![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kenzo Amour, Insolence edp, Le Roy Solei, Allure, Nu - zapraszam.
a kredkę i cement?
albo bazę i cemenet bo ja tam nie wiem ile co kosztuje ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
tak szczerze, to ja samego cementa bym nie oddala za tester
taka jestem ![]() Dusia mi dzisiaj w glowie zakrecila, ze ladnie ten puder na filtrach wyglada, to i mnie sie zachcialo poprobowac Ale zeby tak oddac cement, to juz niekoniecznie ![]() zrobmy tak, ze ja sobie zajade do perfumerii ino wyfiltrowana, poprosze aby mnie babeczki popackaly tym pudrem i jak okaze sie "muszemieciem" i ze wygladam niczym Gina Lolobrigida w mlodosci, to sie odezwe i oddam cement, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dorota ja też nie mam musu żeby go oddać, bo w sumie to on fajny tylko chyba za jasny ( a moze nie
![]() ![]() to daj znać ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
do usług
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,czy puder MACa aktualny? Może coś znajdziesz za niego? A jeśli nie,to czym Cię kusić spoza wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Doroto, dlaczego masz takie piekne rzeczy, kiedy ja nic z Twojej łisz nie posiadam
![]() co najwyżej mogę Ci makijaż zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ferg, a co sie Tobie podoba?
makijaz powiadasz ... jak zajrzysz do Gdanska, to chetnie skorzystam ![]() Jamestown, no kurza stopa! nie dalej jak pare dni temu nabylam poszukiwanego Innocenta |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na dniach bede miala Acqua Di Gio Armaniego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
wszystko Dorotko
![]() ![]() Ale najbardziej limitowany puder Emanuel Ungaro dla MAC Beauty Powder - flower mist dew, nowy, tylko testowany, puder daje taki romantyczny efekt nude na polikach, jest delikatnie widoczny, naturalny. właśnie takiego czegoś teraz szukam. Mam mineralny o podobnym efekcie ale jest bardzo mocno nablyszczający, a ja matowa teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Jamestwon, niestety nic innego w watku nie wygrzebalam, a Aqua di Gio, to zupelnie nie moja baja. Ferrg, ten puder daje taki polmat, nie jest zupelnie matowy, plaski ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Pingwinie Mily, testowalam wczoraj puder Diorowy ![]() Wyglada bardzo ladnie na licu, ale efekt to mnie sie ubzduralo, ze jest bardzo podobny do mineralnych semi matte EDM, ktore wlasnie testuje, z tym ze Dior jest ciekawszy o te 3 kolory w jednym, mimo to - wybieram EDM. a Ty probowalas mineralcow, Pingwinku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.