|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosenne wietrzenie zbiorów! różności nowe i używane!
przykro mi, ale nic nie znalazłam. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Witaj!
Masz bardzo fajne rzeczy do wymiany.Ach ., te wszystkie smarowidła... Bardzo spodobały mi się: 33. Aquolina Bagno perfumowany płyn do kąpieli poziomkowy Fragolina di Bosco 35. Avon Planet Spa tropikalny krem do rąk z masłem Shea Ale tak mnie kusi jeszcze próbeczka miss dior cherie.... Co powiesz na taką zamianę za moje perfumy i krem AA help? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się książka: Allan i Barbara Pease Dlaczego mężczyźni pragną seksu..., a kobiety potrzebują miłości
Oraz kilka rzeczy na kosmetycznym. Z twojej wish list mam brzoskwiniowy róż Clinique oraz sporo minerałów. Zapraszam do przejrzenia obu wątków.
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Ciao Beatko,
ależ Ty masz cudowne rzeczy! Za wszystkie, które Ci się u mnie podobały chętnie bym wzięła: 15. Oriflame Gloss Berries błyszczyk Blackberry Punch w tubce fioletowy na ustach raczej delikatnie podbija naturalny kolor ust, 12ml użyty kilka razy, ubytek ok 1ml 25. Luksja Fruity Balsam do ciała Melon NOWY NIE UŻYWANY 26. Avon Naturals balsam do ciała Mandarynka i Aloes NOWY nie używany Mam nadzieję, że Cię nie naciągam – jak widzisz ja to jestem nowiutka jak szczypioreczekJ i jeszcze nie czuję co i jak J Pozdrawiam serdecznie, |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się za true glowa:
róż Snuggle i przepraszam za link ale nie wiem który to numerek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1269850148
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja
przyszłam po hurtową wymiankę:
mam nadzieję, że tym razem dojdzie do naszej wymianki
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2010-05-09 o 20:10 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, no, ale wiadomo
nic na siłę - mamy pozbywać się nadmiaru, a nie chomikować kolejne kosmetyki ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Avon profesjonalny ołówek do powiek Jillian Dempsey Diorskin Nude Fluid Foundation, próbka podkładu 1ml kolor 030 medium beige Balsam do ciała Celine Dion Sensational Moment zostało ok 2/3 ze 150ml nawilżający balsamik z mieniącymi sie drobinkami. Avon Planet Spa Himalajskie Jagody Goji odżywcza maska do włosów, świetne opinie na KWC NOWA nie używana Avon Surreal EDT Unikat! John Gray "Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus" stan db Louise Brown Sprzedane wyd. Świat Książki Nowa |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że te słuchawki powinny pasować, to jest to szersze wejście.
Znalazłabyś coś w którymś z moich wątków za nie? Jeszcze u Ciebie podoba mi się: sypki cień APC numer 13, bordo opalizujące na zielono, ślicznie połyskuje na powiece, bardzo trwałe i intensywne, z wymiany, ubytek trudno określić - ok 20-30% ale zostało go jeszcze baaardzo dużo ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
intensive cool fair, nieotwierany sampel to podkład a nie korektor, źle napisałam
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam - nie szukam raczej kryminałów ani romansów....
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
- EDM: sample w oryginalnych pojemniczkach 5ml
- Revlon Colorstay 12 hour eyeshadow paletka cieni Sterling Rose wersja gładka, (nie karbowana) jak nowa, jedynie delikatnie maźnięte kolorki w celu sprawdzenia na dłoni, na oku nie były używane. - stan jak na foto (najchętniej wymienię na inny zestaw kolorystyczny tych cieni) - Dax Perfecta No Problem Bacteria Killer Gruszka Sód Papaja Antytrądzikowy Peeling Enzymatyczny data ważn. 01.2011 użyty jeden raz - cienie kremowe Ruby Rose - paletka
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-05-14 o 10:07 |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
To skoro Ci odpowiadałoby, gdybym przesłała tego 1 w strunie, to się zgadzam
,czyli: odsypka na przetestowanie olive fair Aussie perk me up- sapel, otwarty, ale tylko raz kilka ziarenek wysypałam intensive cool fair, nieotwierany sampel intensive cool fair, sampel 80% w strunie od Ciebie słuchawki z mini jackiem cień apc Z kolczykami się nie kłopocz, bo sama sobie robię ![]() Zaznaczę jeszcze, że ja wysyłam oczywiście pierwsza, bo mam mniej przekupek, Ty wyślesz jak moja dojdzie do Ciebie, z tym, że dopiero we wtorek dam radę wysłać. Jeśli Ci to nie sprawia problemu to zapraszam na pw.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucić Ci do paczuszki gratis trochę skrobii dry flo, czy posiadasz? Bo ja swojej całej przez rok nie zużyję i szkoda, żeby się marnowała, strasznie to wydajne.
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
To bym chciała najbardziej
![]() - Revlon Colorstay 12 hour eyeshadow paletka cieni Sterling Rose wersja gładka, (nie karbowana) jak nowa, jedynie delikatnie maźnięte kolorki w celu sprawdzenia na dłoni, na oku nie były używane. - stan jak na foto (najchętniej wymienię na inny zestaw kolorystyczny tych cieni) A może się się jeszcze skusisz na coś za paletkę Ruby Rose, np na ten balsam malinowy ???
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 38. Avon Surreal EDT Unikat! niespotykany w katalogu data prod z opakowania 27.08.08 Nowy z kartonikiem bez 3 psików ubytek niezauważalny, kategoria kwiatowo-owocowo-leśna ?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za:
Mezczyzni sa z Marsa a Kobiety z Wenus 38. Avon Surreal EDT Unikat! niespotykany w katalogu data prod z opakowania 27.08.08 Nowy z kartonikiem bez 3 psików ubytek niezauważalny, kategoria kwiatowo-owocowo-leśna
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, może cos u mnie za te rzeczy? Bardzo zależy mi szczególnie na golarce
24. Farmona Mus do Ciała Brzoskwinia & Mango, zostało 90% 29. Mydełka Dove Beauty Cream Bar - mydełko Dove klasyczne NOWE Go Fresh - Fresh Touch z ekstraktem ogórka NOWE 40. Wellaflex Stylizacja i odnowa lakier do włosów Mocne utrwalenie (2) 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona (dostałam w prezencie a nie używam lakieru) 41. Shwarzkopf Taft lakier do włosów Volume Power (4) ultra strong w zielonym opakowaniu 250ml NOWY nie używany plomba na przycisku nienaruszona. nieudany prezent j.w. NOWA golarka do ubrań akumulatorowa do ładowania sieciowego na 230V, pracuje na jednym ładowaniu ok pół godziny, spokojnie wystraczy na wyczyszczenie sporego płaszcza na jednym ładowaniu. Mogę oddać bo kupiłam dwie, jednej używam już pół roku i jest świetna. EDM: sample w oryginalnych pojemniczkach 5ml jedynie sprawdziłam ich kolory * róż Snuggle * korektor Mint na zaczerwienienia * korektor Pearl Beige |
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
hej interesuje mnie peeling enzymatyczny i pomadka . L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor New Bargain 240 nowy tester jw
lub 11. L'Oreal Color Riche Made for Me Blush kolor Silk Bargain 231 nowy tester jw
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
korektor Mint na zaczerwienienia za cos u mnie?
|
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie? ;*
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Dziennik Nimfomanki?
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Spodobała mi się u Ciebie golarka do ubrań, ale nie dam rady być w Rzeszowie;( Rozważyłabyś solidne zapakowanie i wysłanie pocztą? Jeżeli Ci się oczywiście coś u mnie spodoba
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

przyszłam po hurtową wymiankę:

???