![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowy wątek Shirinn - wymienię wszystkie kosmetyki - ZAPRASZAM !
widzę, że masz głównie cienie essence, a one mi sie bardzo osypują
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1274476870 lakier inglot rozowy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1274475207 blyszczyk H&M pink |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Z ciuszków możesz sobie coś wziąć, napisz wszystko co Ci się podoba. Serduszka kolczyki mogę Ci oddać, a kokardki będą wymienione już.
![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Butów niestety nie wymienię, bo bardzo mi zależy aby zamienić je za inne buty.
A o kolczykach rozmawiałam z inną dziewczyną dziś i nie wiem jak to będzie. Bardzo bym chciała się z Tobą wymienić, zwłaszcza za puder bo jego najbardziej potrzebuję aktualnie. ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ok, mi pasuje
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- jaki masz odsypki mineralow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz coś u mnie dla siebie?
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2010-06-06 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jednak zrezygnuję. Pozdrawiam.
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi ten 3 kolor to jaki jest na żywo, to jest fiolet, czy szarość z niebieskimi drobinkami, bo się przyglądam i nie wiem.
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
coś za puder w kamieniu L'oreal?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1274475207 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Wiesz jakie kolorki mnie interesują, to może napisz co byś była dokładnie skłonna oddać za te 2 tusze, to są zafoliowane nówki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Tylko jeśli można chciałabym obadać jak ten puder loreala wygląda na ręce np
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hej, spodobało mi się u Ciebie parę kosmetyków
![]() błyszczyki : 6. Błyszczyki H&M Light Pink, Pink, Dark Pink - nowe 12. Truskawkowy balsam do ust Essence 7. Truskawkowy błyszczyk Essence 2. Malinowy balsam do ciała Avon - nowy - (nie wiem czy chcę wymienić) Lakiery : 7. Essence Creamylicious Raspberry Smoothie - została połowa - 5. Sensique Candy 10. Miss Sporty ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- nie mam pojęcia na ile, nie wyceniam nigdy na jakąś kwotę swoich rzeczy bo zwyczajnie nie umiem ich wycenić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, nie gniewaj sie ale ja jednak podziękuję, bo mam okazję wymienic jeden z tych tuszy za cos, co jest mi teraz bardziej potrzebne niż cienie. Pozdrawiam.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Te trzy rzeczy mogę wymienić na trzy cienie My Secret ![]() Za płyn nie widzę nic dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- O super! ![]() tide pool, ginger peach, driftwood, a funnel cake już mam. ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Hmm ... Miałam nadzieję, że to sampelki w słoiczkach. Mam już tyle tych odsypek w strunach, normalnie zyliony i już tego nie ogarniam. ![]() Przepraszam, ale jednak podziękuję za te odsypki ![]() ![]() Oczywiście nadal jestem chętna na wymiankę cienie my secret za odypkę podkładu i korektora oraz kredke. Mogę jeszcze dorzucić Ci jakąś odsypkę z minerałów, jeśli chcesz. Mam bigi: róże daydream, best friends; korektor intensive fair, podkład fairly light neutral intensive, rozświetlacz vicki's. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
6.Sypkie cienie do powiek MySecret Star Dust -ten najjasniejszy z 3
4. L'Oreal True Match puder w kamieniu C5 - ubytek znikomy, 3. Krem do rąk na noc Oriflame Swedish Spa - ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- mi został tylko kremik Iwostin, moze wymiana za 2 cienie 6.Sypkie cienie do powiek MySecret Star Dust? ten jasny i czarny? dorzucisz jeszcze do tych cieni 9. Cień do powiek w kremie Oriflame Illuminate Crayon Night Fever - zostało ok. 90% ??/ dorzuce naklejki ![]() dodałam jeszcze nowe kosmetyki, wiec jak? ![]() ten cien do powiek oriflame to braz? Naklejki juz tylko jedne mam
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-10 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- na balsamie mi najbardziej zależało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- to w takim razie, ostatecznie chciałabym balsam, truskawkowy błyszczyk i te 3 lakiery. Za to chcesz wisiorek kolczyki i apaszke? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- to mi się raczej nie opłaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Kremu jest 1/3 dokladniej kreska nad napisem"intensywnie"
Więc daję krem, 1szt.naklejki i lakier czerwony ![]() Z ciuszków nie bo nosze trochę wiekszy rozmiar. Wymienie za jakis dobry podklad, puder, blyszczyk, podklad w musie
![]() Ćwiczę ![]() Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu Edytowane przez kiiicik Czas edycji: 2010-06-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
no, w ciuszkowym niestety nic nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- niestety nie takiej kopertówki szukam, takiej bardziej na codzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na:
8. Cień do powiek Essence (fioletowy) - nowy – 7. Podwójny cień Lovely Napisz, na czym ci najbardziej zależy u mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cienie w niebieskich i/lub srebrno-szarych kolorkach - tego teraz najbardziej pragnę ;-) więc jeśli jeszcze coś znajdziesz, to chętnie zobaczę. Nie jestem wybredna jeśli chodzi o markę kosmetyku [spróbowałabym Peggy Sage - może masz?], bo i tak muszę w ciągu dnia poprawiać makijaż ;-) Nie używałam do tej pory pigmentów, zatem chętnie spróbuję. Wrzuć, proszę, jakieś fotki, ew. linki do produktów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
To wybiorę niebieściutki Gosh, OK?
Który kolor z podkładu AVON cię interesuje? Może chcesz jeszcze coś dobrać za te 3 cienie, które ja wybrałam? Podkład + tusz + ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ivory to beżowy kolorek, dość jasny, ale ciepły
![]() to w takim razie jesteśmy umówione? dla mnie 3x cienie od ciebie, a ja wysyłam tusz+podkład ivory i dołożę gratisowo bazę do ust artdeco ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
up !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Perfumy chciałabym wymienić najchętniej na inne perfumy, ale zapytam: jakie kolory Glam Shine masz poza wątkiem?
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
na razie muszę się wstrzymać z wymianą bo odezwała się dziewczyna od której chciałam perfumy a to jest dla mnie większy priorytet i spodobał jej się wstępnie wisiorek ten z serduchem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
nic za nie nie dobiore..
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- i co proponujesz? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- raczej nieee ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- tak tak o ten w ogóle o kosmeyki z peggy sage, rozowy tez fajny ale zielony ma olejki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.