|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze się nie znamy, ale wkrótce się poznamy... rocznik '96 ;)
Cytat:
ja też
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
hmm... współczuję Wam takich nauczycieli.
ja na szczęście mam super panią od matmy kólko jest 2 lub 3 razy w tygodniu, na sprawdzianach chodzi i nam podpowiada a dewiza naszego pana od fizy to "nauka przez zabawę" i z fizy mam 4/5
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam świetną nauczycielkę fizyki. Miła, dobrze tłumaczy... Ja akurat z fizyką radzę sobie b. dobrze, więc bd miała z nią lekcję więcej: zaprosiła mnie na zajęcia przygotowywujące na olimpiday O.o oprócz mnie jest jeszcze dziewczyna z innej klasy. Znów jestem choleeernie wyczerpana po hip hopie.
Zakochanaaaa : na youtubie są filmiki typu step by step - uczą cię tańca Sama oglądałam jeden. Moja przyjaciółka ogląda filmiki i do nich tańczy, tym co nie mają kasy pokazujemy kroki, jakieś ćwiczenia. Ogólnie - trzeba chcieć
|
|
|
|
#64 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natti ci dobrze podpowiedziała, poszukaj na youtubie jakichś fajnych układów, przedstaw jakis z kolezankami na jekiejś imprezie w szkole, a w końcu ktoś cie doceni i kto wie, moze coś zaproponuje. uwierz w siebie! ![]() Cytat:
![]() ojeej, to faktycznie musi być ciężko. ![]() matko boska, dzisiaj przez godzine gadałam z księdzem. matko boska, taki z niego czubek ze szok. nie dość, że ciągle chodzi i sie śmieje, to jeszcze dziś zaczął coś gadać o Lady Gadze, o cheerleaderkach, a w końcu z koleżanką zapytałyśmy go, czy miał dziewczyne. i sie rozgadał nt. tego, jaka była, jakie lubi i w ogole. myslałam, że padnę ze śmiechu. ![]() i jescze dzis grałam w tenisaa.. wszystko mnie teraz boli, pewnie jutro nie będę mogła się ruszyć. ktoś umie w to w ogole grać? ja już w miare ograniam o co tam chodzi.
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo, ja też bd miała jutro starszne zakwasy, ale coż xd
Zazdrszczę księdza- mój w szkole starszszny... A co do tenisa - mam kort za domem (mieszkam w małej miejscowości agroturystycznej - rodzice mają byznes) ale mało gram. Byłam na obozie tenisowym, z niestety niezbyt dobrą kadrą i się zniechęciłam :C |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda jeszcze mi nie wychodzi perfekcyjnie, ale pracuję nad tym. ![]() nie zniechęcaj się, jeśli masz miejsce i możliwości to super, też tak chcę. o każdej porze dnia i noce możesz sobie wyjść i pograć.
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
NattiTt- no to też jakiś pomysł jest .
![]() zazdroszcze Wam takich nauczycieli . Vicky kotek próbowałam też raz z tenisem. Nawet prawidłowo rakiety nie umiem trzymać xd
|
#68 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbyś poprawiła te jedynki to nawet 3 mogłabyś spokojnie mieć i raczej moja (surowa ) nauczycielka matematyki też by tak uważałaCytat:
w takim mieście na pewno się coś znajdzie... jak nie darmowe to bardzo tanie, może akurat ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
opowiadał o tym, że jakaś dziewczyna mówiła mu to i to na spowiedzi, potem mówił, że wyznanie tajemnicy spowiedzi polega na tym że powie się np. Karolina powiedziała mi na spowiedzi, że (...) - mi się jednak wydaje że tak czy siak nie powinien mówić kto i co mu mówił ... no ale. Niestety. ![]() W tym tygodniu nie mieliśmy z nim lekcji, bo zmarł proboszcz - którego lubiłam... Jakoś specjalnie wierząca nie byłam/nie jestem (...? sama już nie wiem), ale proboszcza lubiłam i zawsze tylko do niego do spowiedzi chodziłam - teraz nie wiem do kogo będę chodzić A miałam w planach pójść ;dw tenisa chyba nie grałam, chociaż nie jestem pewna ![]() ehhh, ja za to wczoraj na wfie musiałam przebiec 25 kółek...na czas i na ocene. Co prawda 6 dostałam (każdy dostał ), ale... nie uważacie, że to trochę bez sensu? ;/ Biegać się powinno wg. jakiegoś planu, a nie - 40 minut - bo tyle ma trwać lekcja wfu, i bez picia, żebym nie miała jak oddychać ;/ i bez odrobiny odpoczynku (chyba że jako odpoczynek liczy się kółko marszu po 25 kólkach biegu ) .
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
znikając-no mówie,że ta baba ma z głową .
Co do wf- u ..... tak marsz to odpoczynek aczkolwiek ja jestem w klasie sportowej , mało biegamy,nauczyciel skupia się raczej na grach . Po za tym na podwórku robi nam 3 minutowe przerwy i picie możemy mieć zawsze na sali .
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja swojegio proboszcza nie lubie, denerwuje mnie strasznie. chociaz kiedys byl u nas na rekolekcje taki jeden, ktory czepial sie ludzi ze jak ida do komuni to nie mają zlozonych rąk. to było straaszne. ![]() matko kochana, 25 kółek?! ja po sześciu dysze jak po maratonie.
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam fajnego wikarego - uczy mnie religii i prowadzi oaze. Jest b. zabawny i w ogóle.
a proboszcza nie lubie - faworyzuje dzieczyny,jest zboczony i w ogóle taki nijaki
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam taaką awersję do biegania... Po 6 kółkach to ja nie wstaję
Ale my biegamy po pełnowymiarowych boiskach. Nie lubię biegać, nie umiem szybko biegać i oszukuję na bieganiu na wf Jesli chodzi o grę, to mogę od bramki do bramki biegać w nieeskończoność, bez picia. Ale takie kółeczka bez sensu to ja dziękuję.
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wf nie...Cytat:
![]() aaa, jeszcze co do tego biegania, to mam zakwasy w dalszym ciągu, a łłłłł ćććććć. Jutro mam wolną chatę gdzieś do południa od 9 rano, wbijacie? xD
Edytowane przez znikajac Czas edycji: 2010-05-15 o 21:03 |
||
|
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chętnie, pierwszy weekend od wakacji mam wolny i nic nie robię
nawet nie zdjęłam dziś piżamy, mimo odwiedzin koleżanki xd Dopiero teraz się przebrałam, przymierzam kostium z h&m. i kurde, zawsze mój biust wygląda nie tak jak chcę :/
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja często jak nie chodze do szkoły to siedze w piżamie/szlafroku ![]() ale dzisiaj się ubrałam potem przebrałam bo miałam jechać na zakupy, ale w efekcie nie pojechałam.Kostiumy w H&Mie są śliczne, ale nie mam jak się wybrać tam... najbliżej mam 60-80 km od swojego miasta, co prawda będę tam w środę, ale do H&Mu nie zajadę. Czemu nie wygląda tak jak chcesz? za mały, za duży? xD dojrzyj inne zalety w swoim ciele, a na biust nie zwracaj uwagi ![]() ![]() idę chyba spać, nie mam wody ciepłej! tzn. grzeje się, ale jestem taka zmęczona, że już chyba nie wstanę jak się zagrzeje idę się położyć, może będzie mi wystarczyć drzemka..emmm...obyy ![]() dobranoc
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
No, wezmę taxi, przelecę ze śląskiego na zachodniopomorskie w 3 min
![]() Biust mam w rozmiarze coś około 75D lub 80C, zależy. Ale w ogóle nie układa się jak chcę, nie ma w nich nic ładnego oprócz rozmiaru. Wogóle nie mają tego czegoś. No i z racji, że zaczęły mi rosnąć gdy byłam w 5 klasie podstawówki, i to dość gwałtownie, a nie umiałam wtedy o nie zadbać, mam na nich rozstępy. Grr, paskudztwo! A co do zalet mojego ciała, to ich nie ma :/ Mam coś poniżej 180 i nie jestem szczupła. Prawdę mówiąc, jestem gruba ;( Niedługo wstawię swoje zdjęcie na wieszak w tym właśnie kostiumie, tylko go troszkę przerobię (jest bez ramiączek, a dla mnie to kiepskie rozwiązanie, bo średnio trzyma). Ja już się tak poprzestawiałam, że nie ważne czy pójdę spać o 21 czy 2, wstaję w okolicach 9. Wrr :/ |
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w rodzinie wszyscy mają duże piersi, ale mi tak nie urosną (na szczęście, nie widzę siebie z dużymi ). Ja mam rozstęp na brzuchu, od diet ale z czasem mi zniknie :P oby. A jakieś kremy na te rozstępy używasz? Zawsze można spróbować zwalczyć. Masz prawie 180 cm wzrostu?!?!?!?!?!?!?!?!! jeeenyyyy, zazdroszczę ok, wstawiaj i dawaj linka
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
a ja sobie dzisiaj wstaje z łóżka a tu woda! znowu zalało mój pokój. Dobrze że mam kompa chociaz
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934059 3]a ja sobie dzisiaj wstaje z łóżka a tu woda! znowu zalało mój pokój. Dobrze że mam kompa chociaz
[/QUOTE]jak to zalało?
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Współczucie Justyna. Gdyby mi pokój zalało, to by był klops bo mam 30% ciuchów na podłodze xd
Znikajac: Serio jestem Co do kremów mam z Kozmetika Afrdita, ale oczywiście mi się nigdy nie chce Wykorzystałam już tubkę pharmaceris i dupa. Są jeszcze czerwone, od 3 lat i tyle z tego mam :/Co do wieszaka: jak znajdę aparat, to cyknę fotę, ale troszkę przerobię w fotoszopie, jak już mam oryg to nech się przeda xd |
|
|
|
#82 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ty nie narzekaj na swoją sylwetkę, jakbym miała prawie 180 to chybabym ze szcześcia ze skóry wyszła. o biuście już nawet nie wspomnę. w ogóle słyszałam, że wielkość biustu sie odziedzicza po babciach, ale u mnie sie nie sprawdza bo moje obie babcie są strasznie wielkie w tym miejscu, a ja niezupełnie. wiesz co ,najlepsze kremy to takie dla kobiet w ciąży, moja siostra kiedyś takiego używała i jej przeszło bo też miałą rozstępy. ja mam rozstępy na udach, masakra.
|
|
#83 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tam gadasz! Niech Ci się zachce, bo potem może być już za późno. Ja też mam czerwony rozstęp ![]() Okkkk, czekamY ![]() Cytat:
kto go tam wie, może sam był molestowany kiedyś... przez co teraz robi/próbuje robić to samo ![]() Moje obydwie babcie mają małe piersi xD więc może się sprawdza? Ja mam na udach i na pośladkach ale to chyba cellulit co tam, mam za swoje (czyt. za nieprawidłowe odżywianie )
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze mu sie wczesniej pododbało, ale teraz to sie nazwya molestowanie. no widzisz, trzeba było jeść jak człowiek.
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh, gdybym mogła cofnąć czas.
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najważniejsze żebyś teraz normalnie jadła to może się ustatkuje.
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprawa jedzenia i tak jest sprawą drugorzędną, najważniejsze to uwolnić psychikę od EDwarda ;p
|
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934756 8]mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/[/QUOTE]
o kurde, współczuję
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;1934756 8]mnie zalewa co roku. mam pół metra wody w pokoju. nawet nie wiem czy to woda czy coś z kanalizacji.droga wygląda jak rzeka. już nie mam siły:/[/QUOTE] matko, dobrze że ja mieszkam na 2. piętrze więc mi to nie grozi.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

To jest POTWÓR ! U niego na lekcjach wszyscy siedzą cichutko nawet kaszlnąć się boją.Masakra. Ogólnie fizyka nie jest najgorszym przedmiotem,ale ten faceet.

a dewiza naszego pana od fizy to "nauka przez zabawę" i z fizy mam 4/5
Natti ci dobrze podpowiedziała, poszukaj na youtubie jakichś fajnych układów, przedstaw jakis z kolezankami na jekiejś imprezie w szkole, a w końcu ktoś cie doceni i kto wie, moze coś zaproponuje. 

a jakbyś poprawiła te jedynki to nawet 3 mogłabyś spokojnie mieć i raczej moja (surowa
opowiadał o tym, że jakaś dziewczyna mówiła mu to i to na spowiedzi, potem mówił, że wyznanie tajemnicy spowiedzi polega na tym że powie się np. Karolina powiedziała mi na spowiedzi, że (...) - mi się jednak wydaje że tak czy siak nie powinien mówić kto i co mu mówił
... no ale. Niestety. 
ja po sześciu dysze jak po maratonie. 

)