|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
A mi strasznie wolno ściąga te cwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
KaKasia33 jak zakwasy u Ciebie? Bo u mnie mnie mega na tyłku i pod
![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
To i ja dołączam
![]() mam świra na punkcie swoich pośladków, to jedyna część ciała (poza brzuchem) którą regularnie lubię ćwiczyć. Mam z natury dużą, wystającą pupę przy dość szczupłej normalnej budowie z czego jestem bardzo zadowolona ![]() do tej pory ćwiczyłam tamilee webb na pupę i 8 minutes buns... przy tw byłam zmęczona a co dopiero przy brazil będzie:/ aktualnie mam lenia i ćwiczę lekką kombinację tw i 8 minutes ![]() W sumie nie wiem jaki zestaw z brazil ćwiczyć- nie chce schudnąć w pupie bo podoba mi się jej rozmiar- chcę by była jędrniejsza i jeszcze bardziej uniesiona a jednocześnie chciałabym zrzucić boczki... tak więc chyba wszystkie kombinacje i zostaje 4 czyli wszystkiego po trochu ![]() robiłam test z ołówkiem, nie wiem o co chodzi ale u mnie się go nie da nigdzie wcisnąć i spada ![]() wątpię żebym dała radę z tymi ćwiczeniami kondycyjnie ale poszukam ich na necie i pomyślę... po krótkich filmikach z youtube mam wrażenie, że wiele rzeczy jest podobnych do tamilee i 8minutes- no ale wiadomo, przysiady, wykopy, wymachy w tył z pozycji na pieska..to typowe żeby kształtować pośladki.
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tego testu z ołówkiem, to właśnie chodzi o to że się mierzy co jakiś czas i sprawdza czy już przestał się trzymać po tyłkiem ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
ja tez dziekuje za filmiki ;-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle, że jedna seria tw to jakieś 15 minut i jestem padnięta a po godzinie bardziej intensywnych ćwiczeń to będzie masakra... bez zatrzymywania ćwiczeń w trakcie się nie obejdzie;-) Ja niestety ni potrafię być systematyczna, nawet teraz kiedy nic nie robię i siedzę w domu całymi dniami, a co będzie później jak pójdę do pracy itp. Z tyłka i jego uniesienia itp jestem zadowolona jedynie cellulit sprawia, że mam na tym punkcie kompleksy ![]() właśnie ściągam filmiki, trochę mi to zajmie... ale dziś pierwszy dzień okresu więc i tak nie dałabym rady ćwiczyć;-)
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie zatrzymuje filmiku :P Cieknie ze mnie, czuje jak płonę, ale dalej ćwiczę, bo oni ćwiczą
![]() Dziś ćwiczyłam sambę ![]() ![]() ![]() Dziewczyny kocham te ćwiczeniaaa ![]() ![]() ![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziękuję za miłą niespodziewajkę w skrzyneczce
![]() ![]() Dziewczęta a jakie kosmetyki do pielęgnacji włączymy aby nie tylko zadbać o mięśnie ale także o skórę? Żeby była gładka, aksamitna i pachnąca jak pupa małego brzdąca ![]() W chwili obecnej nabyłam : 1. Revitol Strech Mark 2. Galenic Elancyl krem przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży 3. Palmer's Cocoa Butter balsam do skóry z rozstępami Kończę używać Bielenda Ideal Skin Magic Boddy krem redukujący cellulit i rozstępy - nie polecam, w moim przypadku okazał się bublem do potęgi n-tej. Taki z niego "magic" jak z koziej hmm...hmmm ![]() Cellulitu nie mam ale na skórkę brzucha stosuję ujędrniający Lierac Centimetric i stary dobry masażer Garniera z wałeczkiem. Również w samych superlatywach mogę się wypowiedzieć o koncentracie Tołpy na noc. Cudeńko, klei się i pachnie specyficznie ale napina skórę bioder i ud. Kupiłam też dwa peelingi z Bielendy ale to naprawdę hardcore dla wielbicielek ostrego tarcia: 1. Bielenda Bio Plantacja Algi Ekologiczny peeling koralowy do ciała 2. Bielenda Eco Care Bioorganiczny masaż. Czasem robię też tak , że kremy które nie działają na twarzy a szkoda wyrzucić albo już są kilka dni przeterminowane wcieram w antygłowę. No i do tego gąbka " Syrena" bezapelacyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie, trzeba zadbać też o skórę ![]() ![]() ![]() A i przy okazji jest ujędrniający ![]()
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pielęgnacji, a w szczególnie mojego paskudnego cellulitu to ja dziewczyny już wymiękam, pije inneov cellulit, robię masaż bańkami chińskimi, ćwiczę dość często, robię pillingi i smaruję się tymi mazidłami i nic z tego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja będę zmuszona zatrzymywać bo ćwiczenie do upadłego w moim przypadku jest niebezpieczne.. mam tendencję do omdleń i po wielu ćwiczeniach mam mroczki przed oczami. Poza tym zatrzymywanie będzie konieczne bo ćwiczenia wydają się dla mnie dość skomplikowane a ja umiem naśladować tylko takie proste ćwiczenia ![]() co do masowania i kremów to mój cellulit jest w dużej mierze wynikiem tabletek anty więc kremy nie za wiele pomagają. Masaż zbyt intensywny u mnie odpada bo mam pajączki na nogach- używam syrenki i balsamu 4 pory roku z bluszczem za 6zł (jest tani a wszystkie inne drogie za 100zł nie ujędrniały tak jak on)... ale o efektach wiele nie mogę powiedzieć bo w smarowaniu nie jestem systematyczna. U mnie na cellulit mogą pomóc tylko ćwiczenia i zmiana diety, kremy jedynie wspomagająco jako ujędrniacze.
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
czesć dziewczyny, chciałabym się do was dołączyć, bo tyłek to moja zmora...póki co ćwicze Tamilee i 8 min buns, ale mam wrazenie ze tyłek sie przyzwyczaił...a przydałoby sie jeszcze sporo nad nią popreacowac, bo pozostawia wiele do zyczenia
![]() Jęli możecie to podeślijcie mi filmiki (aimwozniak@gmail.com) Narazie z tego co wyczytałam to piszecie ze cwiczy sie 5 dni w tyg. z czego jedna przerwa w czwartek ad ruga w niedziele...a jakby tak zrobił ciurkiem 5 dni cwieczen a potem 2 dni wolnego??Co io tym myśłicie, bo u mnie weekend odpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
no ja tez niestety biore tabsy anty i latwo nie jest ale polecam serie Eveline 3d swietne kremy ujedrniajace i modelujace i mocno grzeja czasem az mnie pali ale dziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Zapraszamy do wspólnej walki
![]() Wydaję mi się, że to nie będzie problem jak zrobisz 5 dni pod rząd, lepiej tak niż coś opuścić, a przez dwa dni mięśnie na pewno zdążą się zregenerować i odpocząć ![]()
#75 |
Raczkowanie
|
Ja bardzo dziękuję Agusiek89 za linka i odwdzięczę się jeśli mogę Bralik i prześlę jej linka również
![]() Na razie muszę jakoś pomieścić te ponad 4 GB..... huh... ![]() To ja w takim razie razem z Chii1986 zaczynam program 4 jak tylko ściągnie mi się plik. A co do kosmetyków - kupiłam sobie dzisiaj Perfecta extra slim do szybkiej redukcji cellulitu. Nie za drogo wprawdzie, ale może coś pomoże. Za ok 11 zł. UPS! Bralik: z rozpędu wyslałam na priv a nie na maila którego podałaś, mam nadzieje ze dasz rade odczytać a jak nie to naprawię swój błąd ![]() Edytowane przez manqt Czas edycji: 2010-05-24 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Mi dobrze służyło Eveline zielone chłodzące, po czerwonym rozgrzewającym wszystko mnie swędzi i pękają naczyńka. Ale 4 pory roku z bluszczem ujędrniają podobnie jak Eveline, jak się jeszcze owinie nogi folią to już tym bardziej
![]() ja w sumie mam dużą pupę wiec mogłabym robić któryś z programów wyszczuplanie..., ale że nie chcę gubić centymetrów w pupie to myślałam nad programem pierwszym... no ale moja pupa nie jest ani płaska ani mała więc stwierdziłam, że ten 4 program zrobię;-) manqt, to jest nas dwie z programem 4 ![]() ![]() ja wszystkie ćwiczenia znalazłam na chomiku jakby to komuś pomogło. A co do tabsów... przed braniem zero cellulitu, mimo jedzenia fast foodów, odkąd biorę cellulit:/ wiadomo, same tabsy nie są winne wszystkiemu bo ja się niezdrowo odżywiam (mam szybką przemianę materii więc nie tyje za bardzo od tego) ale fakt faktem, że wpływ mają... siostra tak jak ja-przed braniem zero cellulitu,w trakcie duży cellulit, po odstawieniu znów zero. Mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą ;-) wszystkim życzę wytrwałości no i sobie też ![]()
#77 |
Raczkowanie
|
OMG nie wiedziałam że tabsy mają tak duży wpływ na cellulit..... brałam tabsy przez 2 lata - teraz odłożyłam. (tzn nie w tej chwili
![]() Edytowane przez manqt Czas edycji: 2010-05-24 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na tabsy nie zwalała całej winy za cellulit ale częsciowo niestety tak. Ja chcę odstawić po wakacjach. Nie offtopuję już ![]() co do ćwiczeń.. nie mam ciężarków ![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Ale tu nie ma żadnych pompek na szczęście
![]() oj laski co za offtop :p ja też biorę tabsy ale cellulit miałam już przed nimi- i to taki widoczny w każdej pozycji niestety :/ odkąd biorę nie mam żadnego pogorszenia (gorzej już nie będzie chyba) no i powolutku walczę ![]() ![]() na początku też miałam takie zakwasy że myślałam że nie dam rady ćwiczyć ale po rozgrzewce ból mija ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Oj tak, mi się samba też spodobała
![]() Katalonkaaa na początku też Ci te kroki nie wychodziły? Pewnie teraz już na pamięć znasz ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() U mnie też weekendy beda odpadać i będę cwiczyc tylko 5 dni zamiast 6... ale myśle że efekty i tak beda ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Chii- faktycznie, są pompki ale jakoś nie zwróciłam na nie uwagi bo za dużo ich nie ma
![]() Aga- gubiłam się w tych krokach co chwilę :p a teraz śmigam z zamkniętymi oczami haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
O to ja też bede umieć tańczyć sambę
![]() ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#85 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Hey Laseczki! Czy mogę się dołączyć do walki o super zgrabną, jędrną pupcię ??
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
a na czym polega ten test ołówkowy ? co on okresla i jak go prawidłowo wykonac ? . dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu obrazek. Przykłada się ołówek pod tyłek i jeśli się trzyma to znaczy że jest niedobrze czyt. za duza pupa ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Z ciekawości sprawdziłam ten ołówek i jednak spada :p uff jaka ulga
![]() w Bum Bum najgorsze są jak dla mnie przysiady na jedną nogę te takie z wykrokiem (nie umiem tego nazwać) - to mnie zabija :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
One na początku są jeszcze do zniesienia ale powtarzają się niemal bez przerwy i moje mięśnie też nie wytrzymują
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.