![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki, perfumy, masełko TBS, cienie Astor
Tester czekoladki Bourjois, zużycie- niewielkie, bo widać jeszcze wytłoczony napis na 'kostkach'
Puder rozświetlający Essence- Crazy About Color różowy- kilka razy maźnięty. coś u mnie? odpisz proszę u mnie. Jak nic nie znajdziesz to napisz co byś chciała za CAC essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Beyzo, kuleczek jest dok. tyle co na tym zdjeciu - 7 szt.
U Ciebie podoba mi się tester czekoladki Bourjois. Masz jego fotkę?
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewka Stella McCartney- Stella Nude- ok 7ml?
Z poza wątku mogę zrobić odlewkę np: - Joop, Femme, Noa, Cacharel, Halloween del Pozo itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos za :
Lolita Lempicka odlewka 10ml Calvin Klein- Obsession 0,7ml Lolita Lempicka Midnight 1ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a nie szukasz czegoś jeszcze może? bo z zapachów odlać mogę tylko united color of bennetton energy pop, kate moss velvet hour, esprit celebration i kenzo flower .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Z bronzerów/rozświetlaczy mogę oddać kosmetyki z firmy everyday minerals :bronzer raw sugar (1g) , rozświetlacz aussie perk me up (0,5g), rozświetlacz pearl pick me up (0,25g). Są to kosmetyki mineralne, ceny możesz sprawdzić na allegro (chwilowo tam jest najtaniej) .Są w formie sypkiej, oddam je w słoiczkach z siteczkiem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Jeśli mi powiesz jakich rzeczy mniej więcej szukasz to zobaczę czy coś by się dało u mnie znaleźć. Wtedy bym może dołożyła, bo teraz nie mam pojęcia co Cię interesuje
![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Chyba nie mam zbyt dużo z tego co Cię interesuje. Znalazłoby się: pół sampla rozświetlacza EDM, próbka Issey Miyake L'eau D'issey (raz psiknięty, został 1ml z 1,2ml) i ewentualnie nowa próbka Escada Magnetism 2ml Wiem, że to niedużo, więc nie sądzę żeby Ci się opłacało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie wczoraj w sprawie balsamu CH 212 sexy- mnie by interesowała odlewka Stelli - Nude ;z tym,że zaznaczam,balsam ma ubytek! Póżniej postaram się określić,ile konkretnie
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Pierwotna pojemność tubki - 75ml;zostało tak do połowy napisu Sexy (nie był napełniony po sam czubek,także na oko jest z 20-25% ubytku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
cos za elizabeth arden i cienie szaro-grafitowe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za Tester czekoladki Bourjois, zużycie- niewielkie, bo widać jeszcze wytłoczony napis na 'kostkach'
Puder rozświetlający Essence- Crazy About Color różowy- kilka razy maźnięty.?
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Czy szukasz czegoś szczególnego?
Jestem zainteresowana pudrem rozświetlającym Essence- Crazy About Color. Nie mam wątku, ale mam do wymiany m.in. *Róż sypki mineralny Joko, kolor J24, dosyć ciemny brąz z drobinkami, tylko przetestowany. *Błyszczyk z seri Savannah, Oriflame, przetestowany. *Baza Virtual Joko, minimalne zużycie. *Eyebrow stylist Essence (bez pędzelka). *Eyeliner Avon Colortrend, kolor Plum craze. *Jakieś lakiery do paznokci się też znajdą Chyba, że masz jaką wish listę, to może akurat znajdę coś w swoich zbiorach. Proszę o odpowiedź na PW ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Czego zapragniesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
witaj, coś u mnie za:
Tester czekoladki Bourjois, zużycie- niewielkie, bo widać jeszcze wytłoczony napis na 'kostkach' i kredki do oczu.
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
hej, znajdziesz coś za tster czekoladki Bourjois, zużycie- niewielkie, bo widać jeszcze wytłoczony napis na 'kostkach'? i mogę fotkę ewentualnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.