|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..
Cytat:
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..
Cytat:
jak chcesz, sie pozbyc, to chetnie przyjme![]() Chetnie bym jeszcze wyprobowala pink ribbon ![]() To juz chyba wszystko ![]() Napisz co bys chciala za te produkty ode mnie
Edytowane przez lorane Czas edycji: 2010-01-13 o 20:26 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu kochana a co Ty bys chciala za te boskie perelki??Masz jakas wishliste kosmetykowa? Mam troszke rarytaskow poza watkiem
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
dziewczyny, pewnie mi sie oberwie od Was
wogole nie wchodzilam na ten watek, zreszta na wizazu bywam rzadko ostatnio i w sumie tylko na mineralach.Obecuje odpisac jeszcze dzis wieczorem ![]() (zapytajcie ewcii jaka kiepska jestem w odpisywaniu na PW Przepraszam Chetna na wymianke z Lorane jestem bardzo i do Ciebie Ewciu wskocze po pracy![]() (siedze teraz kolo szefa i nie chce tak bezczelnie non stop na.. WISASH wchodzic-jak on to nazwal Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ja krzyczeć nie będę
Już miałam wyłączyć subskrybcję Twojego wątku, ale przyszłam powiedzieć, znaczyzapytać... czy będą dokładki ? Paletka Givenchy Arty jeszcze do wzięcia |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci dam wylaczyc ![]() mysle czy nie pozbyc sie bronzera 01 blonde guerlain(kupiony w debenhams okolo dwa miesiace temu..) ale dam Ci znac jeszcze. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mialam dokladke
moze teraz cos znajdziesz za mineralki albo inne cudo??
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz...cierpliwość popłaca jakąś ciekawostkę tu rzuciłaś..aż się boję, że wilki rozerwą![]() To czekam na wieści więcej info (jaki kod, zużycie..![]() ps. Zawsze wolę róże/rozświetlacze |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fergi, nic sie nie stalo przemysl sobie co bys ode mnie chciala za te rzeczy i daj znac, mnie sie nie pali![]() Tu masz link do mojego starego watku, gdybys cos z niego chciala: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372693 |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
To jest ten brązer? Jaki dał Ci efekt?:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...w-kamieniu.htm |
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
bronzer/rozswietlacz 10 Benefit
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta maska do wlosow z kreatese (cement) mnie zaciekawila.. I z naturalnej potrzebuje dosc pilnie HA, hydrolaty, ten tonik o ktorym rozmawialysmy(pha?) i jeszcze jak bys miala maseczke wulkaniczną albo olejek kokosowy albo skwalan.. albo olej tamanu.. (hydrolaty pisalam Ci ze roza albo kocanka.. ale inne tez mogą byc). HA sporo, jeśli jest to możliwe. Bylam na Twoim watku ale się gubie, wiec wypisalam co konkretnie potrzebuje. I jeszcze widze ze masz sampla mojego ukochanego NCS Jesli chce za duzo, to dorzuce Ci jeszcze odlewke jakiś jeszcze perfum.. Moze EL sensuous..? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
tompola, dodaje zdjęcie bronzera. ale nie jestem pewna na 100% czy wymieniam jeszcze
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana z mojego watku niewiele pozostalo, rozkradli wszystko prawie. Ja jestem jeszcze chetna na Idylle ale nie wiem co moge Ci za nie dac... Jakies konkterne zyczenia
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadnij do mnie i dam Ci odlewkęjuz pisze na gg *aaa.. a palce złamałam.. bo się ganialismy z tżtem po mieszkaniu Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-01-21 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się..nie miałam tego kosmetyku ![]() ps.To tak , jak ja nie jestem pewna oddania Givenchy Arty ![]() a ten pędzelek EDM to LHK ? Do oddania, czy tak do kuszenia i ozdoby pokazany
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pare makijazy z tym bronzerem. w Tym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375855 nalozylam go dosc duzo, nie jest tak ciemny(i podklad tez mam poltony ciemniejszy niz normalnie) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post15293670 tutaj zdjecie z lampa najlepiej oddaje kolor po malym musnieciu a pozostale juz wiecej bronzera.i jeszcze tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15276659 zuzycie jest niewielkie, tu na zdjeciu jest zaraz po zakupie wklejalam do zbiorow, ale nie uzywalam go czesto. pedzel nie do wymianki, ale polecam Ci je bardzo-moje ulubione. idealny jest do meteorkow, bo do rozu to bardziej Blusche mi odpowiada. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() posiadam korektor Givenchy Mister Light 02. Bylabys zainteresowana? |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u Mnie
wynajdziesz za osypkę --- limitowana seria Butterfly Pearls W tym wątku mam niewiele, poza mam np. pryzmy givenchy prisme libre 71 sparkling dentelle---zużycie 2 testy ![]() foto na życzenie. Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-01-22 o 12:07 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
OMG
Masz uroczą buźkę No, ale do rzeczy: dzięki za wszystkie naprowadzające foty, mam wrażnienie,że ten brązerek odrobinkę różowi, prawda? Tak ciut , ciut? Ja mam jasną karnację, ale myślę,że nadałby się |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za odsypeczke meteorytów i za
Shiseido Zen Summer Limited (odlewka do 10ml) Estee Lauder Sensuous (odlewki do 30ml) ? |
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() HA moge oddac 100ml hydrolat kocankowy eko tak 60ml maseczki wulkanicznej akurat nie mam, ale mam duzo roznych glinek jesli Cie interesuje Tonik BHA, nie PHA - przesle do niego skladniki na kilka porcjiNCS...?
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie za odsypkę meteorytów?
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za któreś meteorki ??
Odpisz proszę u mnie jeśli coś Cię zainteresuje
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu sie upierdliwie dobijam
![]() moze cie juicy tubes limitowany skusi ?? ![]() ---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ---------- albo paletka ud get baked ??
|
|
#87 | ||||
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u Ciebie
![]() odpisałam u Ciebie ![]() odpisałam u Ciebie ![]() Chętnie. Jakie zuzycie..? I co w zamian ?Cytat:
moge prosić foto? Chcesz wymienić całe opakowanie? Cytat:
![]() odpisałam u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie upierdliwa. Ja zaglądam i zaglądam na Twoj watek i podoba mi się pare rzeczy ale znam siebie i wiem że nie bedę ich uzywać w sumie. Szukam konkretnych rzeczy.. i lecze z zakupoholizmu A jakie masz Juicy..? Masz może Gold Tempt. albo Imperiale..? Albo Beige Chic.. ? Na odsypkę..Paletki UD mam wszystkie i nie wydawaj jej-to są najlepsze cienie na rynku |
||||
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
gold mam cale 5 kulek od kroliczka, imperliali leci do mnie 26 wlanie , na beige sama poluje
![]() mam mythic oraz pastelki ![]() JT sie zwie rio peach - sliczny kolor czy ja wiem czy kochana- ja bym powiedziala ze chyba jednak bardziej upierdliwa ![]() ale co ja poradze jak ty takie pieknosci masz
|
|
#89 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi miło sie zrobiło![]() Rożowi.. może tak ciut ciut ale daje naprawde ładny efekt(może zbyt cieple są te moje zdjęcia..)dam Ci znać Cytat:
=HA 100ml =kocanka -60ml =bha ma jakie stężenie? =ncs-samle najpiękniejszego różu na świecie, New car smell nie masz kokosowego albo tamanu..? Bo widzę mango u Ciebie.. ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
cale 5.. Chyba poprostu zamówie te gold.. Tylko nie wiem jaki one dają efekt a nie ma ich już w sklepach.. A pastelki masz cale..? Mythic sama mam..Motyli biore dokładke na społke z kol. bo czuje paraliżujący strach że się kidyś skończą.. Czym sie do slubu umaluje(tż mi się wczoraj przedoświadczył Szukam tego Rio Peach. Boję się kupować i wymieniać na pomadki i błyszczyki bo je wszystkie gubię. Stosuję w sumie tylko pomadki ochronne. W tym tylko miesiącu straciłam KissKiss Diora, taki piękny brzoskwiniowy i Chanelkę no 96, moj ulubiony Powinnam dopisać do stopki że nie tylko skarpetki mi giną |
|||
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
pastelki cale klikniete lapka futrzaka predatora czyli kroliczka
![]() ( jeszcze cale bo juz mala odsypka z 12 kulek mi sie szykuje )a gold daje pikny efekt - widze pomimo tego ze mam ich 5 ![]() a motylkio jaki efekt daja ![]() i ten benefit ??rio peach to piekny bardzo delikatny kolor lekko brzoskwiniowy , lekko rozowy, znajde link to podrzuce ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- http://cgi.ebay.co.uk/NEW-LANCOME-JU...222154002r2651 znalazlam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

)

i tak nie bede go uzywac, a do mnie jest troszke drozsza przesylka.

wogole nie wchodzilam na ten watek, zreszta na wizazu bywam rzadko ostatnio i w sumie tylko na mineralach.

Masz uroczą buźkę
No, ale do rzeczy: dzięki za wszystkie naprowadzające foty, mam wrażnienie,że ten brązerek odrobinkę różowi, prawda? Tak ciut , ciut? Ja mam jasną karnację, ale myślę,że nadałby się