![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: On i ona a ja.
Cytat:
Co nie zmienia z kolei faktu, ze to w ogole drugoplanowa kwestia, bo wazne jest, zebys po prostu przestala to przezywac i dramatyzowac (tak, latwiej powiedziec niz zrobic) i isc dalej z zyciem i tyle. Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
ale watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dotka90 nie pisalam o wielu osobach majacych to samo zdanie, tlyko o jednej ktorej postow naliczylam sie bodajze 5.
nie bede juz wiecej udzielac sie na tym watku bo jest to bez sensu. co bym nie napisala to i tak jest to na poziomie 14 latki, wiec po co sie wysilac. nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, prawda? hah, koncze. Wyrak, moim zdaniem nie potrafisz odroznic dwoch odmiennych od siebie kwestii. Jedna, ktora caly czas poruszasz jest fakt podobania się/nie podobania się, a drugą, że ma dziewczyne. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze obecnosc dziewczyny w zyciu faceta automatycznie nie sprawia ze slepnie on i nie zauwaza inych kobiet. Ma dziewczyne, ale i ja moge sie mu podobac. Co w tym dziwnego? A to ze ona mu sie podoba bardziej, bo znaja ie dluzej, przyjaznią się itd. to juz osobna kwestia. Edytowane przez kate b Czas edycji: 2010-01-20 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A serio to nie bardzo rozumiem: on ma dziewczynę, i co Ci w tej chwili za różnica, czy mu się podobasz czy nie? Jakby chciał to by wybrał Ciebie, więc po prostu się usuń i nie przeszkadzaj, bo jemu najwyraźniej na Tobie nie zależy. Dżizas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upierajac sie, czy wmawiajac sobie, ze mu sie podobasz sprawiasz tylko, ze tkwisz w tej sytuacji, czy to tak ciezko zrozumiec?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
przeciez to jets oczywiste ze musze zapomniec, a nie jest to latwe, dlatego prosze o rade.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Z tego co zauważyłam to już rady były
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
ja oślepłam na innych chłopaków od kiedy mam swojego
![]() Ty masz jakąś paranoję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Są dwa rozwiazania:
można siedzieć sobie i rozmyślać: na pewno podoba mu się moja pupa, albo włosy, nie... mam taka śliczną twarz, że nie może oderwać ode mnie wzroku... ale co to da, skoro on w tym czasie będzie trzymał rękę w majtkach swojej dziewczyny i zachwycał się jej piersiami i resztą ciała..? Można też zapomnieć o kolesiu, rozejrzeć sie dookoła, otowrzyć się na innych ludzi i poczekać na takiego, dla którego i ciało i dusza konkretnej kobiety będą najbardziej pożądane na świecie. I który nie będzie strzelał gałkami na każdą, która nosi spodnicę...
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-01-21 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie to samo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.