![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Qlassique J.P.G,Pure Wish,Omnia,Sweet Darling i inne
Hej,
chętnie wymienię na inne perfumy.Te trochę mi się znudziły.Oczywiście wszystkie są oryginalne: -Madness Chopard-25/30 ml (uszkodzona zatyczka ale nie ma problemu z psikaniem) -Sweet Darling Minouge - 30 ml ubytek góra 4 psiki -Provocative Woman E.Arden-ok.25/30 ml -Red Door E.Arden-ok 20/25 ml -MyQueen Last Mist 50 ml-minimalny ubytek Alexander MqQueen WYMIENIONE: - Glenplaid M.Kors- ok.35/40 ml wymienione z Kolciag - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek min wymienione z Kolciag -Pure Wish Chopard-ok 25/30 ml wymienione z dusia65 -Omnia Bulvgari - mały flakon 10ml -zostało ok.8 wymienione z Ragutka - Classique J.P.G EDT 50ml -3-4 razy użyte wymienione z Ragutka Wymieniam tylko na perfumy.Wysyłam paczką lub listem poleconym. Edytowane przez beta-ina Czas edycji: 2010-04-08 o 19:15 Powód: Aktualizacja-jedna pozycja wymieniona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Kors- Glenplaid,LouLou,Madness. ..
Zapraszam do swojego wątku ; ) Masz może na wymianę w swoich zbiorach coś z tego? :
Moschino Hippy Fizz oraz I love love, Carolina Herrera Sexy 212, Naomi Campbell Cat Deluxe, Jil Sander Style Pastels najchętniej różowe, Chantal Thomass Oses Moi, Versace Baby Rose Jeans, Escada Moon Sparkle, Lanvin Jeanne, Ange ou Demon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie widzę u Ciebie perfum..kurcze, nie wiem czy dobrze szukam.
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dziewczyny, przejrzałam pobieżnie Wasze wątki.Strasznie ciężko mi wyłapać wśród nich perfumy, macie mnóstwo innych rzeczy.Ja szukam tylko i wyłącznie perfum ( w pojemności zbliżonej do tych, które oferuję). Niemniej dziękuję za Wasze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Aaa....ślepa jestem najwyraźniej. Niestety 5 alejkę mam całe 75 ml, a tego Rocherka nie za bardzo lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Z zapachów mam tylko Esprit Celebration, ale a nóż widelec Cię zainteresuje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja poza wątkiem miałabym jeszcze Obsession Sheer ("większa połowa" z 50ml). Jeśli byłabyś nimi zainteresowana, poprosiłabym o listę innych zapachów, które chciałabyś wymienić - z Twojego wątki najbardziej interesowały mnie Lou Lou, ale jako zapas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dorzucam Sweet Darling- 30 ml z ubytkiem 2-4 psików, zastanawiam się tez nad Pure Wish Chopard -ale za coś fajnego, Provocative Woman 30 ml- z małym ubytkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Ciebie nie widzę.. poza tym Lolitka już prawie na wylocie jest
![]() ale jakbyś miała dokładkę perfum z mojej wish listy daj znać ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Odświeżam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Michael Kors- Glenplaid,Pure Wish,Madness,Sweet Darling,Provocative Woman i wię
hej,niestety z perfum które masz w wątku żadne mi się nie podobają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Pure Wish Chopard-ok 25/30 ml
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michael Kors- Glenplaid,Pure Wish,Madness,Sweet Darling,Provocative Woman i wię
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.