|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Hiszpania, ok-tours :)
Witam
![]() Mam pytanko. Była któraś z was, w ubiegłych latach w Hiszpanii w Lloret De Mar hotelu Ancla z biura ok-Tours? Co sadzicie o tym biurze? Jesli tak to jak tam było? Jaki jest hotel? Daleko od centrum? Ile dyskotek? Jacy byli opiekunowie? Były luzy? Jak było z alko? Sprawdzali was na granicy? Nigdy nie byłam za granica i wybieram się teraz z kumpelami Opowiedzcie mi wszystko jesli tam byłyście :PA może ktoś się tam wybiera w tym roku? Jeśli tak to powiedzcie w którym terminie i ile macie lat )
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania, ok-tours :)
Ja chcę jechać własnie z ok-tours, ale jak na razie nie mam z kim, wiec nie wiem czy wypali. A jeżeli już to pierwszy lub drugi termin i jak pojadę to bedę miała już skończone 16 lat. Byłam w Lloret w tamtym roku we wrześniu, ale to na wycieczce szkolnej, wiec zupełnie co innego.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja mysle nad wyjazdem do lloret de mar wlasnie z ok-tours bo bylam z nimi rok temu w grecji i bylo cudownie...albo ze steji bo tam jest jeszcze paryz i wenecja tylko ze wogole nie znam tego biura...poza tym zastanawiam sie nad wyjazdem do rimini... jak bede jechac z ok-tours to chyba w termini 22.07-02.08...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo jak pojade do Lloret
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Moja koleżanka była z nimi w Tunezji. Biuro owszem w porządku, ale czy nie lepiej znaleźć tańszej oferty na więcej dni w innych biurach?
|
|
#6 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Cytat:
jestes zdecydowana na hiszpanie z ok toursa? bo ja jade z ok tours do grecji albo bulgarii
Edytowane przez ewelinkako00 Czas edycji: 2010-02-05 o 15:58 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w ubiegłym roku z okejem w Lloret i było bosko <3
Nie wypowiem się co do hotelu , bo akurat wtedy była Eugenia , ale jakby ktoś tam miał nocleg to polecam - dobre warunki w pokojach i cudny widok z balkonów i te widoki na niemców bez koszulek na przykład... No i genialna kuchnia . W pobliżu jest dobrze zaopatrzony market , na plaże się idzie mniej więcej 5 -10 minut , do Tropicsa jest trochę drogi , ale nikomu to nie sprawiało problemu , bo zabawa świetna no i zawsze można z jakimiś chłopakami po drodze pogadać ![]() Na granicy raczej nas nie zatrzymywali , bynajmniej z tego co pamiętam . Droga niby męcząca , ale nie było źle . Raczej to się jadło , gadało i spało i tak całą drogę Jeśli chodzi o opiekunów i grupy to zależy jak się trafi , ja na szczęście trafiałam na fajnych ludzi . Nie pamiętam więcej zadawanych pytań , więc jak coś to proszę pytać to odpowiem .
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Planuje jechać 01.07, może ktoś się wybiera ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Tak ja tez wlasnie planuje jakiś obóz
![]() I tez jade sama wiec fajnie by bylo kogos poznac ![]() w tym roku koncze 18 lat ![]() 9140767 gg Pisac jak ktos jedzie sam i ma ciekawe propozycje xd jestem chetna ;D
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
ja się tam wybieram w terminie 22.07-02.08 z koleżankami i sądząc po tym co czytałam na innych forach to warto tam jechać. miasto podobno nastawione na młodych turystów, pełno dyskotek i tak dalej, a na tym mi właśnie najbardziej zależy
![]() a co do biura to byłam w zeszłym roku w Grecji z ok-tours i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. wychowawcy w porządku, właściwie robiliśmy co chcieliśmy, tylko trzeba było mówić jak się gdzieś wychodziło, no i obowiązkowo stawiać się na posiłkach, mieliśmy czas do 23, jeżeli nie szliśmy na dyskotekę, ale tylko raz przez cały pobyt nie byliśmy na dyskotekach czas do 3, ale prawdę mówiąc to nikt by tam dłużej nie wytrzymał co do alko i papierosów, to niby nie dozwolone, ale umowa była taka, że jeśli wychowawcy nie widzą to można sobie robić co się chce ![]() no a w tym roku Lloret, już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ja się wybieram z kumpelą teraz w tym roku na 2 termin . ja mam 15 lat, a moja koleżanka 14 .
niestety mnie będą dzielić 2 tygodnie od 16 urodzin, więc nie będę mogła imprezować ; < |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, jak jest z tymi imprezami w Lloret de Mar?
Wpuszczają od 16 lat, to wiem. Mam pytanie do kogoś kto już tam był czy nie da się jakąś obejść tych reguł? |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
W wątku zbiorczym o Lloret był ten temat poruszany, dokładniej że można było wziąć paszport osoby starszej, która miała zdjęcie z dzieciństwa, możesz sobie załatwić podrabiany dowód tożsamości, albo coś jeszcze mówili o odbijaniu pieczątek i dawaniu swoich karnetów... no, nie pamiętam już
![]() Cytat:
Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-02-28 o 11:03 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Bedziesz sie męczyć. Trzeba było wybrać następny turnus :P
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Majka mnie nie zostawi ; d ( rocznikiem mam 15 lat )
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Pamiętam jak w tamtym roku moja koleżanka nie miała 16 lat jeszcze skończonych i pożyczyła ode mnie paszport, żeby wejść do Londonera (najlepszy klub w Lloret dla osób lubiących czarne rytmy!) Ochroniarz przy wejściu patrzy na zdjęcie i na nią. Po chwili mówi, że to nie ona. Zaczął się wypytywać o pierwsze, drugie imię, nazwisko, miejsce urodzenia, datę, dosłownie wszystko! ;D Ale na szczęście znała odpowiedzi na te pytania i weszła
) Dostanie się do klubu, mimo że sie nie ma tych 16 lat to żaden problem! Dla chcącego nic trudnego ;p
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hah xd
Mnie takie przekręty czekają w tym roku
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
a kiedy jedziesz ?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiem ale jakąś w połowie lipca albo pod koniec... Hmmm...
Jeszcze sie zastanawiam ![]() A co? Ty też sie do Lloret wybierasz?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
ta ; d z Majką na drugi turnus ; >
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to trochę za wcześnie :P
A macie już plany na jakie wycieczki fakultatywne jedziecie? Bo ja sie tak właśnie zastanawiam i nie wiem co wybrać
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
napewno Barcelona.
moze La Siesta. w zeszłym roku jak byłam w Grecji to tez był taki wieczór i podobno fajnie było. Ja bym chciała do Gartlandu, ale Majka nie chce ; d<patrz: boi sie ; d> |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
La Siesta? Ja napewno na to nie pojadę
![]() W zeszłym roku byłam też w Grecji i pojechałam na ten cały wieczór grecki - było beznadziejnie ;P |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
hahaha, no właśnie ja nie byłam, i chcę zobaczyć jak będzie. ; d
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Heh
![]() Rób co chcesz, ale ja nie polecam ;PP Chcę już WaaaaaaaakacjE <333! |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
hmm.. wybieramy z przyjaciółką Barcelone, water world, garland ;D
już się nie moge doczekać , jeeej ![]() Aguuul, nawów Majkę na garland, no chyba , że wolisz opalać się nad jeziorem ![]() za 115 dni wakacje |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
soonka- a ty kiedy jedziesz ? ;]
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Czy z biura podrozy Ok-Tours jest wyjazd z Krakowa?Oczwiscie chodzi mi o wycieczke do Lloret de Mar.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
nie, nie ma .
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Opowiedzcie mi wszystko jesli tam byłyście :P

No i genialna kuchnia . W pobliżu jest dobrze zaopatrzony market , na plaże się idzie mniej więcej 5 -10 minut , do Tropicsa jest trochę drogi , ale nikomu to nie sprawiało problemu , bo zabawa świetna no i zawsze można z jakimiś chłopakami po drodze pogadać