![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet nie pies, czyli kompleks na punkcie szczupłości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Ja cie pierdykam, aleś Ty oblatany w tych fluktuacjach masy ciała szanownej małżonki. Notatki robisz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie co z tego ile sie wazy ![]() Ja również jestem szczuplutką osobą ale mam wszystko na swoim miejscu a na boczkach zauwazulam ze cos mi sie ostatnio odklada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
adekwatnie do dyskusji:
http://www.pudelek.pl/artykul/22026/...biety_zdjecia/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym nie waga jest wazna ale zdrowie i "jakość "ciała . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Te laski są tak wyretuszowane, że na żywo pewnie mamy coś takiego jak po prawej
http://scrapetv.com/News/News%20Page...ny-and-fat.jpg czyli wszystko super ale tylko gdy tabun ludzi wybejcuje cię, opalisz się na solarium i sfotoszopujesz doszczętnie.
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ale wszystkim nie dogodzisz.
Jak były promowane szczupłe to krąglejsze płakały, jak są promowane krąglejsze to szczupłe płaczą. A potem wcina taka jednego kabanosa dziennie i zaraz śmiga do łazienki chawtować bo chce schudnąć. A druga obżera się do przesady bo chce być grubsza.
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Modelki to w większości chude patyki, a teraz dla kontrastu dali kobiety otyłe.
Czemu ja nie mogę zobaczyć kobiet NORMALNYCH? Czemu są albo skrajnie chude albo otyłe? Czemu nie ma żadnej zwyczajnej dziewczyny 165 cm wzrostu 55-60 kg? Denerwują mnie te wszystkie magazyny, wszystkim chcą szokować. To chudością to otyłością. Największym szokiem byłaby całkowicie normalna kobieta.
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokoj, w 2012 i tak wszyscy będa rowni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
chyba "zrównani" ( z ziemią
![]() e tam nie boję się
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hehehe jak kto woli, moze pod ziemie powpadaja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
ja mam 20 lat [ rocznikowo 21] 176 cm wzrostu i 48kg i co mam powiedziec, kraglosci nie mam ciezko mi siebie zaakceptowac a mam to w genach po mamie, taka przemiana materii i co poradze. Takze nie jestes sama
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Otóż to ![]() ![]() Nie rozumiem, jaki jest sens tego wątku. Czy chodzi o to, żebyśmy tu ustalili, gdzie zaczyna się chudość, a może mamy się tu użalać nad dziewczynami ze znaczną niedowagą, jakie to one biedne, bo nie są prawdziwymi kobietami? A co to jest w ogóle prawdziwa kobieta? Kobieta to kobieta. Czy mamy ustalić, jaki rodzaj figury podoba się facetom? Zamiast się zastanawiać, czy faceci wolą blondynki, wyższe czy niższe, grubsze czy chudsze, to może weźmiemy pod uwagę, co nam się podoba i w jakim rozmiarze my czujemy się najlepiej. Ja sama jestem krąglejsza, chciałabym schudnąć i próbuję, ale wiem, że w rozmiarze 34 też nie czułabym się sobą. Nie ma co przeżywać tej sesji, ona jest głownie po to, żeby to czasopismo mogło zarobić, bo pokazuje coś, czego do tej pory ludzie nie widzieli i są tego ciekawi. A jak są ciekawi, to i gazetę kupią, a ona ma zysk ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahhaha mam ich teraz w d*pie : ) bo uważam że moje ciało jest bardzo ładne i znajduję to potwierdzenie w opinii męzczyzn. Niepotrzebnie przez wiele lat tkwiłam w kompleksach, a grube osoby chyhba chcą ciągnać ze sobą w dół inne osoby. Ciesz się zgrabną sylwetką, zdrowym ciałem, bo szczupłe ciało to mniejszość ale najbardziej porządana mniejszość. Porządana bo miliony kobiet sie odchudzają... z jasnego powodu. I szczuplejsze czują się lepiej ; ) ![]() ![]() ![]() pozdrawiam piękne szczupłe dziewuszki.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sama jestem 'normalna'; ważę 56kg przy skromnym 160cm i czuję się z tym dobrze ![]() ![]() jakoś wyzywanie chudszych ode mnie od anorektyczek, a grubszych od tłuściochów nei bardzo mnie podnieca i nie zauważyłam szczególnej nagonki na chude kobiety, w innym świecie żyję, albo nie wiem co! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
Eee tam autorko wątku,nie powinnaś mieć kompleksów ani się przejmować tym,że teraz będą "lansowac" te grubsze kobiety.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Nie chciałam wywołać lawiny dyskusji o szczupłości i chudości. Chyba mogę poprosić moderatora o zamknięcie wątku, bo trochę mi się rozjaśniło. Dziękuję za wszystkie rady, krytykę i tak dalej, bo to motywuje do zmiany podejścia.
Któraś dziewczyna pytała o wagę mojej mamy - waży na dzień dzisiejszy 55kg przy wzroście 164cm, więc została drobinką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OCZYWIŚCIE jak to ja , płaska panna, zbulwersowałam się tym co napisałaś autorko :P piszesz że tylko teraz xxl jest modny, oraz że takie kobiety tylko sa piękne, a nie szczupłe. Jednak w związku z tym co pogrubiłam można domniemywać ze jednak kobiety tez biustu uważasz za brzydkie (przynajmniej mi się tak wydaje - przez "ton" tej wypowiedzi) więc skoro pytasz czemu lubią xxl a nie chude to czemu sama nie uważasz za "piekne" i kobiece tych bez biustu? To że mam małe cycki to nie moja wina że niby się odchudzałam czy coś. Po prostu mam to w genach. Moja mama też ma małe. A dodatkowo sądze ze takie kobiaty jak ty czyli o idealnych wymiarach i szczupłe wlasnie są "najbardziej pożądane". To najczęściej własnie na plaskie dziewczyny się gada że to sama skóra i kości, anoreksja. Ale dobra, nieważne. I tak mnie zaraz ktoś wysmieje za to co napisałam. Jednak juz tak a jestem - wyczulowa na każdy tekst drwiązy z desek ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ale w czym problem? Gdybyś ważyła 20kg więcej, to zapewne pojawiłby się wątek w stylu 'jestem za gruba, nie mogę na siebie patrzeć, co robić?' ?
![]() mam prawie te same wymiary co Ty, tzn. wzrost 165cm, waga 48kg, tyle że 20 lat. za anorektyczkę się nie uważam, zresztą wg mnie wcale chudo nie wyglądam. Bez przesady.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
a ja za kilka dni bede miec 22 lata, mam 156 cm wzrostu i waze 42kg, dawniej sie przejmowalam tymi wszystkimi docinkami w stylu "ty wogole cos jesz" "niedlugo znikniesz bo taka chuda jestes" itp nie raz sie nawet pobeczalam z tego powodu, ale teraz mam to gdzies, jestem szczupla ale dobrze mi z tym, nie obrazilabym sie gdybym przytyla jakies 4-5kg, ale chyba to nie wykonalne bo od gimnazjum mam stala wage, zaakceptowalam siebie, jem to na co tylko mam ochote, uwielbiam slodycze, nie raz kolezanki sie smieja ze gdyby tyle jadly co ja to by w dzrzwiach sie nie miescily
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Poprawiłam i przepraszam, jeśli kogoś uraziłam. Sama nie jestem "cycatką" i też często słyszę takie komentarze. Nie wiem, dlaczego tak napisałam. No offence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Problemem nie są ludzie, którzy być może z zazdrości lub ze wzg na kompleksy uciekają się do złośliwych komentarzy - tylko Twój brak akceptacji swojego ciała. Jeśli nie zaakceptujesz siebie wiecznie będziesz niezadowolona bez wzg na kilogramy. Są ludzie, którzy bez wzg na to jak dobrze wyglądają będa biadolić, marudzić - być może jesteś takim właśnie typem człowieka. ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
One są podrasowane w Photoshop. Ładnie.
![]() |
![]() |
#86 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A to ciekawe... Najpierw piszesz że masz biust i tyłek a teraz że nie jesteś "cycatką". Radze Ci, nie skupiaj się aż tak bardzo na swoim wyglądzie i na tym co mówią ludzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.