa).Na naklejce widnieje zarówno EDT jak i nazwa Light Mist. Na mnie jest tak samo trwały jak MyQueen ( który też posiadam) tylko zapach jest bardziej świeży, czuje tam jakieś owoce, których w zwykłym MyQueen brak.Tutaj możesz poczytać na jego temat więcej.Ja niestety nie jestem dobra w opisywaniu zapachów:
http://www.fragrantica.com/perfume/A...Mist-2796.html Tutaj piszą,że to EDT (" It comes as 50ml (1.7 fl.oz.) EDT in a bottle of the same shape as its predecessor, My Queen.") |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Dot.: Qlassique J.P.G,Pure Wish,Omnia,Sweet Darling i inne
Hej
Pisałaś na moim wątku,a ja, nie wiedzieć czemu nie zauważyłam Cię. Bardzo Cię przepraszam. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...hlight=szokama Co najbardziej Cię interesowało? Ubranka dla dzieci czy zapachy? Zostało mi Amariage Mariage 13ml z 15ml w mini ozdobnej buteleczce do torebki i 10-20 ml balsamu, zapach Aromers Noches de Pasion Flower Musk(www.aromers.com) 100ml i nowe, z metkami ubranka dla dzieci. Mnie podoba się u Ciebie: madness Chopard i Black Kenneth Cole Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-17 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
to jest ten po lewej: http://www.aromers.com/aromers/hogar_018.php
Trochę pudrowy, kwiatowy, ciepły, kobiecy, pewnie z piżmem, taki otulający, spokojny, ale wyrafinowany. Uspokajający i tajemniczy. Sliczny. Ale ja chcę coś nowego, chcę poeksperymentować. Ubranka mam w tym rozmiarze następujące: 2 dresy z napisem Next, trzyczęściowe, ze spodniami, bluzką i kamizelką zapianą na suwak, z kaputurem i kieszonkami. Granatowo bordowy oraz grafitowo-szary, jak na zdjęciach. Mogę pózniej podać dokładne wymiary. Oraz Komplet jeansowy- kurteczka jeansowa i spodnie a także prześliczny komplet dla dziewczynek, trzycżesciowy: kurteczka, bluzeczka z kapturem i spódniczka z falbankami ![]() Dołączam zdjęcia. Edytowane przez szokama Czas edycji: 2010-04-18 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więc może być Madness i Sweet Darlling ![]() ![]() Wymiary kompletu: Spodenki: Długość od pasa :39cm długość od kroku: 24cm Obwód w pasie: minimum 19cm *2, maximum 30cm *2 Szerokość udo: 17cm*2 szerokość kolano: 15cm*2 szerokość dół: 13cm*2 Kurteczka: długość: 26 cm szerokość w ramionach 25cm długość rękawa: 26cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Obmierzyłam ubranka synka i ten komplecik będzie dla niego za mały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.