![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzień Kobiet- wymianka i wcale nie komunistyczna
[QUOTE=ewulinek;17571091
A teraz pozostaje mi tylko czekać ![]() Adrenalina na bardzo wysokim poziomie ![]() ![]() ![]() Oj u mnie tez rośnie, rośnie ![]() ![]() Obawy tym większe, że katrki nie robiłam, ale może chociaż kwiatek się spodoba ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Nie martwcie się, prezenty na pewno wszystkie są piękne i wszystkie kobietki będą zachwycone, jak zawsze
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Mój prezencik leci jutro w świat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja kochane pomimo braku komputera znaczy niby jest,ale taki jakby go nie było
![]() ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
No to zaczynam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem , co mam powiedzieć, po prostu odjęło mi mowę, ![]() To co zobaczyłam , to prawdziwe cudeńka, e tam cudeńka - ARCYDZIEŁA!!!! - cudna kartka, piękna serweta, boski notes, pięknie pachnące mydełko w ubranku ![]() ewulinek - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten notes - toż to prawie moje logo jest na nim, a torebka z drugiej strony - mistrzostwo świata, że nie wspomnę o tych miniaturowych kolczykach na notesie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2010-03-03 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Mam i ja- dostałam cudowny koszyczek szydełkowy pełen ślicznych rózyczek i wisior cudny w granatowej koronce przepięknie opakowany w śliczne, ręcznie wykonane pudełeczko. Jestem zachwycona moim upominkien i bardzo, bardzo dziękuję Ani /lecę szukać Jej bo jakoś nie mogę skojarzyzc/.
Zdjęcia jutro wkleję bo dzisiaj juz za pózno. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję. Edytowane przez tereska Czas edycji: 2010-03-03 o 20:47 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najbardziej z tym świętem kojarzą mi się tulipany (od maleńkości ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję za tyle miłych słów ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewulinek Czas edycji: 2010-03-03 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Piękne rzeczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wspaniały początek - piękny upominek - brawo dla wykonawczyni i obdarowanej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Wspaniałe prezenty. Jednak to miłe święto jest!
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Bardzo sie cieszę, że juz prezenciki dochodzą są po prostu sliczne
i wiem że do poniedziałku wszystkie dostaniemy prezenty. Czekam niecierpliwie na kolejne chwalenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja Was zapraszam do wymianki na forum biżuteryjnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Mój prezencik dzisiaj poleciał. Priorytetem.
Tylko i ja sie martwię, bo na początku było napisane jeden upominek i kartka. A tu widzę cały wysyp prezentów. Ale to nic, zawsze mogę coś dosłać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
dostałam swój prezent dzisiaj od Jerzego
![]() kochana bardzo Ci dziękuję - truskaweczka mnie rozbroiła na pewno z kosztuję torba jest super genialna i obawiam się że starsza córka mi ją zarekwiruje ![]() także kochana Twoje obawy były bezpodstawne ![]() ![]() zdjęcia wieczorem, albo jutro bo czasami mam problem z załącznikami gratuluję Twoich prezentów ja swoje wysłałam dzisiaj i mam nadzieję że przypadną do gustu ![]()
![]() do oglądania moich zmagań z robótkami różnego gatunku z lepszym lub gorszym skutkiem ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=261536 mój blog zgodnie z prośbą moderatora usunięty ![]() Edytowane przez barbarera Czas edycji: 2010-03-05 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój pierwszy typ to byłaś właśnie Ty, ale pomyślałam, ze gdzieś na koniec świata tę paczkę wysyłałaś. Jeszcze raz bardzo dziękuję i przepraszam, ze jeszcze fotek nie wstawiłam, ale bardzo pózno wróciłam do domu. Postaram się jak najprędzej to nadrobić, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
A ja juz dostałam swój prezencik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A swoją wylosowanke przepraszam, ale dopiero dzisiaj od rana mogłam wysłać prezencik,a le mam nadzieję, ze dojdzie do poniedziałku, bo jak zawsze priorytetem machłam ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Uwaga ! Uwaga!
Otrzymałam dzisiaj mój i tylko mój prezencik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest przepiękny , prześliczny i wprost idealny !!!!!!!!! na dodatek robiony techniką , o której nie mam bladego pojęcia ![]() ![]() ![]() A więc wymieniam : 1. wszystko co mieściła przesyłka 2. prześliczny przepiśnik ![]() ![]() 3. i 4. środkowe karty przepiśnika - patrzcie i zazdraszczajcie ![]() 5.tylna okładka 6.cudna karteczka ![]() 7. boska ![]() 8. adresownik ![]() ![]() 9. tag przy przepiśniku Basiu , Basieńko kochana bardzo ale to bardzo Ci dziękuję za tak wspaniały upominek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewulinek Czas edycji: 2010-03-05 o 12:34 Powód: błędzik :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Kochana Teresko bardzo ale to bardzo dziekuję za prezent
![]() ![]() Mam tylko nadzieję że moja wylosowanka bedzie zadowolona z mojego upominku.Pozdrawiam Was Marysia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
jakie cudeńka!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Ja również otrzymałam dzisiaj paczuszkę za którą dziekuję Dorocie71
Dostałam karteczkę zapiśnik i bazę albumową. jeszcze raz bardzo dziekuję ![]() ![]() A oto mój prezencik wymiankowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po prostu boskie torebki robi kobieta ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
cieszę się ewulinko bo miałam mały dylemat jeśli chodzi o Twoją osóbkę bo robisz tymi samymi technikami co ja więc stanęło na tym i mam nadzieję że się przydadzą
a tzw brudzenie to prościzna jak się wie jak ![]() dziewczyny Wasze prezenty są cudne jak ja kocham wymianki ![]() atena masz rację już podziwiałam jej prace na blogu przy okazji blogowej wymianki na dzień kobiet a to na wizażowym przypadł mi zaszczyt dostania od niej prezentu za który jeszcze raz DZIĘKUJĘ i mam nadzieję że córcia będzie mi ją od czasu do czasu pożyczać ![]()
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
te prezenty sa cudowne,ja ze swojego jestem bardzo zadowolona troszke sie denerwuje oby moj prezencik tez sie podobal:pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Z tej całej radości zapomniałam pochwalić Wasze prezenciki śliczności dostałyście
![]() Basiu może i zajmujemy się takimi samymi technikami ale takich cudów jak Twoje nie umiem zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to miałam wielkiego stresa ![]() ![]() Buziaczki dla wszystkich i nie zamartwiajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
odebrałam paczuszkę przed chwilką
![]() ![]() ![]() Załącznik 2922349Załącznik 2922350Załącznik 2922351 podziwiajcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czekamy jeszcze na 3 upominki chwalcie sie dziewczyny bo na koniec niespodzianka będzie !!!
Edytowane przez atena1975 Czas edycji: 2010-03-05 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piękności piękności i jeszcze raz piękności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Piękne prezenty. Ja mam nadzieję, że w poniedziałek cosik do mnie dotrze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Sliczne prezenty - bez wyjątku
![]() ![]() ![]() ewulinko - jeszcze raz wielkie dzięki, a tulipany na mydełkowym ubranku widać i to jak ale zdjęcia robił mój mąż, a faceci takich rzeczy nie widzą i dlatego mają gorzej ![]() barbarera - cieszę się , że WSZYSTKO dotarło w całosci. truskawki się nie obawiaj, mam nadzieję, że kwiatuszek Ci będzie smakował - widziałam wcześniej prezent jaki robiłaś na Walentynki i dlatego zdecydowałam się na ten rodzaj "kwiatka" - jak równouprawnienie, to równouprawnienie ![]() ![]() ![]() i na koniec prośba - ewulinek, barbarera i atena1975 - dajcie mi już spokój, bo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.