|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A było to tak...
Gwai, spóźniona trafiłam na ten wątek, więc powiem tylko, że bardzo to przyjemne uczucie wiedzieć, że ma się swój skromniutki udział w ludzkiej radości. A że rozczulam się ostatnio dość łatwo, to i nad Twoją opowieścią popłakałam. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
I mnie też łezki popłynęły czytając Twoje słowa, jednak prawdą jest że obdarowywanie bardziej cieszy niż dostawanie, bo dziko się cieszę, że miałaś taką niespodziankę
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !!
|
#63 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A przecież ta paczka to i tak drobiazg w porównaniu z ogromem dobrej woli i wysiłku, jaki wpakowałaś w te wielomiesięczne starania. Nie spodziewałam się tak poruszającej opowieści o odpakowywaniu paczki. Dziękuję za nią.
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Gwai, piękna jest Twoja opowieść.
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
gwai...co prawda z opoznieniem dotarlam do watku (to pewnie przez te wakacje w srodku zimy...
)...ale strasznie sie ciesze z TWOJEJ RADOSCI....dziewczyny sie przyznawaly do wzruszenia (i uronienie lezki)...powiem szczerze, ze nie wierze...na pewno wiekszosc z Was, kochane Wizazanki, normalnie sie poryczalo, tak jak ja... gwai...dziekuje za cudowna opowiesc...i wszystko co dla nas zrobilas.... ps. Kobieto! dlaczego Ty ksiazek nie piszesz...? napisz, wydaj...jestem pierwsza w kolejce do czytania (jak mozna takie talenty ukrywac przed swiatem!?!)...
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Ech, super to było i tego wspomnienia mi nikt nie zabierze. A same perfumy stoją w szafeczce już, ale na honorowym miejscu
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Pragnę podziękować wszystkim organizatorkom zakupów perfumeryjnych za ich trud i bezinteresowność
.Wyciągnęłam ten wątek, bo i tez swiateczny i o dobrych ludziach .Moim koleżankom z pracy trudno uwierzyć, ze ktoś poswięca swój czas, energię i trud (pieczołowite pakowanie, bieganie na pocztę) za darmo. A w ogóle OSOBA, która wymyśliła te zakupy jest genialna .Życzę wszystkim fajnych świąt w gronie ukochanych osób.
|
|
|
|
#68 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
To ja się dołączam do podziękowań. To co robicie jest absolutnie niesamowite i ... trochę zwariowane
Życzę wszystkim Wesołych Świąt
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt dla Wszystkich
I dla naszych Moderatorek wyrozumiałych i cierpliwych:Tulipanki,Blu egirl i Bellatrix I dla naszych kochanych pracowitych oliwek:Gwai i Cbr
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ale swiatecznie sie zrobilo...
![]() Wam wszystkim zycze smacznego jajka i spokojnych, mokrych (choc troszke ) Świąt....
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja , i ja życzę Wesołych Świąt!
I jakiś fajnych perfumowych prezentów od króliczka, czy kurczaczka ( u nas w domu akurat nie mamy zwyczaju wielkanocnych prezentów ale wiem, że niektórzy mają ) |
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Ja również chciałabym podziękować kochanym organizatorkom i wszystkim dziewczynom które z poświęceniem 'rozpsikują' flachony
Dzięki Wam, mimo że dotąd nie było mnie stać, mogę pachnieć prawdziwymi perfumami za niewielką cenę... To naprawdę świetne co robicie Wesołego Alleluja dla Wizażanek i ich rodzin ![]() No i kobietki - lanego dyngusa
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
I ja także, pragnę Wszystkim organizatorkom i forumowiczkom bardzo serdecznie podziękować za cierpliwość w organizowaniu, rozlewaniu, doradzaniu ......itd. Życzę też z całego serca, pogodnych, zdrowych i szczęśliwych Świąt
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Również dołączam się do życzeń Świątecznych dla Wszystkich Pachnących
![]() Wesołego Alleluja!!! |
|
|
|
#75 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
aaa, wątek się w życzeniowy zamienił... w takim więc razie, życzę wszystkim na Perfumach, a szczególnie naszym kochanym Moderatorkom i Oliwkom, żeby co roku nadchodziła dla Was wiosna
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !!
Chciałam żebyście chociaż troszkę poczuły to co ja. Podziękowanie to za mało. Chciałam się odwdzięczyc prawdziwymi autentycznymi uczuciami i odczuciami. Wszystko opisane po kolei jak było. Minuta po minucie. Bo przecież Was nie było ze mną wtedy.
)...ale strasznie sie ciesze z TWOJEJ RADOSCI....
napisz, wydaj...jestem pierwsza w kolejce do czytania (jak mozna takie talenty ukrywac przed swiatem!?!)...
.
.

) Świąt....

Dzięki Wam, mimo że dotąd nie było mnie stać, mogę pachnieć prawdziwymi perfumami za niewielką cenę... To naprawdę świetne co robicie