![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::MAC Lancome Dior Chanel + inne ::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze w tym kolorze nieaktualne w tym kolorze ostatnia dokładka SZUKAM : Aquolina do kąpania i balsamy CLINIQUE fioletowy płyn do demakijażu oczu miniaturki pielęgnacji Clarins, Clinique, inne + inne różności ![]() PERFUMY DO WYMIANY: DOKŁADKA 10 luty w tym kolorze OCZY: * DIOR paletka 2 cieni z nowej kolekcji 945 Boudoir Look (na katalogowym zdjęciu nr 4) NOWE, NIETESTOWANE * DIOR paletka 5 cieni 169 PURPLE CRYSTAL 2 razy używana, jak nowa (zdjęcie katalogowe) Te cienie najchętniej wymienię na PERFUMY, kolorówkę z NOWYCH kolekcji, albo NOWĄ pielęgnację (mogą być miniaturki, ale NOWE, nieużywane) * Golden Rose niebieski cień * Clarins - dwa testery * Inglot - mapka czerwieni * Bourjois - Prune Captivante * Nouba - sypki cień Spicegold 152 * Shiseido miniaturka Purple Contrast * MAC - Earthly Riches, ledwie testowany * MAC Infatuating Rose: 6 Cool Eyes - paletka 6 cieni * DIOR - Gris Vip * CHANEL cień w płynie, z pędzelkiem, jak nowy, raz używany * Lancome L'Extreme tusz fioletowy 04 Violet stretch, nowy TWARZ: * APC - puder sypki nr 2 ważny do grudnia 2009, zostało ok 80% * LANCOME Blush Subtil Coral Marvel, róż NOWY USTA: * GUERLAIN TERRACOTTA Gloss & Shine, błyszczyk Moisturising Lip Balm Sun Shimmer 02 Brunette Sun, parę razy testowany, na zdjęciu z lewej * GUERLAIN TERRACOTTA Gloss Cashmere Velvet Matt Gloss 02 Beige Bengali, matowy na zdjęciu z prawej, testowany tylko raz delikatnie na dłoni, mocno napigmentowany. * Lancome L.U.C.I. Ray of Pink Light, pomadka, używana, ale ok 90% zostało, przezroczysta z różowymi i niebieskimi drobinkami INNE: AQUOLINA - mgiełka Paczula. żółta. Nie była napełniana po brzeg, dwa razy testowane. Wszystko na zdjęciach, zużycie też mam nadzieję widać. Mogę być wybredna ![]() Pokażcie co macie ![]() Piszcie OD RAZU, co Was interesuje ![]() NIE odsyłajcie mnie do wątków ciuszkowych z ciuchami mniejszymi niż L/XL, bo i tak tam nic nie znajdę ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-02-11 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::MAC Lancome Dior Chanel + inne ::..
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16956585]Moze cos u mnie za 6-tke Mac?
btw: no prosze; prosilam o nowy watek i mam ![]() edit: mineralny fiolet Maca tez mnie interesuje[/QUOTE] Zasadniczo to Pucci mi się podobają ![]() Nowy wątek już miałam zakładać dawno, ale dopiero teraz się zebrałam. W końcu ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
witaj,
mam balsam aquolina cukier puder a interesuje mnie błyszczyk po lewej na fotce ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-04 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za cienie diora?
zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no tak i teraz jeszcze daisy wyastwiła taka piekna szmineczkę lancoma
![]() zapytam tylko z ciekawości - jaki efekt daje na ustach? ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- niestety nic. Cytat:
Ale fajnie wygląda nałożona na jakiś matowy błyszczyk czy pomadkę - bo wtedy widać drobinki. Ale na samych ustach też fajnie wygląda ![]() Cytat:
Coś jeszcze by Ci się podobało? [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16957543]Niestety za Pucci zaplacilam bardzo duzo i nijak by mi sie to nie oplacalo ![]() Rozumiem ![]() Opcja paletka + ten drugi mac to też dla Ciebie za mało? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
* GUERLAIN TERRACOTTA Gloss Cashmere Velvet Matt Gloss 02 Beige Bengali, matowy na zdjęciu z prawej, testowany tylko raz delikatnie na dłoni, mocno napigmentowany. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tendre Poison - 5ml Black Tourmaline 2ml Rock Crystal 5ml Gucci ph-10ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sobie poszukam w takim razie tej szmineczki na ebay bo ja lubie takie szminki ![]() dziekuje za informacje ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16958138]Kulki kupilam na tej aukcji i chcialabym za nie cos o podobnej wartosci
![]() Rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
* MAC - Earthly Riches, ledwie testowany
* LANCOME Blush Subtil Coral Marvel, róż NOWY Gothic znajdziesz cos u mnie, aha i masz moze jakies eyelinery? z aquoliny mam 3/4 peelingu chocolovers, pianke waniliowa do ciala, 3/4 balsamu lody waniliowe z nugatem i to co w watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hmm, to mogłoby mi się przydać:
Clarins, Serum zmiejszajace pory Estee Lauder, Advanced Night Repair - miniaturka 15ml, nowa, nigdy nie otwierana. Estee Lauder, Idealist - miniaturka 7ml, testowana raz-dwa, pozostalosc szacuje na 5ml. ale sama nie wiem ![]() GUERLAIN Meteorites Perle mi się podoba, ale pewnie nie oddasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z wątku zastanawia mnie Olay - Regenerist - jaką on ma datę ważności? Z linerów mam Lancome LUCI - podobny do pomadki z wątku, czyli jasny, błyszczący. Innych nie mam ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Ale będę długo myśleć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że sama nie wiem
![]() Ale proponuj, proponuj, może się skuszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle,ze do konca roku na pewno - jest jeszcze w folii |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wtaj
![]() * MAC Infatuating Rose: 6 Cool Eyes - paletka 6 cieni Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
ok, to pomyślę
![]() Cytat:
![]() A co masz poza wątkiem jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Musialabym sie zaglebic w szuflade
![]() ![]() ![]() Ku pewnosci, to sa chlodniaki? Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-02-04 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.