![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Seks - nie próbujcie tego !
Cytat:
OMG nie mam słów wybacz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja je kiedyś miałam i myśmy sobie chwalili, ale nie można z tym przesadzać bo faktycznie potem może być piekąco...
Takie: http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...oducts_id=1809
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
sperma w oczach to straszna sprawa
![]() i uwaga z zabawami w pana z abw i ściganą jeśli się ma parkiet ![]() do dziś jedna z deseczek jest pęknięta po moim lądowaniu ![]() aha, i nie polecam żadnego edzenia ani polewania się piciem ![]() sex to zUo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-02-23 o 19:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
zUo to zło
![]() a nie wiem czy to ma palić, pewnie nie ma palić tylko robić dobrze ale jak się przesadzi to pali.
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
To jest takie uczucie ciepła, rozgrzewania itp. ale jak się przesadzi to po prostu piecze w środku i tyle.
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
no właśnie takie jak tutaj koleżanka zaprezentowała
koszmar ![]() lekki offtop, żel 2w1 durexa za to bardzo fajny, chyba nie pachnie (już nie pamiętam), za to smakuje jakoś słodko i o dziwo nie odrzuca jakoś strasznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
dorzucę od siebie:
NIGDY, ale to NIGDY nie zostawiaj włączonego telewizora - zwłaszcza na kanale przyrodniczym, naukowym, kobiecym... Przyrodniczy zawsze zaatakuje jakimś bardzo realistycznym opisem, naukowy programem typu np. Pogromcy Mitów (kto zna, ten zrozumie - teksty jakie tam latają przyprawić mogą o...), kobiecy - np. Gokiem (w wersji lajtowej) albo nie daj boże czymś o depilacji czy operacjach plastycznych (TŻtowi się jakoś odechciało...). W sumie, telewizja ćwiczy poczucie humoru (oj taaaaaaak), ale nie przyczynia się do poprawy jakości życia intymnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
ja to bym uważała na seks bezposrednio po gotowaniu. tj.kiedy Tż. się za to zabiera...
Czasem bywa tak, że na opuszkach palców zostanie chili. och.. doznania ogniste wręcz:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
pomijając to że ja tego sexu nawet nie dopuszczam do myśli bo mnie ...dosłownie obrzydza to niestety z opowieści jak i z czytadeł niestety dowiedziałam się że to jest konieczne jeśli nie chce się zaliczyć...wpadki
![]() może ty masz inne doświadczenia?? apropos polewania, kiedyś wymyśliliśmy że zrobimy baaardzo gęsty koktajl z truskawek, niestety nawet jak zrobiliśmy go z odrobiny maślanki i samych truskawek rozlewały się po bokach brudząc caaałą pościel :/ "picie" odpada....
"Nigdy nie jest za późno, by stać się osobą, którą mogłeś być." "Zwycięzcy to przegrani, którzy powstali i spróbowali o jeden raz więcej." Edytowane przez 6agi Czas edycji: 2010-02-24 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam taki seks póki co średnio mnie porywa, tym bardziej jak czytam takie przygody... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
dorzucę jeszcze raz coś od siebie, nie próbujcie robić striptizu na łóżku ! te okropne sprężyny..... a do tego po pijaku tak sie przewróciłam że GOŁYM (!) tyłkiem usiadłam mojemu ukochanemu na twarzy :/ oby dwoje byliśmy pijani wiec śmialiśmy sie z tego ale jak teraz mi to przypomni to jest mi strasznie głupio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Różowy Jednorożec
|
A ja odradzam wszelkiego rodzaju polewanie się/smarowanie miodem czy czymś równie lepkim. My kiedyś tak szaleliśmy, zasnęliśmy w sumie w sobie a rano była depilacja włosów łonowych które skleiły się resztkami miodu
![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
W sumie nic odkrywczego
-żel durexa zielony - koszmar -słodkie, lepiace płyny - poklejona pościel, ciała, włosy... blee -sperma w oczach - czerwone gałki przez kilka dni - tłumaczenie wszystkim że to zapalenie spojówek ![]() -jak masz gazy albo jakies inne problemy w tym stylu to odpusc sobie tego dnia seks - mozesz nie wytrzymać i puścisz pięknego bąka w samym środku akcji -wycisz telefon - wyjacy dzwonek nie nastraja romantycznie -uwaga na klakson w aucie -zawsze po seksie a przed wyjsciem "do ludzi" stan przed lustrem... konkretna kropla spermy we wlosach moze wywołac nielada wesołość
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Uwaga na koty
![]() Kochaliśmy się na jeźdźca, jego nogi trochę rozłożone, ja na nim, i nagle jego kot rozłożył się pomiędzy jego nogami, przytulając się do mojej pupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi opowieść mojej przyjaciółki. Jej córka ma teraz 9 lat, ale wtedy miała jakieś 2 latka. Środek nocy, oni z mężem "w akcji" i nagle mąż do niej mówi "nie szczyp mnie po jajkach" ona zdziwiona o co mu chodzi... "Zatrzymują się", zerkają między nogi a tam córcia tatusia szczypie w jądra... Okazało się, że w ogóle nie zauważyli jak mała przyszła im do sypialni... Potem koleżanka miała uraz i zamontowali sobie zamek w drzwiach. Na szczęście dziecko było na tyle małe, że nie zapamiętała tego.
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Ja bardziej profilaktycznie...
* seks pod prysznicem jest boski, ale czasami kończy się zapaleniem pęcherza (a u mnie dzieje się tak za każdym razem). Więc albo lepiej nie nastawiać strumienia wody bezpośrednio na "pracujące" narządy ![]() Albo zaaplikować przed i po prysznicu tonę Uroseptu/Urinalu ![]() * długie, gęste włosy są piękne, ale na czas robienia facetowi dobrze lepiej związać je w kitkę, bo plątają się wszędzie niemiłosiernie * seks w wysokich obcasach - mojego faceta to niesamowicie kręci, ale trzeba bardzo uważać, żeby przypadkiem obcasem nie zrobić krzywdy sobie czy Jemu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
No nieźle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Ja dodałabym, że niebezpiecznie jest kochać się więdząc, że ktoś może wejść, kiedyś myślałam, że przyszła moja siostra i mój TŻ tak szbko się ubierał, że przyciął sobie klejnociki aż leciała krew, a kiedy on stoi zatamowanie krwotoku jest niemal niemożliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Kasia o...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mogę, po prostu popłakałam się ![]() To ja coś od siebie: - Kiedy chcecie się kochać w toalecie w pubie, sprawdzcie czy inne kabiny sa czynne. W przeciwym razie czeka Was natarczywe pukanie i duuuża ilość zaskoczonych oczu gdy (niestety bez radosnego zakończenia) bedziecie musieli stamtąd wyleźć ![]() ![]() - ławka w parku podczas Juwenaliów - tak podczas tego świeta nawet o 3 nad ranem park jest pełen osobników o różnym poziomie upojenia alkoholowego, który z radościa popatrzą na czyjść goły tyłek ![]()
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety to przezylam ![]() gdzies w trakcie naszych zabaw, wykrecilam numer do szefa, po zakonczeniu patrze na telefon ze z kim jest rozmowa ![]() ![]() myslalam ze spoone ze wstydu ![]() las iglasty to zle miejsce, tak samo nagrzana maska auta ![]() co do kremow, slodkosci nie probowalam, bo zawsze balam sie ze nie dam rady zjesc tego wszystkiego ![]() kajdanki taniej firmy, Ż mnie zapial, kiedy juz stwierdzil ok uwolnie Cie, przekrecajac kluczyk zlamal sie, naszczescie moje chude rece poprzeciskaly sie jakos,ale wesolo to nie bylo nam ![]() Jak sobie cos przypomne to napisze ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-06-07 o 20:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Seks na pralce może być niebezpieczny, gdy rąbniesz głową o ścianę i kafelki odpadną...jeszcze lepiej jest gdy to nie u ciebie w domu
![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
1) W motelu-zasłońcie firanki, rolety czy cokolwiek..ja miałam świetną akcję, krzyczę z rozkoszy, jakoś tak na chwile otworzyłam oczy, patrze a tu w oknie jakiś robotnik niby coś gipsuje..
2) Te filmy...raz robiłam dobrze swojemu facetowi ustami, taka cisza (bo horror japoński leciał jakiś, ale nie oglądaliśmy) i nagle jakas japonka zaczęła sie drzeć bo zombie czy coś na nią wyskoczyło ![]() 3) Na ławkach- uwaga na drzazgi, te w pośladkach są wyjątkowo bolesne
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Oj tak, zgadzam się z dziewczynami - Bita śmietana, różnego rodzaju żele i seks na dywanie. - Odpadają. !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.