|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::MAC Lancome Dior Chanel + inne ::..
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16966083]Mam 100 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...vin-Rumeur.htm
i 30 ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...dividuelle.htm . edit: mam tez krem po oczy z wit. C Borghese[/QUOTE] za krem podziękuję, ale może ten Lanvin do mnie by mówił? Jakbyś widziała wymiankę gdybym go chciała? ![]() Cytat:
ten mac nocturnelle to jakiś ciemny może? to skrobnę PW w weekend Cytat:
Co do daty to na pewno mają rok, więc nie są kupowane niedawno, ale przechowywane prawidłowo i nic się z nimi nie stało ![]() tak, mogłaby być ekonomiczna, nie ma sprawy |
||
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
a w sumie mogłybyśmy pozostać przy wersji krówka + dove za cień nouba?
bo z burżuja jednak bym zrezygnowała
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chetnie bym przygarnela dwa MACi .A Stylish Move oddalas?
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
ok, pomyślę dzisiaj i dam Ci znać
![]() Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16989929]Chetnie bym przygarnela dwa MACi .A Stylish Move oddalas? [/QUOTE]Stylish oddałam Natomiast po głebszym przemyśleniu z perfum jednak rezygnuję, ale podoba mi się u Ciebie korektor ysl i maskara HR - oddałabyś to za paletkę? |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie piatka Diora, to jest jakas starsza wersja? Bo jest inny kształt cieni...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396351 |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym chcieć Guerlaina
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Clinique redness solutions mi się podoba, mogłabym Ci oddac za clarinsa?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
no to mogę wziąć miniaturkę klinika
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Domyśliłam się że mogłabyś chcieć
![]() Jaki ta piatka daje efekt? One sa perłowe czy raczej drobinkowe? Najciemniejszy to jest grafit? Mocno napigmentowane? |
|
|
|
|
#76 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dwoch rzeczy niestety nie. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różowy jest też raczej matowy, natomiast dwie szarości + fiolet są lekko połyskliwe, ale nie jest to taka perła jak w nowych iridescentach, tylko taka normalna. Nie ma drobinek, w sensie nie ma brokatu. Aha, problem w tym, że nie mam już pacynek - jak na zdjęciu (chyba że znajdę, ale nie wiem ) i zostało ok 80-90%. Paletka jest bardzo fajna, ale ponieważ te szarości z czarnym mam w innych, mogę się jej pozbyć ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17041938]MAskare pewnie, ze oddam. Dwoch rzeczy niestety nie.[/QUOTE] Rozumiem. Mnie się z kolei na pewno nie opłaca oddawać szóstki maca za maskarę ![]() Jak coś innego wymyślę, to odezwę się u Ciebie |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
byłabym chętna
a powiedz , to jest miniatura tego? http://www.makemeheal.com/mmh/produc...d=54&catid=982 bo nie mogę się po nazwie doszukać
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się dzisiaj wrzucić fotę to zobaczysz |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardziej przydalby mi sie ten pojedynczy fioletowy cien Mac niz paletka . Oddalabym za niego tusz, jednak sporo kosztowal. Czy moglabys cos dolozyc?
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakręcona jestem jak pudełko śrubek.No więc zużycie widać i wszystko ok. Natomiast nie mam pojęcia jaka to miniaturka, mam z wymianki ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17042471]Bardziej przydalby mi sie ten pojedynczy fioletowy cien Mac niz paletka . Oddalabym za niego tusz, jednak sporo kosztowal. Czy moglabys cos dolozyc?[/QUOTE]to jest podwójny, nie pojedynczy ![]() A co byś do niego chciała? to pomyślę. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zainteresowala mnie Paczula. Boje sie jednak, ze skoro Tobie sie nie spodobala to musi byc okropna .
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17042660]Zainteresowala mnie Paczula. Boje sie jednak, ze skoro Tobie sie nie spodobala to musi byc okropna
.[/QUOTE]nie, nie jest okropna, ja w sumie paczulę lubię. To bardziej chodzi o to, że ja żywcem nie mam kiedy tego stosować, więc wrzuciłam do wątku ![]() czyli byś chciała paczulę i maczka za maskarę? odpiszę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja za to dziadostwo zaplacilam 140 zl w Douglasie. Jest nowa, nieuzywana. |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17043941]A nie bedziesz stratna?
Ja za to dziadostwo zaplacilam 140 zl w Douglasie. Jest nowa, nieuzywana.[/QUOTE] aż takie dziadostwo, że się pozbywasz? ![]() Podoba mi się jeszcze sephorowa maska do włosów, ale wtedy nie wiem, czy Tobie się bedzie opłacac? |
|
|
|
|
#89 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Ja juz znalazlam Swoj tusz. Kupilam kilka w jednym czasie w przyplywie gotowki i gdy jeden z nich mi przypasowal reszty juz nie ruszalam .Maska prawdopodobnie pojdzie do wymiany. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A że tak spytam - one nie są bardzo stare? Bo nie pamiętam, kiedy opakowania się zmieniły... Generalnie jestem bardzo zainteresowana, przepadłam na piątek D. ze względu na ich trwałość - na moich powiekach absolutnie wszystko się roluje. Tylko zauważ, ze w moim Guerlainie również jest czerń (delikatnie drobinkowa, mocno napigmentowana) i popiel, także czy taki zestaw Ci się przyda? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

, sypkie cienie barry m 2 kolory bordo-fiolet i czarny z drobinkami turkusowymi, cytrusowa kula do kapieli lush, liner mac z kolekcji hello kitty girl groove z drobinkami, roz bobbi brown kolor nectar, wklad cienia maca noctrunelle ewentualnie i chyba to tyle 

) i zostało ok 80-90%.