![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
![]()
Chcielibyśmy ostrzec ludzi, którzy temat ślubu i wesela mają jeszcze przed sobą. Jeśli szukacie fotografa we Włocławku to stanowczo odradzamy Pawła Szymańskiego, który rzekomo uważa się za profesjonalistę a wrażenie robi,ale na pewno nie dobre zdjęcia. Fotki licznie zaszumione, przepalone, mało ostre. Pominął ważne momenty w całości uroczystości i wesela. W tych najważniejszych zdjęcia mega nieudane. Ustawienia aparatu w pomieszczeniach miał katastroficzne, z takimi zdjęcia na pewno nie wychodzą dobrze (dla tych którzy się nie orientują w sprawie,sprawdza się to w odpowiednim programie już po zrobieniu zdjęcia)Pomimo,że był i pstrykał to tych momentów nie ma,bo mu nie wyszły. Mieliśmy ciemniejszą salę, w tych warunkach poległ chłopak. Wiadomo,że profesjonalista zrobi dobre zdjęcia w każdych warunkach. Takie tłumaczenie,że było kiepskie światło i to nie Jego wina są żałosne, tylko go to skompromitowało. Kontakt z nim wielce utrudniony (łaskę robił,że odebrał telefon, nie odpisywanie lub opóźnione odpisywanie na emaile, trzeba było go wiecznie ponaglac, przy tym stres, niedotrzymywanie terminów). Pieniądze dostał z góry!!! nasz błąd.Chcieliśmy Go zachęcic. Zdjęcia zobaczyliśmy dopiero po 4 miesiącach od ślubu!, oczywiście po kilku poprawkach i wiecznych ponagleniach,bo wcześniej były nie do przyjęcia(źle obrobione mimo i tak złej oryginalnej jakości)...jedyne te z pleneru były ok,ale pomysłowością też się nie wykazał (pomimo,że za takiego się uważa)w rezultacie porażka na całej linii. Temu Panu się ogólnie coś pomyliło, bo klient nasz Pan i jeśli On się nie wywiązywał to powinno mu byc głupio. Jednak On się do tego nie poczuwał. Nasze pretensje odbierał tak,że jesteśmy nienormalni. My zapłaciliśmy, a On się nie wywiązywał i jeszcze miał pretensje,że człowiek śmie się upominac o swoje. Jak powiedział,miał nas dosyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wesele we Włocławku.
Cytat:
Zespół, jaki mogę polecić to Picador i Vokal ( z naciskiem na ten pierwszy - bawiłam się już na kilku weselach gdzie grał ten zespół i był rewelacyjny) Fotograf - Łukasz Pietrzak - można go znaleźć w internecie, jest rewelacyjny, robił zdjęcia Parze Młodej, u której byłam na ślubie, świetne ujęcia i pomysły Nie wiem, czy interesuje Cię też pierwszy taniec, ale kuzyn korzystał z lekcji u tancerki z Włocłąwka i mieli fajny taniec, do tego płacili o wiele mniej, a przy weselu każde pieniądze się liczą Co do dekoracji bym musiała się dowiedzieć ![]()
Praca nad sobą: ![]() - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub ![]() ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 Edytowane przez lady1989 Czas edycji: 2013-02-26 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dzięki za sugestie na pewno wezmę je pod uwagę.
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszły i byłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Praca nad sobą: ![]() - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub ![]() ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bardzo fajna sala świeżo po remoncie. Bardzo bogata karta dań ,które smakowały naszym gościom. Obsługa bardzo miła i sprawna. Cena tez przyzwoita pani właścicielka doradzała na we wszystkim o co ją poprosilismy. Mają dużą i ładną bazę noclegową- pokoje hotelowe czyściutkie goście byli pod wrażeniem. Co do zespołu ,to musisz sama zdecydowac zależy przy czym najlepiej bawią się wasi goście, nie polecam Kamidy jest droga i to już nie to co kiedyś. Powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie warto zrobić wesele w "Dianie" w Skępem www.hoteldiana.pl .My mieliśmy tam wesele i jesteśmy w 100% zadowoleni. Dania smaczne i podane w estetyczny sposób. Nikt nie wrócił po weselu głodny. Obsługa profesjonalna i młoda. Z całego serca zachęcam do skorzystania z oferty restauracji "Diana".
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Zdecydowanie najlepiej jest w Skępem w "Dianie" www.hoteldiana.pl My jestesmy po weselu i było naprawdę bardzo dobrze. Bogata oferta karty dań i wszystko smaczne. Polecamy Asia i Tomek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
A wiecie coś o hotelu Portofino?
Organizowałyście tam wesele bądź brałyście udział w takowym ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
PORTOFINO:
Byłam ostatnio na 18stce, jedzenie dobre, ale bardzo mało, a pewnie do tego drogo ![]() ![]()
Praca nad sobą: ![]() - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub ![]() ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
My mielismy slub w Orbasiu w Szpiegowie.
Polecam bardzo lokal - jedzienie pycha i bardzo duzo - goście twierdzili że nawet za duzo ;-). Nie dość że na stołach było go w bród to zostało drugie tyle. Fotograf - możemy z czystym sercem polecić Wojciecha Balczewskiego - zdjęcia mamy super, no może zabrakło paru ujęć - ale myśle że to kwestia dogadania przed weselem - na czym nam zależy ![]() Zespół hmmm my mielismy Atut - i niestety mimo polecenia nam go przez znajomych - u nas sie nie sprawdzil. Kamerzysta - Trząsalski - w zasadzie jeden z kamerzystów pracujących tam. Nie polecam - wesele nakręcone bez polotu, bez pomyslu - rownie dobrze mozna bylo postawic kamere na statywie i wlaczyc play... fakt ze cena dosyc niska - to powinno nas zastanowic. Zalujemy ze zaoszczedzilismy i nie poszlismy do konkurencji - no ale madry Polak po szkodzie.... Mam nadzieje ze pomoglam ![]() Edytowane przez verooni Czas edycji: 2013-09-20 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Też miałam tego kamerzystę i jestem bardzo niezadowolona. I tak jak piszesz- mądry Polak po szkodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Marudziara
|
Jeśli chodzi o fotografa na ślubu mam osobę godna polecenia więcej info na priv, znam też kamerzystę, który jest naprawdę dobry
![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja za rok wychodzę za mąż i na moim weselu będę miałam właśnie Kamerzyste Trząsalskiego i mam nadzieję że będzie wszystko w porządku.
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Witam,
My ślubujemy za rok i wesele będzie w remizie w Kłóbce. Co do sal to w Orbasiu raz byłam na sylwestrze- jedzenia bardzo dużo, bardzo smaczne, obsługa miła. Kama w Skępem- osobiście nie byłam ale dużo znajomych ją chwali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Marudziara
|
Ostatnio byłam na weselu w Tawernie ... szczerze powiem,że nie rozumiem zachwytów tym lokalem. Nie podobało mi się zarówno pod wzg wystroju, organizacji ani jedzenia
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
![]() Edytowane przez wiolett73 Czas edycji: 2013-12-03 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
`parkiet pełen rozbawionych ludzi a zespół robi sobie przerwę, `jeden z członków zespołu popijał drinki ( w pracy nie pijemy!!! ![]() `wulgarne zachowanie tegoż popijającego członka zespołu podczas oczepin pozostawia wiele do życzenia `i rzeczywiście kompletny brak kontaktu zespołu z gośćmi, nikt mnie do zabawy szczególnie nie zachęcał, a od tego jest podobno wodzirej a takim mianem określa się Pani Violetta - chyba trochę na wyrost Gdyby ludzie nie byli na tyle rozrywkowi żeby sami się bawić impreza ległaby w gruzach. * No i droga Pani rozdanie kapeluszy to jeszcze nie jest blok piosenek Żadnych konkursów przy oczepinach nie było!!!!!!! A w ogóle to oczepiny zaczęły się o 15 minut za wcześnie i jedna z Panien z tego co pamiętam na nie nie zdążyła!!! A co do alkoholu danego rzekomo przez Panią Młodą potrzebne jest sprostowanie ![]() ![]() O ściszenie muzyki prosiło wielu gości m.in ja, nie chciało mi się już dłużej krzyczeć do osoby siedzącej obok mnie. A głośna muzyka nie jest gwarantem udanej zabawy ![]() Na sali byliśmy na pewno po godzinie 17 a o godzinie 01.00 goście mieli się ochotę bawić w najlepsze ![]() Byłam na jeszcze 2 weselach w tym roku na jednym grał Andrzej Koziński - impreza aż huczało, na drugim zespół Optima -wszyscy bawili się szampańsko!! Edytowane przez zzzuzza Czas edycji: 2013-08-18 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny.szukam dobrą oprawe muzyczna na wesele najlepiej jakby dj,wodzirej...chyba ze naprawde dobry zespol.
macie jakies opinie o Riverside w Wloclawku?sala juz zarezerowana na 01.08.2015 takze mam nadzieje ze sie nie zawiode ![]() a i jescze jakiegos fotografa do reportazu slubnego?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Marudziara
|
Dobry jest zespół " sammy swoi" z międzyrzecza http://www.gigasound.pl
. Jeśli chodzi o fotografa napisałam na PW ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
sama miałam wesele w czerwcu w Riverside , polecam ten hotel na 100% , by byliśmy bardzo zadowoleni z pomocy na jaka zawsze mogliśmy liczyć ze strony Właścicielki Pani Wioletty , z organizacji wszystkiego, z obsługi , z jedzenia, po prostu goście i my byliśmy bardzo zadowoleni !!!!! Ja szczerze ten hotel polecam !!!! Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Ja polecam zespół który będzie grał na moim weselu Sampler tu masz linka do strony http://www.zespolsampler.pl/
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Ja polecam bardzo gorąco Salę pod aniołem w cypriance, robiłam tam swoje wesele w czerwcu i jestem zachwycona. Miejsce ciche przy lesie, mozna odpoczac od tego zgiełku. Jedzenie pyszne, podawane bardzo gorące, wszystkiego po 100% na osobę, bardzo dużo jedzenia, po weselu nam jescze sporo zostało, cene mielismy najtansza w okolicy, gratis mielismy stół wiejski bardzo obfity z pysznym bimrem, a takze fontanne czekoladowa. Wszystkiego było wbrod. Sala bardzo ładnie udekorawana. Pokoj apartament dostalismy gratis. www.pod-aniolem.pl.tl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
![]()
A czy któraś z was miała jakąś styczność z "Pensjonatem i Klubem jeździeckim Michelin"... Jak tam wygląda organizacja takiej uroczystości?? Poleciłybyście tą salę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Marudziara
|
Ja w kwestii urządzania wesela polecam "Votre" zajmują się naprawdę wszystkim.
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
spotkanie w sprawie sali w sobotę...
![]() to może jeszcze ktoś poleci fajny zespół za rozsądną cenę... na razie oferty jakie dostałam to od 4800zł w górę bez poprawin... zwaliło mnie to z krzesła... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
My będziemy mieli Picador (2.800 zł). Inne dobre zespoły to Twist (2800zł, Atut, Bravo.
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Wizażystki, podczytuję Was od jakiegoś czasu i teraz zgłaszam się do Was z pytaniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#89 | |
Marudziara
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o Tawerne lub Wieniecki Zakątek słyszałam że jedzenie jest tam okropne. Cena ogromna i na tym koniec.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.