![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: -10 i więcej do WAKACJI! Bądź piękna w bikini!
a ja dzisiaj 3dzień A6W, dziewczyny umieraaaam, do tego szkoła mnie wykańcza,a le trzymam się dietki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
To i ja ;D do lata bedziemy mmm ciacha ;D
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Witaj arbuzowabezo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
chciałam South Beach, ale już wczoraj poległam
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewczynki! I dziś znowu będziemy szczuplejsze o parę gram - czyż to nie piękne? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
A ja jako takiej diety nie stosuje, po prostu staram się zdrowo odzywiac, słodycze out, fast food out ( z tym akurat nie mam problemow, bo bardzo rzadko jem ), ale za to z kinderkami i kit katami miałam troche gorzej, bo są takie pyszne
![]() Cwiczyc cwicze, tyle na ile czas mi pozwala, chociaz teraz został mi ostatni egzamin( trzymajcie kciuki zebym zaliczyła ), więc będe miała więcej czasu ;D No nic, ja juz po cwiczeniach i sniadanku, teraz prysznic i nauka, eh te jutrzejsze zaliczenie ;| mus to mus
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
dziewczyny a czy pomagał wam może chrom? bo ja próbowałam i mam wrażenie, że dzięki niemu jadłam wiecjej słodyczy niż wcześniej ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc kiedy ja czytałam pierwszy raz o regułach I fazy diety SB byłam przekonana, że się po prostu nie da. Wyeliminować węgle i owoce? No way! ![]() ![]() Powodzenia na diecie 1200kcal ![]() ![]() Kupiłam kiedyś chrom razem z koleżanką z liceum(jakieś dwa lata temu) i z tego co pamiętam to nie odczułam żadnej różnicy jeśli chodzi o apetyt. Jedyne co, to zaczęła mnie strasznie boleć głowa ale szczęśliwie po odstawieniu bóle ustały. Oczywiście możesz spróbować, ale ja to bym już po ten specyfik nie sięgała..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
_ell_ mam tak samo jak Ty ;* diety i przestrzeganie ścisłych reguł to nei dla mnie nie lubię czuć się zniewolona :P co do mojej diety to:
nie jem w ogóle: ziemniaków, białego pieczywa, czekolady (chociaż czasami się trafi ![]() sporadycznie: jakieś ciastko bez czekolady i kremów, ciemne pieczywo, makaron, ryż, kasza, ser żółty, jogurt naturalny codziennie lub prawie codziennie: serek wiejski, jakies miesko (kurczak, ryba, wolowina) jajka, warzywa (pomidory, ogorki, papryka, cebula, kapusta pekinska, rzodkiewka), płatki owsiane, zupy, siemie lniane, oliwa z oliwek/olej roślinny/margaryna, kawa, herbata zielona, czerwona, biała i jakas wspomagająca odchudzanie just fit Merry Jane ja chromu nigdy nie brałam, więc nie wie wiem nic na ten temat... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
goslawka - kojarzę cię z innego wątku,który się słabo rozwija
![]() Monte_ - no jem te nieszczęsne śniadania do 30min po wstaniu-podobno wtedy jest najlepiej dla organizmu ![]() Sesja już skończona więc po stresach ![]() ![]() A teraz czeka mnie godzinne śmiganie na sankach,jabłku i śniegu szeroko pojętym ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
arbuzowabeza tak tak inny wątek i w sumie miło ktoś "znajomy"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak nie to polecam therm line ![]() ![]() u mnie juz - 2,5 kg ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
fuunky -2,5kg w 3 dni?? No nie załamujcie mnie... ja dieta na maxa, ćwiczenia codzienne, mnostwo wypitej wody i ubywa mi jakies 100-200g dziennie. Jak Wy to robicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
nie, nie nie w 3 dni ;p co Ty nawet bym tak nie chciała
![]() głownie to diete trzymam od 2 tygodni ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny i dołączam
![]() Do wakacji muszę ważyć mniej, żeby bez kompleksów pokazać się w bikini. wzrost - 163,5 waga - 66 cel - min. 55 ! Po krótce: eliminacja słodyczy itp., regularne posiłki (zdrowe), woda Ćwiczenia: aerobik, siłownia I będziemy szczupłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Uff fuunky to mi ulżyło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- I witamy Mircie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, najlepiej jest chudnąc kilogram na tydzień, w sam raz do lata
![]() Ja zaraz skakanka, nóżki i brzuszki ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Jak będę miała chwilkę to opiszę dokładnie mój plan i ogolnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
W zaspach było suuuuper
![]() ![]() Ale kolacja...chyba przegiełam...6 smażonych paluszków rybnych,kawałek zapiekanki ziemniaczanej i pomidror-jeden optymistyczny akcent ![]() Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej ![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj tez chyba przegiełam, bo zjadłam dwa małe wafelki kakaowe,
no ale od razu wskoczyłam na rowerek i myślę że to spaliłam ![]() No ale jestem z siebie dumna bo wytrzymuje przy cwiczeniach i nie daje za wygraną ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Mogę się przyłączyć, ja ważę 57kg przy 165cm. A chciała bym 50kg.
narazie nie ćwiczę bo mam sesje ale za tydzień zaczynam. powoli ograniczam jedzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, ja to mam szczęscie... na pasie na basenie wylądowałam z dwoma jakimiś profesjonalnymi pływakami, którzy ciągle mnie gonili
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Hej mam na imie Magda
![]() Można się dołączyć? ![]() Mam 167cm, ważę 69,5 kg ![]() ![]() Do 15.04 chce schudnąć 10kg ![]() a do wakacji do 54kg ![]() Diety stosuje chyba od zawsze ;D mam cholernie dużą wiedze na temat najróżniejszych diet ![]() ![]() ![]() Potrzebuje grupy wspracia bo nie wyrobie ![]() Ze względu na to, że mam słabą "silną wolę" a wiem, że na diecie typu bialkowej czy dukana dużo chudnę, a szybko się poddaje postanowiłam, że będę dla siebie łaskawsza ![]() może ktoś skorzysta z mojej propozycji diety ![]() * Węglowodany TYLKO raz dziennie (najlepiej o małym ig, ale inne też dozwolone ![]() * Reszta posiłków składa się jedynie z białek i warzyw * Do każdego posiłku warzywa, owoce raz/dwa razy dziennie (nie wchodzą w skład węglowodanów, które można spożywać - nie licząc tych o dużym ig typu banany ![]() * Używać jak najmniej tłuszczy * Małe porcje (nie dotyczy warzyw) *2 główne posiłki - śniadanie, obiad, 2/3 przekąski * przynajmniej 2 l wody *zbilansowana, zdrowa dieta - produkty jak najmniej przetworzone Ćwiczenia: *codziennie a6w (za często przerywałam - lenistwo, wiec stierdziłam ze wole robic tylko jedna serie ale codziennie niz co chwile przerywać) * przynajmniej 1x tygodniowo basen *przynajmniej 1x tygodniowo inny wysiłek fizyczny (np kosz, siłownia, lodowisko) * od marca/kwietnia (musi byc cieplej ;p) codziennie dojazdy rowerem ![]() Trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witamy, im nas więcej tym lepiej
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
![]()
Dobra kobitki to i ja sie dolacze.
Zaczynam od dzisiaj wzrost 174cm waga 72kg ![]() Moj cel to 60kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Moje ćwiczenia to będzie:
- w poniedziałek szkolna siłownia - we wtorek aerobik - w środę szkolna siłownia - w piątek szkolna siłownia w ramach zajęć - w weekend jakieś tańce plus jak będę miała czas hula i brzuszki (np. dzisiaj mam zamiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Ja ćwiczę dziennie z 20 min+ 25 min jeżdżę na rowerku treningowym ( dobrze że mam go w domu)
![]() Co tam u was dziewczyny? U mnie już 4 dzień ćwiczeni i A6W- myślałam że umrę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Grzecznie,grzecznie
![]() ![]() ![]() A ćwiczenia... 45min łyżwowania nieustannego,2-godzinne zakupy i a6w po których padam na twarz ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A6W stosuje się nie do schudnięcia, a do wyrobienia masy mięśniowej
![]() Dobrze, że przeczytałam o tym w 4 dniu, a nie w 40 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Witam można się dołączyć ?
Odchudzanie zaczęłam we wrześniu i trochę udało mi sie już stracić ale po świętach jakoś nie mogę się zebrać do ponownej diety co prawda nic nie przytyłam od tego czasu ale chcę schudną i to więcej niż 10 kg choć i to było by rewelacyjnym wynikiem jak dla mnie. Widzę że też opieracie swoje diety głównie na ograniczeniu węglowodanów co w moim wypadku skutkowało i efekty były naprawdę nie złe. Od trzech dni piję ISPAGUL to zioło z babki jajowatej które jest w sumie samym błonnikiem i świetnie wypełnia żołądek powoduje mniejszy apetyt i jakoś ochota na słodycze mi przeszła. Wcześnie udzielałam się na innych wątkach ale jakoś reszta dziewczyn straciła zapał do odchudzania i pisania szczególnie więc jeśli mogę się dołączyć to ja bardzo chętnie bo takie aktywne grupy wsparcia naprawdę pomagają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie o tą dietę niskowęglowodanową, bo wszyscy tu o tym piszą....czy można jeść bardzo mało węglowodanów przy codziennym wysiłku fizycznym? Bo gdzieś słyszałam, ze przy sportowym trybie życia nie można ograniczać aż tak bardzo produktów takich jak makarony, ryże itp. A pytam Was o to, ponieważ może mogłabym się skuteczniej odchudzać, jeśli zmienię diete. Napisze Wam jak wygląda mniej więcej moj plan dnia z wcinaniem:
- rano po wstaniu miseczka mleka z muesli - kolo poludnia jajko na twardo, albo owoc, albo marchewka, lub jogurt naturalny - obiad : ziemniaki, makaron lub ryż(zamiennie) i warzywa ( gotowane lub surowka) - kolacja: mięso, ktorego nie zjadlam na obiad (ok godz 19:00-20:00) a chodze spac ok 1:00 w nocy do tego cala butelka wody mienralnej dziennie i ze 4 kawy ![]() Myslicie ze to dobra dieta? Nie znam sie na dietach tylko na cwiczeniu ![]() ![]() Witamy witamy Majcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.