Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 21:56   #61
Behemoth666
Rozeznanie

Dot.: Lekarka nie chce przepisac Tabletek PO :( :(

Skoro Twój chłopak tak płacze i lamentuje nad pękniętą gumką to wyobraź sobie jakie lamenty i nieprzespane noce go czekają jak się dowie o Twojej ewentualnej ciąży :P
Behemoth666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 22:42   #62
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
O kurcze...aborcja Takich lekarzy lepiej omijać z daleka, bo chyba się nie douczyli
hm,a ja znam inny przypadek...Moja kolezanka poszla do ginekologa zeby upewnic sie czy jest w ciazy,fakt ciaza byla wpadka,a ona miala 19lat... lekarka pow.ze po co ma sobie marnowac zycie,ze ona ma znajoma,ktora bez problemu zrobi jej zabieg... dala jej wizytówke,a kumpela oniemiała i uciekla...dzis ma sliczna coreczke
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 22:56   #63
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iloncia703 Pokaż wiadomość
Czy gdyby internet nie był anonimowy a my rozmawialybyśmy na żywo też byłabyś taka chamska? Niesądze

Z miom chłopakiem rozmawiam o wszystkim, gdyby nie jechał do Anglii to bym mu powiedziała ale nie chce go zamartwiac bo wiem że nie będzie nic jadł ani spał po nocach, a ja nie miałam w końcu tych dni płodnych. Może spróbuje jeszcze zdobyc tę tabletke
Jestes pewna? Watpie, ze umiecie rozmawiac. Peka gumka, a Ty tak sie na nim wyzywasz, ze facet zaczyna plakac i PRZEPRASZAC (za co? ).

I nagle trudno, bedzie dziecko to bedzie? Dorosnij.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 22:57   #64
Srebrnousta
Wtajemniczenie

Nie wiem jak Wy, ale ja jestem cholernie ciekawa, czy Autorka wreszcie poszła po rozum do głowy i biega teraz po lekarzach, czy może głaszcze swojego misia pysia po główce, żeby on biedny się nie martwił, wyspał się i odleciał hen, daleko. A za 9 miesięcy znajdziemy wątek mój chłopak nie wie, że mamy dziecko, a ja biedna boję się mu powiedzieć, bo ma taaaaką odpowiedzialną pracę i nie może się zamartwiać
Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx
facet zaczyna plakac i PRZEPRASZAC (za co? ).
To nie wiedziałaś, że każdy odpowiedzialny facet po pęknięciu gumki przeprasza swoją dziewczynę za to, że jej dzieciaka mógł zrobić?

Edytowane przez Srebrnousta
Czas edycji: 2010-02-09 o 00:39
Srebrnousta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 23:25   #65
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Srebrnousta Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak Wy, ale ja jestem cholernie ciekawa, czy Autorka wreszcie poszła po rozum do głowy i biega teraz po lekarzach, czy może głaszcze swojego misia pysia po główce, żeby on biedny się nie martwił, wyspał się i odleciał hen, daleko. A za 9 miesięcy znajdziemy wątek mój chłopak nie wie, że mamy dziecko, a ja biedna boję się mu powiedzieć, bo ma taaaaką odpowiedzialną pracę i nie może się zamartwiać

To nie wiedziałaś, że każdy odpowiedzialny facet po pęknięciu gumki przeprasza swoją dziewczynę za to, że jej dzieciaka mógł zrobić?
Ja również jestem ciekawa..moze sie odezwie i powie nam jaką decyzje wkoncu podjeła?
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuciłam!

3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"

Edytowane przez PinkPanterr
Czas edycji: 2010-02-08 o 23:26
PinkPanterr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 00:31   #66
monius9
Zakorzenienie

tak a propos lekarzy, którzy odmawiają przepisania tabletki - mają do tego prawo, ALE mają wtedy OBOWIĄZEK pokierowania do lekarza, który na pewno taką tabletkę przepisze. tak więc za stwierdzenie 'nie, bo nie' i wyrzucenie z gabinetu możnaby się alimentów domagać.
monius9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 02:17   #67
ananke_2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marchewkowe pole Pokaż wiadomość
i dodam, ze nawet jak nie miałaś w tym określonym dniu dni płodnych to plemniki mogą przeżyć nawet tydzień i zaczekać sobie na owulację
Dokladnie W moim przypadku tez sie zaczaily kilka dni skubane i na dniach mam rodzic. Ale kto wie, zycze ci, zeby w twoim przypadku bylo inaczej.

ananke_2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 08:17   #68
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Panna_Asia Pokaż wiadomość
(...)
Więc wsiadaj w pociąg, autobus lub samochód i jedź do szpitala, a nie marudzisz i jęczysz, bo inaczej jest duże prawdopodobieństwo, że za 9 miesięcy to Ty będziesz słyszała jęczenie i płacz.

P.S. Witam wszystkie wizażanki, to mój pierwszy raz, mam nadzieję, że nie będzie bolesny.
Witam serdecznie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 10:42   #69
chuckysbride
Rozeznanie

i w koncu wzięłaś tą tabletkę?
chuckysbride jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 10:55   #70
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

i powiedziałaś o tym swojemu chłopakowi?!
zelkowa_krolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 10:59   #71
invisible_01
Zakorzeniona

Autorka chyba stwierdziła, że co tam - jak będzie dziecko to będzie i może już nad imieniem myśli, dlatego nie odpisuje
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 11:04   #72
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Autorka chyba stwierdziła, że co tam - jak będzie dziecko to będzie i może już nad imieniem myśli, dlatego nie odpisuje
ja bym się bała o chłopaka przecież on histerii dostanie albo i gorzej, jak będzie dziecko. no ale o tym pewnie tez mu nie powie
Stary 2010-02-09, 11:14   #73
bubus900
Zakorzenienie

Bo my jestesmy zle, wredne i chamskie po co odpisywac ?
ojej dziewczyno więcej roztropności na przyszlosc!
Stary 2010-02-09, 11:15   #74
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
ja bym się bała o chłopaka przecież on histerii dostanie albo i gorzej, jak będzie dziecko. no ale o tym pewnie tez mu nie powie
Będzie dziecko przed nim chować, żeby się nie daj Boże nie dowiedział, że jest ojcem i się biedaczek nie popłakał
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 11:20   #75
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Będzie dziecko przed nim chować, żeby się nie daj Boże nie dowiedział, że jest ojcem i się biedaczek nie popłakał
no co, wsadzi na czas wizyty chłopaka dzieciaka do szafy, zaknebluje i będzie luz.

no ale nie, my się tu nabijamy, a może dziewczyna poszła po rozum do głowy i pojechała po tę tabletkę, oby.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-09, 11:27   #76
PinkPanterr
Rozeznanie

Cytat:
no co, wsadzi na czas wizyty chłopaka dzieciaka do szafy, zaknebluje i będzie luz.

no ale nie, my się tu nabijamy, a może dziewczyna poszła po rozum do głowy i pojechała po tę tabletkę, oby.
Mhm a niebawem bedzie nowy temat "oryginalne imie dla bobaska"
...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:.

24.07.2010- rzuciłam!

3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn

"Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom,
Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo"

PinkPanterr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:18   #77
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się Durexem tym najbardziej bezpiecznym, a on PĘKŁ!!!!
One bardzo lubią pękać

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
1. Idź prosto do apteki i błagaj żeby Ci sprzedała bez recepty, a potem doniesiesz.
2. Lekarka chyba nie miała prawa odmówić- moze wróć do niej i ją postrasz ze złożysz skargę...
3. idź prywatnie do jakiegokolwiek ginekologa-na pewno szybko cie przyjmie i przepisze co trzeba, znajdz w necie namiar na gina w Radomiu-zadzwoń i powiedz o co ci chodzi i ze masz mało czasu
"chyba"... teoretycznie każdy lekarz (nawet wateryniarz ) może przepisac ale nie każdy to robi ...

Też się nasłuchałam przez tel od pewnej pani ginekolog aż jej powiedziałam, żeby trochę spusciła z tonu bo nie jestem 15-letnia gówniarą

Jest problem z receptą na tabletkę "po", trzeba się nadzwonić, nabiegać, aż w końcu ktoś sie zlituje

W moim przypadku sama sobie to utrudniłam, bo zamiast od razu zadzwonić do "mojego" gina to dzwoniłąm do innych. Wyszłam z załozenia, że skoro nie przyjmuje w ten dzień, to nie wypisze mi recepty. Ale na szczeście okazało się, ze był akurat w prywatnym szpitalu położniczym którego jest ordynatorem, poszłam tam, poczekałam, aż skończy odbierać poród (sic!) i wypisal receptę (oczywiście biorąc przy tym stówkę jak za wizyte ). Ale powiem Wam, że jak usłyszałam płacz dziecka to się zawahałam - czy czekac czy wracać do domu ....

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Co ja mam teraz zrobic? W moim mieście jest tylko 1 ginekolog bo to bardzo maluteńkie miasteczko. Radom oddalony jest o 40 km. mogłabym pojechac tam ale co póżniej zrobie? Nie wiedziałabym gdzie pujsc ani nic
Możesz poprosić lekarza pierwszego kontaktu o receptę na tabletki antykoncepcyjne i wziąć od razu 3 (czy 4? gdzies czytałam w internecie ile) i nastenego dnia też.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-09 o 12:15
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:50   #78
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi

no i jak z tą autorką wątku i jej tabletką? wzięłaś, nie wzięłaś?

Ja to miałam przeprawę z ginami przez tę tabletkę po 3 prywatnych, publiczny, lekarz pierwszego kontaktu i nikt mi nie zapisał... Dzięki Bogu za dni niepłodne

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:52   #79
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
One bardzo lubią pękać

"chyba"... teoretycznie każdy lekarz (nawet wateryniarz ) może przepisac ale nie każdy to robi ...

Też się nasłuchałam przez tel od pewnej pani ginekolog aż jej powiedziałam, żeby trochę spusciła z tonu bo nie jestem 15-letnia gówniarą

Jest problem z receptą na tabletkę "po", trzeba się nadzwonić, nabiegać, aż w końcu ktoś sie zlituje

W moim przypadku sama sobie to utrudniłam, bo zamiast od razu zadzwonić do "mojego" gina to dzwoniłąm do innych. Wyszłam z załozenia, że skoro nie przyjmuje w ten dzień, to nie wypisze mi recepty. Ale na szczeście okazało się, ze był akurat w prywatnym szpitalu położniczym którego jest ordynatorem, poszłam tam, poczekałam, aż skończy odbierać poród (sic!) i wypisal receptę (oczywiście biorąc przy tym stówkę jak za wizyte ). Ale powiem Wam, że jak usłyszałam płacz dziecka to się zawahałam - czy czekac czy wracać do domu ....

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Możesz poprosić lekarza pierwszego kontaktu o receptę na tabletki antykoncepcyjne i wziąć od razu 3 (czy 4? gdzies czytałam w internecie ile) i nastenego dnia też.
Tylko, że ta druga metoda (Yuzpe) działa tylko przy 3 czy 4 rodzajach tabletek.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 12:57   #80
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Tylko, że ta druga metoda (Yuzpe) działa tylko przy 3 czy 4 rodzajach tabletek.
Tak, ale jest podane, przy których

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 13:03   #81
Neciak89
Zakorzenienie

Tak, widziałam ale zawsze to lepiej dopisać, bo później przyleci taka, co chciała wypróbować i użyła np yasminu do tego

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-02-09, 13:09   #82
zagubiona89r
Zakorzenienie

NIe jestem pewna czy to było to, ale chyba o microgyon21 chodziło (że on sie nadaje do tej metody yuzupe).

Koleżanka poszła do gina, powiedziała mu, że bierze te tabletki właśnie i żeby jej przepisał. Przepisał i leżą w szufladzie w razie "w". Tańsze ponoć niż tabletka PO a skuteczne.

P.s Rzecz jasna jak upływa termin przydatności itd. to ona je wymienia

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 13:13   #83
Neciak89
Zakorzenienie

Prócz mycrogynonu jeszcze Minisiston, Rigevidon, Stediril 30 i Gravistat 250/125 http://www.antykoncepcja.pl/index.ph...pcja-ratunkowa

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-02-09, 13:16   #84
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
NIe jestem pewna czy to było to, ale chyba o microgyon21 chodziło (że on sie nadaje do tej metody yuzupe).

Koleżanka poszła do gina, powiedziała mu, że bierze te tabletki właśnie i żeby jej przepisał. Przepisał i leżą w szufladzie w razie "w". Tańsze ponoć niż tabletka PO a skuteczne.

P.s Rzecz jasna jak upływa termin przydatności itd. to ona je wymienia
to całkiem niezły pomysł, ja to się zwykle nie boję że guma pęknie tyllko że jak pęknie to nie znajdę lekarza, który mi przepisze tabletkę
Stary 2010-02-09, 15:14   #85
zagubiona89r
Zakorzenienie

Biorąc pod uwagę stres, możliwość akurat długiego weekendu, czy lekarzy, którzy nie wypiszą tabletki PO to takie trzymanie antykoncepcyjnych tabletek do metody yzupe (jak to się kurde pisze w końcu) jest chyba całkiem rozsądne.

Opakowanie Stediril 30 kosztuje jakieś 4 zł. Więc można je sobie trzymać póki nie straci ważności i bez żalu potem wyrzucić i kupić nowe. Natomiast wydać 60-80zł na tabletkę "po" i trzymać ją w razie czego a potem wyrzucić... No cóż... to już by bardziej bolało 8 dych wywalić do śmieci

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 15:38   #86
Iloncia703
Raczkowanie

Hej.
Byłam dzisiaj u publicznego ginekologa. Powiedział, że mi nie przepisze. Jego pierwsze pytanie brzmialo "Czy jest pani ofiarą gwałtu". Od razu powiedziałam, ze nie. A on "No to przykro mi ja raczej nie przepisuje tego typu tabletek". Moze powinnam dac mu jakąś łapówke, albo powiedziec, ze mnie zgwałcono ale nie chce wzywac policji i robic hałasu. Sama nie wiem
Iloncia703 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 15:43   #87
Neciak89
Zakorzenienie

Ty po prostu nie chcesz tej tabletki, bo marzysz o tym ślubie. Gdybyś chciała, to byś miała tabletkę już wczoraj.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-02-09, 15:48   #88
Iloncia703
Raczkowanie

A co do mojego chłopaka to był wczoraj u mnie i przepraszał mnie za swoje niedzielne zachowanie powiedział, że zachował się tak bo był pijany (poprawiny wesela koleżanki) i że jak coś to damy sobie rade, ale na szczęście nie musimy się już martwic bo wzięłam tą tabletke. Już miała mu mówic, że nie wzięłam, ale on do mnie tekst "Kochanie proszę Cię zapamiętaj że prezerwatywy nie otwiera sie w połowie bo wtedy się zgina i to jest oczywiste że pęknie"
O BOSHE!!! Skąd ja miałam wiedziec? Czyli co teraz moja wina ? Oczywiscie nie chodziło mu, że to przeze mnie ale ja sie poczułam winna i już nie mówiłam, że tej tabletki nie wziełam, pomyślałam sobie, że rano pojade do ginekologa z koleżanką a po drugie to nie miałam dni płodnych.

Powiedział mi jeszcze, że ja mam szkołe a on dobrą prace dlatego nie będziemy uprawiac seksu do ślubu
Oczywiste jest ze jak przyjedzie do Polski w wakacje to i tak nie wytrzymamy i......, ale przed jego wyjazdem już do niczego nie dojdzie....
Tego się właśnie obawiałam najbardziej, a wogóle to on myslał że kupiłam tą tabletke i zostawił mi pod poduszką 200 zł żeby pokryc koszty wizyty u lekarza i tabletki a ja nie wydałam ani grosza...... Matko ale sie załatwiłam teraz przecież muszę mu te pieniądze oddac, a wiem że nie będzie chciał za żadne skarby przyjąc
Stary 2010-02-09, 16:03   #89
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
A co do mojego chłopaka to był wczoraj u mnie i przepraszał mnie za swoje niedzielne zachowanie powiedział, że zachował się tak bo był pijany (poprawiny wesela koleżanki) i że jak coś to damy sobie rade, ale na szczęście nie musimy się już martwic bo wzięłam tą tabletke. Już miała mu mówic, że nie wzięłam, ale on do mnie tekst "Kochanie proszę Cię zapamiętaj że prezerwatywy nie otwiera sie w połowie bo wtedy się zgina i to jest oczywiste że pęknie"
O BOSHE!!! Skąd ja miałam wiedziec? Czyli co teraz moja wina ? Oczywiscie nie chodziło mu, że to przeze mnie ale ja sie poczułam winna i już nie mówiłam, że tej tabletki nie wziełam, pomyślałam sobie, że rano pojade do ginekologa z koleżanką a po drugie to nie miałam dni płodnych.

Powiedział mi jeszcze, że ja mam szkołe a on dobrą prace dlatego nie będziemy uprawiac seksu do ślubu
Oczywiste jest ze jak przyjedzie do Polski w wakacje to i tak nie wytrzymamy i......, ale przed jego wyjazdem już do niczego nie dojdzie....
Tego się właśnie obawiałam najbardziej, a wogóle to on myslał że kupiłam tą tabletke i zostawił mi pod poduszką 200 zł żeby pokryc koszty wizyty u lekarza i tabletki a ja nie wydałam ani grosza...... Matko ale sie załatwiłam teraz przecież muszę mu te pieniądze oddac, a wiem że nie będzie chciał za żadne skarby przyjąc
Jezu dziewczyno...ja już nawet nie wiem co napisać, bo to wszystko co piszesz jest takie, że nie wiem czy mam w to wierzyć, iść się wyśmiać czy raczej popłakać nad głupotą ludzką. Nic już nie napiszę - przestałam rozumieć postępowanie niektórych ludzi

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-09, 16:04   #90
Iloncia703
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Ty po prostu nie chcesz tej tabletki, bo marzysz o tym ślubie. Gdybyś chciała, to byś miała tabletkę już wczoraj.
Dziewczyny czy wy naprawde uważacie, że chce miec dziecko w wieku 18 lat???
Już sobie wyobrazam reakcje rodziców
Wytykanie palcami w szkole, jakieś indywidualne nauczanie i brak przyszłosci
1 W poniedziałek z samego rana pojechalam 4 km. do najbliższej przychodni była niesamowita śnieżyca, czekałam w kolejce chyba ze 3 godziny co jakiś czas przychodziły do mnie sąsiadki i koleżanki mamy w z pytaniem "Co Ci dolega". Później musiałam tłumaczyc mamie że wcale nie pyłam u doktorki tylko u dentyski.....
2 Wypytałam wszystkie koleżanki o ginekologów w mieście 10 km ode mnie, ale jest tylko jeden ktory ma wolne
3 dzisiaj rano pojechałam z koleżanką do tego Radomia ale ona znała tylko jednego ginekologa jakimś cudem się tam dostałyśmy, ale on odmówił
W niedziele nie miałam dni płodnych.
Mogłabym jeszcze pojechac do tego miasta tam są "AŻ"2 apteki i błagac o tabletki bez recepty ale raczej sie niezgodzą, kiedyś słyszałam jak pod kosciołem babki obgadywały moją koleżanke "Widziałam jak w aptece kupowałam takie coś co się chłopowi nadziewa zeby w ciaże nie zajsc. Jak się taka nie wstydzi. Dajta spokój...." Tutaj naprawde wszyscy wszystkich znają ta opcja raczej odpada
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości