|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowo-majowo-kosmetykowo-zapachowo-różnopółkowo u cashmeree :)Z-A-P-R-A-S-
a masz jeszcze poza wątkiem jakieś odlewki, albo cóś zapachowego ciekawego? Albo może coś z mojej wish listy?
![]() dobrze, to poczytaj sobie na KWC
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowo-majowo-kosmetykowo-zapachowo-różnopółkowo u cashmeree :)Z-A-P-R-A-S-
Cytat:
Zapomniałam wpisać Mexx Ice w podsumowaniu , a za niego oddaję przecież drugą miniaturkę I masz dokładki... ![]() Jeśli chcesz dorzucić jeszcze do naszej wymianki miniaturkę słonika to chętnie przyjmę: ***Avon Naturals, Apple & Honeysuckle (Żel pod prysznic Jabłko i Wiciokrzew) nowe ***Avon Naturals, Coconut & Lemon grass, (Odświeżający żel pod prysznic Kokos i Trawa cytrynowa)nowe ***Avon, Foot Works, Foot&Leg Reviving Lotion (Odświeżający balsam na zmęczone nogi) rool-on nowy Czy te tabletki Inneov są polecane od jakiegoś wieku? Nie wiem czy dla mnie nie za wcześnie jeszcze na nie...
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-05-18 o 12:10 |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, podoba mi się Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml , o którym wspominasz (czy to używa się z wodą, czy bez?) oraz Yves Rocher, Pure Calmille, 2en1 Demaquillant + Tonique A co do kosmetyczki, to niesprecyzowane pragnienia dokłanie Szczerzę mówiąc, kierowała będę się jedynie tym, czy kosmetyczka podoba mi się czy nie (no i ew. jej stanem). Ale nie wiem, co mogłabym Ci zaoferować, ponieważ z Twojej wish nic nie mam ...
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Witaj! Może coś u mnie za puder sypki Estee Lauder so ingenious? Może odsypka mojego Kanebo?
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/thebest-117.htm
Link do najlepszych w kategorii Kanebo na 1 miejscu A Twój mnie bardzo ciekawi bo wachałam się z zakupem pomiędzy Kanebo i tym właśnie Estee...
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
***Avon, Spectra Lash Mascara - Trójstopniowy tusz do rzęs kolor black, NOWY bez foli (zdarłam przez przypadek otwierając nie ten tusz)
otworzyłam nowy wątek. Moze to za baze? ![]()
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
witam, interesuje mnie Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 NOWY. W jakiej jest pojemnosci? Moge podzielic sie meteorytamii - np.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam!!
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Mmm, a co ze mną
?
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, pominęłam Cię przez przypadek zerknę do twojego wątku czy coś mnie zainteresuje wogóle
Revlon jest do skóry normalnej/mieszanej
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka Cię ilość interesuje w zamian za demkijaz Vichy ( jaka to jest pojemność )? Meteoryty to Glittering pearls.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
wyszukasz cos u mnie
?
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Kochanie ten sam sampelek pudru 3gr to troszkę mało za Colorstaya... Ale jak dorzucisz coś do oczyszczania twarzy to będę przeszczęśliwa
Np Iwostin Żel. Co Ty na to? Tylko zastanawiam się czy nie podrażni mi buzi, mam cerę przetłuszczającą się ale bez problemów, jak myślisz? Widziałam jeszcze taki produkt Vichy 3w1 ale on jest drogi więc tego raczej nie oddasz prawda? Chyba że coś jeszcze by Ci się u mnie spodobało, co? P.s.fajnego masz bobasa, jaki wiek? Moja córeczka ma w czerwcu 2,5, straszna rozrabiaka... %)
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Odpiszesz mi?
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Adomajko nieststy nic chyba że coś poza wątkiem masz??
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-05-21 o 21:05 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Kittie odpisałam już
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- szykuję małą dokładkę więc zapraszam za parę (naście) minut
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Zarezerwowany ale... dla Ciebie!
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Ok, zorezerwuję go dla Ciebie. Od siebie tylko dodam że 320 paradoksalnie wydawał mi się ciemniejszy od 330... Nie widać różnicy, wybrałam z konsultantką numer i różnica jest tylko w odcieniach, ten jest taki typowy beż (jak nazwa zresztą wskazuje). Jak będziesz już wiedziała co i jak to daj znać.
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
witam
gdzieś przeczytałam, że masz Elancyl? Poza tym podoba mi się kilka rzeczy. W swoim wątku mam tylko tunike monnari xxl, ale poza wątkiem mam spódniczki i spodnie dobrych firm w większych rozmiarkach 9pozostałości po zamkniętym sklepie) ![]() Za tydzień będę miała również meteoryty, mogłam oddać kilka kulek , Dermacol mam korektor, podkład też ale nie wiem czy trafię z kolorem. Odpisz prosze u mnie czy masz elancyl i czy interesują Cie ciuszki o których napisałam
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
wstawiam fotki, jesli coś Ci się podoba napisz o wymiary czy dokładniejszy opis. kazda z tych rzeczy to wartośc ponad 150zł
nówki z metkami.wszystko rozm 46, marynarka 44, koszulka XXL. firmy: Monnari, Eclipse. Przepraszam, ze wygniecione ale wyciągnełam z walizki ![]() Chętnie przygarne za nie elancyl, perfumy czy inne kosmetyki Równie chętnie pozbędę się ich wszystkich!
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
ojej to wielka szkoda
no cóz, a jakie perfumki mogłabyś mi zaproponowac w większej ilości? (tj 30ml )
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za:Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 2x 50ml NOWE ***Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 NOWY ***Iwostin, Purritin, Żel do mycia twarzy 200ml NOWY PRÓBKI / MINIATURY: ***Bioderma, Atoderm, PO Zinc, 8ml ***Avene Cleanance maseczka oczyszczająca 5 ml aako ***La Roche Posay, Hydreane Legere, 2ml ***La Roche Posay, Toleriane Riche, 2ml ***La Roche Posay, Rosaliac XL spf 15, 2ml i dużo dużo innych m.in Ziaja, Iwostin, Vichy, Dermedic dodam do wymianki
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
tylko to co mam w wątku, poza nie mam nic do oddania
Cytat:
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
więc może
Bourjois, Clin d'Oeil, Excentric EDT (75ml) albo lub podobają mi się odlewka Elizabeth Arden, Green Tea (mogę zrobić odlewkę do 30ml, rozważę oddanie całości za coś co mnie mocno zainteresuje) - *Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) 2x 50ml NOWE Aflofarm, LipoControl, Apteczny Balsam do ciała antycellulitowy 150ml -Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1 NOWY -Farmona, Nivelazione Woman, Koncentrat aktywnie wyszczuplający antycellulit NOWY zakupiony w styczniu w Aptece, brak kartonika zapraszam na strone firmy spodni: http://www.ec.com.pl/ , ich cena po przecenie to 200zł ![]() napisz mi, co jesteś w stanie wymienić za spodnie spódnica Ci się nie podoba? bardzo przyjemna, kobieca rozm 46 ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- kiedyś miałam tego mnóstwo, dziś już tylko końcówki sukienke mam chyba max w rozmiarze 42 o ile sięnie myle. Jesli dobrze się czujesz w spódnicach to radze wziąc tę kremową, ja Ci zabiore jakieś kosmetyki i nawet nie zauważysz braku a spódniczka na żywo naprawde piekna Co do sportowych to najbardziej spoorotwa jest bluzka którą wkleiłam to Monnari i Eclipse więc raczej rzeczy eleganckie ![]() lece mierzyć i przejrzeć czy jeszcze coś znajde ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- a już,n nie znalazłam już nic, widocznie mama wszystko oddała ![]() spodnie są piaskowe, spódnica ecru wymiary spodni - na płasko pas 47cm udo 31cm szerokość na wysokość kroku 61cm szerokośc w pupie 56cm długośc zewnetrza 106cm wewnetrzna 82cm stan tył 30cm, przód 27cm zmierzyłam i spódniczkę: pas 46cm dł. 64cm szerokość u dołu 100cm (ma króciotkie rozciecie wiec do 103) szerokość w naszerszym miejscu 56, przypada pewnie na biodra
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
i jak z naszą wymianą?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
To jak, zastanowiłaś się, co byś chciała u mnie?
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
a może tusz i coś z tego ***Avon Solutions Body, Cellu-Sculpt Anti-Cellulite Body Sculpting Treatment (Wyszczuplający krem antycellulitowy) 50ml NOWY
***Aflofarm, LipoControl, Apteczny Balsam do ciała antycellulitowy 150ml? ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- tą w serduszka mogę oddać od ręki i tak leży w szafie |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

Za odlewkami nie przepadam, nie zawsze są szczelne, a i prezencja nie ta sama.
, a za niego oddaję przecież drugą miniaturkę 

no cóz, a jakie perfumki mogłabyś mi zaproponowac w większej ilości? (tj 30ml