Typowy męski problem - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-12, 12:24   #61
Neciak89
Zakorzenienie

Dot.: Typowy męski problem

Brak mi już słów

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 12:35   #62
mel89
Zakorzenienie

12,5 cm to moim zdaniem mało. ale praktyka jest najważniejsza:P przecież są pozycje, gdzie członek wchodzi głęboko w pochwę i jest fest.

mój tż ma chyba 17 i jak dla mnie idealnie.
Stary 2010-03-12, 12:47   #63
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
12,5 cm to moim zdaniem mało. ale praktyka jest najważniejsza:P przecież są pozycje, gdzie członek wchodzi głęboko w pochwę i jest fest.

mój tż ma chyba 17 i jak dla mnie idealnie.
To też zależy zawsze (moim skromnym zdaniem) od "jakości" erekcji. Na własnym przykładzie. Jak erekcja jest 100% to jakieś 14,5cm i objętościowo sporo (bo czasami mam problem gumkę rozciągnąć, ciężej idzie). Czasami taka "średnia" erekcja, za 2 razem czasami, albo jak jest zmęczony, to wtedy widać jakąś różnicę. Powiedzmy na "oko" jakieś 2 cm.

Więc jak nam się autor zestresuje To nie wiadomo ile z siebie "wykrzesa"(o ile w ogóle coś). Oj wiem straszna jestem

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
zagubiona89r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 15:41   #64
aelin
Raczkowanie

Myślę, że jeżeli jestescie tak dlugo razem, jezeli ona Cie kocha a Ty ją to wielkość nie ma znaczenia i nie zostawi Cie z powodu ,ze nie masz'wielkiego'. A jesli pytasz o liczby, to mój chlopak ma akurat 20-19 cm, czyli w miare duzo, ale gdyby miał mniej myślę, ze i tak bylby w stanie mnie zadowolic,bo nie tylko wielkośc się liczy, bardziej technika

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

pozatym rzeczywiście nieco dziwne jest to ze przez 7 lat nie widzieliscie siebie nago...przez cały ten czas tylko chodziliscie za ręcei dawaliście sobie buziaki? Macie ponad 20 lat,to nieco dziwne...Owszem, zdażają sie w tym wieku prawiczki, ale nie tacy, ktorzy są w zwiazku 7 lat...
No nie wiem,troche tego nie łapie.
aelin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 16:01   #65
Lenka87
Rozeznanie

Obstawiam, że to była prowokacja, chłopak "pododawał" trochę zarówno do swojego wieku, jak i stażu związku, bo nie chciał nagonki pt "gimnazjaliści a seks".
Ale przegiął w drugą stronę
Lenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 16:02   #66
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka87 Pokaż wiadomość
Obstawiam, że to była prowokacja, chłopak "pododawał" trochę zarówno do swojego wieku, jak i stażu związku, bo nie chciał nagonki pt "gimnazjaliści a seks".
Ale przegiął w drugą stronę
kolega juz ma banika stałego... złosiu sie nim zajoł

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 18:10   #67
lily92920
Zakorzenienie

Ja pomierzyłam mojego tż...
Nie wiem czy powinnam mowic, zeby nie urazic autora, ale z tego co widze, to juz bana ma

No cóż... 19 cm posiada mój tż'cik...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 18:11   #68
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ja pomierzyłam mojego tż...
Nie wiem czy powinnam mowic, zeby nie urazic autora, ale z tego co widze, to juz bana ma
ja zmierzę jutro z ciekawości myślę że mi tż pozwoli

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-03-12, 18:13   #69
Lenka87
Rozeznanie

Ale mierzycie w stanie spoczynku czy erekcji? Bo to zmienia trochę postać rzeczy przecież, warto by podawać dwa wymiary
Lenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 18:16   #70
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka87 Pokaż wiadomość
Ale mierzycie w stanie spoczynku czy erekcji? Bo to zmienia trochę postać rzeczy przecież, warto by podawać dwa wymiary
a i tak i tak zmierzę... ale podejrzewam że tu chodzi o wymiary we wzwodzie bo chodzi o to czy z takim wymiarem zaspokoi partnerkę...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-03-12, 18:20   #71
lily92920
Zakorzenienie

Ja zmierzyłam dwa razy już, oba razy w trakcie wzwodu...

Mój tż za pierwszym razem nie mial oporów, ale za drugim cos juz sapał, chyba bal sie ze sie okaze ze przez pol roku nic nie uroslo. W sumie to mi jakos nie przeszkadzalo, ze na metrze tyle samo było... I tak uwazam ze 19 cm to sporo...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-03-12 o 18:21
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-12, 20:24   #72
hevana
Raczkowanie

Moim zdaniem autor wątku także trochę sobie pododawał, ale to nie znaczy żeby aż tak na niego najeżdżać. Chciał się dowiedzieć i tyle a wy od razu zbaczacie na inny tor niż pytanie. Wątki są zakładane przez osoby które potrzebują pomocy w jakiejś tam sprawie (mam nadzieję) a nie do wyśmiewania jacy to oni są wierzący i że nie zbliżyli się do siebie przez 7 lat. Nie chce tu bronić autora wątku ale może jeśli naprawdę jest tak wychowany i dziewczynę traktuje bardzo poważnie a nie jakąś tam laske na jedną noc, chociaż wiemy że takich osób jest coraz mniej ale jeszcze są i jeśli on to popiera to nie należy jeszcze z takim wyśmianiem go upokarzać. Co wy byście zrobiły jakbyście potrzebowały pomocy i napisały wątek a wszyscy inni wyśmiewaliby się z waszych kultur, obyczajów. Nie chce żeby ktoś uważał że się bardzo czepiam ale tylko wyraziłam swoje poglądy.
hevana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 20:34   #73
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hevana Pokaż wiadomość
Moim zdaniem autor wątku także trochę sobie pododawał, ale to nie znaczy żeby aż tak na niego najeżdżać. Chciał się dowiedzieć i tyle a wy od razu zbaczacie na inny tor niż pytanie. Wątki są zakładane przez osoby które potrzebują pomocy w jakiejś tam sprawie (mam nadzieję) a nie do wyśmiewania jacy to oni są wierzący i że nie zbliżyli się do siebie przez 7 lat. Nie chce tu bronić autora wątku ale może jeśli naprawdę jest tak wychowany i dziewczynę traktuje bardzo poważnie a nie jakąś tam laske na jedną noc, chociaż wiemy że takich osób jest coraz mniej ale jeszcze są i jeśli on to popiera to nie należy jeszcze z takim wyśmianiem go upokarzać. Co wy byście zrobiły jakbyście potrzebowały pomocy i napisały wątek a wszyscy inni wyśmiewaliby się z waszych kultur, obyczajów. Nie chce żeby ktoś uważał że się bardzo czepiam ale tylko wyraziłam swoje poglądy.
Brak seksualnych zbliżeń (niekoniecznie seksu) u ludzi dorosłych uważam za brak popędu.

Brak takowego zbliżenia w 7 letnim związku, gdzie para to już 2 studentów, uważam za maksymalny brak chemii w tym związku.

I to, że ktoś zaczął uprawiać seks po miesiącu, po 3 czy po roku nie świadczy o braku szacunku a o pożądaniu. Czymś normalnym u człowieka. Czymś anormalnym jest brak tego pożądania i brak bliskości fizycznej przez 7 lat.

... znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice i zmieniają kolor świata. Po nich nie można już odejść ...
Stary 2010-03-12, 20:39   #74
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Brak seksualnych zbliżeń (niekoniecznie seksu) u ludzi dorosłych uważam za brak popędu.

Brak takowego zbliżenia w 7 letnim związku, gdzie para to już 2 studentów, uważam za maksymalny brak chemii w tym związku.

I to, że ktoś zaczął uprawiać seks po miesiącu, po 3 czy po roku nie świadczy o braku szacunku a o pożądaniu. Czymś normalnym u człowieka. Czymś anormalnym jest brak tego pożądania i brak bliskości fizycznej przez 7 lat.
Może faktycznie nie ma chemii no i zgodzę się 7 lat to dużo czasu ale jeżeli tak oni żyją to nie powinno się tego komentować.
Stary 2010-03-12, 21:51   #75
201610041047
Konto usunięte

Cytat:
Może faktycznie nie ma chemii no i zgodzę się 7 lat to dużo czasu ale jeżeli tak oni żyją to nie powinno się tego komentować.
to po co o tym pisał skoro nie mamy tego komentować?
201610041047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 21:52   #76
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Spoko,tylko że Autor po otrzymaniu odpowiedzi na swoje pytanie powinien za przeproszeniem dać sobie siana i nie odzywać się w sposób niekulturalny do forumowiczek. A później się dziwić, że nie traktują go poważnie.
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 22:14   #77
yoona
Zakorzenienie

otóż to.
ja tez uważam że coś jest nei tak.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 22:52   #78
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cukierka Pokaż wiadomość
to po co o tym pisał skoro nie mamy tego komentować?
On miał pytanie do was o długość penisa a nie o to że są ze soba 7 lat czy to za długo czy za krótko.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Spoko,tylko że Autor po otrzymaniu odpowiedzi na swoje pytanie powinien za przeproszeniem dać sobie siana i nie odzywać się w sposób niekulturalny do forumowiczek. A później się dziwić, że nie traktują go poważnie.
Ja wcale go nie bronie co to to nie i też widziałam jak się do innych kobiet zwraca, mi nie chodziło o niego tylko, tylko o każda inną osobę z innymi przyzwyczajeniami i chociaż nie jestem zbyt długo na wizażu to często widzę jak niektórzy do wszystkiego się za przeproszeniem doczepią.

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

I jeśli sprawiłam Wam jakieś kłopoty do myślenia o późnej godzinie to przepraszam.
Stary 2010-03-12, 23:03   #79
lady karen
Zadomowienie

Tak, drogi Autorze. Masz małego Ludzie mnie dobijają...

Cytat:
A mnie dziwi samo pytanie....

Jesteście razem 7 lat. Nigdy nie uprawialiście pettingu, seksu oralnego, nie widziała Cię nago???

Bo masz dylematy jakbyś jej pierwszy raz miał swojego penisa zaprezentować.

A jeśli tak jest to... Nie wierzę, że jesteście ze sobą 7 lat. I radzę zacząć od pettingu, bo w przeciwnym wypadku seks będzie wielką klapą.
Niekoniecznie
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-12, 23:29   #80
zagubiona89r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady karen Pokaż wiadomość

Niekoniecznie
Kiedy dwoje ludzi ma 0 (słownie zero) doświadczenia w seksie. Zero doświadczenia w pettingu, to ominięcie kwestii pettingu i próba (o ile ze stresem cokolwiek stanie) seksu w 99,9% skończy się wielką klapą.

Takie moje zdanie. I sądzę, że mam rację.

Stary 2010-03-12, 23:33   #81
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy dwoje ludzi ma 0 (słownie zero) doświadczenia w seksie. Zero doświadczenia w pettingu, to ominięcie kwestii pettingu i próba (o ile ze stresem cokolwiek stanie) seksu w 99,9% skończy się wielką klapą.

Też mi się tak wydaje. Choć nie wiem, bo u mnie petting jest od kiedy pamiętam xD

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-03-12, 23:41   #82
lady karen
Zadomowienie

Cytat:

A, no prawda, jakoś nie pomyślałam że oboje nie mają doświadczenia. To nie wiem bo nie miałam nigdy takiej sytuacji, więc nie kłócę się, bardzo możliwe, że masz rację
lady karen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 08:33   #83
zelkowa_krolewna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Też mi się tak wydaje. Choć nie wiem, bo u mnie petting jest od kiedy pamiętam xD
Mi też się wydaje, że bez poznania swoich ciał przez tą formę pieszczot seks będzie niewypałem. Szczególnie dla niedoświadczonych osób, nie mówię o kimś kto prowadzi aktywne życie seksualne od kilku ładnych lat i tak tylko zmienił partnera.

A tak zupełnie nie na temat- ostatnio wspominaliśmy z TŻ nasze początki A mój tż do mnie. tak Kochanie, niezapomniane emocje jak pierwszy raz pozwoliłaś dotknąć mi swojej piersi itp itd... i na koniec dodał: "i pamiętam też jak SIĘ GNIETLIŚMY" Śmiałam się przez resztę wieczoru

zelkowa_krolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 08:38   #84
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelkowa_krolewna Pokaż wiadomość
Mi też się wydaje, że bez poznania swoich ciał przez tą formę pieszczot seks będzie niewypałem. Szczególnie dla niedoświadczonych osób, nie mówię o kimś kto prowadzi aktywne życie seksualne od kilku ładnych lat i tak tylko zmienił partnera.

A tak zupełnie nie na temat- ostatnio wspominaliśmy z TŻ nasze początki A mój tż do mnie. tak Kochanie, niezapomniane emocje jak pierwszy raz pozwoliłaś dotknąć mi swojej piersi itp itd... i na koniec dodał: "i pamiętam też jak SIĘ GNIETLIŚMY" Śmiałam się przez resztę wieczoru
oj tez lubie wspominać nasze początki... pamiętam jak dziś jechaliśmy od mojego tż do mnie do domu i w połowie zachciało nam się pieszczot.. no to dyla do lasku ja nie przygotowana biedny tż męczył się z moimi rajstopami gdybym wiedziała to bym skarpetki założyła
co do pogrubionego zgadzam się w 100%...ja i mój tż bylismy parą niedoświadczonych ale pieszczoty zaczęlismy chyba juz po 2 tygodniach związku... a dopiero później sex... najpierw poznawaliśmy swoje ciała kto jakie pieszczoty lubi itd

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-03-13, 16:23   #85
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kuba_On Pokaż wiadomość
po dwudzieste : Bo dajesz szanse zauważyć , że według ciebie nie trzeba kogoś znać żeby to zrobić
pod trzydzieste: NO dobra ale jest szansa na "wpadke" i nie pisz że są tabletki po , bo jak ktoś ma pecha to one tez nie zadziałają.
po 1000500100900 : to czemu kilka zdań wcześniej napisałaś , że "czemu jeszcze tego nie zrobiliście"?

kroooooooooooolewna:
No dzięki może niedługo powiem jak było , bo już jestem raczej przekonany na 99% , tylko się z saprofagami uporam i będzie ok
Mam dziwne wrażenie że to słowo odnosi się do wizażanek (albo przynajmniej do jakiejś ich części) wystarczy dobrze wczytać się w wypowiedzi autora wątku

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 16:28   #86
201803290936
Konto usunięte

Cytat:

1000% racji.

Cytat:
A niby czemu nie? Zakładając wątek na forum, dając ludziom dostęp do pewnej wiedzy na temat swojego życia, czynów, planów, daje się im również prawo do oceniania pewnych faktów, snucia spekulacji.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 16:34   #87
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
Mam dziwne wrażenie że to słowo odnosi się do wizażanek (albo przynajmniej do jakiejś ich części) wystarczy dobrze wczytać się w wypowiedzi autora wątku
Też odniosłam takie wrażenie, ale mimo to nie bardzo rozumiem o co mu z tym chodziło..

Kosmetycznie

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-13, 16:36   #88
hevana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
1000% racji.

A niby czemu nie? Zakładając wątek na forum, dając ludziom dostęp do pewnej wiedzy na temat swojego życia, czynów, planów, daje się im również prawo do oceniania pewnych faktów, snucia spekulacji.
Ale nie aż tak jak robiły to wizażanki.
Stary 2010-03-13, 16:56   #89
marlenqa22
Zadomowienie

Ja również się zgodzę co do tego że 7 lat to bardzooo długo.. Skoro tyle już autor wątku wytrzymał to może niech poczeka do ślubu :P nie sądzę że będzie mega ciężko skoro wytrzymali tyyyyle czasu...

Ja osobiście również jestem zdania jak dziewczyny że bez pettingu to nici z seksu.. Ja ze swoim TŻ jestem prawie rok Petting był po 3 miesiącach a seks po pół roku. Oboje byliśmy niedoświadczeni w tej kwestii ale wyszło super

Co do rozmiaru mojego TŻ to właśnie nie jest jakiś tam imponujący, bo na oko jakieś właśnie 12- 13 cm. Ale przecież to nie jest najważniejsze. Liczy się technika, odpowiedni nastrój itp.

Ostatnio mój TŻ zafundował mi niespodziankę bo zaproponował że mi zrobi masaż zaczynał od masażu plecków potem niżej niżej... to trwało jakieś 20 minut może więcej po czym już nie wytrzymałam i rzuciłam się na niego miło to bardzo wspominam.

Rozmiar jest nieważny jeśli ludzie się naprawdę kochają. Takie jest moje zdanie
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-13, 16:58   #90
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Też odniosłam takie wrażenie, ale mimo to nie bardzo rozumiem o co mu z tym chodziło..
Jeżeli dobrze myślę: saprofag to pasożyt. Mi to skojarzyło się ze sępem który rzuca się na padlinę żeby tylko ją pożreć. Czyli wizażanki byłyby takim krwiożerczym sępem który tylko czyha na to żeby komuś dogryźć. Tak mi się ta wypowiedź skojarzyła...

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości