Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-13, 17:31   #61
TajemniczaPanna
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)

Cytat:
Napisane przez Zakochanaaaa Pokaż wiadomość
A z fizyki to mam jeszcze gorszego.Hanibal na niego gadamy To jest POTWÓR ! U niego na lekcjach wszyscy siedzą cichutko nawet kaszlnąć się boją.Masakra. Ogólnie fizyka nie jest najgorszym przedmiotem,ale ten faceet.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Kurcze ja też bym chciała iść na lekcje tańca.Jakiegokolwiek, ale nie mam na to kasy
no fizyka to traagedia niestety istnieje taki przedmiot

ja też

http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgu6bdhq6kejmx.png

TajemniczaPanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:08   #62
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977
Konto usunięte

hmm... współczuję Wam takich nauczycieli. ja na szczęście mam super panią od matmy kólko jest 2 lub 3 razy w tygodniu, na sprawdzianach chodzi i nam podpowiada a dewiza naszego pana od fizy to "nauka przez zabawę" i z fizy mam 4/5
6291cc2e5cca5cd6ab177e5efe4c5e0758342977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 19:09   #63
NattiTt
Wtajemniczenie

A ja mam świetną nauczycielkę fizyki. Miła, dobrze tłumaczy... Ja akurat z fizyką radzę sobie b. dobrze, więc bd miała z nią lekcję więcej: zaprosiła mnie na zajęcia przygotowywujące na olimpiday O.o oprócz mnie jest jeszcze dziewczyna z innej klasy. Znów jestem choleeernie wyczerpana po hip hopie.

Zakochanaaaa : na youtubie są filmiki typu step by step - uczą cię tańca Sama oglądałam jeden. Moja przyjaciółka ogląda filmiki i do nich tańczy, tym co nie mają kasy pokazujemy kroki, jakieś ćwiczenia. Ogólnie - trzeba chcieć
NattiTt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-13, 20:39   #64
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TajemniczaPanna Pokaż wiadomość
No to hm mam na imię Angelika .Interesuje się tańcem od 3 klasy ale wiem że nie spełni się moje marzenie pójścia na jakieś zajęcia taneczne .Kocham muzykę bo ona jest dla mnie wszystkim .Raz pisałam piosenki i wiersze .Ale przestałam na początku gimnazjum .Jestem ogólnie uczuciową osobą którą łatwo można zranić
coś jeszcze ?
eej, chcieć to móc! Natti ci dobrze podpowiedziała, poszukaj na youtubie jakichś fajnych układów, przedstaw jakis z kolezankami na jekiejś imprezie w szkole, a w końcu ktoś cie doceni i kto wie, moze coś zaproponuje. uwierz w siebie!

Cytat:
Można ?

Jestem Klaudia.Imienia nie znosze. Nie mam żadnych przezwisk . Ucze się średnio. Matma i fizyka kompletnie mi nie idą . Kocham taniec , kocham muzyke [chciałabym spiewac, ale nie mam głosu ] . Nieszczęśliwie zakochana w przyjacielu . Uwielbiam język angielski . Bardzo,bardzo łatwo mnie zranić . Hmmm .
kochanie!

Cytat:
Napisane przez znikajac Pokaż wiadomość
anoreksja z epizodami bulimii

ojeej, to faktycznie musi być ciężko.

matko boska, dzisiaj przez godzine gadałam z księdzem. matko boska, taki z niego czubek ze szok. nie dość, że ciągle chodzi i sie śmieje, to jeszcze dziś zaczął coś gadać o Lady Gadze, o cheerleaderkach, a w końcu z koleżanką zapytałyśmy go, czy miał dziewczyne. i sie rozgadał nt. tego, jaka była, jakie lubi i w ogole. myslałam, że padnę ze śmiechu.
i jescze dzis grałam w tenisaa.. wszystko mnie teraz boli, pewnie jutro nie będę mogła się ruszyć. ktoś umie w to w ogole grać? ja już w miare ograniam o co tam chodzi.
Stary 2010-05-13, 20:55   #65
NattiTt
Wtajemniczenie

Ooo, ja też bd miała jutro starszne zakwasy, ale coż xd

Zazdrszczę księdza- mój w szkole starszszny...

A co do tenisa - mam kort za domem (mieszkam w małej miejscowości agroturystycznej - rodzice mają byznes) ale mało gram. Byłam na obozie tenisowym, z niestety niezbyt dobrą kadrą i się zniechęciłam :C
Stary 2010-05-13, 20:58   #66
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NattiTt Pokaż wiadomość
Ooo, ja też bd miała jutro starszne zakwasy, ale coż xd

Zazdrszczę księdza- mój w szkole starszszny...

A co do tenisa - mam kort za domem (mieszkam w małej miejscowości agroturystycznej - rodzice mają byznes) ale mało gram. Byłam na obozie tenisowym, z niestety niezbyt dobrą kadrą i się zniechęciłam :C
ja wczoraj zaczęłam grać, dzisiaj nawet udawało mi sie trafiać w piłkę. co prawda jeszcze mi nie wychodzi perfekcyjnie, ale pracuję nad tym.
nie zniechęcaj się, jeśli masz miejsce i możliwości to super, też tak chcę. o każdej porze dnia i noce możesz sobie wyjść i pograć.
Stary 2010-05-13, 23:10   #67
Zakochanaaaa
Zakorzenienie

NattiTt- no to też jakiś pomysł jest .

zazdroszcze Wam takich nauczycieli .

Vicky kotek próbowałam też raz z tenisem. Nawet prawidłowo rakiety nie umiem trzymać xd

Zakochanaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-14, 14:01   #68
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
znikajac
Tajemnicza

Ta baba jest taka upierdliwa.Uczy nas .I to bardzoo. U niej trzeba umieć, albo jest się zerem . Jeśli czegoś nie rozumiesz tzn że jej nie szanujesz, że nie czytasz notatke, że nic nie robisz.Takie wredne babskoo . Po za tym twierdzi,że nasze gimnazjum jest najgorsze,że są tu same tłuki a w innych miejscach młodzież chodzi jak w zegarku .Grrrr . Wychodzi mi wg niej 1 na 2 .
Moje oceny :2 4 2 1 3 1 .
chciałam już zacząc coś poprawać, ale sie rozchorowałam ;/
o rety, współczuję, a tak pozatym to według mnie 2 powinnaś mieć gwarantowane a jakbyś poprawiła te jedynki to nawet 3 mogłabyś spokojnie mieć i raczej moja (surowa) nauczycielka matematyki też by tak uważała

Cytat:
Napisane przez TajemniczaPanna Pokaż wiadomość
ja w Krakowie ; )
ale jakoś nie ma chyba u mnie darmowych lekcji
ejjjj, musisz się przejść po Krakowie i poszukać, serio
w takim mieście na pewno się coś znajdzie... jak nie darmowe to bardzo tanie, może akurat

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky_ Pokaż wiadomość
eej, chcieć to móc! Natti ci dobrze podpowiedziała, poszukaj na youtubie jakichś fajnych układów, przedstaw jakis z kolezankami na jekiejś imprezie w szkole, a w końcu ktoś cie doceni i kto wie, moze coś zaproponuje. uwierz w siebie!
właśnieeee

ojeej, to faktycznie musi być ciężko. nooo i jest ;( ale wierzę że będzie lepiej, kiedyś tam ..

matko boska, dzisiaj przez godzine gadałam z księdzem. matko boska, taki z niego czubek ze szok. nie dość, że ciągle chodzi i sie śmieje, to jeszcze dziś zaczął coś gadać o Lady Gadze, o cheerleaderkach, a w końcu z koleżanką zapytałyśmy go, czy miał dziewczyne. i sie rozgadał nt. tego, jaka była, jakie lubi i w ogole. myslałam, że padnę ze śmiechu.
i jescze dzis grałam w tenisaa.. wszystko mnie teraz boli, pewnie jutro nie będę mogła się ruszyć. ktoś umie w to w ogole grać? ja już w miare ograniam o co tam chodzi.
hahah, fajny ksiądz ;D My mamy nowego od tego roku szkolnego, ale jak ma dobry humor to jest fajny - można z nim pogadać i się pośmiać. Ale mimo tego nie pałam do niego sympatią, nazwał mnie raz bez powodu szatanistką opowiadał o tym, że jakaś dziewczyna mówiła mu to i to na spowiedzi, potem mówił, że wyznanie tajemnicy spowiedzi polega na tym że powie się np. Karolina powiedziała mi na spowiedzi, że (...) - mi się jednak wydaje że tak czy siak nie powinien mówić kto i co mu mówił ... no ale. Niestety. W tym tygodniu nie mieliśmy z nim lekcji, bo zmarł proboszcz - którego lubiłam... Jakoś specjalnie wierząca nie byłam/nie jestem (...? sama już nie wiem), ale proboszcza lubiłam i zawsze tylko do niego do spowiedzi chodziłam - teraz nie wiem do kogo będę chodzić A miałam w planach pójść ;d

w tenisa chyba nie grałam, chociaż nie jestem pewna
ehhh, ja za to wczoraj na wfie musiałam przebiec 25 kółek...na czas i na ocene. Co prawda 6 dostałam (każdy dostał ), ale... nie uważacie, że to trochę bez sensu? ;/ Biegać się powinno wg. jakiegoś planu, a nie - 40 minut - bo tyle ma trwać lekcja wfu, i bez picia, żebym nie miała jak oddychać ;/ i bez odrobiny odpoczynku (chyba że jako odpoczynek liczy się kółko marszu po 25 kólkach biegu ) .

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-14, 16:40   #69
Zakochanaaaa
Zakorzenienie

znikając-no mówie,że ta baba ma z głową .
Co do wf- u ..... tak marsz to odpoczynek aczkolwiek ja jestem w klasie sportowej , mało biegamy,nauczyciel skupia się raczej na grach . Po za tym na podwórku robi nam 3 minutowe przerwy i picie możemy mieć zawsze na sali .

Stary 2010-05-15, 14:14   #70
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
NattiTt- no to też jakiś pomysł jest .

zazdroszcze Wam takich nauczycieli .

Vicky kotek próbowałam też raz z tenisem. Nawet prawidłowo rakiety nie umiem trzymać xd
a myślisz ze ja umiem?!

Cytat:
o rety, współczuję, a tak pozatym to według mnie 2 powinnaś mieć gwarantowane a jakbyś poprawiła te jedynki to nawet 3 mogłabyś spokojnie mieć i raczej moja (surowa) nauczycielka matematyki też by tak uważała

hahah, fajny ksiądz ;D My mamy nowego od tego roku szkolnego, ale jak ma dobry humor to jest fajny - można z nim pogadać i się pośmiać. Ale mimo tego nie pałam do niego sympatią, nazwał mnie raz bez powodu szatanistką opowiadał o tym, że jakaś dziewczyna mówiła mu to i to na spowiedzi, potem mówił, że wyznanie tajemnicy spowiedzi polega na tym że powie się np. Karolina powiedziała mi na spowiedzi, że (...) - mi się jednak wydaje że tak czy siak nie powinien mówić kto i co mu mówił ... no ale. Niestety. W tym tygodniu nie mieliśmy z nim lekcji, bo zmarł proboszcz - którego lubiłam... Jakoś specjalnie wierząca nie byłam/nie jestem (...? sama już nie wiem), ale proboszcza lubiłam i zawsze tylko do niego do spowiedzi chodziłam - teraz nie wiem do kogo będę chodzić A miałam w planach pójść ;d

w tenisa chyba nie grałam, chociaż nie jestem pewna
ehhh, ja za to wczoraj na wfie musiałam przebiec 25 kółek...na czas i na ocene. Co prawda 6 dostałam (każdy dostał ), ale... nie uważacie, że to trochę bez sensu? ;/ Biegać się powinno wg. jakiegoś planu, a nie - 40 minut - bo tyle ma trwać lekcja wfu, i bez picia, żebym nie miała jak oddychać ;/ i bez odrobiny odpoczynku (chyba że jako odpoczynek liczy się kółko marszu po 25 kólkach biegu ) .
no własnie. 2 powinnas miec z palcem w nosie.
ja swojegio proboszcza nie lubie, denerwuje mnie strasznie. chociaz kiedys byl u nas na rekolekcje taki jeden, ktory czepial sie ludzi ze jak ida do komuni to nie mają zlozonych rąk. to było straaszne.
matko kochana, 25 kółek?! ja po sześciu dysze jak po maratonie.
Stary 2010-05-15, 20:04   #71
Zakochanaaaa
Zakorzenienie

ja mam fajnego wikarego - uczy mnie religii i prowadzi oaze. Jest b. zabawny i w ogóle. a proboszcza nie lubie - faworyzuje dzieczyny,jest zboczony i w ogóle taki nijaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-15, 20:30   #72
NattiTt
Wtajemniczenie

Mam taaką awersję do biegania... Po 6 kółkach to ja nie wstaję Ale my biegamy po pełnowymiarowych boiskach. Nie lubię biegać, nie umiem szybko biegać i oszukuję na bieganiu na wf Jesli chodzi o grę, to mogę od bramki do bramki biegać w nieeskończoność, bez picia. Ale takie kółeczka bez sensu to ja dziękuję.
Stary 2010-05-15, 21:02   #73
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
a myślisz ze ja umiem?!

no własnie. 2 powinnas miec z palcem w nosie.
ja swojegio proboszcza nie lubie, denerwuje mnie strasznie. chociaz kiedys byl u nas na rekolekcje taki jeden, ktory czepial sie ludzi ze jak ida do komuni to nie mają zlozonych rąk. to było straaszne.
matko kochana, 25 kółek?! ja po sześciu dysze jak po maratonie.
no, a ja już po jednym ale z wodą daję radę, i w swoim tempie na wf nie...

Cytat:
ja mam fajnego wikarego - uczy mnie religii i prowadzi oaze. Jest b. zabawny i w ogóle. a proboszcza nie lubie - faworyzuje dzieczyny,jest zboczony i w ogóle taki nijaki

hyhyhy, trzeba go oskarżyć o pedofilię :/

aaa, jeszcze co do tego biegania, to mam zakwasy w dalszym ciągu, a łłłłł ćććććć.
Jutro mam wolną chatę gdzieś do południa od 9 rano, wbijacie? xD

Edytowane przez znikajac
Czas edycji: 2010-05-15 o 21:03
Stary 2010-05-15, 21:49   #74
NattiTt
Wtajemniczenie

Ja chętnie, pierwszy weekend od wakacji mam wolny i nic nie robię nawet nie zdjęłam dziś piżamy, mimo odwiedzin koleżanki xd Dopiero teraz się przebrałam, przymierzam kostium z h&m. i kurde, zawsze mój biust wygląda nie tak jak chcę :/
Stary 2010-05-15, 21:56   #75
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chętnie, pierwszy weekend od wakacji mam wolny i nic nie robię nawet nie zdjęłam dziś piżamy, mimo odwiedzin koleżanki xd Dopiero teraz się przebrałam, przymierzam kostium z h&m. i kurde, zawsze mój biust wygląda nie tak jak chcę :/
to wpadaj ;D
ja często jak nie chodze do szkoły to siedze w piżamie/szlafroku
ale dzisiaj się ubrałam potem przebrałam bo miałam jechać na zakupy, ale w efekcie nie pojechałam.
Kostiumy w H&Mie są śliczne, ale nie mam jak się wybrać tam... najbliżej mam 60-80 km od swojego miasta, co prawda będę tam w środę, ale do H&Mu nie zajadę.
Czemu nie wygląda tak jak chcesz? za mały, za duży? xD dojrzyj inne zalety w swoim ciele, a na biust nie zwracaj uwagi

idę chyba spać, nie mam wody ciepłej! tzn. grzeje się, ale jestem taka zmęczona, że już chyba nie wstanę jak się zagrzeje idę się położyć, może będzie mi wystarczyć drzemka..emmm...obyy

dobranoc

Stary 2010-05-15, 22:40   #76
Zakochanaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

hyhyhy, trzeba go oskarżyć o pedofilię :/

xD

żebyś widziała !

Stary 2010-05-16, 09:35   #77
NattiTt
Wtajemniczenie

No, wezmę taxi, przelecę ze śląskiego na zachodniopomorskie w 3 min

Biust mam w rozmiarze coś około 75D lub 80C, zależy. Ale w ogóle nie układa się jak chcę, nie ma w nich nic ładnego oprócz rozmiaru. Wogóle nie mają tego czegoś. No i z racji, że zaczęły mi rosnąć gdy byłam w 5 klasie podstawówki, i to dość gwałtownie, a nie umiałam wtedy o nie zadbać, mam na nich rozstępy. Grr, paskudztwo! A co do zalet mojego ciała, to ich nie ma :/ Mam coś poniżej 180 i nie jestem szczupła. Prawdę mówiąc, jestem gruba ;( Niedługo wstawię swoje zdjęcie na wieszak w tym właśnie kostiumie, tylko go troszkę przerobię (jest bez ramiączek, a dla mnie to kiepskie rozwiązanie, bo średnio trzyma).

Ja już się tak poprzestawiałam, że nie ważne czy pójdę spać o 21 czy 2, wstaję w okolicach 9. Wrr :/
Stary 2010-05-16, 09:50   #78
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:

Biust mam w rozmiarze coś około 75D lub 80C, zależy. Ale w ogóle nie układa się jak chcę, nie ma w nich nic ładnego oprócz rozmiaru. Wogóle nie mają tego czegoś. No i z racji, że zaczęły mi rosnąć gdy byłam w 5 klasie podstawówki, i to dość gwałtownie, a nie umiałam wtedy o nie zadbać, mam na nich rozstępy. Grr, paskudztwo! A co do zalet mojego ciała, to ich nie ma :/ Mam coś poniżej 180 i nie jestem szczupła. Prawdę mówiąc, jestem gruba ;( Niedługo wstawię swoje zdjęcie na wieszak w tym właśnie kostiumie, tylko go troszkę przerobię (jest bez ramiączek, a dla mnie to kiepskie rozwiązanie, bo średnio trzyma).

Ja już się tak poprzestawiałam, że nie ważne czy pójdę spać o 21 czy 2, wstaję w okolicach 9. Wrr :/
"łożesz" kurde u mnie w rodzinie wszyscy mają duże piersi, ale mi tak nie urosną (na szczęście, nie widzę siebie z dużymi ). Ja mam rozstęp na brzuchu, od diet ale z czasem mi zniknie :P oby. A jakieś kremy na te rozstępy używasz? Zawsze można spróbować zwalczyć.
Masz prawie 180 cm wzrostu?!?!?!?!?!?!?!?!! jeeenyyyy, zazdroszczę bzdury gadasz, na pewno nie jesteś! ok, wstawiaj i dawaj linka

Stary 2010-05-16, 12:27   #79
Konto usunięte

a ja sobie dzisiaj wstaje z łóżka a tu woda! znowu zalało mój pokój. Dobrze że mam kompa chociaz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 12:35   #80
znikajac
Zakorzenienie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934059 3]a ja sobie dzisiaj wstaje z łóżka a tu woda! znowu zalało mój pokój. Dobrze że mam kompa chociaz[/QUOTE]
jak to zalało?

Stary 2010-05-16, 12:44   #81
NattiTt
Wtajemniczenie

Współczucie Justyna. Gdyby mi pokój zalało, to by był klops bo mam 30% ciuchów na podłodze xd

Znikajac: Serio jestem Co do kremów mam z Kozmetika Afrdita, ale oczywiście mi się nigdy nie chce Wykorzystałam już tubkę pharmaceris i dupa. Są jeszcze czerwone, od 3 lat i tyle z tego mam :/

Co do wieszaka: jak znajdę aparat, to cyknę fotę, ale troszkę przerobię w fotoszopie, jak już mam oryg to nech się przeda xd
Stary 2010-05-16, 12:53   #82
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taaką awersję do biegania... Po 6 kółkach to ja nie wstaję Ale my biegamy po pełnowymiarowych boiskach. Nie lubię biegać, nie umiem szybko biegać i oszukuję na bieganiu na wf Jesli chodzi o grę, to mogę od bramki do bramki biegać w nieeskończoność, bez picia. Ale takie kółeczka bez sensu to ja dziękuję.
ja też, bez sensu sie tak kręcić w kółku nie wiadomo po co.

Cytat:

no bo wiesz, jak nigdy nie uprawiał seksu to sie teraz na biednych nastolatkach wyżywa.

Cytat:

jasna dupa, dziewczyno! ty nie narzekaj na swoją sylwetkę, jakbym miała prawie 180 to chybabym ze szcześcia ze skóry wyszła. o biuście już nawet nie wspomnę. w ogóle słyszałam, że wielkość biustu sie odziedzicza po babciach, ale u mnie sie nie sprawdza bo moje obie babcie są strasznie wielkie w tym miejscu, a ja niezupełnie.
wiesz co ,najlepsze kremy to takie dla kobiet w ciąży, moja siostra kiedyś takiego używała i jej przeszło bo też miałą rozstępy. ja mam rozstępy na udach, masakra.
Stary 2010-05-16, 13:10   #83
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
Współczucie Justyna. Gdyby mi pokój zalało, to by był klops bo mam 30% ciuchów na podłodze xd

Znikajac: Serio jestem Co do kremów mam z Kozmetika Afrdita, ale oczywiście mi się nigdy nie chce Wykorzystałam już tubkę pharmaceris i dupa. Są jeszcze czerwone, od 3 lat i tyle z tego mam :/

Co do wieszaka: jak znajdę aparat, to cyknę fotę, ale troszkę przerobię w fotoszopie, jak już mam oryg to nech się przeda xd
musisz mieć porządeczek w pokoju
A tam gadasz! Niech Ci się zachce, bo potem może być już za późno. Ja też mam czerwony rozstęp
Okkkk, czekamY

Cytat:
ja też, bez sensu sie tak kręcić w kółku nie wiadomo po co.

no bo wiesz, jak nigdy nie uprawiał seksu to sie teraz na biednych nastolatkach wyżywa.

jasna dupa, dziewczyno! ty nie narzekaj na swoją sylwetkę, jakbym miała prawie 180 to chybabym ze szcześcia ze skóry wyszła. o biuście już nawet nie wspomnę. w ogóle słyszałam, że wielkość biustu sie odziedzicza po babciach, ale u mnie sie nie sprawdza bo moje obie babcie są strasznie wielkie w tym miejscu, a ja niezupełnie.
wiesz co ,najlepsze kremy to takie dla kobiet w ciąży, moja siostra kiedyś takiego używała i jej przeszło bo też miałą rozstępy. ja mam rozstępy na udach, masakra.
no jak to po co, żeby kondychę złapać (tak, oczywiście na wfie sobie ją złapię/poprawię)
kto go tam wie, może sam był molestowany kiedyś... przez co teraz robi/próbuje robić to samo
Moje obydwie babcie mają małe piersi xD więc może się sprawdza?
Ja mam na udach i na pośladkach ale to chyba cellulit co tam, mam za swoje (czyt. za nieprawidłowe odżywianie)

Stary 2010-05-16, 14:07   #84
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
musisz mieć porządeczek w pokoju
A tam gadasz! Niech Ci się zachce, bo potem może być już za późno. Ja też mam czerwony rozstęp
Okkkk, czekamY

no jak to po co, żeby kondychę złapać (tak, oczywiście na wfie sobie ją złapię/poprawię)
kto go tam wie, może sam był molestowany kiedyś... przez co teraz robi/próbuje robić to samo
Moje obydwie babcie mają małe piersi xD więc może się sprawdza?
Ja mam na udach i na pośladkach ale to chyba cellulit co tam, mam za swoje (czyt. za nieprawidłowe odżywianie)
ale wiesz, gdyby był molestowany to penwie nie chciałby robic tego samego teraz. chyba ze mu sie wczesniej pododbało, ale teraz to sie nazwya molestowanie.
no widzisz, trzeba było jeść jak człowiek.
Stary 2010-05-16, 14:14   #85
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
ale wiesz, gdyby był molestowany to penwie nie chciałby robic tego samego teraz. chyba ze mu sie wczesniej pododbało, ale teraz to sie nazwya molestowanie.
no widzisz, trzeba było jeść jak człowiek.
różnie jest, słyszałam o takich, co byli molestowani, a potem sami molestowali
eh, gdybym mogła cofnąć czas.

Stary 2010-05-16, 14:25   #86
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
różnie jest, słyszałam o takich, co byli molestowani, a potem sami molestowali
eh, gdybym mogła cofnąć czas.
tak czy tak to jest bez sensu. kurde, jacyś niewyżyci.
najważniejsze żebyś teraz normalnie jadła to może się ustatkuje.
Stary 2010-05-16, 16:12   #87
znikajac
Zakorzenienie

Cytat:
tak czy tak to jest bez sensu. kurde, jacyś niewyżyci.
najważniejsze żebyś teraz normalnie jadła to może się ustatkuje.
noo moj jadłospis będzie teraz z dnia na dzień coraz lepszy mam nadzieję ale sprawa jedzenia i tak jest sprawą drugorzędną, najważniejsze to uwolnić psychikę od EDwarda ;p

Stary 2010-05-16, 17:07   #88
Konto usunięte

mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/
Stary 2010-05-16, 17:28   #89
znikajac
Zakorzenienie

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934756 8]mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/[/QUOTE]
o kurde, współczuję

Stary 2010-05-16, 20:55   #90
vicky_
Zakorzenienie

Cytat:
noo moj jadłospis będzie teraz z dnia na dzień coraz lepszy mam nadzieję ale sprawa jedzenia i tak jest sprawą drugorzędną, najważniejsze to uwolnić psychikę od EDwarda ;p
to powodzenia.

[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934756 8]mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/[/QUOTE]

matko, dobrze że ja mieszkam na 2. piętrze więc mi to nie grozi.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości