|
|
#61 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Kto zabawi się ze mną w No Logo ;) ?
może
kiedy akurat to KADZIDŁO to kwintesencja brudnego, śmiedzącego LABDANUM, natomiast jej siostra, w ciut większej butelce o "uroczystej" nazwie jest o wiele bardziej kadzidlana, niż rzeczone KADZIDŁO )*edit - żeby nie było - ja tam to KADZIDŁO bardzo lubię, ale pozbyłam się ostatecznie, bo otoczenie dość "specyficznie" reagowało (gdzieś to nawet opisywałam)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-05-19 o 20:26 |
|
|
|
|
#62 | ||||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() A czy Czwóreczka to Incense Normy Kamali... ?Cytat:
Cytat:
![]() To nie Cynamon BUM Od razu byś wiedziała, że to on bo by Ci buchnęło bułką prosto z pieca Dostaniesz next time ![]() Ale to ta marka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przecież czytasz Smells like... ![]() Cytat:
Pierwowzoru raczej nic nie przebije. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić lepszego modelu ![]() Cytat:
Analogicznie na kobiety w ten sposób ma działać zapach lukrecji. Chciałam kiedyś przetestować jak to jest z tą szarlotką. Czy nosząc ją mężczyźni bardziej niż zwykle pragnęliby dzielić ze mną ciepło ogniska domowego ![]() Oraz wersję zmodyfikowaną tego samego eksperymentu. Czyli jak motocykliczne pachnidło jakim jest Garage CdG podziała na motocyklicznych pasjonatów jakimi są motocykliści. Czy w oddaleniu od kontekstu stojących obok maszyn i dłubania w silnikach tak samo ich to zajara ![]() Kiedyś muszę się skusić
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-05-19 o 20:49 |
||||||||
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Ceremony nie znam.
Poczekamy na Anioła,może coś jeszcze napisze o 4 . Może recenzja Pamiętam moje zdziwienie kiedy doczytałam że L'eau Trois powstał w latach 70 XX w (to tak od czapy myśl ) Pachnę numerem 5 |
|
|
|
|
#64 | |
|
czyli Endżi
|
O KUŹWA, KUŹWA, KUŹWA...
Pandziu! Właśnie zobaczyłam na stronce Demeter nową serię! Z HELLO KITTY!!! ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() /edit/ A nie. Komplementogenny to jest Likier 5 nie testowałam pod tym względem tylko od razu wystawiłam za drzwi
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2010-05-19 o 20:54 |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to Cię urządzili
|
|
|
|
#66 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
ale po ostatnim numerze to ja ich mam serdecznie dość... pewnie jakoś w czerwcu ulegnę, ale tym razem już do mnie to to ściągnę, bo nie chce mi się użerać z kurierem, jak znowu te ułomy coś popitoląaha - nowej faktury na poprawne dane się oczywiście NIE doczekałam... właściwie nie było ŻADNEJ odpowiedzi z ich strony debile
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
To ja pomyślę nad demeterem . zostawię na jutro
![]() W życiu nie pomyślałabym że to odmiana "Angel" Wiesz że klasyk mnie lekko przytłacza;paczulą . To miłe zaskoczenie,lekkość,przes trzeń,molekuły... .Pasowałby do moich niebieskich flakonów. A recenzję czytałam i nie skojarzyłam . hie hie Dobrrreee Habanita i Incense to prawidłowe odpowiedzi dzięki za napełnienie baku 5-to popłuczynki ANGEL Bleu Lagon .
Edytowane przez caffe ristretto Czas edycji: 2010-05-19 o 21:29 Powód: 5 |
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
1 . Pierwsza myśl się liczy - jeżeli Guerlain to musi być Mitsouko
2.Tu poszłam na łatwiznę. Wpisałam "jabłecznik" i "demeter" Wg dziadka gugla to Mulled Cider 4. No nieee , nie dam rady wpisać.Te wiórko-szczapy i chomicze korytarze to eee... E ![]() Obstawiałam że to jakiś niemrawiec od demeter. znacie może Pina Colade od demeter czy pachnie choć trochę jak rum malibu ? może się złamię pod warunkiem że jest niezłe,nie chemiczne i świeżo kokosowe
|
|
|
|
|
#69 |
|
never say no to panda
|
Polly - doszło? doszło?
|
|
|
#70 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nic nie iwem..w robocie siedze
w sumie to gupia jestem-mogłam Ci dac adres do roboty
|
|
|
#71 |
|
grozi wypollizowaniem
|
paczka poszła
|
|
|
#72 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem że wiesz czym jest 3 -to część pewnej kolekcji pochodzącej z pracowni projektanta biżuterii . |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
|
#74 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Your Angel, świetny pomysł na wątek i na zabawę!!
Polly, mocna jesteś, aż strach się z Tobą zagadkować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#75 |
|
never say no to panda
|
Polly - dojszło?
|
|
|
#77 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
napisałam ze poszła a nie doszła , zara zadzwonie do hausu , a co do rozkminianaia-jesli odgadnę 1 bez podpowiedzi będe z siebie niezmiernie dumna
|
|
|
|
#78 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#79 |
|
never say no to panda
|
hmmm... "cbr jest zła, przebiegła, wredna i ogólnie paskudna, więc na pewno wybrała takie próbki, że Polly się skicha a nie odgadnie" - o to mię podejrzewasz?
![]() w sumie niewiele się mylisz ![]() to ja już Polly podpowiem, że nr 1, 3, 4, 5, 9, 10, 11 są z jej mustniuchowej listy (ha! zdążyłam przed wykasowaniem nr 2 i 13 to moje "szpecjały" a resztę se powinna dać radę ![]() *edit - się nie mogę doczekać, co za zapachowe zagwozdki Polly mi do niuchnięcia naszykowała
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-05-21 o 17:11 |
|
|
|
|
#80 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coś Ty,nie pomyślałam tak ale w jem że poszłaś inną drogą niż myślałam,dobra już uciekam i sie nie wtrancam
|
|
|
#81 |
|
never say no to panda
|
skarbie - wracaj i pomagaj nam w odgadywaniu tych naszych smrodków
|
|
|
#82 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() o kurde! ale strategia no to kurde jestem w bladej dupie bo to znaczy ze większości nigdy nie niuchałam aaaa...własnie-paczke juz mam-zaraz mnie pokręci z ciekawości,ale musze coś zjeśc. Dodam tylko ze jak kobieta na poczcie sie wyłoniła z paczką to zwątpiłam i zaczęłam sie zastanawiac czy ja zamawiałam na all moze jakąś piłkę Juz po drodze rozpakowałam piłke i wiem ze paczka zawiera coś słodkiego co sie rozszczelniło ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- ale normalnie polecam tę zabawę- emocje jak nie wiem i sama do siebie sie chichram
|
|
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurczę ,kurczę
przeżywam jak stonka wykopki,jakbym sama miała zgadywać, chyba wiem co to jest to słodkie co wylazło z fiolki
|
|
|
#84 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
natomiast nr 1: -paczula,ambra i drewno------> Patchouly Profumum 3: -cytrusy, iglaki, niemrawe kadzidło, troche labdanum-w ogóle zapach jakiś słabowity, mało intensywny, na początku lekko koloński. Obstawiam na Shanaan Micallef, chociaż równie dobrze mógłby to byc Dover Street Market edit: cały pokój pachnie mi piernikiem -czyzby nr2: to Back to Black? ale prosze nie brac pod uwage tej odpowiedzi na razie-chociaz własciwie jestem prawie pewna 4: Ambra podobna do ambr L'Artisa, ale bardziej słodka niż L;eau Ambre i nie tak ziołowa na początku jak Ambre Extreme. Ambra z wanilią i ociupinką maści rozgrzewającej-obstawiam: Maitre Parfumeur et Gantier- Ambre Precieux
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-21 o 20:19 |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
ale to musi byc adrenalina - acz nazwy tylko uświadamiają mnie ze to zabawa nie dla zółtodziobów buuuuuuu - Your Angelkowy zestaw był łatwiejszy dla mnie
Skarnbiątko powiedz mi co to nr 2 jak chcesz - "jaka to melodia - poznam zapach po jednej nutce " Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-05-21 o 20:16 |
|
|
|
|
#86 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co ciekawe ja tych zapachów nie znam ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- kurcze nr 1 mi wyewoluował w ostry menthol czym wzbudził moje wątpliwości co do poprawności odpowiedzi
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, mimo woli sama sobie urządziłam No Logo
. Wczoraj koleżanka z pracy pachniała tak zachwycająco, że pół dnia chodziłam za nią i usiłowałam odgadnąć co to takiego. W końcu nie wytrzymałam i zapytałam co to za boski zapach. No i niestety nie dowiedziałam się |
|
|
|
|
#88 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tymczasem kontynuuje ![]() 5: cytryna, kadzidło, odrobina labdanum, po chwili pojawia się jakiś iglak+ coś jakby owoc taki z leśnego krzaka. A po jakiś 5 ciu minutach od aplikacji dochodzi glina, plastelina, modelina i gumka do mazania niech mnie drzwi ścisnął jeśli to nie jest-----> Dover Street Market a teraz czekam na z***kę ![]() reszta jutro bo mnie głowa rozbolała
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-21 o 20:43 |
|
|
|
|
|
#89 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
1. nie 2. nie 3. nie ![]() 4. nie ![]() 5. nie
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-05-21 o 20:47 |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
2.-no czuje ze pierniczek-zdecydowanie ![]() 3. skarb Graef? 4. no dokładnie okrąglutka ambra fuck-za nr 5 dałabym sie zabić-dobrze ze sie nie dałam dobra mam nauczke-nr 5 wyewoluował w kamfore ![]() 5. L'Artisan Rien? (ktoś kiedyś mówił ze jest podobny do L;Eau Trois-jeśli to on to w ogóle nie jest)
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-05-21 o 20:54 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

)

?
Albo któryś z zapachów "kunstwerke" 02mbo001oooo2
Od razu byś wiedziała, że to on bo by Ci buchnęło bułką prosto z pieca
FIGA! MLECZNE! boolshit! 

to ja ich mam serdecznie dość...

w sumie to gupia jestem-mogłam Ci dac adres do roboty

, a co do rozkminianaia-jesli odgadnę 1 bez podpowiedzi będe z siebie niezmiernie dumna

przeżywam jak stonka wykopki,jakbym sama miała zgadywać, chyba wiem co to jest to słodkie co wylazło z fiolki