![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pogaduchy Dukanowe Dla Zaawansowanych
NO i ja też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Zjawiłam się i ja
![]() ![]() Jak poczytałam o serialach to sie usmiałam bo z Elizą dokładnie te same seriale oglądamy a jeśli o Modę na sukces chodzi to wstyd się przyznać,ale oglądałam kilka dobrych lat,jak nie kilkanaście ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dobra ja spadam
![]() ![]() A w ogóle to mi się marzy zlot Dukanek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Tylko jeszcze mała refleksja co do kolezanki M. My ją teraz niby ignorujemy...ciekawe od kogo dostanie odpowiedzi na frustrujące ja pytania-skoro Nowe też są zielone w temacie ![]() no i uciekam- do potem ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
O tak! Zlot jeśli dobrze pamiętam to miał być w pierwszej wersji na wiosnę. Jestem za ! ALe musiałybyśmy jakiś termin w dniach wolnych sobie znaleźć bo ja z pracy się nie wyrwę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy w pracy siedzicie i możecie sobie pisać i tak wam zapłacą
![]() A ja biedna pracuję w domu mam płacone od sztuki i właśnie wczoraj właściwie nic nie zarobiłam ![]() ![]() Zlot musiałby się odbyć jak dziewczyny z angli by zjechały,bo bez nich ani rusz ![]()
![]() |
#67 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() Co do przyjazdu - jak juz wczesniej wspominalam, 13-21 lutego jestem w Polsce. A potem to dopiero na wakacje jak przywioze mlodego do dziadkow pewnie... ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- tez uciekam, bo musze sie skupic na robocie i jeszcze pozalatwiac ten moj wyjazd na narty i zrobic tzw probne pakowanie, bo za chwile sie okaze, ze czegos nie mam, czegos nie zalatwilam i w koncu nigdzie nie pojade...
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kazdym razie cala polska go namietnei ogladala i jaksie skonczyl to pojawila sie Moda na Sukces i skutecznie zapelnila dziure powstala w polskiej spolecznosci ktora dopiero uczyla sie podgladania obcego zycia przez seriale. Zlotopolkich, klanu, na dobre i inne i innych kolorowych milosci jeszcze wtedy nie grali (alternatywy 4 byly i W labiryncie). Sama ja ogladalam. akcja: Brydz (jak mawiala moja babcia) spojrzal na Bruk...(3minuty) Bruk spojrzala na Brydza ...(3minuty) - Bruk - powiedzial Brydz patrzac jej gleboko w oczy (3min) Bruk spojrzala na Brydza ...(3minuty) - Tak - odpowedziala patrzac mu gleboko w oczy (3 minuty) Muzyka wzmaga sie przyprawiajac widownie o dreszcze... Odcinek dobiega konca. Co powie Brydz? Jak zareaguje Bruk? To i nic wiecej w kolejnym odcinku. Potem zaczelam sie juz gubic z kim Bruk byla i ktore dziecko czyje
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o mój staż małżeński to ma prawie 8 lat i tak jak Eliza nie żałuję niczego.Dogaduję się z mężem prawie zawsze a grunt to rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać.Tak sobie się właśnie zastanowiłam że większych sprzeczek to nawet nie mieliśmy a te drobniejsze to na palcach u obu rąk można by było policzyć.Tak że jest wery wery . Dzieciaczki też się nam fajne udały,choc charakterki to mają względem siebie sprzeczne i interwencje są prawie za każdym razem. Ale do dziewczyn które czekają na tego jedynego mogę powiedzieć tylko tyle,że jak zerwałam kiedyś z chłopakiem z którym chodziłam 4 lata a znałam go od podstawówki,to nie raz ryczałam w rękaw że teraz to mi przyjdzie tylko siedzieć na wsi u rodziców i rozpaczać a w tej dziurze to mnie już nikt nie znajdzie i zostanę pierwszą starą panną w rodzinie. Los jednak zdecydował inaczej i po 2 miesiącach o tamtego zerwanego związku zadzwoniła do mnie koleżanka ze szkoły której kupę lat nie widziałam i przyjechała mnie odwiedzić z bratem.I cóż mogę powiedzieć ten brat jest moim mężem
![]() Kobitki nie załamywać się na pewno i na was zerka jakiś przystojniak,tylko odwagi jak na razie nie ma aby was zaczepić ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Prawda, że jest przyjemnie? i relaksująco
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mody na sukces straciłam cierpliwość,czasem streszczenie przeczytam w necie,choć ostatnio też już nie.
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry Piekne,Mlode i Bogate!
Jak mi milo,ze jednak nie zostalam pominieta ostatecznie ![]() ![]() Na razie musze sie z Wami pozegnac,poniewaz odtajanie w lozku (od spania.. ![]() Buzia. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a pokolenia faktycznie fajowe były |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
No, wiesz? Jak w ogóle możesz pytać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melrose Place, tam to sie dzialo, wystaczylo jednego odcinka nei obejrzec i juz nei bylo wiadomo z kim sie HEather Locker puscila.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
A co z "Dynastią"
![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie małą przerwę od nauki ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
oszzz takie obcykane macie te seriale....
ja teraz to tylko CIA i Kosci ![]() a kiedys jeszcze beverly hills hihi kasiulka - swojego przynajmniej raz dziennie dusze w myslach, nastepnego dnia rano wstaje patrze, znowu on i do tego zyje ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- o popieprzylo mi sie CSI a nie CIA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
witam!
dider, bogaczka, stozynka - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie, ja m.in. przez te ciągłe pyt zrezygnowałam ze śledzenia forum. noż ileż można o tym samym. no ale 3 stronki pękły i trza by poczytać, o czym piszecie. znikam, zaraz wracam ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dynastia... romazylam sie. Ulice pustoszaly bo caly narod w niedzielne popoludnie sledzila ich losy. Ja do dzis pamietam moment gdy pojawia sie Alexis i zaczyna sie robic ciekawie. Sa w sadzie i ona wkracza, chyba w czerwonej sukience z wielkim kapeluszem.
A w "Kamiennym Kregu" pamietacie, albo Niewolnice Isaure? Witajcie w PeGeeRze Isaura na rowerze Leoncio na traktorze zębami ziemię orze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja byłam i gdyby nie 1wsza w nocy to bym od razu poszła na drugi seans. polecam z całego serca.
Cytat:
tak gwoli scisłości - tu jest wątek zamknięty? tzn niezarejestrowani widzą? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=_kasiulka_;16284279] Cytat:
Cytat:
dobra, jak by co, będę później jeszcze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Hehehehe, sie serialowo zrobilo... A pamietacie Powrot do Edenu?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale sie usmialam ![]() A tak w ogole to myslalam o tym, zeby zrobic ten watek zamkniety, ale nie wiem jak! To pierwszy watek, ktory zalozylam w zyciu wiec z doswiadczeniem nie teges...
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
chyba wszystkie glownie tutaj siedzimy bo tam jakos tak cicho zrobilo sie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- tak tak! ja tez jestem zaz zamknietym watkiem! moze wiolqn wie? a wogole to gdzie sie marzeniatko podziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
na zamkniętym będziemy czuły się o wiele swobodniej i wpuścimy tylko tych, kogo będziemy chciały. Ja jestem za.
na emamie przeniosłyśmy sie na zamkniete forum i wiele dziewczyn sie otworzyło bardziej, więcej pisały o sobie itd. Nawet myślałam, zeby Wam to wczoraj zaproponować, ale mnei ubiegłyscie ![]()
![]() |
![]() |
#89 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do TV - ja nie mam w domu telewizora od 10 lat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do biegania - każda forma ruchu jest super ![]() Cytat:
![]() A na tamtym wątku jesio dziś nie byłam ![]() Cytat:
Ja caluśką noc czytałam i dopiero wstałam ![]() Nie ma to jak zrzędliwe Podlasie, jasne, że zapraszamy ![]() Aha, teraz my rządzimy ![]() A za zamkniętym wątkiem też jestem!!! No i dzieńdobry ![]() Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2010-01-06 o 14:12 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.