![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak powrócić do seksu oralnego
Cytat:
![]() Upić, jak to nie pomoże to za włosy i na siłę.
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A jak się nie podda to maczugą ją przez łeb ![]()
![]() |
![]() |
#64 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A co jest do nielubienia w jabłkach, dajmy na to? Są słodkie, jak się umyje to też czyste, masa ludzi je lubi a tu się czasem trafi jakiś dziwak, który ich nie cierpi... Cytat:
Związek i seks to nie jest kantor, to nie jest tak że jak wyłożysz 100 zl to musisz za to dostać X dolarów. To nie jest transakcja wymienna. A to, że ona nie uprawia seksu oralnego nie znaczy jeszcze, że jest bierna i leniwa w łóżku ani że nic nie robi, tylko patrzy jak on sobie "flaki wypruwa". Jeśli on chce jej robić minetki, to niby czemu ona by się miała od nich opędzać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
![]() Ktoś sugerował, że mnie nie ma - codziennie co chwilę oglądałem temat, ale czekałem na rozwój ![]() Dziękuję za wiele rad i opinii, doszedłem do pewnych wniosków. I chciałbym stanowczo zaprzeczyć jakiemuś lenistwu mojej Kobiety, ponieważ wszystko co tylko chcę w łóżku to mam, prócz tej jednej rzeczy ![]() Myślę, że nie ma już po co ciągnąć tematu dalej, dziękuję za wszystkie posty skłaniające do przemyśleń ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Marrrek
"Myślę, że nie ma już po co ciągnąć tematu dalej ..." - mylisz się. Większość postów odnosi się do twojej partnerki, a ja proponuję inne spojrzenie. Jeśli nie możesz jej kochać za to tylko, że jest; jeśli nie potrafisz jej kochać taką, jaką jest; jeśli musisz ją lepić na obraz i podobieństwo swoich wyobrażeń - to może nie jesteś dla niej tym jednym, jedynym, wyśnionym ? Wiem, że uważasz, iż nie mogło jej w życiu spotkać nic lepszego od Ciebie, ale ... czy jest to prawdą ? Nie radzę Ci byś od niej odszedł. Broń Boże ! Proponuję, żebyś spojrzał na wszystko JEJ oczami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ps. też nie lubię seksu oralnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.