|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam cieni Guerlain
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fajna opcja a ile dostane peelingu? (jestem spragniona pielegnacji )
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja też nigdy nie byłam dobra w kwestii ustalania ilości odsypek czy odlewek , więc proszę o sugestię ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Pomyślę nad amorkiem ( w końcu mamy Walentynki ), mam w domciu gdzieś tester, poniucham i jutro dam znać Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-02-14 o 23:41 |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zel-maska + 1/4 peelingu i cienie lecia do Ciebie
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście nie lubię ciepłych brązów, wyglądam w nich koszmarnie i wiem, czego szukam, a ponieważ wyglądam lepiej w szarościach, których mam na tony i obecnie mam swój jeden brąz, który mi pasuje w paletce diora, to te mogę oddać, tym bardziej, że ja jednak najbardziej lubię cienie Diora, chociaż kiedyś wolałam chanel, zmienne to jest. także podsumowując moja ocena jest taka, że to są dwie różne paletki o innej tonacji (jedna bardziej ciepła, moja całkiem zimna i innym stopniu nasycenia brązu, moja baaardzo ciemna, tamta średnio ciemna). wg mnie powtarza się jeden cień - jasno-różowy. a'propos, nie szukasz małego aparatu foto np. sony cyber-shot U, 2 mega piksele, kolor szampański, srebrno-złoty, wygląda jak duża szminka? /używany, bez gwarancji, stan idealny/. to tak, jakby co.
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Targujesz się Kochana jak na targowisko przystało widać, co czynią lata praktyki . Stoi na Twoim ... masz może coś na zbyciu .... ?
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mamy dila Chyba mialabym sloiczek po kremie, ale szklany Poszperam jesczze i pewnie cos znajde ![]() Chcialabym to zalatwic, dzis (ale bez nacisku ), bo jutro sie wybieram na poczte a z tym ostatnio u mnie jest problem ![]() A tak btw, czy w razie czego 401 jeu de nuit interesowalyby Cie?
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=m-habibi;17208277]
No to mamy dila Chyba mialabym sloiczek po kremie, ale szklany Poszperam jesczze i pewnie cos znajde ![]() Chcialabym to zalatwic, dzis (ale bez nacisku ), bo jutro sie wybieram na poczte a z tym ostatnio u mnie jest problem ![]() A tak btw, czy w razie czego 401 jeu de nuit interesowalyby Cie? ![]() No. no to może od razu pisz Kochana co masz z guerlaina do oddania to jedną paką pójdzie.... ?
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=asia3000;17209942]
Cytat:
z tym, ze wlasnie nie chce sie jeszcze teraz z nimi rozstac, tak pytam tylko na przyszlosc najblizsza dopiero weszlam w ich posiadanie ale zastanawiam sie, czy bede uzywac, bo jednak ja kocham maca takze dokonajmy wymiany moja droga a jak cos, to z nuitami bede walic do Ciebie z marszu |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Asiu od 10.02 (post 34)czekałam na PW ale się nie doczekałam, myślałam że się rozmyśliłaś. Przez ten czas dobiłam targu z noskiem na krem i nabyłam jeszcze jeden, więc serum mi chwilowo niepotrzebne.
Podoba mi się jeszcze u Ciebie LA PRAIRIE LOOSE POWDER 10g 01 nowy (wersja z lusterkiem,) ale nie wiem czy oddasz, liner nadal wolny,możesz oczywiście coś dobrać jeśli Ci odpowiada |
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać .p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum więc może się skusisz
Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-02-15 o 22:17 |
||
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
O kurcze, to ja się zgapiłam
Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać .p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum więc może się skusisz ![]() Jasne, serum jest nawet bardziej pożądane niż krem, tylko czasu na wszystko brakuje i twarz tylko jedna ![]() Tak więc jeśli chciałabym od Ciebie tę puderniczke z pudrem LP i serum , to Ty co w zamian wybierasz? |
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, może coś sobie dobierzesz na przykład do L'instant ?
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
interesowałyby Cię perfumy Hypnose Elixir ok 45/50ml?
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może Ty byś mogła coś dobrać u mnie za Twoje dwa zapaszki ?Jeśli nie to ja będę dobierać . I jeszcze pytanie, czy paletki diora aktualne ? I za co najchętniej byś je wydała ?---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Przykro mi, ale nie interesuje mnie ta wersja, mam klasyka i wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17220820]O kurcze, to ja się zgapiłam Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać .p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum więc może się skusisz ![]() Jasne, serum jest nawet bardziej pożądane niż krem, tylko czasu na wszystko brakuje i twarz tylko jedna ![]() Tak więc jeśli chciałabym od Ciebie tę puderniczke z pudrem LP i serum , to Ty co w zamian wybierasz?[/QUOTE] A czy paletki clinique aktualne ? |
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piątki Diora mam te z fioletem, ciągle na wydaniu
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Asiu, czy cos sie juz wyjasnilo?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.

Lecz chyba z naciskiem na peeling
)
, więc proszę o sugestię 
... masz może coś na zbyciu .... ?

, może coś sobie dobierzesz na przykład do L'instant ?