![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam cieni Guerlain
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Pomyślę nad amorkiem ( w końcu mamy Walentynki ![]() ![]() Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-02-14 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() także podsumowując moja ocena jest taka, że to są dwie różne paletki o innej tonacji (jedna bardziej ciepła, moja całkiem zimna i innym stopniu nasycenia brązu, moja baaardzo ciemna, tamta średnio ciemna). wg mnie powtarza się jeden cień - jasno-różowy. a'propos, nie szukasz małego aparatu foto np. sony cyber-shot U, 2 mega piksele, kolor szampański, srebrno-złoty, wygląda jak duża szminka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Targujesz się Kochana jak na targowisko przystało ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba mialabym sloiczek po kremie, ale szklany ![]() ![]() Chcialabym to zalatwic, dzis (ale bez nacisku ![]() ![]() A tak btw, czy w razie czego 401 jeu de nuit interesowalyby Cie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=m-habibi;17208277]
![]() ![]() Chyba mialabym sloiczek po kremie, ale szklany ![]() ![]() Chcialabym to zalatwic, dzis (ale bez nacisku ![]() ![]() A tak btw, czy w razie czego 401 jeu de nuit interesowalyby Cie? ![]() No. no to może od razu pisz Kochana co masz z guerlaina do oddania to jedną paką pójdzie.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=asia3000;17209942]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Asiu od 10.02 (post 34)czekałam na PW ale się nie doczekałam, myślałam że się rozmyśliłaś. Przez ten czas dobiłam targu z noskiem na krem i nabyłam jeszcze jeden, więc serum mi chwilowo niepotrzebne.
Podoba mi się jeszcze u Ciebie LA PRAIRIE LOOSE POWDER 10g 01 nowy (wersja z lusterkiem,) ale nie wiem czy oddasz, liner nadal wolny,możesz oczywiście coś dobrać jeśli Ci odpowiada |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać ![]() p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum ![]() ![]() Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
O kurcze, to ja się zgapiłam
![]() Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać ![]() p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum ![]() ![]() Jasne, serum jest nawet bardziej pożądane niż krem, tylko czasu na wszystko brakuje i twarz tylko jedna ![]() Tak więc jeśli chciałabym od Ciebie tę puderniczke z pudrem LP i serum , to Ty co w zamian wybierasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
interesowałyby Cię perfumy Hypnose Elixir ok 45/50ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A może Ty byś mogła coś dobrać u mnie za Twoje dwa zapaszki ![]() Jeśli nie to ja będę dobierać ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Przykro mi, ale nie interesuje mnie ta wersja, mam klasyka i wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;17220820]O kurcze, to ja się zgapiłam ![]() Mi się u Ciebie podobają cienie clinique, ale tym razem to ja nie wiem czy oddasz, bo musiałabyś teraz Ty coś dobrać ![]() p.s. stosowanie kremików nie wyklucza używania serum ![]() ![]() Jasne, serum jest nawet bardziej pożądane niż krem, tylko czasu na wszystko brakuje i twarz tylko jedna ![]() Tak więc jeśli chciałabym od Ciebie tę puderniczke z pudrem LP i serum , to Ty co w zamian wybierasz?[/QUOTE] A czy paletki clinique aktualne ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piątki Diora mam te z fioletem, ciągle na wydaniu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
czesc Asiu, czy cos sie juz wyjasnilo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.