![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wroc³aw - Si³ownia i Fitness
Witam Was Dziewczyny!
Chcia³abym prosiæ o radê. Od niedawna poszukujê fajnego klubu fitness, gdzie mo¿naby chodziæ na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W zwi±zku z tym chcia³abym, ¿eby¶cie mi poleci³y takie miejsce we Wroc³awiu, z którego jeste¶cie rzeczywi¶cie zadowolone, najlepiej gdzie¶ w okolicy Biskupina, ¦rodmie¶cia. Bêdê te¿ bardzo wdziêczna za podanie cen karnetów( oczywi¶cie mniej wiêcej) i co on obejmuje. Z góry dziêkujê za jak±kolwiek odpowied¼. Bêdê czekaæ [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
dobre kluby fitness we Wroc³awiu
Witam Was Dziewczyny!
Chcia³abym prosiæ o radê. Od niedawna poszukujê fajnego klubu fitness, gdzie mo¿naby chodziæ na aerobik, funky, i inne takie [img]icons/icon7.gif[/img] W zwi±zku z tym chcia³abym, ¿eby¶cie mi poleci³y takie miejsce we Wroc³awiu, z którego jeste¶cie rzeczywi¶cie zadowolone, najlepiej gdzie¶ w okolicy Biskupina, ¦rodmie¶cia. Bêdê te¿ bardzo wdziêczna za podanie cen karnetów( oczywi¶cie mniej wiêcej) i co on obejmuje. Z góry dziêkujê za jak±kolwiek odpowied¼. Bêdê czekaæ [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdê ¿adna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zale¿y na tej informacji. Wiem, ¿e na pewno chocia¿ jedna siê znajdzie i podzieli wiedz± [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[img]icons/icon40.gif[/img] Dziewczyny !!!
Czy naprawdê ¿adna nie jest mi w stanie pomóc??? Bardzo mi zale¿y na tej informacji. Wiem, ¿e na pewno chocia¿ jedna siê znajdzie i podzieli wiedz± [img]icons/icon7.gif[/img] Czekam i czekam. [img]icons/icon26.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 194
|
Fitness - Wroc³aw?
Jak w temacie [img]icons/icon7.gif[/img] Czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ mi³y klub. Czy kto¶ chodzi m¿e na Gwarn±. Najbardziej interesuj± mnie Krzyki, ale je¶li jaki¶ inny jest sprawdzony i dobry to mogê przecie¿ spróbowaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
Re: Fitness - Wroc³aw?
Hej!
Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK ![]() Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow
Joanna napisa³(a): > Hej! > > Chodze na Gwarna od jakichs 2 miesiecy, jest OK ![]() > Choc szczerze mowiac nie wyprobowywalam innych klubow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sojda napisa³(a):
> Wiem, ze oferuja tam przerozne formy aerobicu. Na jaki chodzisz i ile kosztuje karnet? Wlasnie sie zastanawiam, czy nie zaczac chodzic gdzies do klubu fitness, bo te moje cwiczenia w domu juz mi sie znudzily, brakuje mi pomyslow > > Ja chodze na rozne zajecia, a oferuja tam zwykly aerobic, step, tai bo, aerobic na rowerach, body shaper, jest tez mala silownia. Jesli chodzi o ceny to karnety na konkretne zajecia sa w roznych cenach zaleznie od pory dnia, ilosci zajec w tygodniu, mniej wiecej od 6 do 11 zlotych za zajecia. Mozna tez wykupic karnet np. za 46, 31 lub 15 zlotych i w ramach tej kwoty korzystac z zajec dowolnych a takze z silowni, sauny, solarium. Jednak ceny zajec z aerobicu sa wtedy nieco wieksze, ale nie jest to straszna roznica. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziêki Joanna , a ju¿ my¶la³am, ¿e nikt mi nie odpowie. Napisz proszê na jakie zajêcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie s± Twoje wra¿enia, a mo¿e polecisz co¶ innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
agkz napisa³(a):
> Dziêki Joanna , a ju¿ my¶la³am, ¿e nikt mi nie odpowie. Napisz proszê na jakie zajêcia chodzisz. Najbardziej interesuje mnie ATC, body shaper, TBC. Jakie s± Twoje wra¿enia, a mo¿e polecisz co¶ innego? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na Gwarnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Do zobaczenia, a cenniki sa dostepne na www.mosir.wroc.pl
Dzieki za info, rzeczywiscie, mialam 1,5 miesieczna przerwe w cwiczeniach i moglabym nie wydolic... Zdecydowalam sie na karnet w, pochodze na rozne zajecia i zobacze, co najbardziej mi pasuje. Jeszcze raz dzieki Joasiu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wlasnie sie dzisiaj przespacerowalam do MOSiR-u na Gwarna i zafundowalam sobie karnet W. To moj "pierwszy raz", ale jestem pelna optymizmu! Moze sie spotkamy na jakichs zajeciach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() Poprosze kierownika zeby dal mi upust na karnet za zwerbowanie dwoch nowych klientek ![]() Powodzenia, mam nadzieje ze bedziecie zadowolone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 448
|
Lady Fitness Club -wroc³aw
Witam kochane Wiza¿anki
![]() Czy która¶ a Was dziewuszki wiec cos wiecej o LADY FITNESS CLUBIE mieszczacym sie we Wroc³awiu? Wybieram siê tam , ale tak sie przymierzam jak pies do je¿a.... maj± w swojej ofercie m.in. trening indywidualny i chce sie zapisac , ale nie wiem jaka tam jest obsluga i komfort æwiczen... Bardzo s± rozreklamowani ale wiecie jak to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
Dot.: Lady Fitness Club -wroc³aw
A gdzie jest ten klub??
![]() Pozdrawiam z Wroclawia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 448
|
Dot.: Lady Fitness Club -wroc³aw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 471
|
~~~~ Lady Fitness Club ~~~~ Wroc³aw ~~~~ Ktore Zajecia Jakie Efekty??? Jakie ....
Prowadzace Tam Sa?? Ktora Najfajniejsza???
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
![]()
Czy kto¶ zna??? Poleca??? Jaka atmosfera no i skuteczno¶æ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 370
|
![]() Chcia³abym siê zapisaæ na aerobik we Wroc³awiu. Proszê was drogie wiza¿anki o jakie¶ adresy lub telefonu sprawdzonych aerobików
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 370
|
Dot.: Aerobik Wroc³aw
¯adna Wiza¿anka z Wroc³awia nie chodzi na aerobik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Witaj tani jest bodyfit i wyglada na niezly karnet 2 razy aerobik + si³ownia w tygodniu +2 razy w miesiacu solarium lub sauna kosztuje 64 zl Ja sie tam zapisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
ja chodzê na spisk± do mosiru, w ogóle mosir ma dosyæ tanie karnety, mam wra¿enie, sprawd¼ sobie dok³adnie ceny i rozk³ad zajêæ na ich stronie mosir.wroc.pl. ja chodzê do 17tej, wtedy jest tañszy karnet - 64z³, wiêc tylko o tych zajêciach mogê ci opowiedzieæ, pozosta³ych nie znam, zw³aszcza, ¿e s± nowi instruktorzy i instruktorki, podobno ¶wietne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
wroc³aw - gymnasion na czystej?
która¶ z was mo¿e ju¿ by³a? jak wra¿enia?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 063
|
Dot.: Active Fitness - Wroc³aw ???
Chodzi Ci o ten na przy ul.Grabiszyñskiej? Ja tam nie by³am, ale kusi mnie, bo mam blisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 063
|
![]()
Przed chwil± by³am na stronie internetowej Active Fitness Clubu (przy ul. Grabiszyñskiej) http://www.activefitness.pl/index1.htm i zainteresowa³y mnie zajêcia NIKE BOLLYWOOD
S± to jakie¶ nowe zajêcia w tym klubie ![]() "W obecnym grafiku zajêæ znajdziesz zajêcia o wdziêcznej nazwie NIKE BOLLYWOOD, które s± absolutn± nowo¶ci±! Wprowadzamy je po maj±cym miejsce w naszym klubie szkoleniu tanecznym zatytu³owanym "Wschód spotyka Zachód". To zajêcia fitness inspirowane tañcem hinduskim - w rytm muzyki bhangra, hip hopu oraz rytm-bluesa. Naprawdê warto siê skusiæ..." Przechodz±c do sedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Dot.: wroc³aw - gymnasion na czystej?
pozwolê sobie podci±gn±c wiadomo¶æ do góry, mo¿e znajdzie siê jednak jaka¶ dziewczyna, która ju¿ tam chodzi. kusi mnie, ¿eby tam siê zapisaæ, ale jednak to spora inwestycja finansowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
Fitness Biskupin Wroc³aw kto do³±czy??
Zaczynam od jutra (fitness i si³ownia)ale ra¼niej z kim¶ ![]() S± chêtni?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 547
|
Dot.: Fitness Biskupin Wroc³aw kto do³±czy??
hello,mieszkam na biskupinie i tez myslalam o tym,zebym tam pojsc,ale ja moge dopiero od 10 stycznia,bo tedy mam wyplate i stac mnie bedzie na to,zeby kupic karnet
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 356
|
To ja zapraszam na rózanke, bo ja chodze na fitnest trzy razy w tygodniu, i bardzo lubie te æwiczenia, bardzo!
No dziewczyny zapraszam!
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 547
|
Cytat:
no ja mam tam troche daleko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.