![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sisley - puder, Borghese - kompakt, Guerlain - terracotta, Puder bambusowy
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17368917]A Ty nie widzisz u mnie nic, co moglabys dobrac?[/QUOTE]
najbardziej mi zależy na korektorze, moze masz poza wątkiem jakieś kredki do oczu na wymiankę? ewentualnie lipikar tylko to wtedy będzie z drugiej strony za mało ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- masz tylko wątek ubraniowy? Edytowane przez marsylia Czas edycji: 2010-02-22 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sisley - puder, Borghese - kompakt, Guerlain - terracotta, Puder bambusowy
a byłabyś w stanie dorzucić mi coś do korektora i lipikara albo do korektora samego tak, żeby było po równo?.
Ciężko to dobrze wymierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciezko jest ustawic wymiane idealnie rowno w zlotowkach. Jesli takie masz wymagania moze byc ciezko ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-24 o 23:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sisley - puder, Borghese - kompakt, Guerl0 złain - terracotta, Puder bambusowy
Oczywiście że nie mam takich wymagań,
po prostu różnica między korektorem a brązerem to 60 zł, więc raczej więcej niż mniej ![]() Jutro się zastanowię i dam CI znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się tan booster, a co Ci wpadło w oko u mnie?
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
I jak? Korektor wciaz trzymam a nie wiem czy jestes zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
James jestem bardzo zainteresowana korektorkiem, natomiast szmineczka loreala zupełnie nie jest w moim kolorze.
A chciałabym, żebyś dorzuciła mi coś do korektorka. Gdyby wymianka dotyczyla korektora i aqualiny, nawet bym się nie zastanawiala i od razu się wymieniala, Zastanów się może nad tym, ja chętnie dorzucę jeszcze jakieś próbeczki, czy coś innego z mojego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
mam kredkę fioletową diora precious violet, połowę długości z temperówką, lakier do włosów nabłyszczający złota seria Alfaparf (seria profesjonalna), matrxi nabłyszczacz do włosów fioletowy (produkty kilka razy użyte) - interesuje mnie terracota tan booster. moje rzeczy łącznie są warte 135 zł. na ile wyceniasz terracotę, bo ew. mogłabym dodać superbalma pełny wymiar. ładny różowy kolorek, chociaż one są transparentne w istocie, ale pewnie je znasz, kolorek raspberry. ew. mam krem pod oka nirvanesque 75 proc. poj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
witaj, mam w swoim watku bardzo jasny korektor Chanel Estompe Eclat, zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kredką diora i nabłyszczaczem matrixa mogłabym być zainteresowana i uperbalma, jest używany? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moge dorzucic to, co w watku czyli pianke do mycia Avene lub balsam Lipikar. Poza watkiem mam jeszcze tylko blyszczyk Pink Horizon Juicy Tubes LAncome'a 8 ml, czyli not for indivudual sale . W watku u Ciebie nic nie widze, zeby dobrac do Aquoliny. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-02-27 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17500647]Moge dorzucic to, co w watku czyli pianke do mycia Avene lub balsam Lipikar. Poza watkiem mam jeszcze tylko blyszczyk Pink Horizon Juicy Tubes LAncome'a 8 ml, czyli not for indivudual sale . W watku u Ciebie nic nie widze, zeby dobrac do Aquoliny.[/QUOTE] A pink horizon lancome, jaki to kolorek, masz zdjecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Marsylko!
u mnie taki targ się w wątku zrobił, że całkiem zapomniałam napisać. przetestowałam tego tan boostera i nie do końca dla mnie, niestety zrobiłam sobie nim plamy... pozdrawiam serdecznie i przepraszam za opieszałość ![]()
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Czy moge prosic o odpowiedz bo pojawila sie zainteresowana korektorem?
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-03-03 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Oj zapomnialam Ci odpisać, wymieniaj się spokojnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
moze znajdziesz cos za puderek diora? mam poza watkiem krem pod oczy nuxe nirvanesque
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic poza pedzelkiem do rozcierania kresek nie znajde.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- hop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Mam jeszcze ewentualnie zapach lanvin jeanne (kwiatowo-owocowy) i troche meteoryto beige chic. Sa w opakowaniu ale opakowania od meteorytow sa tekturowe i poscieralo mi sie od noszenia w torebce.
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powącham i dam Ci znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak pisałaś w pv 12 ms to dla mnie troszkę za długo, jestem uczuleniowcem i boje się rzeczy pod koniec/po terminie ważności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
odypki cieni np
w różnych wielkościach po np. 1/4 sampla bedtime story rare silk dandelions bubble tea butterfly kissess Podkłady sample Golden fair matte sample, 80 Golden fair semi matte 40% Linen matte zaklejony puder BU bambusowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.