![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
zainteresowałabym się tymi, ale musiałabym je najpierw sprawdzić. w weekend będę w sephorze, więc jeżeli byłabyś zainteresowana wymianą to sprawdzę jak pachną
![]() - Gucci By Gucci, 75ml z ubytkiem, tester (tylko ma na bocznej ściance napis "tester" złotymi literami) - Rock'n'Rose Couture, Valentino, 90ml z ubytkiem, ok 65/90ml. -->jeżeli zaproponujesz coś z mojej ścisłej wish mogę się zastanowić nad oddaniem
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Coś u mnie za Czekoladowanilia, Sephora, 100ml z ubytkiem, z wymianki z kaasia91 jako 50/100ml ale myślę, że jest mniej, 45/100ml??
![]()
![]() |
#63 |
BAN stały
|
witaj,
ja jak najbardziej podtrzymuje swoje zainteresowanie wymianka, z tym ze teraz mam sesje i nie mam czasu zajac sie tym szukaniem bucikow. jak tylko znajde chwile zadzwonie do domu i dowiem sie czy ich tam nie zostawilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to prosze zarezerwuj mi je, ja takze zarezerwuje te kosmetyki dla Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
marei, czy kenneth cole black jest mocno fiołkowy, tak jak np. insolence? Powiem szczerze, że zarówno habanita jak i Black mnie zaciekawiły, ale musze wybrać się na testy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
albo mozna to rozwiazac tak: black + odlewka habanity. Ile bedziesz uwazala, zamowilam u cbr atomki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
najpierw musze przetestowac, bo ilekroc bralam jakis zapach w ciemno, okazywalo sie, że jest zupelnie nie moj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Insolence EdT, 30ml z ubytkiem - bardzo je lubię i oddam tylko za ścisle wish lub coś extra - Gucci By Gucci, 75ml z ubytkiem, tester (tylko ma na bocznej ściance napis "tester" złotymi literami) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
jest cale 15 ml, ale jest w rozkręcanym atomizerku..
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- ee tam, nic im nie będzie ![]() w sumie co do wartosci to akurat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna z wizażanek nie może się zdecydować co do calypso i innych, więc w sumie mogłabym calypso wymienić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Hej... U Ciebie znalazlam tylko to : Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy...
Co ty na to?
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
czy interesuje Cię balsam aquolina cukier puder 125ml, nowy?
![]() przychodze w sprawie CSP Vanille Extreme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Hmmm... Dam Ci znać jak się zastanowię :P A co Ty tam u mnie chciałaś, bo pozmieniałam kolejności i nie pamiętam co to było :P
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Zdecydowałam się na giordani gold... Tylko przypomnij mi co Ty chciałaś ode mnie :P
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
marei, zdecydowałam się, wezmę black i odleweczkę habanity
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
jeeeeja, dziwne to, widocznie bardzo mocno reagują na chemię skóry - takie powinny być prawdziwe perfumy, bo niepowtarzalne zależnie od nosicielki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A jesteś nadal zainteresowana Capucine? Mój facet powiedział, że z korka pachną: oliwką dla dzieci, pudrem i mlekiem i w sumie ma trochę racji. Mocne są strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle tego fragonarda jest ze 15ml to spokojnie mogę Ci odlać. A za capuccine co bys chciala? Hmm... w sumie w black z poczatku czuje cytrusy, jakby swieze fiolki, ale potem...... nie wiem, duszne i wodne, ja wody nie lubie, dlatego halloween oddalam czym predzej, tez sa wodne. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-03 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
czy habanita ma cokoooolwiek wspólnego z nirmalą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Jezeli chodzi o krem modelujący sylwetkę to jest narazie zarezerwowany :/ ale tonik jest nadal wolny
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
są spod tego samego "szyldu"
![]() ![]() na kremie mi najbardiej zalezalo. Jakby się zwolnił, to daj znac! Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-04 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
no ja właśnie znam nirmalę, mam 10ml i się zastanawiam czy jest jakieś podobieństwo do habanity, bo jeśli nie miałabyś nic przeciwko, to mnie kusi cała ta 50tka :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład borghese i krem do rak oriflame?
zapraszam do obu wątków
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
OK, w takim razie myślę, że nie ma co przedłużać tych negocjacji i zrobimy tak jak pisałaś: oba fragonardy za - Black, 15ml Habanita, Promesse, Caline Night, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.