Wrócić do byłego męża czy układać sobie życie na nowo... - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-30, 10:05   #61
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Wrócić do byłego męża czy układać sobie życie na nowo...

zajmij sie dzieckiaczkiem a nie mysl ze nikt cie nie pokocha bo masz dopiero 26 lat.

jak wyjdziesz na prosta, zmienisz podejscie to na pewno ktos sie znajdzie.

bo na razie to bije od ciebie chec posiadania byle chlopa byle byl- a uwierz ze wiekszosc facetow na poziomie takie podejscie odstrasza.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 10:23   #62
KochanaGadzinka
Rozeznanie

[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;19212106]Nie no, idealny facet, nie wiem na czym się zastanawiasz

A tak serio, weź się dziewczyno ogarnij i poczekaj na czyny, bo na razie z jego strony to są TYLKO słowa.[/QUOTE]

Niech lepiej nie czeka na te czyny, bo prędzej się zestarzeje niż będzie miałą okazje je podziwiac. Chyba, że u innego mężczyzny

Cytat:
Napisane przez dagmara27799 Pokaż wiadomość
dzięki za wsparcie dziewczyny!!! troche mi juz lepiej, ale w ostatnim czasie nieodzywalam się do niego i w poniedz puscilam mu sygnala a on mi tylko puszczal sygnały,jak ja mu odpuściłam to on mi napisał smsa że sobie o nim przypomnialam i ma dość moich zagrywek, itd. Więc mu wysterowałam smsa że jest śmieszny i miał nas cały czas w dupie przez wielkie D, i co do wiki wiesz gdzie jest sąd! A wczoraj wysłałam mu smsa czy da mi zgodę na rozwód kościelny ale on mi odpisał żebym poszła się leczyć do psychiatryka i dała mu spokój , ale zgody nie-dostałam ani tak ani nie. Numeru nie mogę zmienić już, mogę tylko zablokować numer jak jest ktoś nachalny!! Alimenty mam przyznane 400zl ale on nie płaci!! Co to jest, stażowe też małe!! Co do faceta innego kiepsko jest teraz żeby kogoś spotkać normalnego , ale ja bez faceta nie umiem żyć!! Wyprowadziłam się z domu, mieszkam u babci z córką mamy spokój z mama się widuję raz na tydzień jest ok!! Też mam problem żeby z kim została córka jak gdzieś chcę wyjść!! Ja już sama nie wiem jak żyć!! Co do rozwodu kościelnego podobno mam szanse i chcę się o to postarać, też się zastanawiam żeby po byłym mężu zmienić nazwisko ale córka nie wiem jak do tego podejście ona ma ojca i ja jak będę miała swoje nazwisko!! Powiem wam że ciężko jest samej wychowywać dziecko!!! p.s sorki za ortografię i słownictwo ale piszę szybko i w pracy!! pozdrawiam wszystkich!! co mi radzicie!!!!!!!
Dziwię Ci się, że w ogóle zastanawiasz się czy wrócic do tego ...
Zdradzał Cię, w kółko trafia do więzienia, nie daje Ci poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji, poza tym nie interesuje się córką. Zostaw go i olej ten ślub kościelny.

A co do pogrubionego... ile Ty masz lat? Zachowujesz się jak jakaś nastolatka.

Rozjaśnię w końcu te czarne kłaki!
KochanaGadzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 10:25   #63
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

A ja stwierdziłam, że nie będę dłużej prowadzić monologu i już się więcej nie wypowiem na powyższy temat Myślałam, że Autorka wreszcie mnie czymś zaskoczy, że w ogóle "zaskoczy", więc "zajrzałam" na wątek, a tu dalej nic...
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-30, 10:33   #64
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Cytat:
witam!! znowu mam dola, poniewaz byly maz mnie wkurzyl to maksa, kurcze nie pracuje, niczym sie nieprzejmuje, a ja sama musze z dzieckiem byc wszedzie, biore tylko stazowe i alimenty w kwocie 400 zl i musze wyzyc z tego , dobrze ze rachunkow narazie nieplce bo jestesmy u babci!!! rodzice pomagaja ale i wypominja!! juz mi brak sil do tego, a dziecko coraz starsze ma potzreby tak mi jej szkoda ze jestesm same!! wiec tydzien sie nieodzywalam z bylym, i puscilaqm mu sygnala wiec on od puscil , i napisal co tam u mnie!! Pozniej ze pamieta bardzo dobrze ze ma dziecko i kocha ja tak samo jak i mnie!! nieraz go denerwuje ale nie umie mnie z glowy wyrzucic!! Wiec mu napisalam ze jezeli tak jest to niech tak sie zachwouje tak jak pisze to on ze idzie spac!! Potem sie okazalo ze niemama zdjec dziecka jak sie urodzilo i on ma, wiec mu powiedzialm ze podjade po tez zdjecia!! A on zebym po pracy przyjechala i gdzies pojedziemy a ja ze nie bo nigdzie z toba niebede jechac, bede rano przed praca!Potem wyszlo cos takiego ze niema czasu pisac wiec mu napisalm co robi, czy juz jest u jakies lafiryndy a on ze moze to ja ze to spierdalaj, a on ze jestem ***nieta i jak ze mna zycie sobie mozna ulozyc!! Nic sie nieodezwalam tylko tyle napisalm ze jestem w****iona na niego na maksa i ze jutro rano bede po plyne!! to on dzis tez pisal czym mnie tak wkurzyl tym ze mam nie tak z glowa!! Wiec pojechalam i chcial juz uciec ale mu mowie zeby zaczekal bo ja juz jade!!Pojechalam do niego a on mi mowi zebym mu buzi dala a ja do niego odczep sie i daj mi te plyty i w****ilam go na maksa wsiad samochod i zakrzanial na maksa!!pomozcie mi bo mnie wykancza psychicznie ten facet!!

MASAKRA ! Patologia i ograniczenie umysłowe. Współczuje dzieciakowi.

Cytat:
Dziewczyny mam 26lat co mam robic pomozcie mi, na jutro sie umowilam do sadu biskupckiego o uniewaznienie malzenstwa czy jest szansa!! Ja niemoge nikogo sobie znalesc bo nie ma gdzie!!
W czym znowu potrzebujesz pomocy jak Ci dziewczyny tłumaczą, piszą, doradzają, a ty itak "puszczasz sygnała do niego, a on ci na to odpuszcza sygnala i tu mu na to sms" żenada, ja również węszę tu prowokację.

Cytat:
jaka prowokacje!!
Taką, że nie wierzę że istnieją na świecie tacy ludzie...

Stary 2010-05-30, 10:51   #65
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
witam!!dzisiaj niedziela a my siedzimy w domu, bo moja corka chora!! Doluje sie bo niema coc robic, a moj byly mąż ma to gdzies ze corka jego jest chora, nawet nienapisze jak sie czuje, po informowalam go ale jednym uchem wlecialo a drugim wylecialo!! I tak siedze i mysle ze ja nigdzy niebede miala juz swoje rodziny bo sama sobie zycie zepsula, nieraz odechciewa mi sie zyc, pojechalabym tam tu i tam, a tu kasy brak!! kto pogada!!
Trafia mnie normalnie

Zamaist myślec o tym jak bardzo się nudzisz i gdzie bys pojechala pomysl moze o dodoatkowej pracy. A jesli nie mozesz podjac jej ze wzgledu na staz,to pomysl o tym co bedzie później,bo staże wiecznie nie trwają. Zastanów się nad tym jak ułożyć zycie sobie i SWOJEJ CÓRCE ,stań na nogi ,zacznij być samodzielna ,a dopiero później szukaj jakiegoś partnera. Zapewniam Cię,że więcej poważnych, myślących facetów spojrzy na rozsądną ,samodzielną kobietę,niż na rozhisteryzowaną samicę która szuka byle portek.

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2010-05-30 o 11:01
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 09:51   #66
dagmara27799
Przyczajenie

czesc dziewczyny!! zakonczylam raz na zawsze z nim znajomosc bo nawet na dzien dziecka niezadzwonil do swojej corki z zyczeniami!! Napisalm mu ze jest zwyklym dupkiem i s****ysynem, brak slow do niego!! Wszystko obrocil kota ogonem ze ja jestm zla bo zazdrosna jestem o niego i pozniej mam nerwy na niego , ale jak mnie zdzradzal na lewo na prawo to dobrze, dzien dziecka do dziecka zadnego odzewu, powiedzialm sobie KONIEC Z NIM NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
dagmara27799 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 13:52   #67
Jackie Brown
Przyczajenie

(O ile to nie jest prowokacja)

Dziewczyno, jeśli kochasz swoje dziecko, to idź do lekarza, poproś o jakiś lek na wściekliznę macicy, zażyj, zapomnij o facecie. Jeśli wrócisz do tego mężczyzny, to prawdopodobnie Twoja córka będzie miała tak samo zmarnowane życie jak Ty. A z resztą... i tak do niego wrócisz, wystarczy jeden sms.
Jackie Brown jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-02, 14:12   #68
KochanaGadzinka
Rozeznanie

Cytat:
czesc dziewczyny!! zakonczylam raz na zawsze z nim znajomosc bo nawet na dzien dziecka niezadzwonil do swojej corki z zyczeniami!! Napisalm mu ze jest zwyklym dupkiem i s****ysynem, brak slow do niego!! Wszystko obrocil kota ogonem ze ja jestm zla bo zazdrosna jestem o niego i pozniej mam nerwy na niego , ale jak mnie zdzradzal na lewo na prawo to dobrze, dzien dziecka do dziecka zadnego odzewu, powiedzialm sobie KONIEC Z NIM NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Mam nadzieję, że to co napisałaś to prawda... ale itak jakoś nie chce mi się wierzyc po tym wszystkim co pisałaś wcześniej...

Stary 2010-06-02, 15:52   #69
Monian
Zakorzenienie

Cytat:
witam!!dzisiaj niedziela a my siedzimy w domu, bo moja corka chora!! Doluje sie bo niema coc robic, a moj byly mąż ma to gdzies ze corka jego jest chora, nawet nienapisze jak sie czuje, po informowalam go ale jednym uchem wlecialo a drugim wylecialo!! I tak siedze i mysle ze ja nigdzy niebede miala juz swoje rodziny bo sama sobie zycie zepsula, nieraz odechciewa mi sie zyc, pojechalabym tam tu i tam, a tu kasy brak!! kto pogada!!
Boże widzisz i nie grzmisz . Dziewczyno czy Twoim największym problemem jest to , że Ci się nudzi i nie masz kasy na wyjazdy " tam tu i tam" . Niektórzy mieć dzieci nie powinni i tak mówię tu o Tobie. Żal mi tylko i wyłącznie Twojej córki, bo dziecko jest niczemu nie winne. Szok.
Monian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-02, 15:56   #70
dysia77
Zadomowienie

Cytat:
taaaaa, a świstak siedzi i zawija......

koniec z nim do czasu aż puści sygnał, albo jak się znów zaczniesz nudzić to Ty puścisz eska albo będziesz chciała wziąc od niego kolejną płytę itd itp.....

biedne to dziecko.....
Stary 2010-06-02, 15:58   #71
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dysia77 Pokaż wiadomość
taaaaa, a świstak siedzi i zawija......

koniec z nim do czasu aż puści sygnał, albo jak się znów zaczniesz nudzić to Ty puścisz eska albo będziesz chciała wziąc od niego kolejną płytę itd itp.....

biedne to dziecko.....
Niestety, zgadzam się.

Obawiam się, ze to takie dobre postanowienie na dzień lub dwa, a potem wszystko wróci do normy...

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 01:12   #72
Elfir
Zakorzenienie

Podniecacie się marną prowokatorką. Dla mnie to pisała jakaś 12-latka, albo osoba opóźniona w rozwoju. Zbyt prymitywny sposób pisania.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 10:37   #73
Dhalma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Podniecacie się marną prowokatorką. Dla mnie to pisała jakaś 12-latka, albo osoba opóźniona w rozwoju. Zbyt prymitywny sposób pisania.
Elfirku, muszę Cię zmartwić. Niestety osoby nawet "na stażu", które posiadają już rodziny i mają swoje lata, tak właśnie budują zdania. Analfabetyzm wtórny, a my się śmiejemy z Afryki...
Dhalma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 08:10   #74
dagmara27799
Przyczajenie

witam was mieliscie racje, znowu sie z nim spotykalam i tez go zdradzilam z innym facetem zrobilam sobie porownanie co juz dawno powinnam to zrobic bo mu sie nalezy, a najgorsze tj ze mialm impreze u koleznaki panienski i przyjechal po mnie moj byly maz i sie przespalismy razem i mu sie wygadalam ze spalam z innym bo sie opilam!! on zaczoł mi robis jakies waty ze mi niewolno, on myslal ze ja bede czekac do konca zycia na niego, rozumiecie!! potem znowu za 2 tyg sie widzielimy caly dzien spedzilismy razem bylo dobrze, mowil ze chce byc z nami i ze nas kocha ale do pracy niemoze isc bo komornicy, on jest chory !! A teraz czekam na okres bo mi sie spoznia 12 dni , robilam juz krew hcg-b wynik negatywny wyszlo 1 ,09 wiec niejestem w ciazy, 3 testy zrobilam negatywne a dzisiaj ide do ginekologa bo sie boje jak cholera!!!Juz powiedzialam sobie ze odcinam sie od nich raz na zawsze bo oni mnie zjedza razem z corka!!!pozdrawiam trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny niebadzcie zle na mnie
Stary 2010-07-07, 08:34   #75
Hefrena
Raczkowanie

Przestań wreszcie zaśmiecać forum tymi żenującymi postami.
Stary 2010-07-07, 10:15   #76
dudipopka
kobieta za ladą

dzizasale masz babo nierówno pod sufitem

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 10:43   #77
dzustam
Zakorzenienie

1/10

Droga autorko proponuję dodać do opowieści porwanie kosmitów, wybuchające samochody, huragan...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 11:56   #78
new woman in town
Zakorzenienie

tylko troche mało ekscytująca ta opowiesc, fajniej by bylo gdybys napisała ze jednak w ciazy jestes,nie wiesz z kim, moze kilka postów wiecej by bylo, hehe temat przynajmniej na 9 miesiecy

no usmiałam sie strasznie i z poziomu intelektualnego autorki i z jej słabej fantazji, a gramatyka to juz w ogole boska

nie wierze ze tacy ludzie istnieją, no nie wierze... ale własciwie, jedno patologia ,drugie jeszcze wieksza a swój ciagnie do swego podobno
new woman in town jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 12:14   #79
dagmara27799
Przyczajenie

o co ci chodzi z tym słownictwem, ty nie lepiej piszesz to sie wiesz ..... ciekawa jaka ty jesteś mądra bo cię znam a juz piszesz takie bzdury, a ty mnie wcale niewidzialas i mowisz na mnie patologia ja z patologi niepochodze bo mam normlana rodzine a nie moja wina ze sie w takim idiocie zakochalm i 7 lat bycia razem to wiesz .... jak niewiesz co masz napisac to niepisz wiecej nic dobrze....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 12:30   #80
dudipopka
kobieta za ladą

ty masz normalną rodzine?? w którym miejscu????

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 12:38   #81
Hefrena
Raczkowanie

Cytat:
o co ci chodzi z tym słownictwem, ty nie lepiej piszesz to sie wiesz ..... ciekawa jaka ty jesteś mądra bo cię znam a juz piszesz takie bzdury, a ty mnie wcale niewidzialas i mowisz na mnie patologia ja z patologi niepochodze bo mam normlana rodzine a nie moja wina ze sie w takim idiocie zakochalm i 7 lat bycia razem to wiesz .... jak niewiesz co masz napisac to niepisz wiecej nic dobrze....
Myślę, że czytając Twoje wypowiedzi nie trzeba Cię widzieć, żeby wysunąć odpowiednie wnioski.

Edytowane przez Hefrena
Czas edycji: 2010-07-07 o 12:40
Hefrena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 13:00   #82
dagmara27799
Przyczajenie

powiedz mi o co tobie chodzi bo cie kurcze nierozumiem , ja weszlam na forum zeby nikt niepisal o jakims lsownictwie ani o rodzinie tylko sprawy intymne, a ciekwa jestem ile ty masz lat!!!!!
Stary 2010-07-07, 14:14   #83
malenkaR18
Raczkowanie

Omg!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 14:17   #84
agusia5144
Raczkowanie

Znajdz lepiej dziecku porządnego ojczyma.
agusia5144 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 14:20   #85
makarona
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
powiedz mi o co tobie chodzi bo cie kurcze nierozumiem , ja weszlam na forum zeby nikt niepisal o jakims lsownictwie ani o rodzinie tylko sprawy intymne, a ciekwa jestem ile ty masz lat!!!!!
Zdecydowanie wróć do męża, żyjcie sobie razem. Fajna z was rodzinka. Rodzinka Patoli.

Nasz czas oczekiwania

Edytowane przez makarona
Czas edycji: 2010-07-07 o 14:21
makarona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-07, 14:29   #86
Hefrena
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli pytasz mnie o wiek, to wiedz tylko tyle, że niektóre osoby młodsze od Ciebie są dużo bardziej rozwinięte psychicznie. Już ci doradziłam, nie zaśmiecaj forum ta żenadą.
Stary 2010-07-07, 14:36   #87
Nealinne
Zakorzenienie

Ja ciągle się łudzę, że to tylko marna prowokacja
Stary 2010-07-07, 14:45   #88
senioritta19
Rozeznanie

Brak mi słów...ten kto powiedział że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi jest w błędzie

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-26, 17:24   #89
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Komornik się już zajął nim, już to zgłosiłam od maja 2009 roku nie płaci!! Państwo mi płaci, on nie jest nigdzie zameldowany!!! Ma ograniczone prawa, bo wychowanie tylko spoczywa na matce a on ma tylko zgodę jak trzeba będzie wybrać szkołę albo leki itd. Ograniczyłabym mu prawa ale nie będę miała alimentów wcale!!! Powiem wam ciekawa jestem czy się ułoży mi życie!!! A jeszcze jedno on kredytu nie płaci już pewnie ma tam z 200tyś długu pewnie pójdzie znów siedzieć, bo teraz wyszedł za dobre sprawowanie bo się udzielał społecznie i ma kuratora przez 9 miesięcy!!
Tu chyba problem tkwi w tym, że Ty niezabardzo znasz się na polskim prawie. Jakbyś była w tych sprawach bardziej ogarnięta, to zaszłabyś niewiadomo jak daleko. Radze skorzystać z porad dobrego prawnika.

A, jeśli chcesz wykręcić się brakiem kasy, to mała podpowiedź: Przy akademiach/ uczelniach/ uniwerkach działają studenckie, bezpłatne porady prawnicze. Udaj się tam.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
witam was mieliscie racje, znowu sie z nim spotykalam i tez go zdradzilam z innym facetem zrobilam sobie porownanie co juz dawno powinnam to zrobic bo mu sie nalezy, a najgorsze tj ze mialm impreze u koleznaki panienski i przyjechal po mnie moj byly maz i sie przespalismy razem i mu sie wygadalam ze spalam z innym bo sie opilam!! on zaczoł mi robis jakies waty ze mi niewolno, on myslal ze ja bede czekac do konca zycia na niego, rozumiecie!! potem znowu za 2 tyg sie widzielimy caly dzien spedzilismy razem bylo dobrze, mowil ze chce byc z nami i ze nas kocha ale do pracy niemoze isc bo komornicy, on jest chory !! A teraz czekam na okres bo mi sie spoznia 12 dni , robilam juz krew hcg-b wynik negatywny wyszlo 1 ,09 wiec niejestem w ciazy, 3 testy zrobilam negatywne a dzisiaj ide do ginekologa bo sie boje jak cholera!!!Juz powiedzialam sobie ze odcinam sie od nich raz na zawsze bo oni mnie zjedza razem z corka!!!pozdrawiam trzymajcie kciuki za mnie dziewczyny niebadzcie zle na mnie

Jesteś gołosłowna, co z Ciebie za kobieta bez mózgu i szacunku! Przespałaś się po to, żeby mu wygarnąć?!
A Ty w to głupia wierzysz?!
Testy negatywne zrobiłaś, hm... Tia, narób sobie więcej dzieci, nie dość, że on do Ciebie wróci to się jeszcze wzbogacisz! Twoja ortografia, interpunkcja itp. mnie powala!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości