|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki L'Oreal, Artdeco, Maybelline i inne
Coś u mnie za Pharmaceris F, delikatny fluid intensywnie kryjący do skóry wrażliwej, odcień Ivory naprawdę jasny, dla bladolicych?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
14. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor 256 Blush Fever jedynie przetestowana raz na ustach pędzelkiem, UWAGA: TO PEŁNOWYMIAROWY TESTER 4g, ma normalną zatyczkę tylko nie ma naklejki od spodu, zamiast tego taki plastik w kolorze szminki z numerkiem (takie jak w drogeriach) kod produkcji na opakowaniu 26F300 produkcja 2009 rok świeżutka 16. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor New Bargain 240 nowy tester jw 17. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2010-02-02 o 22:31 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
up ^^^^
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nic nie chce ode mnie?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-02-04 o 10:42 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic na chwilę obecną
|
|
#67 |
|
BAN stały
|
Termiczna zalotka do rzęs, w 100% sprawna, z wymianki, mało używana, ma aksamitne etui - woreczek, wielkości tuszu do rzęs, ->>> chętnie oddam za coś fajnego, np. nowy tusz do rzęs
![]() na baterię AAA mały paluszek, założona nowa bateria alkaliczna Duracell L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Kiss & Blush 254 Raz użyty pędzelkiem tester jw śliczny brzoskwiniowy róż Maybelline Define-A-Lash Volume ten w rózowo-fiotetowym opakowaniu, myślę że zostało ok. 40-45% , w sam raz gdyby ktoś potrzebował na przetestowanie PODKŁAD mineralny Maybelline pure liquid mineral odcień 021 nude - ubytek ok. 1 cm w buteleczce, użyty ok 5 razy. Pharmaceris F, delikatny fluid intensywnie kryjący do skóry wrażliwej, odcień Ivory naprawdę jasny, dla bladolicych, KWC--->>> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-32...acy-SPF-20.htm spodobały mi się te kosmetyki i zalotka moze cos u mnie za cos z tej listy? |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
hop^^^^
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
z avonu mam tylko be kissable ok 50% ale to jest mgiełka do ciała. tusz do rzęs mam soraya podkręcajacy zostało go na wypróbowanie jakies 30-40%... mam YR ode a lamour jakies 14 ml z 15 ml......
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka!
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Powiedz mi, jakie zapachy masz
? Bo chetnie bym sie wymienila + nie masz moze bialej/srebrnej kredki do oka albo jakis lakierow do paznokci ?---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- z tego co wymienilas jedynie Mus Farmona minimalne zużycie Brzoskwinia Mango 300ml mnie interesuje [co do zapachow chodzilo mi o te maselka] Kurcze.. pumy raczej na mus nie wymienie, nie wiem w takim razie moze masz jakies cienie do oczu w wyraznych kolorach? Czerwone, pomaranczowe, zolte, zielone, fioletowe, rozowe? Juz nawet nie mam co wiecej wymyslic :p bo naprawde, ja i kosmetyki to zle polaczenie, na wiekszosc mam alergie wiec zaprzestalam uzywac czegokolwiek. Edytowane przez 2080c943818d32225d1c778444416ddc1155cbfe_673bd519c7f26 Czas edycji: 2010-02-06 o 13:21 |
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za lakier taft, lakier i pianka wella
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam takie serum Avon na końcówki poza wątkiem
dużo go nie zostało ale buteleczka cała ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- od razu dodam że podoba mi sie u ciebie tylko 28. Celin Dion Chic żel pod prysznic 200ml Nowy wiec nie wiem czy będzie ci się opłacało ale daj znać może coś się wymyśli
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
#80 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Podoba mi się to:
- Lancome Juicy Tubes błyszczyk Tokyo Yuzu 100 Tokyo, opakowanie pełnowymiarowe 15ml kod ME008 śliczny ze złotymi drobinkami, świetna jako Top Coat na szminkę, niesamowicie się błyszczy - EDM korektor Mint na zaczerwienienia - L'Oreal Color Riche Shine Gelee odżywcza szminka z mleczkiem królewskim kolor 501 Light Garnet (wg mnie kolor truskawkowy, nie wpada w róż, raczej w czystą czerwień) , na ustach daje fajny kolor, nie bijący po oczach, trwalsza niż błyszczyk, fajnie nawilża, KOD PRODUKCJI 26F501 wg datecalculatora wyprodukowana w roku 2009 świeżutkie, malinowy zapach, Jedynie przetestowana na ustach pędzelkiem |
|
|
|
|
#81 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Napisałam ogólnie co u Ciebie wpadło mi w oko, a nie co chcę za rzeczy które wymieniłaś u mnie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#82 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Za kuleczki, 1 sampel EDM oraz błyszczyk Ori chciałabym pomadkę L'Oreal Color Riche Shine Gelee kolor 501, EDM korektor Mint na zaczerwienienia i jedną ze szminek L'Oreal Color Riche Made for Me Blush (tą pierwszą lub drugą ze zdjęć).
Zależy na ile wyceniasz szminki oraz czy coś jeszcze byś dobrała. Kuleczki wyceniam na 30zł. |
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
up^^^^
|
|
|
#84 |
|
Czekam na Ragnarok
|
OK
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
23.Revlon Colorstay 12 hour eyeshadow paletka cieni Sterling Rose wersja gładka, (nie karbowana) jak nowa, jedynie delikatnie maźnięte kolorki w celu sprawdzenia na dłoni, na oku nie były używane. - stan jak na foto
(najchętniej wymienię na inny zestaw kolorystyczny tych cieni) 24. Avon profesjonalny ołówek do powiek Jillian Dempsey - kredka do oczu z gąbeczką do rozcierania Nowa nie używana ale bez kartonika - odcień Charocal-taki softblack delikatna czerń-ciemny grafit coś u mnie?
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
kochana kiedys interesowały cię u mnie minerałki
co prawda ivory jest w trakcie negocjacji, ale sampel linen semi-matte jest wolny mam tez perfecta intensive (nie ma go juz w EDM, ale na mojej skórze wychodził jasniejszy od linen) te 2 sample tylko przetestowane mam tez około 0,5 g cool fair w formule original glo i niepełny gram cienia EDM silver gray plus jakąś próbke jasnego podkładu buff'd byłabys zainteresowana? po namysle chętnie wymieniłabym się za: korektor Mint na zaczerwienienia korektor Pearl Beige balsam farmona odpisz u siebie, bo aktualnie nie mam watku Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-11 o 17:18 |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w Polsce ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Nikt nic nie chce ode mnie?

dużo go nie zostało ale buteleczka cała