Co o tym sądzicie ? Przedślubne dygresje - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-09, 07:43   #61
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Co o tym sądzicie ? Przedślubne dygresje

Myślę, że zdziwienie nad działalnością autorki tych wątków ślubnych nie bierze się z tego, ile ona planuje wydać - a niech sobie wyda i milion złotych, jeśli ją (jej rodziców, czy rodzinę męża) stać. Ale dziwne jest kilka innych rzeczy (np. to, że - teoretycznie zakochana - przyszła mężatka spędza czas głównie na forum, czy to, że dziewczyna z bardzo bogatego domu "podnieca się" pisaniem o swoim ślubie na jakimś tam forum). Jednakże moim zdaniem na zdziwieniu, uśmiechnięciu się i wzruszeniu ramion powinno się w tej sytuacji kończyć temat, bo jakieś osaczanie tej dziewczyny, szukanie jej profilu na nk etc. jest straszne i dziwne. Nawet jeśli to była jej wielka fantazja, fikcja, to jest ostatecznie jej sprawa, a nie jakiejś bandy domorosłych detektywów śledczych.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-02-09 o 07:48
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 11:06   #62
Neciak89
Zakorzenienie

Jeśli to prawda, to ja współczuje jej facetowi ;p (no chyba, że on też ma taką obsesję). A swoją drogą ( szkoda, że nie widać wszystkich zdjęć) fajne rzeczy tam powstawiała. Te torty, babeczki, takie smakowicie wyglądające

Możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi słoniami? Na prawdę nie mam ochoty i czasu czytać 2tys wpisów..

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 11:12   #63
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi słoniami? Na prawdę nie mam ochoty i czasu czytać 2tys wpisów..
Będą tren niosły... na trąbach
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 11:50   #64
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ze słoniami chodzi mniej więcej o to, że przyszedł jakiś facet pokpić sobie z niej i wkleił jej tam zdjęcie z jakiegoś ślubu w otoczeniu afrykańskiego plemienia czy czegoś w tym guście A ona zaczęła z nim dyskutować o takich "klimatach" i zaproponowała słonie wynajęte z cyrku, żeby nimi "podjechać" pod pałac kultury w Warszawie, gdzie ów pan niby miał mieć ślub. Moim zdaniem też kpiła, ale kto ją tam wie .

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Tak sobie myślę, że fajny może być taki ślub... Tzn nie dla mnie bo ja mam dreszcze na samą myśl o weselu, ale jako gość... Te babeczki i fontanny czekoladowe...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:13   #65
rapifen
Zakorzenienie

Wątek jest niesmaczny? Zejdźcie na ziemię i spójrzcie trochę obiektywniej na sprawę

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:15   #66
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Wątek jest niesmaczny? Zejdźcie na ziemię i spójrzcie trochę obiektywniej na sprawę
Wątek jak wątek, ale te babeczki mmmmm

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-02-09, 12:15   #67
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wątek - ja tam chętnie dowiem się jakie bajery można na ślub wymyślić, ale zaglądanie komuś do kieszeni

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:50 Powód: cyt.
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 12:26   #68
Hultaj
BAN stały

i tam, temat jak temat, poplotkować myslę nie wadzi, w koncu nikt dziewczynie z torebki bogatego w pomysly i marzenia segregatorka obszytego firanką i zdobionego w białe rózyczki nie wykrada.

nie przeżywałabym tak tej kwestii 70 tyś, to w końcu jakieś 25 tyś $, są ludzie, co ich stać z palcem w nosie. Autorka z tego co zrozumiałam i tak ma nieźle, rodzice czy ktoś , bo nie wiem, ślub jak z bajki sfinansują, mieszkanie we wianie będzie, za to z czepka będą zbierać na urządzanie (czytaj, że chcą najlepiej to chyba kasę ;-)).
No ale normal, nie ma się co czepiać, są wesela, sa prezenty.

A co do kijów;-), mujów, dzikich węzy , gdyby taki slub z tona fajerwerków i pawiami ;-) brała np. Doda to nikt by się nie czepial. Wisniewski się chyba hajtal w jkimś lodowym pałacu czy coś. Czemu jakaś Kowalska by nie mogła. ;-) A co do opisywania w necie ginekologicznych szczegółow, w tym przede wszystkim takich, ile się ma kasiorki, gdzie i w ogóle, to się nie wypowiadam.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:28
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:36   #69
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wątek - ja tam chętnie dowiem się jakie bajery można na ślub wymyślić, ale zaglądanie komuś do kieszeni
lol nikt nie zagląda, ona tą kieszeń sama nam wpycha

Stary 2010-02-09, 14:19   #70
Aivilo
Wtajemniczenie

Z czystej ciekawości wrzuciłam pannę w Google i co wyszło?

Blog, kafeteria, gazeta.pl, jakieś forum ślubne, własna strona internetowa o jej ślubie, dla mnie to nie jest normalne.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 16:21   #71
dobrarada
Zadomowienie

GG do dobrarada

Cytat:
lol nikt nie zagląda, ona tą kieszeń sama nam wpycha
dokładnie
nie trzeba zagladać
choćby się nawet nie chciało - i tak na kazdym jej watku to jest powtórzone kilka razy, zestawienia finansowe są chyba z dwadzieścia razy napisane
co dziwne, tam jest wiele takich zestawień - ale bez kwot, tylko takie na zasadzie: sukienka to taka, bukiet śmaki, buty owakie itd... ale cen zasadniczo chyba nikt nie podaje

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Z czystej ciekawości wrzuciłam pannę w Google i co wyszło?

Blog, kafeteria, gazeta.pl, jakieś forum ślubne, własna strona internetowa o jej ślubie, dla mnie to nie jest normalne.
za chwilę sie dowiesz, tak jak ja się dowiedziałam - że szpiegujesz
a panna jest tak powszechna w sieci jak chyba zadna inna PM

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Wątek jak wątek, ale te babeczki mmmmm
oj szczerze - obawiam się, ze te wszystkie wyroby nie są najsmaczniejsze, to tylko ładnie wyglada ale pewnie w smaku żadnych rewelacji. Te wszystkie sliczne gotowe ciasteczka ze sklepu z reguły są nie do zjedzenia
kupa cukru, lukru i sztucznych aromatów i farbek

ciastka domowe tak nie wygladają

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ze słoniami chodzi mniej więcej o to, że przyszedł jakiś facet pokpić sobie z niej i wkleił jej tam zdjęcie z jakiegoś ślubu w otoczeniu afrykańskiego plemienia czy czegoś w tym guście A ona zaczęła z nim dyskutować o takich "klimatach" i zaproponowała słonie wynajęte z cyrku, żeby nimi "podjechać" pod pałac kultury w Warszawie, gdzie ów pan niby miał mieć ślub. Moim zdaniem też kpiła, ale kto ją tam wie .

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Tak sobie myślę, że fajny może być taki ślub... Tzn nie dla mnie bo ja mam dreszcze na samą myśl o weselu, ale jako gość... Te babeczki i fontanny czekoladowe...
ale tam jest co chwilę taka akcja: ktoś ją podpuszcza, np. tymi słoniami a ona się wkręca i ten ktoś ma ubaw po pachy i tak się powtarza, już były słonie, porcelana, jakieś niebieskie buty itd....

a z tymi fontannami czekoladowymi - hm???
wg mnie to niewypał
z obserwacji - niewiele słodkości ma powodzenie na weselach, tort i lody i tyle. ciast i ciasteczek ludzie nie jedzą i to obsycha smętnie
owoce prędzej są zjadane,
widziałam te fontanny - kilka winogronek się zje i zamulony żołądek, poza tym wódka + słodycze to nienajlepsze rozwiązanie...
mnie się to nie podoba, no ale może ktos jest łasuchem to mu spasuje
dobrarada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 16:59   #72
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

GG do tequillaaaaaa Send a message via Skype™ to tequillaaaaaa

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Nie rozumiem takiego podejścia, jeśli ją stać i chce wydać taką sumę na akurat ten cel, to czemu nie? Widać dla niej to ważne. I pogratulować, ze może sobie pozwolić na realizowanie swoich marzeń.

Sorry ale dla niektórych wydawanie kwot rzędu 50 000 na przykład na sprzęt fotograficzny jest głupotą, a dla niektórych spełnieniem się w swoim hobby. Dla moich znajomych kupowanie kilku/nastu flakonów perfum miesięcznie jest niezrozumiałe, tymczasem na tle innych wizażanek moja szafka z perfumami jawi się całkiem skromnie Gdzieś czytałam, ze można samochód kupić za mniej niż 10 000 i nim jeżdzić, ja osobiście bym się bała. itp itd. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a ten wątek wydaje mi się trochę niesmaczny
Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jednakże moim zdaniem na zdziwieniu, uśmiechnięciu się i wzruszeniu ramion powinno się w tej sytuacji kończyć temat, bo jakieś osaczanie tej dziewczyny, szukanie jej profilu na nk etc. jest straszne i dziwne. Nawet jeśli to była jej wielka fantazja, fikcja, to jest ostatecznie jej sprawa, a nie jakiejś bandy domorosłych detektywów śledczych.
Zgadzam się.

Edytowane przez tequillaaaaaa
Czas edycji: 2010-02-09 o 17:01
tequillaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 17:46   #73
rapifen
Zakorzenienie

to że kogoś nie stać na słonia na ślubie oznacza że nie może krytykować takiego zachowania? lol;D?

Stary 2010-02-09, 18:02   #74
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
to że kogoś nie stać na słonia na ślubie oznacza że nie może krytykować takiego zachowania? lol;D?
Może wszystko ,tylko mnie np dziwi, ze zamiast pomyślec 'ale fajnie ze dziewczyna moze sobie pozwolic na taki wypas' wszystkie doszukujecie się dziury w calym, a nóż tort jej sie przewroci albo słoń postawi klocka, a tak w ogóle to na pewno ściema , bo jak ja nie moge sobie pozwolić na ślub za 70 tys. to ona na pewno tez nie.

Drażnią mnie takie postawy, zazdrośc i zawiśc , to takie typowo polskie...

Edytowane przez tequillaaaaaa
Czas edycji: 2010-02-09 o 18:14
Stary 2010-02-09, 18:08   #75
rapifen
Zakorzenienie

Ale dla mnie to wcale nie fajnie że może sobie pozwolić i wcale jej nie zazdroszcze dla mnie większość rzeczy jest strasznie tandetna i mimo tego że jestem koszmarnie biedna w porównaniu do tej kobiety, mam prawo oceniać to co ona sama poddaje ocenie

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

typowo polskie, łohohoh żeś się popisała

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

z resztą czemu z góry zakładasz że nie jestem np Dodą i mnie nie stać na taki ślub? Skąd ty to dziewczyno wiesz? Wszechwiedząca jop?;f

Stary 2010-02-09, 18:18   #76
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

Nigdzie nie napisałam ,że Cię nie stać , po prostu odpowiedzialam na Twoj post , czytaj ze zrozumieniem.

A 'typowo polskie' bo tak często sie tutaj z tym spotykam ze aż mnie mdli,wiec w drodze wyjątku pozwalam sobie na uogólnienie.
Stary 2010-02-09, 18:25   #77
rapifen
Zakorzenienie

Więc cie oświecę, mam na koncie miliardy i niczego jej nie zazdroszczę :p dla mnie to po prostu kicz żenada i jak przyjęcie urodzinowe dla dziecka, a nie rozpoczęcie wspólnej drogi dwóch dorosłych ludzi

Stary 2010-02-09, 18:31   #78
tequillaaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Więc cie oświecę, mam na koncie miliardy i niczego jej nie zazdroszczę :p dla mnie to po prostu kicz żenada i jak przyjęcie urodzinowe dla dziecka, a nie rozpoczęcie wspólnej drogi dwóch dorosłych ludzi
Nie musisz mnie oswiecac , nie pytalam i nie interesuje mnie ile masz na koncie.

Moze meliskę? Albo Persen ?
Stary 2010-02-09, 18:32   #79
rapifen
Zakorzenienie

nie sil się na dogryzki, jak chcesz ze mną porozmawiać o lekach zapraszam na priv

Stary 2010-02-09, 19:26   #80
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dobrarada Pokaż wiadomość

za chwilę sie dowiesz, tak jak ja się dowiedziałam - że szpiegujesz
a panna jest tak powszechna w sieci jak chyba zadna inna PM

Od tego jest Internet, żeby wyszukiwac informacje. Ja z natury jestem ciekawa, więc sobie wyszukuję - jeśtli to jest szpiegowanie, to ok, moge być szpiegiem, z żalu do Wisły nie skoczę.
Dziewczę interesuje mnie też dlatego, że studiujemy prawdopodobnie na jednym wydziale i możliwe, że ją znam.

Uwaga - tak, odrobinę jej zazdroszczę, że ma tyle kasy, a ja muszę ciułac grosz do grosza, nie zmienia to faktu, ze dzięki mojemu ciułaniu nauczyłam się szanować pieniądz i nie szastać nim na prawo i lewo.
Aczkolwiek u mnie na weselu fontanna czekoladowa będzie, nie jest to ogromny koszt, a ja od dziecka o czyms takim marzyłam ; >

Jednakowoż zazdrość moja jest stosunkowo mała, tak samo zazdroszczę mojej koleżance, że ma małą stopę i nie ma takich problemów z obuwiem, jak ja. Nie jest to wyniszczająca zazdrość trawiąca mnie od zmierzchu do świtu, całe noce i dnie.

Sprawa interesuje mnie z innych powodów, podanych wyżej, na dodatek pierwszy raz w życiu spotykam się z tak niezdrową ekscytacją czymkolwiek i mnie to ciekawi.

I tak, lubię poplotkować i lubię kogoś obgadać, brzydkie to cechy, ale jednak posiadam. Nie praktykuję tego nagminnie, czasem się zdarza.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 20:34   #81
dzustam
Zakorzenienie

W sumie 60-70 tysiaków (tak obiektywnie) to wcale nie jest dzika kasa.

Co innego, gdyby ona wydała 350 tys. dolców.

Chociaż, jakby zaprosiła ludzi z klasą, do tego nie trąbiła słoniową trąbą w internecie - to myślę, że niewiele osób by się wzruszyło, ewentualnie kilka naocznych świadków zzieleniałoby z zazdrości.

Ja uważam, że naśmiewanie się nie jest ok, ale komentować można - przecież jej o nic innego, jak o zainteresowanie własną osobą, uroczystością i kasą, nie chodziło.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 20:43   #82
Neciak89
Zakorzenienie

Dobrarada - ja wiem, że te babeczki to pewnie nie są smaczne, ale tak pięknie wyglądają ;]

I tak im dłużej się nad tym wszystkim zastanawiam, tym bardziej jest mi żal przyszłych gości..

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-02-18, 22:39   #83
maupiatqa
Raczkowanie

Zgadnijcie co...
Temat wciąż żyje!
W najświeższym wątku znajdziemy między innymi nowe kolory przewodnie. Oraz niezliczone mądrości życiowe.

"Różne koncepcje czyli Zia86 wychodzi za mąż!"

http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,1..._maz_.html?v=2

Edytowane przez maupiatqa
Czas edycji: 2010-02-18 o 22:46
maupiatqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 11:35   #84
wesna
Wtajemniczenie

A tak mi się dzisiaj przypomniało... że ten osławiony ślub już przecież pojutrze!
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 11:55   #85
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
A tak mi się dzisiaj przypomniało... że ten osławiony ślub już przecież pojutrze!
Wow, myślała, że on się już dawno odbył. Jak znajdziecie w necie fotki, to dajcie znać - ciekawa jestem.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 17:54   #86
Hultaj
BAN stały

o kurczę. Ciekawe, czy będą wzmianki w mediach.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 19:17   #87
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dobrarada Pokaż wiadomość
Autorka poprosiła o radę jak urządzić wesele (jakis facet jej napisał, ze nieudolnie to robi i bez gustu)

i facet napisał

: hahaha:
popłakałam się
to jest najlepsza rzecz jaką czytałam w tym roku

wklejam
jak ktos ma zły humor to polecam

========================= ====================

Dziękuje za odpowiedź. Może napisze pan co by zmienił i jak?
Kościół podoba się narzeczonemu, więc nie oponowałam zbyt. Ale chętnie
posłucham jak pan by to zorganizował.

Prosze uprzejmie
zacznijmy od wyboru miejsca
na pewno nie zwykly kosciol. jesli juz to wybralbym Wawel lub, choc Licheń. choc i tak wg mnie najbardziej odpowiednia bedzie katedra w Ulm. jesli jednak Wawel to po uroczystosci wynajetym samolotem ( babice - okecie ) lecicie do Warszawy by zatanczyc pierwszy taniec na rynku starego miasta. w tym dniu oczywiscie powinno miec miejsce swieto panstwowe - dzieciaki w szkolach maja wolne, studenci takowoz, wszyscy ktorzy nie musza spieszyc do pracy powinni stawic sie pod Zygmuntem. Panstwa Mlodych z lotniska przynosza w lektyce muskularni murzyni. nieodzownym elementem powinien byc jakis maly luk tryumfalny. cala imreza na rynku w stylu 'holdu pruskiego' . dzieci krzycza, wywijaja choroagiewkami z wizerunkiem mlodej pary, emeryci wiwatuja, kto zyw wspina sie na latarnie aby lepiej widziec. nieocenione moze okazac sie jakies przemowienie prezydenta/premiera/obu. oczywiscie parlament otwiera uroczyste posiedzenie. obchody warszawskie koncza sie pozno w nocy swiatelkiem do nieba. Wy zostajecie odwiezeni na lotnisko, i w 35 minut znajdujecie sie nad baltykiem gdzie czeka juz zakotywiczony Queen Elisabeth II na ktora to zostajecie zrzuceni na spadochronach i gdzie odbywa sie dalasza czesc imprezy. jesli chodzi o obchody ogolnoswiatowe to mysle ze koniecznie musicie zwrocic uwage na imprezy w takich krajac jak antigua gdzie podobiznom Pani i Pana Mlodych rytych w zywej sklae poinny towarzyszyc obchody ku czci bogini plodnosci, wody, deszczu oraz ryżu. mysle ze jakas ofiara ( hekatomba zdecydowanie pase ) z dziewicy pozwloi Wam zapewnic szczescie do konca trwania zwiazku.

Rany pomysl to nie boli - w tym najwieszka frajada. nic Cie nie zobowiazuje, masz kapital, szalej

Najlepsze, przysięgam Płaczę ze śmiechu
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 19:19   #88
33owieczka
Zadomowienie

Ciekawa jestem relacji....
Na ile marzenia tej szalonej dziewczyny sie spelniły?
Pewnie beda liczne focie w necie. Jakby któras zauważyła- prosze o linka

Wiem, że pisze długie posty, jednak skracając je w cytatach postaraj się nie zgubić sensu.
Przykład:
"Monika nie jest zwolennikiem kary śmierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary śmierci"

33owieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 19:22   #89
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 33owieczka Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem relacji....
Na ile marzenia tej szalonej dziewczyny sie spelniły?
Pewnie beda liczne focie w necie. Jakby któras zauważyła- prosze o linka
Koniecznie
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-07, 19:49   #90
Elfir
Zakorzenienie

Stawiam na mitomanię

Jak księżna Lubomirska robiła ślub na 500 gości, to zdecydowali się jedynie na turniej rycerski.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości