![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co o tym sądzicie ? Przedślubne dygresje
Myślę, że zdziwienie nad działalnością autorki tych wątków ślubnych nie bierze się z tego, ile ona planuje wydać - a niech sobie wyda i milion złotych, jeśli ją (jej rodziców, czy rodzinę męża) stać. Ale dziwne jest kilka innych rzeczy (np. to, że - teoretycznie zakochana - przyszła mężatka spędza czas głównie na forum, czy to, że dziewczyna z bardzo bogatego domu "podnieca się" pisaniem o swoim ślubie na jakimś tam forum). Jednakże moim zdaniem na zdziwieniu, uśmiechnięciu się i wzruszeniu ramion powinno się w tej sytuacji kończyć temat, bo jakieś osaczanie tej dziewczyny, szukanie jej profilu na nk etc. jest straszne i dziwne. Nawet jeśli to była jej wielka fantazja, fikcja, to jest ostatecznie jej sprawa, a nie jakiejś bandy domorosłych detektywów śledczych.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-02-09 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli to prawda, to ja współczuje jej facetowi ;p (no chyba, że on też ma taką obsesję). A swoją drogą ( szkoda, że nie widać wszystkich zdjęć) fajne rzeczy tam powstawiała. Te torty, babeczki, takie smakowicie wyglądające
![]() Możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi słoniami? Na prawdę nie mam ochoty i czasu czytać 2tys wpisów..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ze słoniami chodzi mniej więcej o to, że przyszedł jakiś facet pokpić sobie z niej i wkleił jej tam zdjęcie z jakiegoś ślubu w otoczeniu afrykańskiego plemienia czy czegoś w tym guście
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Tak sobie myślę, że fajny może być taki ślub... Tzn nie dla mnie bo ja mam dreszcze na samą myśl o weselu, ale jako gość... Te babeczki i fontanny czekoladowe... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wątek jest niesmaczny? Zejdźcie na ziemię i spójrzcie trochę obiektywniej na sprawę
![]()
![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-02-09 o 12:50 Powód: cyt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
i tam, temat jak temat, poplotkować myslę nie wadzi, w koncu nikt dziewczynie z torebki bogatego w pomysly i marzenia segregatorka obszytego firanką i zdobionego w białe rózyczki nie wykrada.
![]() nie przeżywałabym tak tej kwestii 70 tyś, to w końcu jakieś 25 tyś $, są ludzie, co ich stać z palcem w nosie. Autorka z tego co zrozumiałam i tak ma nieźle, rodzice czy ktoś ![]() ![]() No ale normal, nie ma się co czepiać, są wesela, sa prezenty. A co do kijów;-), mujów, dzikich węzy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-02-09 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Z czystej ciekawości wrzuciłam pannę w Google i co wyszło?
Blog, kafeteria, gazeta.pl, jakieś forum ślubne, własna strona internetowa o jej ślubie, dla mnie to nie jest normalne.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Zadomowienie
|
dokładnie
![]() nie trzeba zagladać choćby się nawet nie chciało - i tak na kazdym jej watku to jest powtórzone kilka razy, zestawienia finansowe są chyba z dwadzieścia razy napisane ![]() co dziwne, tam jest wiele takich zestawień - ale bez kwot, tylko takie na zasadzie: sukienka to taka, bukiet śmaki, buty owakie itd... ale cen zasadniczo chyba nikt nie podaje ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() a panna jest tak powszechna w sieci jak chyba zadna inna PM ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- oj szczerze - obawiam się, ze te wszystkie wyroby nie są najsmaczniejsze, to tylko ładnie wyglada ale pewnie w smaku żadnych rewelacji. Te wszystkie sliczne gotowe ciasteczka ze sklepu z reguły są nie do zjedzenia ![]() kupa cukru, lukru i sztucznych aromatów i farbek ciastka domowe tak nie wygladają ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
a z tymi fontannami czekoladowymi - hm??? wg mnie to niewypał z obserwacji - niewiele słodkości ma powodzenie na weselach, tort i lody i tyle. ciast i ciasteczek ludzie nie jedzą i to obsycha smętnie ![]() owoce prędzej są zjadane, widziałam te fontanny - kilka winogronek się zje i zamulony żołądek, poza tym wódka + słodycze to nienajlepsze rozwiązanie... mnie się to nie podoba, no ale może ktos jest łasuchem to mu spasuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez tequillaaaaaa Czas edycji: 2010-02-09 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
to że kogoś nie stać na słonia na ślubie oznacza że nie może krytykować takiego zachowania? lol;D?
![]() |
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Drażnią mnie takie postawy, zazdrośc i zawiśc , to takie typowo polskie... Edytowane przez tequillaaaaaa Czas edycji: 2010-02-09 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ale dla mnie to wcale nie fajnie że może sobie pozwolić i wcale jej nie zazdroszcze
![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- typowo polskie, łohohoh żeś się popisała ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- z resztą czemu z góry zakładasz że nie jestem np Dodą i mnie nie stać na taki ślub? Skąd ty to dziewczyno wiesz? ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Nigdzie nie napisałam ,że Cię nie stać , po prostu odpowiedzialam na Twoj post , czytaj ze zrozumieniem.
A 'typowo polskie' bo tak często sie tutaj z tym spotykam ze aż mnie mdli,wiec w drodze wyjątku pozwalam sobie na uogólnienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Więc cie oświecę, mam na koncie miliardy i niczego jej nie zazdroszczę :p dla mnie to po prostu kicz żenada i jak przyjęcie urodzinowe dla dziecka, a nie rozpoczęcie wspólnej drogi dwóch dorosłych ludzi
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze meliskę? Albo Persen ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczę interesuje mnie też dlatego, że studiujemy prawdopodobnie na jednym wydziale i możliwe, że ją znam. Uwaga - tak, odrobinę jej zazdroszczę, że ma tyle kasy, a ja muszę ciułac grosz do grosza, nie zmienia to faktu, ze dzięki mojemu ciułaniu nauczyłam się szanować pieniądz i nie szastać nim na prawo i lewo. Aczkolwiek u mnie na weselu fontanna czekoladowa będzie, nie jest to ogromny koszt, a ja od dziecka o czyms takim marzyłam ; > Jednakowoż zazdrość moja jest stosunkowo mała, tak samo zazdroszczę mojej koleżance, że ma małą stopę i nie ma takich problemów z obuwiem, jak ja. Nie jest to wyniszczająca zazdrość trawiąca mnie od zmierzchu do świtu, całe noce i dnie. Sprawa interesuje mnie z innych powodów, podanych wyżej, na dodatek pierwszy raz w życiu spotykam się z tak niezdrową ekscytacją czymkolwiek i mnie to ciekawi. I tak, lubię poplotkować i lubię kogoś obgadać, brzydkie to cechy, ale jednak posiadam. Nie praktykuję tego nagminnie, czasem się zdarza.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
W sumie 60-70 tysiaków (tak obiektywnie) to wcale nie jest dzika kasa.
Co innego, gdyby ona wydała 350 tys. dolców. Chociaż, jakby zaprosiła ludzi z klasą, do tego nie trąbiła słoniową trąbą w internecie - to myślę, że niewiele osób by się wzruszyło, ewentualnie kilka naocznych świadków zzieleniałoby z zazdrości. Ja uważam, że naśmiewanie się nie jest ok, ale komentować można - przecież jej o nic innego, jak o zainteresowanie własną osobą, uroczystością i kasą, nie chodziło.
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Dobrarada - ja wiem, że te babeczki to pewnie nie są smaczne, ale tak pięknie wyglądają ;]
I tak im dłużej się nad tym wszystkim zastanawiam, tym bardziej jest mi żal przyszłych gości..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Zgadnijcie co...
Temat wciąż żyje! ![]() W najświeższym wątku znajdziemy między innymi nowe kolory przewodnie. Oraz niezliczone mądrości życiowe. ![]() "Różne koncepcje czyli Zia86 wychodzi za mąż!" http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,1..._maz_.html?v=2
Wciąż uczę się żyć na własnej skórze i płacę jak umiem ten dziwny rachunek. Edytowane przez maupiatqa Czas edycji: 2010-02-18 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
A tak mi się dzisiaj przypomniało... że ten osławiony ślub już przecież pojutrze!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
o kurczę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem relacji....
Na ile marzenia tej szalonej dziewczyny sie spelniły? Pewnie beda liczne focie w necie. Jakby któras zauważyła- prosze o linka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Stawiam na mitomanię
![]() Jak księżna Lubomirska robiła ślub na 500 gości, to zdecydowali się jedynie na turniej rycerski.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.