![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: średnia półka-nivea, rimmel,maybelline
Niestety, ale nic....
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ciao Bella,
Dziękuję bardzo za propozycję, ale niestety – nic nie znalazłam. Ale na pewno będę Cię odwiedzać w oczekiwaniu na dokładeczki! Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
INGLOT MATRIX nr 323 cień do powiek- cielisty z drobinkami w kolorze srebrnym- zużycie minimalne kod 0599-wypróbowany korektor sensique 2in1-80% szminka rimmel -90% <---jaki to nr? puder rozświetlający w kuleczkach-prawie cały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Proponuję:
INGLOT MATRIX nr 323 cień do powiek- cielisty z drobinkami w kolorze srebrnym- zużycie minimalne kod 0599-wypróbowany korektor sensique 2in1-80% szminka rimmel -90% puder rozświetlający w kuleczkach-prawie cały za L'Oreal, Define-A-Lash - tusz do rzęs, czarny, ok 3/4 Avon, Clearskin, Invisible Blemish Corrector, preparat punktowy, x/7ml Oriflame,Intimate Cream-Krem do higieny intymnej, x/100ml (08.09) ? ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Chciałabym Isadorę i puder Maybelline, jeśli nie chciałabyś tego oddać za róż i krem to może coś dobierz ![]() A róż wyślę Ci w pojemniczku, nie będę przesypywała do struny ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Krem Oriflame mogę Ci dodać gratis jeśli chcesz ![]() Co do kremu nawilżającego to mam mocno nawilżające mleczko do ciała Nivea do skóry bardzo suchej. Mogłabym zrobić sporą odlewkę, z tym, że dysponuję tylko pojemniczkiem 50ml ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Rozumiem, że za odlewkę mogę liczyć na bronzer mayb? Bonie uwzględniłaś tego. No i chcesz gratisowy Oriflame? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Może za te dwie rzeczy:INGLOT MATRIX nr 323 cień do powiek- cielisty z drobinkami w kolorze srebrnym- zużycie minimalne kod 0599-wypróbowany
lakier do paznokci pierre rene-czerwień-80% ? ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Kurcze to szkoda. ![]() To może błyszczyk joko, lakier czerwony i fioletowy? ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Tak, chodzi mi o ten po prawej ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Witam!
Coś u mnie za ujędrniający balsam z masażerem-avon skin so soft-80% modelująco-opalający krem do ciała-avon solutinons-90% (jak nie więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
ujędrniający balsam z masażerem-avon skin so soft-80%
wisiorek-motylek, srebrny, MARKS&SPENCER to mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
podkład w sztyfcie, light beige-70%
baza pod podkład-soraya-około 50% co za to? :P ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- niestety kosmetyki za spodenki to mi sie nie kalkuluje.. ![]()
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś za to?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
A co bys chciala?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za:
z ubran: -rurki z suwakami w nogawkach -kolczyk do pepka -rozowy kardigan -kruczoczarna bbluzke zwykla -szary tshirt ze znakami chinskimi? -pasek na talie szeroki jakby na dwa cienkie paseczki zapinany -wsuwki z kosmetykow: -konturowka czarna -eyeliner czarny -jasno fioletowa kredka -baza pod m akijaz soraya -wszystkie lakiery do paznokci -odzywka wspomagajaca prostowanie -mgielke jablkon i owies -krem dove
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Hm... chyba nie za bardzo by mi sie kalkulowalo dokladanie czegokolwiek. Przykro mi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Raczej nic nie widzę. pozdrawiam!
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nie znalazlam nic dla siebie
pozdrawiam
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Chętnie się wymienię jeżeli masz jakieś koraliki lub półfabrykaty.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16730958koraliki, https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post19817599 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15288899kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380958 książki m/showthread.php?t=383400dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
hej
podoba mi sie u Ciebie: tusz do rzęs z korektorem-atmosphere-wypróbowany jedynie puder w kamieniu, rozświetlająco-brązujący, kolor cinnamon-miss sporty-90% podkład maybelline superstay silky 70% (nie wiem jaki numer bo się zatarł ale mogę zrobić foto)
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
baza jest do wymianki, tylko fotki nie zrobilam
![]() ![]() to co,wymieniamy sie?
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
cos za tusz define-a-lash (to nie l'oreal tylko maybelline
![]() i wspomacz do prostowania wlosow?
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
AVON, elayner czarny w pisaku. 2 razy użyty wczoraj
za ORIFLAME-maseczka Planet Spa Minerały z Morza Martwego -90%? Przepraszam za pomyłkę, reszta rzeczy wymienionych przez Ciebie to rzeczy których sama szukam i niestety nie posiadam. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Interesowałby mnie jeszcze: baza pod podkład-soraya-około 50% Edytowane przez agas39 Czas edycji: 2010-06-20 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
spodobalo mi sie u Ciebie sporo rzeczy m.in.
probki
znajdziesz cos u mnie?
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2010-06-20 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
czekam narazie na odpowiedz jednej wizazanki (jutro ma mi napisac) jesli nie zdecyduje sie to postaram sie coś wybrać
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie blyszczyk eveline
i lakier
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.