|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki u Medeis-gł 36
niestety koszula będzie na mnie za mała a tuniczkę fioletową sama mam podobną i chce ją oddać
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- a ile ona ma cm z długosci od ramienia ? bo nie wiem czy nie bedzie za krótka ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- oj, za krótka będzie i to sporo, musze mieć co najmniej 60 cm
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hej . za grzybek nic nie widzę. Oddałabym go za długi sweter s/m
ciemne rurki biodrówki ale firmowe z zameczkami czy coś. Sukienkę z żabotem, kokardką , tulipanek . jakąś dużą torbę firmową fajną, perfumy ultraiolet kazdą ilość. i to chyba na tyle z tego co szukam ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- mam 176 więc raczej odpada---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- raczej nie szukam w sumie konkretów bo mam pełną szafę
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana nie masz już tych koronkowych balerinek??
![]() A co z tym bikini które miałaś poszukać?
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
mają tylko na kieszeniach i na tym "pasku" na górze jak widać na zdjęciu
ale cekiny są czarne jak i spodnie więc szczególnie nie rzucają się w oczy---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- jeśli można prosić to chętnie na nodze i od przodu ![]() acha tylko spodenki mają małą plamke(?) na kolanie. nie wiem od czego jest bo poprzednia właścicielka mnie nie poinformowała. nie rzuca się to szczególnie w oczy. jak dorwę aparat to moge zrobić Ci zdjęcie
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Za tą moją torbę RESERVED: Klasyczny czarny kardigan-ATMOSPHERE 40 ... ale coś bym musiała do niego dobrać, bo to za mało za moją torbę
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ok. kardigan za longa i koniecznie dokładne wymiary. To czekam jutro .---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Wymiary są ok., chyba, że ukrywasz w szafie jakiś większy . Podaj mi jeszcze jego stan, jak zasypiasz, to może być jutro .---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Pewnie jest dla Ciebie za duży ? Ok, to luknij jutro na niego dokładnie (jak już będziesz miała wypoczęte oczęta ) i daj znać?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzepę już komuś obiecałam.
"mogę Ci jeszcze zaproponować coś na kształt krosna to koralikowych branosletek, takich szerokich, kupiłam w zabwakowym co prawda, ale daje rade tworzyć naprawdę fajne rzeczy na nim daj znać" Za to raczej podziękuję |
|
|
|
|
#72 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się:
Lirene-krem matujący dla cery tłustej, odpowiedni dla kobiet po 20 roku życia, data ważności do 30. 06. 2012, zużycie 10% ale nie chcę się wymieniać za jedną rzecz Ubranka masz ładne, ale nie mój rozmiar. Jeśli nie masz nic poza wątkiem do oddania to niestety, choć szkoda, bo chętnie bym Ci to oddała ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Nie sugeruj się tylko moją wish, bo lubię wypróbowywać różniaste kosmetyki Na książki też patrzyłam i nic mnie nie zainteresowało. Noszę 38/40. Buty średnio 38.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz wrzucić zdjęcia tych bokserek na guziki?
jakbyś miała jakąś sensowną bokserkę to chętnie
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
kochana butki faktycznie cały czas na Ciebie czekają, ale kurczę niestety nie mogę nic wyszukać
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408235&page=3 |
|
|
|
|
#75 |
|
korzonek
|
Chętnie zobaczyłabym te cienie brązowe, puder maybelline, podkład w sztyfcie - jeśli to nie problem
A nie masz jakichś perfum do odlania?
|
|
|
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
Jeżeli dajesz słowo, że sweterek jest w bardzo dobrym stanie (nie ma zmechaceń, dziurek, przebarwień itp...) to możemy się wymienić
A znalazłaś już ten turkusowy sweterek z atmo ? Lepiej znajdź, bo jak mi się ten czarny mocno spodoba, to będę też Ci o tamten głowę truć .P.S. Uwielbiam koty .---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Piękny kociak |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268855782 za coś?
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Oj, to niestety ja pasuje, dzięki, że zajrzałaś
|
|
|
|
|
#79 |
|
korzonek
|
Kurcze, ten puder za ciemny na pewno, co do tego w sztyfcie to nie wiem. Chyba z niego zrezygnuję.
No więc tak: 2 cienie brązowe krem Lirene i jeszcze zobaczyłam czarny kardigan i brązową tunikę (ona jest bardziej 36 czy 38?), żółtą bluzkę (jaki to rozmiar) oraz fioletowy staniczek (jestem spostrzegawcza, nie ma co )
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, mi pasuje
to ja poproszę te wszystkie bokserki zarezerwuj dla mnie, jutro się odezwę ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Ok ale żadnych wad nie mają ani uszkodzeń? :P
|
|
#81 | |
|
korzonek
|
Chodzi mi o tą tunikę:
Cytat:
biustonosz żółta bluzka tunika brązowa krem Lirene 2x cienie brązowe co byś mogła oddać ze wszystko co chciałaś prócz mydełka solnego?
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
poszukuje kolczykow do wargi ;d masz jakies?
|
|
|
#83 |
|
korzonek
|
Cień Pierre jest na 5 fotce w pierwszym poście. Koło kulek Vollare.
Miałabyś jakiś pojemniczek na odlewkę masła? Bo ja prawdopodobnie nie będę miała
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
długość 95cm
szer. w pasie 37cm a jaka jest długość wkładki bucików?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
to jest s-ka ale nic nie widzę w zamian
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- a wrzucisz zdjęcie tuby
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm tak srednio a może masz cos jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- hmm a powiedz mi jak duża jest ta torebeczka i jak długi ma paseczek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1268583890 i podoba mi się opaska na gumie niekoniecznie potrzebuję bluzki bo mam ich multum tak więc możesz kusić innymi rzeczami ![]() poprawione ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- a więc tak. Interesowałoby mnie: mineralny puder sypki maybelline eyeliner w pisaku szminka rimmel mogłabym prosić zdj ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- wszystko wygląda pysznie ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- puder i eyeliner
Edytowane przez ImmortalWoman Czas edycji: 2010-03-19 o 17:05 |
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
tylko za inne rurki xs
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
kurcze nic nie znalazłam niestety
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Wiesz, wolałabym jakąs ksiązkę, która nie byłaby środkową częścią jakiejś sagi bo nic mi po jednej części ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A pokazałabyś mi jak wyglądają te pędzelki w komplecie? ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mogę oddac srebro (komplet plus pierścionek) za 2 paski https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268582576 , https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1268582576 plus czarna konturówka eveline-90%, pasowałoby Ci?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

szukam w sumie konkretów bo mam pełną szafę

? Ok, to luknij jutro na niego dokładnie (jak już będziesz miała wypoczęte oczęta 
? Lepiej znajdź, bo jak mi się ten czarny mocno spodoba, to będę też Ci o tamten głowę truć 
)