|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#61 | |
celebriti
|
Dot.: Fitness - Wroc³aw?
Fitness Club Hawana- Fat Burning prowadzony przez Agnieszkê (poniedzialek 19:20) super
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: dobre kluby fitness we Wroc³awiu
Witam
Czy kogo¶ interesowa³aby platynowa karta do Gymnazjum na ul.Czyst± na 1, 2 lub 3 miesi±ce. Nie chcê zrywaæ umowy podpisanej na rok a szkoda mi p³aciæ, gdy nie mogê korzystaæ. Wej¶cie na si³ownie, ³a¼nie, fitnesy, jogi, nauka tañca latino, jakie¶ inne tañce wspó³czene ect.. zajêcia na rowerkach, siedem dni w tygodniu od rana do wieczora za 120zl miesiecznie. Mogê poleciæ bo sama jestem bardzo zadowolna, jesli ktos chcialby wskoczyc na moje miejsce to proszê dzwoniæ 605 58 15 11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
czy ktoras z Was chodzi do Bodyfit Wellnes Club na Pretficza? Planuje zapisac sie na areobik, a tam mam najblizej ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 471
|
a czy ktos chodzi na kozanow do inwestwerk czy jakos tak???
jakie wrazenia??
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 317
|
hej dziewczyny,
czy ktoras z Was chodzi do Bodyfit Wellnes Club na Pretficza? Planuje zapisac sie na areobik, a tam mam najblizej ja chodzilam do Marty i do S³awki, ale z tego co wiem to S³awka przenios³a sie do Parku Wodnego. Bardzo lubilam tam chodzic.
![]() |
#66 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
![]()
Hej!
Chcia³abym podzieliæ siê z Wami moimi do¶wiadczeniami z fitness we Wroc³awiu. Obecnie chodzê do Lady Fitness Club na pl.Solidarno¶ci i pomimo tego, ¿e jest drogi to jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim atmosfera jest ¶wietna. Instruktorki zawsze u¶miechniête i pomocne, wyrozumia³e i pozytywnie nastawione, szczególnie polecam Agê i Magde! Mo¿na te¿ powymieniaæ siê opiniami o innych zajêciach z dziewczynami w szatni. Klub nie podchodzi masowo do klientów. Ceny s± jednak bardzo wysokie. Karnet na 8 wej¶æ bez cz³onkostwa 130 z³!! A je¶li kto¶ chce tylko jedno wej¶cie musi wydaæ 30 z³ na godzinne æwiczenie! Si³ownia spoko. Do tego porady, solarium i ¶wietna sauna. ![]() Postanowi³am zmieniæ klub na Bodyfit przy pl. Maksa Borna 1A (bedê mia³a bli¿ej z nowego mieszkania). Bardzo chcia³abym poznaæ Wasze opinie na temat tego klubu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Aerobik we Wroc³awiu - gdzie??
Witam!
Tak jak w tytule ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
♥
Wiadomo¶ci: 13 672
|
Dot.: Aerobik we Wroc³awiu - gdzie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
O, wielkie dziêki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 98
|
Cytat:
![]() Chodzê od marca do Sportwerk na Kozanowei i jestem bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 084
|
Chodzê do Bodyfit ju¿ piêæ miesiecy. Chwalê sobiê ten klub. Zajêcia na rowerach to ¶wietna zabawa, szczególnie z Micha³em. Chodzê jeszcze na magic bar do Ani. Ceny karnetów nie s± wygórowane. Ogólna atmosfera na bardzo du¿y plus.
![]() |
#72 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 99
|
Mo¿e poproszê wiêc o po³±czenie w±tków, bo chêtnie wypowiedzia³abym siê w tym temacie
![]() Tamten w±tek jest do¶æ "stary"m ale jak najbardziej aktualny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja polecam Fitness w Parku Wodnym...
Je¿eli chodzi o prowadz±cych... mo¿na znale¼æ tutaj kilku znanych przez Was i lubianych instruktorów- S³awka, £ukasz, Ala, Iza i jeszcze wielu innych. Klub jest naprawdê olbrzymi- do dyspozycji klientów s± cztery sale: dwie sale fitness i mentalna, indoor cycling oczywi¶cie ( a¿ 18 rowerów !!! ) oraz trening obwodowy KIKLOS z instruktorem ![]() Karnet na fitness bez ograniczeñ kosztuje tylko 139 z³. ![]() Przy okazji olbrzymia si³ownia ( mo¿na obejrzeæ na stronie www) i gad¿et dla mam w postaci si³owni dla dzieci , b±d¼ pokoju zabaw dla dzieci ![]() Nic tylko æwiczyæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 267
|
W³a¶nie zrezygnowa³am z maxa borna.Powodów jest kilka:
-ma³a szatnia,ale to mo¿na znie¶æ -przej¶cie do sali fitness jest przez ma³± ,¶mierdz±c± (no niestety ale to prawda)mini si³owniê -tak to chyba mo¿na nazwaæ,sprzêt raczej nie wygl±da na nowy a mocno zu¿yty -sala do fitness jest ma³a,niby ma klimatyzacjê ale wogóle jej nie czuæ no i zarzut najpowa¿niejszy-nikt nie kontroluje ile wchodzi osób na æwiczenia,a poniewa¿ instruktorki s± dobre (to jedyny plus) to czasami by³o nas na sali tyle ¿e nie mo¿na by³o naprawdê æwiczyæ. Solarium czasy ¶wietno¶ci ma za sob±,w cenie karnetu jest wstêp na si³owniê raz w tygodniu ale co z tego jak s± dwie bie¿nie i czasami nie mog³am siê na nie dostaæ. Je¶li chodzi o instruktorów w si³owni to panie w rejestracji na moje pytanie czy mogê pojawiæ siê czasami z synem (ma 12 lat) i czy jest mo¿liwo¶æ ¿eby jaki¶ instruktor wskaza³ mu zestaw æwiczeñ powidzia³y ¿e nie ma problemu,natomiast jak dosz³o do sytuacji ¿e rzeczywi¶cie pojawi³am siê z synem to dla instruktora by³ to taki wysi³ek ¿e okazywa³ nam to jawnie -na zasadzie po cholerê ¿e¶ tu przylaz³a babo. Ogólnie -karnet to wydatek ok.70 z³ i to mnie skusi³o ,ale jednak wolê dop³aciæ i poszukaæ przestronniejszych klubów. Ale jak powtarzam plusem s± dziewczyny prowadz±ce zajêcia,które naprawdê robi± to dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 87
|
hej a moze ktos wie o dobrym fitnessclubie w poblizu Kochanowskiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fitness - Wroc³aw?
Cytat:
Fat Burning- do¶æ wyczerpuj±cy??? ![]() ![]() Te zajêcia nie powinny byæ absolutnie wyczerpuj±ce!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Tutaj macie opis i w³a¶ciwie jedyny prawid³owy schemat tego jak fat burning
powinien wygl±daæ: ![]() Trening aerobowy o charakterze pracy ci±g³ej z umiarkowan± intensywno¶ci±. Zajêcia specjalistyczne bazuj±ce na podstawowych krokach aerobiku (na pod³odze i na stepie), ³±czone w nieskomplikowane uk³ady choreograficzne. Tajemnic± treningu jest wysi³ek fizyczny utrzymywany na poziomie 65-75% têtna maksymalnego, daj±ce najlepsze rezultaty przy utracie tkanki t³uszczowej. ![]() Pomiar têtna podczas zajêæ jest elementem niezbêdnym do utrzymania efektywno¶ci i celowo¶ci treningu !!! Je¿eli wasz fat burning czy na pod³odze, czy na stepie wygl±da inaczej, warto zastanowiæ siê nad kompetencjami prowadz±cego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
W³a¶nie w tym rzecz:/, ¿e niestety w swoim ¿yciu nei trafi³am na instruktora który kontrolowa³by puls w czasie takich zajêæ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w klubie Fat Burning wygl±da dok³adnie tak jak powinien. Niezale¿nie od tego czy to bêdzie Floor, Step czy te¿ LOW Indoor Cycling. ![]() Je¿eli nie od razu do klubu, to proponujê chocia¿ wizytê na stronie www. Sprawd¼ grafik zajêæ , cennik , wirtualn± przechadzkê po klubie... Je¿eli co¶ ciê zainteresuje, chêtnie co¶ podpowiem ![]() Oto link do strony: www.parkwodny.wroc.pl/Oferta/Fitness |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hmmm to chyba od marca rusze do tego klubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 950
|
wszystko prawda, ale fat burning moze przybrac rowniez forme treningu interwalowego. Wtedy troche to inacze jwyglada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 950
|
przepraszam,dubel
Edytowane przez moriam Czas edycji: 2009-01-05 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 084
|
Zale¿y jaki jest to fat burning. Ja têtno oko³o 75% utrzymuje przy treningu na rowerze i to jest w moim klubie fat burning i mo¿e byæ to wyczerpuj±ce bardzo dla kogo¶ kto ma s³absz± kondycjê.
![]() |
#84 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
ja korzystam z gymnasiona. bardzo fajnie, jedynie ceny maja wyzsze;/ ale ogolnie wrazenia pozytywne.
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Fakt- w Gymnasionie s± bardzo fajni instruktorzy
![]() Cena jest adekwatna do jako¶ci æwiczeñ ![]() A w dzisiejszych czasach w³a¶nie o to chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 193
|
Cytat:
![]() ![]() A ¿eby nie robiæ OT powiem, ¿e podczytywa³am Was troszku ![]() Chcia³abym zacz±æ swoja przygodê z fitnessem jako¶ styczeñ/luty z naciskiem na luty, a poniewa¿ by³by to pierwszy fitness (nie liczê tych w szkole ![]() ![]()
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-01-06 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale pó¼niej trzeba bêdzie pomy¶leæ o jak najbardziej prawid³owych wzorach ![]() Im lepszy fundament, tym lepsze efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Alawpw, dobrze prawisz
![]() ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Witam równie¿
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Gunia05, w³a¶nie tak siê zastanawia³am nad "starym Invest sportem" i jako¶ nigdy nie mog³am tam zaj¶æ (a mam bli¿ej ni¿ dalej
![]() ![]() ![]() Powiedz mi, czy te 20 wej¶æ jest jako¶ ograniczone czasowo ? Tzn. czy jedno wej¶cie to jest godzina zegarowa? I czy np. s± 2 miesi±ce na wykorzystanie 20 wej¶æ? (bo nie wyobra¿am sobie 20 razy w jednym miesi±cu i¶æ ![]() Edit: A tak swoj± drog±, kiedy¶ chodzi³am tam na badmintona ![]() ![]()
Dorota ! ![]() Edytowane przez dodek89 Czas edycji: 2009-01-06 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.