|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzamy się razem :) -20kg do wakacji
Witam was serdecznie! chciałabym się do was przyłączyć
mam 175cm i waże gdzieś ponad 80 chciałabym wreszcie zmienić się, tylko brakuje mi silnej woli... ale obiecałam sobie że wezme się za siebie! mam w maju komunię i wesle i chciałabym ładnie wyglądać bardzo się cieszę że trafiłam na ten wątek mam nadzieje że wspólnymi siłami damy rade! |
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
mniej jem !!!! jem trzy posiłki dziennie ale jem tak do syta
nie jem białego pieczywa!!! i tylko do 18!!!! piję wodę i po śniadaniu i kolacji zieloną herbatę!!!i skaczę na skakance raz udało mi sie chodzić na steperze mam dzieci i nie zawsze udaje mi się ćwiczyć bo ciągle coś... tak to jest z tymi naszymi skarbami
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Świetnie trafiłaś, jesteśmy jedną wielką grupą wsparcia Wspólnymi siłami zawojujemy całyyyy świat ![]() Trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopisałam Cię do naszej rozpiski kto ile i i jak ;DMój brat też ma w maju komunię i szczerze mówiąc chciałabym wyglądać ładniej niż ostatnio. Damy radę na pewno! |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kolacji nie wcinam...ale tak jak pisałam wcześniej ciężko mi znowu zacząć:/Zazdroszczę Ci tych szkrabów i to bardzo Mam 19lat ale ogromnie mi się marzy już taki dzidziuś, mam do nich słabość i na ulicy nie przepuszczę żadnego
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
moja bratowa je meridię i schudła 5kg!!!!
to dopiero wynik!!! tylko ja się boję takich tabletek zresztą wycieli mi woreczek żółciowy i pewnie i tak bym nie mogła tego świństwa bo to nawet ma w sobie amfetamine
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Ja zażywam Therm Line i z tego co tam pisze na ulotce to jest całkowicie bezpieczny. Ale zawiera kofeinę. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję lyntease
w takim razie zaczynam walkę z kilogramami nie poddam się! na początek koniec ze słodyczami, jedzeniem po 17, tłustych potraw, a pora na warzywa, owoce i ciemne pieczywo no i woda niegazowana zamist coli szczerze wam powiem że niedawno myślałam o diecie kopenhaskiej ale tyle się naczytałam, że zrezygnowałam, a co do meridi moja koleżanka brała schudła 20kg ale jak przestała brac wróciły i teraz ma problemy z sercem.... sama kiedyś byłam u lekarza żeby mi ją przepisał ale nie chciał! powiedział że te tabletki bardzo szkodzą i że lepiej zmienić nawyki niż faszerować się tabletkami, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ustalamy kiedy się ważymy. Będę dopisywać na tamtej rozpisce ile ważymy aktualnie i zobaczymy, która z nas najlepiej się spisała
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
lyntease i jak po TL się czujesz?
Ja zamówiłam tabletki na 2 miesiące i czekam na paczuszkę. |
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jadam kolację o 18.30 gdzieś przeczytałam, że powinno się ją jeść gdzieś tak 4 godziny przed snem |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamówiłaś TL? Ile płaciłaś? Ja za opakowanie płaciłam 35 złotych po promocji---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- no to może co środę? w połowie tygodnia chyba będzie najlepiej. albo za tydzień w poniedziałek |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja proponowałabym Poniedziałek jako dzień do ważenia ![]() EDIT: Ostatnie zdjęcie jako przestroga
Edytowane przez BigGirlsDontCry2 Czas edycji: 2010-03-22 o 20:11 Powód: dokładka |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A więc ważymy się za tydzień! ![]() haha te ostatnie zdjęcie jest genialne. przestroga dla takich jak my. Edytowane przez lyntease Czas edycji: 2010-03-22 o 20:13 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
Hejo babeczki!
Hmm może jutro rano każda z nas się wejdzie na wagę i poda co wskazuje ![]() Co do diety kopenchadzkiej byłam na niej (nie jadłam szpianku i troszke sobie potem popuściłam) schudlam 4 kg mało ale trzymam cały czas a mineło juz jakies 3,5 miecha. Jest cięzka i czeka sie tylko dnia kiedy bedzie można normalnie zjeśc a przeciez nie o to chodzi by potem się obżerać Powodzenia, trzyamam kciuki
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A fakt, że już nas dużo jest...bardzo się cieszę z tego powodu
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie za dużo sie nie zmienibtw. to o której porze dnia waga jest najbardziej wiarygodna? jak kupiłam sobie wagę to ważyłam się mniej więcej co godzinę |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Gdzieś wyczytałam, że zaraz po obudzeniu się waga jest najbardziej wiarygodna. Wiadomo, że po zjedzeniu czegoś i po wypiciu szklanki wody waży się więcej
|
|
|
|
|
#85 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie. Ja chcę schudnąć 10 kg, mam nadzieje, że mnie przyjmiecie choć nie jest to 20 kg. Jesteście takie miłe, że bardzo chce się do Was przyłączyć
Mam 162 cm wzrostu i ważę 57 kg, chciałabym osiągnąć 47 kg. Dokładnie za miesiąc i 2 dni mam ślub mojego braciszka Moim problemem są uda i łydki. Mam takie tłuste nogi a chciałabym założyć krótką sukienkę ![]() Dziś nie miałam czasu na ćwiczenia. Zjadłam 709 kcl, chociaż nie wiem czy dobrze wszystko przeliczyłam. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
najlepiej ważyć się rano!!!!! i myślę że piątek będzie dobry!!!!! przed weekendem bo wtedy różne rzeczy się je...
urodzinki impreski, czasem się zblądzi... co Wy na piątek?????
|
|
|
|
|
#88 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jasne, że możesz do nas się przyłączyć . Już zapisuję Ciebie.Przez miesiąc można schudnąć różnie ale powinno się chudnąć średnio kilo na tydzień ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
Damy radę! ja też jem tyle kalorii dziennie i jest ok...tylko właśnie przez to zachorowałam bo byłam trochę osłabiona i choróbsko od razu mnie zaatakowało Ale zaczynam od nowa i już teraz się nie dam! ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Dziewczyny, a czy któraś z Was chodzi bądź chodziła na fitness??
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

mam 175cm i waże gdzieś ponad 80
chciałabym wreszcie zmienić się, tylko brakuje mi silnej woli... ale obiecałam sobie że wezme się za siebie! mam w maju komunię i wesle i chciałabym ładnie wyglądać

Świetnie trafiłaś, jesteśmy jedną wielką grupą wsparcia

. Ja proponowałabym Poniedziałek jako dzień do ważenia