|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania, ok-tours :)
eeej jedzcie w drugim terminie xd
do LadyKingus - ja mam w paszporcie zdjecie jak mialam 5lat, wiec jak bramkarze klubu to zobacza to padna z bk i mnie nigdzie nie wpuszcza ; oo mam przesrane xd |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha xd
Z tego co wiem nie patrzą zbytnio na zdjęcie tylko na date xd A tak w ogole to Ty masz jeszcze ważny ten paszport ;O? Bo ja właśnie musze wyrobić, bo mam do tego roku do listopada, a żeby wyjechać trzeba mieć paszport jeszcze ważny przynajmniej 6 miesięcy ;] |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
ja mam plany jechać do Hiszpani po 20 sierpnia, bo wczęsniej jade gdzie indziej. Jak to jest z autokarami? Co proponujecie samolot czy autokar ?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
no mam jeszcze ważny do kwietnia 2011 . nie wiem jak to zrobilam, ale szczegol ; ]
tylko jak zobacza zdj to bd musieli sie mega przypatrzec czy to ja . a najpierw padna z bk, bo to zdj jest dosc .. inne ; ] ale mam nadzieje, ze i tak mnie wpuszcza . |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę jechać autokarem niż tracić niepotrzebnie... więcej pieniędzy
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-04-07 o 17:00 |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
a jedzie ktoś 5-16.08. ? bo ja jadę niestety sama
. [15 lat]
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
z Jakiego biura, i gdzie ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś w temacie Hiszpania, Ok-Tours, więc odpowiem za koleżankę
![]() Zapewne jedzie do Hiszpani z biura podróży Ok-Tours. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
aa no przepraszam
![]() ale Majorka czy Lloret ?
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Lloret
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Ja właśnie też do Lloret jade tylko że z FanClubu i szukam ludzi co jadą w tym samym terminie 10-22.08 ;> Jest tu może ktoś taki ;P
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
sory za hamstwo
ale to wątek o ok-toursmoże ja ..ale narazie się zastanawiam ..zobacz na wątek o Lloret to się dowiesz
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
ja też jestem zainteresowana wyjazdem do Hiszpanii jednak nie mam z kim wiec chciałabym poznać kogoś. jedzie ktoś sam.? :
jak tak to prosze o kontakt na 10736433 no i info o obozie bo nie jestem jeszcze na nic zdecydowana. ;p no i jeżeli do tej hiszpanii to chciałabym jeszcze żeby była jakaś wycieczka fakultatywna na stadion Camp nou bo ja fanem piłki jestem.
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
pisz w wątku o Lloret tam dużo osób samych jeździ
może ktoś Ci coś poleci
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Edytowane przez nowicjus Czas edycji: 2010-04-28 o 22:21 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wybieram się z ok-tours >tu info o obozie< jest mecz BARCY na Camp Nou w wycieczkach fakul. ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- okropne jest niestety to, że ja zbyt nie poimprezuję ;// . dopiero za rok ..
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2010-04-06 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
ja właśnie też zastanawiam się nad wyjazdem do Hiszpanii z ok tours tylko ze tez bym jechala sama ; (
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() skąd jesteś? nie będziesz osamotniona w niechodzeniu na dyskoteki ..
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2010-04-07 o 12:48 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem z torunia a ty?
no wlasnie szkoda ze nie bede mogla chodzic na dyskoteki ;( chyba pojade do tej Hiszpanii ![]() a ty na pewno jedziesz w sierpniu? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Co tak się martwicie że nie wejdziecie do tych dyskotek :P byłam w tamtym roku i np jakaś kumpela nie chciała iść dzisiaj to się brało od niej paszport i normalnie wpuszczali
a zresztą jak nie macie 16-stki to na mieście i tak jest co robić A jako wycieczkę to polecam Barcelonę i zwiedzanie innych miejsc też jest ciekawe![]() Jak byłam w Water worldzie ale akurat nie dopisała pogoda , chociaż to był nawet plus bo nie trzeba było długo czekać w kolejkach :P polecam kamikadze i pontony ![]() Również byłam na Tossie i tam też ładnie , ale nie tak jak w Lloret o wiele mniejsza miejscowość ale piękne widoki W tym roku też się wybieram do Lloret :29.07 - 10.08 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno 5-16.08., bo już mam od dawna zarezerwowane ![]() razem zawsze raźniej xd.
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2010-04-07 o 18:44 |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
aha
ja się zastanawiałam nad tym wcześniejszym, ale ten też może bycszkoda troche ze tak pozno bo wiecej osob jedzie wczesniej |
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Barcelona jest obowiązkowym punktem mojego wyjazdu ![]() Nad Water Worldem się zastanawiam. Myślę też o La Siescie i rejsie statkiem.. Muszę się zdecydować, bo więcej niż 3 wycieczki to trochę za dużo Gardaland na pewno w drodze powrotnej . Też jedziesz z ok-tours czy może z jakiegoś innego biura? Szkoda, że inny termin... ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
fajnie, jakby "mógł być" dla ciebie .
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
No w Trpiscie fajnie , ale tyle ludzi.. masakra;P po pierwszej wizycie połowa się rozchorowała, i żałowali że tali te 20 euro za karnet bo myśleli zę będą też inne dyskoteki . ale jak tak bardzo chcesz iść to załatw sobie paszport jakies koleżanki która jest pełnoletnia i ma zdjęcie z dzieciństwa , to nie będziesz miała problemu z wejściem
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ja jadę z funclubu;D |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
może właśnie tak zrobię
.dziewczyny na wątku o obozach w hiszpanii mają na to fajne pomysły, zawsze warto zaryzykować .aha. szczerze mówiąc to ja też na początku myślałam o funclubie, ale jednak zdecydowałam się na ok.
|
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
czemu nikt nie jedzie 08.07 ? ; c
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
ja właśnie też myslałam zeby jechac 8.07 ale nie wiem czy by mi pasowało
ej a na jakie byscie jeczaly wycieczki fakultatywne? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Przyczajenie
|
na pewno Barcelona . Gartland w drodze powrotnej, moze La Siesta i rejs statkiem .
|
|
|
|
|
#89 |
|
Przyczajenie
|
ja napewno barcelone i gardaland no i może rejs statkiem ; )
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
ja już pisałam
:na pewno Barcelona i Gardaland, a co do reszty to nie umiem jak na razie się na jedną zdecydować .
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

Ja wolę jechać autokarem niż tracić niepotrzebnie... więcej pieniędzy
. [15 lat]